EN BANANFORMAD SIAMESISK TVILLINGSNIGEL PÅ HIMLEN!? – NEXT LEVEL UFO-UPPLEVELSE MED FLYGPLANSHOLOGRAM I KUNGSBACKA UTANFÖR GÖTEBORG

Ni som följer mig har säkert hört mig tala om vad jag kallar ”flygplanshologram”, det vill säga hur våra kosmiska vänner i sina rymdskepp på himlarna ibland diskret hälsar till oss genom att skapa illusionen av att de är flygplan, men med vissa avvikande beteenden!  🤔

 

Mängder av civilisationer finns redan närvarande i skepp på Jorden men utan tillåtelse att visa sig, eftersom mänskligheten inte anses vara redo för det ännu. Den Galaktiska Federationen, det vill säga sammanslutningen av alla upplysta civilisationer i vår galax, styr noga upptrappningen av den öppna närvaron av rymdskepp på himlarna här på Jorden. I takt med att vi som mänsklighet öppnar upp vårt medvetande, får de i allt större utsträckning tillåtelse att visa sig mer öppet. Men upptrappningen går väldigt, väldigt långsamt, tycker i alla fall vi otåliga UFO-entusiaster. 😂

 

Men genom att de ibland visar sig som ”flygplan” så inkräktar de dock inte alltför mycket på vår fria vilja (att fortsätta leva i förnekelse) och har med andra ord större chanser att tillåtas göra detta av den Galaktiska Federationen. Ofta kombinerar de sina ”flygplanstrick” med vissa subtila manövrar som gör att de skiljer sig från ett flygplan, i alla fall för de som vet vad de ska titta efter! Efter mina tidigare inlägg och videor där jag har tagit upp fenomenet ”flygplanshologram” har polletten trillat ner för många av mina följare, som hört av sig och berättat att de äntligen kunnat tolka den mystiska ljuspricken som länge svävade på himlen, men sedan plötsligt ”övergick” till ett flygplan. ”-Det var en hälsning!” 😲

Jag har personligen sett starka ljusprickar ”tändas upp”, sväva i flera minuter, för att sedan övergå till ett ”flygplan” som flyger iväg över natthimlen, och även filmat det. Jag har faktiskt även sett ett flygplan i dagsljus flyga in bakom ett litet moln och inte komma ut på andra sidan, två gånger! ✈️

 

Men DEN HÄR berättelsen som jag nu ska dela, med tillhörande målningar, är verkligen ”next level” flygplanshologram! Min nära vän Martin Dagman såg på sin födelsedag den 12 december 2023 i Kungsbacka ett starkt lysande ljussken, vartefter en triangel bakom ljusskenet framträdde i molnen, som sedan transformeras till formen av en ”rugbyboll”, och sedan till vad som bäst kan beskrivas som en ”Bananformad Siamesisk Snigeltvilling”, för att sedan slutgiltigen transformeras till ett tydligt flygplan – allt detta i dagsljus! ”You can’t make this up!” 🌟🔻🏉🍌✈️

Även om det var en väldigt spektakulär uppvisning Martin fick se innan objektet övergick till ”flygplansläge”, så tro mig när jag säger att en stor del av mänskligheten ÄNDÅ skulle valt det logiska sinnets efterkonstruktion i efterhand, det vill säga ”jag måste sett fel, det måste ha varit ett flygplan hela tiden”. Case closed. SÅ förrädiskt är vårt sinne och SÅ stark är dess drivkraft att upprätthålla sin trygga verklighetsuppfattning och självbild.

 

Martin har varit vänlig nog att inte bara skicka mig sin utförliga beskrivning och analys av händelsen med tillåtelse att publicera den, utan dessutom sina konstnärliga återgivningar av händelseförloppet, då han är en fantastisk airbrush-konstnär! 🎨

 

Jag publicerar alla hans bilder, med hans tillhörande beskrivningar i respektive bildtext, på så sätt kan ni följa hans berättelse steg för steg! Han försökte filma händelseförloppet från bilen, och avslutar sin berättelse så här:

 

”När jag väl är inne i parkeringshuset och fått en parkering, tar jag exalterat upp min tappade mobil för att se på filmen jag hade tagit. Tänk om jag hade lyckats få allt skarpt på filmen, hela transformationen ifrån ljusklotet till flygplanet!!! Men tyvärr så var den exalterade känslan över på nolltid…. Man såg ingenting på filmen. Hur mycket jag än tog ’bild för bild’ så gick det inte ens att se ljusklotet…. Den enda hjälpen jag hade av filmen var själva tidsförloppet. Men som tur var, så var upplevelsen mycket skarp, och jag har den fördel som konstnär att kunna återskapa allt i de viktigaste detaljerna. Så här kommer bilderna målade av mig i en liten serieföljd!! Håll till godo!!”

BILD 1:

 

”Tisdagen den 12/12-23, kl 11.25 på förmiddagen, var jag på väg till ett köpcenter i centrala Kungsbacka. Vädret var gråmulet, men inte ett tjockt sådant som är grått i samma tonskala, utan molnen skiftade i olika tonarter, färger och formade ett vågformigt mönster över hela himlen.

 

Vägen till köpcentrat är en lång raksträcka med ett par rondeller. Efter köpcentrat så tonas flera nybyggda hus upp sig, och på vissa ställen är det fortfarande byggarbetsplatser med diverse stora bygglampor igång.

 

Så till att börja med när jag kör på raksträckan mot köpcentrat, så reflekterar jag inte så mycket över de diverse ljuskällorna som alla diverse bygglampor ger ifrån sig, men plötsligt så reagerade jag på en mycket starkare och större ljusklot som strålade uppe bland molnen, långt över horisontlinjen och tak ifrån byggnader och lägenhetshus, och långt över de bygglampor (som absolut inte kunde mäta sig mot vare storlekens eller ljusstyrkan av ljusklotet uppe på himlen) som fanns vid byggarbetsplatsen. Ljusklotet var även ”riktat neråt” så att ljusstrålarna var längre i nedre delen än den övre delen av klotet”.

BILD 2:

 

”’Närbild’ av ljusklotet och hur strålarna upplevdes som att de var längre i den nedre delen av klotet än den övre delen. I första anblicken så tänkte jag att det kanske var ett flygplan på väg till Landvetter (som inte ligger så långt ifrån, där utav så ser man många inflygningar dit, dag som natt), men sedan slog det mig att jag aldrig har sett ett flygplan ha igång sin strålkastare där fram mitt på dagen. Den lös upp så enormt starkt och under längre tid, vilket jag kände en tvekan på att det verkligen skulle röra sig om ett flygplan.

 

Jag börjar närma mig en rondell, och får plötsligt infall att jag skall försöka filma ljusklotet. Snabbt får jag upp min mobil och när jag har kört ut genom rondellen så har jag fått igång kameran. Det är ca 200 m fram till nästa rondell, och jag tittar på ljusklotet samtidigt som jag måste titta på vägen i små ögonblick om vart annat. Det var inte så mycket trafik just då, så därför kunde jag köra och filma samtidigt utan problem. Men vad som händer strax innan jag kommer fram till nästa rondell gör att jag insåg att det var rätt beslut att filma ljusklotet”.

BILD 3:

 

”Helt plötsligt så tonas en svag grå skugga fram runt ljusklotet i en stor men tydlig trekant runt ljusklotet. Samtidigt så måste min fokus flyttas till bilkörningen, men varannan sekund så tittar jag upp mot ljusklotet och får uppleva en helt otrolig förvandling av ljusklotet”.

BILD 4:

 

”Den svaga trekanten blev helt plötsligt mycket mörkare och skarpare runt ljusklotet som var centrerat i mitten av trekanten. Sedan var det som någon dämpade ljuset långsamt med en ”dimmer”, för att efter några sekunder slockna helt”.

BILD 5:

 

” Då började trekanten att ta en ny form. Den sjönk ihop i spetsarna och blev mer rund/oval i formen (som ett klassiskt runt UFO)”.

BILD 6:

Men den fortsätter att ändra form, höger och vänster sida av den ovala formen började dra sig utåt samtidigt som ”toppen” av ellipsen sjönk neråt. Hela formen drog ut sig likt en stor banan, där topparna på varje sida fick små ”armar” ut med röda prickar på (som röda diamanter på en kungakrona)”.

 

Det är förstås den här formen som jag (Manne) kallar ”Bananformad Siamesisk Tvillingsnigel”, och Martin berättade att eftersom det var hans födelsedag så kunde han inte låta bli att tänka på liknelsen vid ett barnkalas där den vuxna clownen gör ballongfigurer till födelsedagsbarnet för att göra honom glad. Spot on! 😀

BILD 7:

 

”I det här läget så var jag inne i rondellen och svänger vänster till köpcentrat. När jag svänger ut i rondellen så har jag ca 40 m på mig innan jag kommer fram till nästa rondell och därefter direkt kommer köpcentrats parkeringshus. Jag tappar då mobilen när jag sträcker ut högerarmen för att genom passagerarsidan filma vidare. Det jag ser däremot är att den har nu förvandlats helt och hållet till ett enormt stort ’flygplan’”.

BILD 8:

 

”Den flyger mycket lågt, men långsamt åt vänster (samma håll som Landvetter flygplats), med de röda lampor blinkandes på vingarna. Hela flygplanet var i ett mörkare ’stålgrå’ färg, och man kunde se tydligt fönsterna och formen av flygplanet. Det var långt borta, men samtidigt kändes det väldigt nära inpå. Det flög bort bakom ett par hustak, samt att jag körde in vid köpcentrats parkeringshus.

 

Allt detta tog 38 sekunder, ifrån att jag upptäckte ljusklotet till att det hade förvandlats till ett ’flygplan’ och försvann ifrån mitt synfält”.

Stort tack till dig Martin för att du tagit dig tid att beskriva och måla din upplevelse, och genom det inspirera och påminna oss alla om våra kosmiska vänners närvaro på himlen! 

 

Själv kommer jag framöver att göra en video som enbart är dedikerad fenomenet ”flygplanshologram” där jag förutom Martins berättelse även kommer att visa några egna videor av fenomenet. Därför vill jag även passa på att efterlysa om någon annan har fångat fenomenet på video, det vill säga ett ”flygplan” som inte är ett flygplan (flygplansbelysning i mörker räcker, så länge det tydligt avviker från normalt ”flygplansbeteende”).

 

Våra kosmiska vänner FINNS där uppe i himlarna HELA tiden, och de hälsar till oss på de sätt de kan, och ”flygplanshologram” är ett av sätten. Om du upplever ett fenomen på himlen som bara delvis beter sig som ett flygplan, men som du i stunden VET inte är ett flygplan – låt då inte det logiska sinnet kapa din upplevelse för att i efterhand göra en logisk efterkonstruktion av den (jag har själv fått kämpa emot det). Våra vänner söker ständigt kontakt med oss, och de är på bushumör! 🤩

BONUSMATERIAL:

Martin har många UFO-upplevelser i bagaget, och nedan lägger jag även en tidigare målning han gjort av en storslagen UFO-upplevelse 2015.

”Det starka ljusskenet, som endast kan beskrivas som att det var en gigantiskt strålkastare på 200.000 watt rörde sig bakom molnen, och fick molnen att självlysa rätt igenom (endast sett sci-fi filmer i liknande ljus). Ljuset rörde sig sakta bakom molnen tills det plötsligt kom fram när molnen tog slut, och då såg vi ett stort ljusklot som rullade fram. Själva ljusklotet var i en ljus, ljus gul nyans med nästan lite inslag åt det gröna hållet. Men ifrån själva klotet så var det även starkt strålande ljus som kom inifrån själva klotet. Det bästa att kunna beskriva det med ord är, som en gigantiskt innebandy boll med en stark ljuskälla inne i bollen som strålar ut.

 

Strålarna inifrån klotet som strålade ut, var dessutom placerade i perfekta avstånd till varandra, dvs att de var inte slumpmässigt utspridda över klotet.

Hela ljusklotet roterade i en rullande form över himlen i en långsam fart (som en sakta rullande bowlingklot) i en spikrak linje ifrån öst till väst. Samtidigt så lös hela norra natthimlen upp i ett starkt grönt ljus. Bakom ljusklotet så blev det en lång spikrak tunn linje i lasergrönt. Den lasergröna linjen var uppskattningsvis flera km lång. Vi beskåda detta skådespel tills klotet tillslut försvann bakom horisonten i väst”.