JAG AVSLÖJADE LÖGNEN I TV4:S UFO-DOKUMENTÄR VARPÅ UFO-SVERIGE NU FÖLJT MIN UPPMANING ”SKÄRPNING UFO-SVERIGE – DAGS FÖR EN SNABBSTÄDNING!” OCH GÅTT IN OCH ÄNDRAT DEN GAMLA ARTIKELN SOM AVSLÖJADE DERAS ORDFÖRANDES LÖGN

I och med premiären av dokumentärserien ”UFO-mysteriet med Felix Herngren” skrev jag en lång kritisk artikel om serien som jag beskriver som ett enda stort mörkläggningsförsök av fenomenet. Jag hade själv blivit tillfrågad att delta med mitt andliga perspektiv på UFO-fenomenet och mina egna UFO-videor, men avböjde på grund av att jag befarade att det skulle bli en kommersiell, vinklad och agendastyrd produktion – vilket jag hade rätt i på alla punkter.

I artikeln skriver jag att serien är agendastyrd (via UFO-Sverige och deras ordförande som agerar UFO-expert i serien) genom metoden jag kallar ”fånga upp, släck ner”, vilket blir tydligt genom upplägget där de systematiskt släcker ner precis varje lovande UFO-fall, trovärdigt vittnesmål och visselblåsare. Plus att de sår tvivel i allmänhet och planterar slutsatsen ”vi kommer aldrig att få några svar”. Att de dessutom lägger in orimligt mycket trams i detta livsomvälvande och seriösa ämne vittnar om att det inte är ett uppriktigt försök att ge ämnet rättvisa, utan snarare tvärtom. De passar även på att spela ut ”konspirationsteoretiker-kortet” för att ingen ska vilja beblanda sig med ”sörjan”. Allt enligt UFO-Sveriges agenda som jag tror Felix ovetande låter sig regisseras av.

Jag tar även upp ett specifikt fall som avhandlas i serien, nämligen UFO-incidenten i Hällefors 1981, där jag menar att UFO-Sveriges ordförande Clas ljuger när han avfärdar detta fall med hundratals vittnen, som en privatägd zeppelinare. Han hävdar lättvindigt att han knackade på hos en zeppelinareägare som sa att ”det var min kompis som flög”.

Detta motsägs dock av UFO-Sveriges egna gamla artikel där de påpekar att de två zeppelinareägare som fanns i Sverige vid tidpunkten hade intervjuats och givit nekande svar, plus att de klarlade att inget av skeppen var flygbara vid tillfället. Dessutom uppger de vilken modell dessa två privata skepp var av (Cameron D-96), och tittar man på bilder på denna löjliga luftballong och jämför med de hundratals vittnesmålen blir det direkt skrattretande. Reportaget var enligt mig ett genuint reportage av eldsjälar inom UFO-Sverige. Jag har även blivit kontaktad av vittnen till händelsen som skriver att ”Vad gäller Cameron D-96 så finns ingen likhet alls. Närmast ett skämt”. Jag skrev även två uppföljande artiklar (Uppföljning 1Uppföljning 2) med den nya informationen som framkommit.

Jag skrev skämtsamt att i en av dem: ”Amatörmässigare mörkläggning får man leta efter! Skärpning UFO-Sverige – dags för en snabbstädning! 🧹” – och de höll tydligen med mig. När jag idag gick in på den gamla artikeln så har de efter mina avslöjande artiklar gått in och ÄNDRAT ALLT i den gamla artikeln för att passa Clas utspel i dokumentärserien. De har lagt till att ”Artikeln är uppdaterad 2024 i samband med serien “UFO-mysteriet” på TV4”, men observera att de inte hade ändrat den i samband med att serien sändes, utan det var först efter att mina avslöjande artiklar publicerades.

Det handlar inte om några små ändringar utan artikeln har helt ändrat karaktär, och även författare. De tidigare tre fältundersökarnas namn är ersatta med Clas Svan som artikelförfattare. Den första artikeln avfärdar på punkt efter punkt zeppelinare-teorin, medan den nya istället bekräftar densamma.

 

Vittnesmål har ändrat karaktär. Polisassistent Dan Hagsten blev vittne till UFO-incidenten men hävdar i Tv4-dokumentären att det var ett luftskepp. Detta var dock inte hans inställning efter själva händelsen, utan den har tillkommit efter kontakten med Clas. Hans vittnesmål har i artikeln ändrats från ”Några vingar syntes inte till” (vilket är en viktig utsaga för att kunna avfärda zeppelinare-teorin då den har tydliga vingar), till ”Det gick inte att se om det hade vingar eller så” i den nya artikeln. Clas har även städat bort citaten där Dan beskrev det han bevittnade som ”Inte något jag tidigare upplevt” och ”Eventuellt utomjordiskt”, och han beskrivs i den nya versionen av artikeln istället som ” ett vittne som styrker att det verkligen var ett luftskepp” och att ”För Dan Hagsten är fallet avslutat”. En helt ny, och diametralt motsatt historia med andra ord.

 

Vad pekar då allt detta på? Jo, att Makteliten lägger stora mängder tid och resurser på att släcka ner UFO-fenomenet för att hindra, eller åtminstone skjuta upp, mänsklighetens uppvaknande. Men de kan de inte göra, för tiden för uppvaknandet är NU! Deras mörkläggningsförsök blir istället bara mer bränsle på elden som de försöker släcka, som det gamla Victor Hugo-citatet: ”Det finns ingen idé i världen kan stoppa en idé vars tid är kommen”.

 

UFO-Sveriges artikel har ändrat slutord från ”Än idag finns ingen säker förklaring till händelsen över Hällefors” till ”Det som flög över Hällefors var ett luftskepp”.

 

Men mina slutord som jag avslutat alla de tre artiklarna med ändras inte:

 

Låt dig inte släckas ner. Du vet vem du är. Du vet vad du upplevde. ✨

Länkar till artiklarna på UFO-Sveriges hemsida: 

Originalartikeln

Nya städade versionen