VIDEO: TOISHEEBA FRÅN GALAKTISKA FEDEREATIONENS PASSIONERADE KOSMISKA VÄCKELSETAL INFÖR STORPUBLIK

2011 höll Moder Jord-nätverket en träff i Stockholm där Maria Bertram kanaliserade ”Ett budskap till mänskligheten från Galaktiska Federationen”, där utomjordiska djungelkvinnan Toisheeba levererade ett passionerat och kraftfullt ”kosmiskt väckelsetal” till publiken, och till hela mänskligheten.

 

Vi hade filmteam på plats, men hårddisken gick mystiskt sönder inför redigering och videon gick inte att rädda. Men idag har jag läst in och bildsatt budskapet från denna historiska kväll, som blev Marias enda kanalisering av en utomjordisk civilisation inför publik, så att det medvetandeexpanderande budskapet ska nå ut till så många som möjligt av er som är redo. Öppna ditt sinne och… enjoy!

 

Gilla, dela och sprid!

 

 

 

Kanaliseringens innehåll: 

 

Presentation / De första officiella landningarna / Meningen med allt liv / Ni behöver jorda er / Vakna upp ur TV-dimman! / Vi är era förfäder / Rädslan för illasinnade civilisationer / Enhet och gemenskap är mänsklighetens naturliga tillstånd / Det finns ingen väg tillbaka / Ni kommer att skapa ett paradis / Mänskligheten har manipulerats / Perspektiv på ”verkligheten” / Intensifieringen av Lagen om Orsak och Verkan / Släpp taget och lev! / Avslutning

 

 

❤️🙏❤️ Stöd Moder Jord-nätverket: Swish 076 107 32 372 ❤️🙏❤

Även om jag älskar mitt arbete med Moder Jord-nätverket så är videorna tidskrävande (40-80h/video), och jag har även har ett jobb att sköta, en familj att försörja, och löpande utgifter för Moder Jord-nätverket. Därför har jag öppnat upp för frivilliga donationer för er som vill och kan stödja mitt arbete, där pengarna endast kommer att gå till mina utgifter för Moder Jord-nätverket. Tack!