Budskapet från kosmiska nätverket om att återuppta healingsessionerna för Moder Jord

Maria Bertram började med healingsessionerna för Moder Jord 2008 på lokal nivå i Norrtälje, och från 2009 så växte nätverket ut i världen och jag och Maria höll de globala healingsessionerna varje fullmåne. Hösten 2017, efter närmare tio år var motståndet så stort och attackerna mot Marias så allvarliga att vi inte längre hade energi att fortsätta med dem. 

 

När jag i oktober 2021 skrev den långa artikeln “Det som inte fick hända” och nämnde att det kändes som att Moder Jord-nätverket var nedlagt i och med Marias tragiska bortgång, så fick jag ett uppmuntrande och uppmanande budskap från det kosmiska nätverket runt Jorden:

 

“Moder Jord-nätverket är INTE nedlagt! Det har det aldrig varit. Det är en illusion. Glöm inte att Moder Jord-nätverket också består av OSS – det gigantiska kosmiska nätverket runt Jorden [bestående av upplysta civilisationer, naturväsen på Jorden och andliga mästare] som deltar i mänsklighetens och Jordens energihöjning. Vi jobbar fortfarande på heltid med helandet av Jordens energiflöden. Men vi behöver er hjälp. Jorden behöver er hjälp. Och ni behöver faktiskt även Jordens hjälp!

 

Vi ser att tiden nu är mogen för Moder Jord-nätverkets återfödelse, och du kommer få hjälp att sprida budskapet genom en ny energivåg. Det är förutbestämt. Vi kommer inte tillåta att budskapet går förlorat än en gång, och därför är det av största vikt att det nu sprids till alla som är mottagliga för det, genom den nya energivågen som vi talar om.

 

Det är inte bara Marias, eller Mannes, budskap – det är inte bundet till någon viss person. Det är allas vårt budskap, alla vi i den kosmiska gemenskapen i de högre dimensionerna, till alla er som är öppna för det. Budskapet om föreningen med Moder Jord är viktigare än någonsin idag. Jordningen är den felande länken för människans fortsatta andliga transformation, och för att ni ska kunna förbereda er för övergången till den Nya Tidsåldern som vi står inför.

 

Ja, vi står fortfarande inför den. Vi vet att du tvivlar. Vi förstår att du är förvirrad och känner dig nedslagen. Men ha tillit. Du har nu fått tydliga tecken på vilket det första steget du ska ta är, och du har valt att ta det steget. Det är vi oerhört glada och tacksamma för. Låt processen ha sin gång, och ha tillit. Du kommer att vägledas steg för steg längs vägen. Du kommer att få all den hjälp du behöver.

 

Vi skulle ödmjukt vilja föreslå att nätverkets nästa steg är att återuppta healingsessionerna för Moder Jord. Vi vill uppmana alla som känner sig kallade att delta. Moder Jord är er Urmoder. Det är hög tid att återförenas med henne. Hon väntar på er. Hon älskar er. Men hon lider. Den kvinnliga energins återuppståndelse sker både i människan, i Moder Jord och i Kosmos. Genom att ni deltar i healingsesionerna så stärker ni också er egen kanal till de kvinnliga energierna i Jordens inre. Ni helar med andra ord både Moder Jord och er själva när ni deltar.

 

Vi gör vad vi kan för Jorden, men vi kan bara bidra till en viss gräns, enligt den kosmiska Lagen om Icke-intervention. Genom att ni deltar som representanter för mänskligheten, så har vi mycket större möjligheter att tillsammans hjälpa Jorden. Sedan vill vi också uppmana er alla att därefter fortsätta att sända Moder Jord-healing till er själva regelbundet. Det kommer att transformera er. Prova. Känn hur det känns och se vilka resultat det ger.

 

Vi önskar dig Manne, och ALLA er som vill delta, lycka till med Moder Jord-nätverkets återfödelse! Det är en stor händelse som vi alla i det gigantiska nätverket runt Jorden har väntat på och gläds åt. Moder Jord väntar på er, och hon ÄLSKAR er. Och alla vi i det kosmiska nätverket runt Jorden älskar er, och vi finns alltid närvarande hos er.”