Det som inte fick hända

– En personlig berättelse från en ljusarbetare mitt i ett kosmiskt drama
 
Del 1: Innan det hände

Bakgrund: Om Moder Jord-nätverket / Ett motstånd som inte var av denna värld / Det som inte fick hända 

 

 

Bakgrund: Om Moder Jord-nätverket ~

För er som kommer i kontakt med Moder Jord-nätverket för första gången ger jag först en kort bakgrund. Moder Jord-nätverket är ett globalt andligt nätverk som drevs mellan 2009-2017 av mig, Manne Lindberg, och min själsfrände Maria Bertram (som startade det 2008), från Norrtälje utanför Stockholm. Nätverket startades av Maria efter att hon fick ett andligt uppvaknande och fick instruktioner av sina guider, och jag träffade henne och anslöt därefter. 

 

Drivandet av nätverket är en del av vår gemensamma livsuppgift här på Jorden, som en del av övergången till den Nya Andliga Tidsåldern. Vi levde till en stor utsträckning utanför Matrisen (“the Matrix”) i vår stuga med barn under tio års tid, för att vara fria att ägna oss åt vår andliga utveckling och drivandet av nätverket.

Maria och Manne 2009

 

Verksamheten bestod dels av att sprida Marias långa, djupgående kanaliseringar med andlig vägledning från bland annat Gudomliga Medvetandet (”Gud”) och upplysta civilisationer i Kosmos, och spridandet av en healingteknik för djupgående jordning och andlig transformation Moder Jord-healing

 

Varje månad hade vi även globala healingsessioner för Moder Jord tillsammans med våra medlemmar enligt kanaliserade instruktioner. Vi höll också offentliga föredrag där Maria kanaliserade budskap, alltid med gratis inträde. Vi har ca 5000 medlemmar.

Maria förbereder sig för att kanalisera Toisheeba från Galaktiska Federationen (2011)

Marias rena, djupa och kraftfulla kanaliseringar berörde många människor till både tårar, igenkänning och insikter, och hon hade en trogen läsarskara. Kärnan i budskapen handlar om mänsklighetens andliga uppvaknande och transformation, helandet av Moder Jord, övergången till den Nya Andliga Tidsåldern, balansen mellan manlig och kvinnlig energi, vikten av djupgående jordning, människans kosmiska och gudomliga ursprung, och lyftandet av Jordens kosmiska karantän.  

 

Men nu har någonting hänt. Någonting som förändrar allt, för all framtid…


~ Ett motstånd som inte var av denna värld ~

När jag och Maria började publicera hennes kanaliseringar offentligt genom Moder Jord-nätverket upplevde vi en märklig kombination av framgång och motgång. Stora mängder människor hörde av sig och berättade hur berörda de blivit av våra kanaliseringar, och hur mycket de uppskattade vårt arbete. Men samtidigt började även väldigt märkliga negativa saker att hända. Genom åren när vi drev nätverket kände vi oss ständigt motarbetade, i det lilla som i det stora. Våra guider bekräftade senare att vi faktiskt var motarbetade. Vi har nämnt detta i förbigående men ingen har kunnat förstå omfattningen, knappt ens vi själva. Det var oftast Maria som var måltavlan.

 

Guiderna berättade att det dels handlade om makteliten på Jorden, men även illasinnade kosmiska civilisationer, och destruktiva överdimensionella väsen som motarbetade oss på en mängd olika sätt för att hindra vårt budskap från att nå ut, eftersom vårt budskap utgjorde ett enormt hot för dem. De är alla livrädda för att budskapet om djupgående jordning ska komma ut, eftersom vet att det kommer leda till att människan kommer i kontakt med sin inre Sanning, sin inre Urkraft, och att det accelererar deras andliga transformation. De är även livrädda för att vi ska komma i kontakt med vår inre gudomlighet, vägledningen från våra vänner från upplysta civilisationer, och vårt kosmiska ursprung. Det är trots allt mänsklighetens andliga uppvaknande och transformation, och den kvinnliga energins återkomst, som kommer att bli deras fall, och det vet dessa olika grupper om.

 

Mängder av ljusarbetare, visselblåsare och sanningssägare över hela världen utsätts ständigt för olika former av attacker för att deras budskap är ett hot (vilket har blivit ännu mer uppenbart i och med den extrema censuren under den så kallade “pandemin”). Men det handlar inte bara om uppenbara attacker såsom hot eller nedstängda sociala medier-konton. Våra guider berättade även hur både makteliten, illasinnade civilisationer, och överdimensionella destruktiva väsen använder olika former av energivapen, mind control och “svart magi” för att komma åt sina motståndare utan att “synas på radarn”. 

 

Guiderna berättade att de noga övervakade attackerna mot oss, och att vi skyddades mot det som det inte var meningen att vi skulle uppleva. Allt som vi fått utstå har vi trots allt själva valt på en högre nivå, de är en del av våra själskontrakt. Så det är viktigt att poängtera att vi inte är några offer, trots all den smärta och förtvivlan vi upplevt. 

 

Nedan följer ett antal exempel på märkliga händelser, som guiderna har bekräftat var medvetna attacker mot oss, så att ni får se exempel många hur olika nivåer de jobbar på.

 

  • Maria utsattes för energiattacker varje gång hon skulle göra en ny kanalisering att sprida offentligt, vilket försenade dem med månader och ibland ÅR. Samma sak gällde våra offentliga kanaliseringar. Vi höll vår sista träff under 2011 och lyckades inte anordna någon mer efter det. 
  • Vår Facebook-grupp infiltrerades av agenter, dels “ateister” som ägnade enorma mängder energi åt att ifrågasätta och förlöjliga (tills vi insåg att vi helt enkelt kunde blockera dem). Dessutom spammades gruppen i koordinerade attacker, med provocerande bilder med satanistiska och nazistiska hat-budskap. 
  • Vår dåvarande hemsida hackades upprepade gånger tills den inte längre gick att rädda, och så fort jag slutade betala för hemsidan så köpte någon rättigheterna till domännamnet, och betalar fortfarande för den, flera år senare. Även nyhetsbrevet (separat tjänst) hackades upprepade gånger. 
  • Agenter som utgav sig för att vara “ljusarbetare” sändes ut för att erbjuda samarbeten med oss och försökte bli våra vänner, och vissa försökte bjuda in sig själva till vårt hem (även från utlandet). Men som tur var kunde Marias intuition och guider avslöja dem. 
  • De försökte få ihop mig med andra kvinnor genom mind control, det vill säga sexuella och romantiska tankar som INTE var mina planterades ofta i mitt huvud men det gick jag aldrig gå på eftersom jag redan träffat min själsfrände Maria. Guiderna berättade även att motsvarande tankar och känslor placerades i huvudet på kvinnor runt omkring mig.
  • Maria gick oförklarligt upp jättemycket i vikt på kort tid utan att förändra sin kost eller livsstil överhuvudtaget. 
  • Marias syn förvreds på ett mystiskt men allvarligt sätt i perioder. 
  • Även min (Mannes) syn manipulerades. “Blinda fläckar” skapades i mitt synfält flera gånger när jag körde bil vilket ledde till minde olyckor.  Jag backade exempelvis in i en stillastående bil som “inte fanns där” först, trots att jag tittade rakt på den.
  • Både jag och Maria upptäckte hur väldigt destruktiva och manipulativa tankar och bilder som definitivt INTE var våra egna dök upp i våra huvuden. 
  • Delar av vår stuga gjordes energimässigt obeboeliga för Maria i perioder (ungefär som om en elöverkänslig skulle gå in i ett rum med “elchocks-energier”). 
  • Varje bil vi hade bröts ner energimässigt, och vi var tvungen att skrota och köpa ny bil i genomsnitt en gång om året i åtta års tid (vilket var förödande för oss som bodde isolerat och knappt hade någon fast inkomst). 
  • När Maria började ge privata sessioner med kanaliserad andlig vägledning 2017 så attackerades hon energimässigt under sessionerna till den grad att de till slut blev omöjliga att genomföra, och efter bara några månader var hon tvungen att lägga ner helt. 
  • Människor i vår närhet bearbetades energimässigt för att vända sig från oss, eller till och med mot oss. De sista åren kunde vi inte ha kvar några relationer alls, utan stod helt ensamma. 
  • Dessutom var vi med om “otur” och “olyckor” med en frekvens vi aldrig någonsin varit med om tidigare.

Det här är bara en bråkdel av allt det vi utsattes för, varav vissa saker jag inte ens kan nämna… Våra guider berättade även om ännu värre attacker som stoppats. Allt detta skedde alltså konstant från att vi släppte vår första kanalisering. Det var en form av energimässig tortyr som vi levde under i över tio års tid. Men samtidigt vägleddes vi hela tiden genom hur vi skulle hantera det som uppstod, hur vi kunde hela de blockeringar och energisystem som torterade oss, och hur vi energimässigt kunde skydda oss. Det var trots allt vår andliga resa, och jag kan säga att det var ingen brist på “material” att jobba med för att utvecklas om man säger så. 

 

Jag och Maria kände att vi trots allt alltid hade det energiskydd vi behövde, och vi kände alltid att det var meningen att vi skulle fortsätta med vår livsuppgift, oavsett vad. Vi var aldrig några offer, även om det absolut kunde kännas så i vissa stunder. Vi är, precis som alla andra, medskapare av vår egen verklighet, och allt detta är något vi på en högre nivå har valt att uppleva. Av karmaskäl, utifrån våra själskontrakt, släpptes vissa saker igenom energiskyddet, medan andra hindrades. Det som var meningen att det skulle ske, skedde, och det som inte var meningen att det skulle ske, skedde inte. Det är energierna som styr precis allt, och vi fick alltid det energiskydd vi behövde. De destruktiva krafterna är INTE allsmäktiga och något att vara rädd för.

 

Men vad som sen släpptes genom energiskyddet, var så ofattbart att jag än idag inte kan förstå hur det kunde vara meningen. 

~ Det som inte fick hända ~

Vi var med andra ord vana vid att allvarliga saker hände oss, men vi tog oss alltid igenom dem. Men våren 2018 började Maria må allt sämre, och diagnostiserades med elakartad bröstcancer. Vi kände att det var ytterligare en utmaning som vi skulle kunna hela och ta oss igenom, och vi hade full tillit till vårt energiskydd. Maria jobbade outtröttligt med healing tillsammans med sitt kosmiska nätverk av hjälpare, men varken healingen eller cellgifterna kunde hindra cancerns framfart. När Maria diagnostiserades med cancer så var hon dessutom gravid med vår son Emil. Men till vår stora sorg och förtvivlan så överlevde han inte. Hans hjärta slutade slå efter halva graviditeten. Vi hade en vacker ceremoni med familjen där vi spred hans aska i havet från en båt utanför Norrtälje där vi bodde. Jag återkommer till Emil längre fram i texten. 

 

Spridningen av Marias cancer dämpades i perioder och hamnade på ”platåer” där den stod stilla, och ibland såg ut att tillfälligt börja gå tillbaka. Men ju mer den spred sig, till skelettet och ryggraden, desto mer försämrades hennes rörlighet. Hon tappade håret av cellgifterna, ryggraden trycktes ihop och kroppen förvreds, och hon åkte in och ut på sjukhus. Hon fick utstå outsäglig smärta, både psykisk och fysisk. Vi fick handikappanpassa vårt hem och hon var tvungen att använda rullator och rullstol i perioder. Sjukvårds- och rehab-personalen som träffade Maria sa att de aldrig någonsin tidigare träffat någon med så mycket kämpaglöd och positivitet, trots den svåra situationen hon befann sig i. Hon var någonting utöver det vanliga.

Hösten 2019 fick vi möjlighet att flytta till ett hus i Åkersberga som skulle passa oss bättre. Efter ytterligare komplikationer med Marias hälsa och en blodsjukdom som gjorde henne beroende av blodtransfusioner flera gånger i veckan för att överleva, så spred sig cancern ytterligare, nu även upp i huvudet och hjärnan. Skelettet bröts ner ytterligare, och hennes syn försämrades tills den var helt borta. Det hade nu gått två år sedan diagnosen, och hon var bortom räddning. Jag vårdade henne i hemmet hela vägen till slutet. Den 2 mars 2020 somnade hon in. Jag satt och höll henne i handen när hon låg i sin säng och tog sitt sista andetag, och hennes själ släppte taget och återgick till den Gudomliga Källan.

 

Det som inte fick hända, hände. Min chock, förtvivlan och sorg var total. Älskade, underbara Maria.

 

Maria fortsatte att vandra sin väg på Jorden, trots alla hinder.
Vila i frid Maria Bertram 1972-2020
Läs vidare i del 2 eller gå tillbaks till översikten