Det som inte fick hända

– En personlig berättelse från en ljusarbetare mitt i ett kosmiskt drama
 
 
Del 2: När det hände
Hur kan det vara det Gudomligas vilja!? / Själsfränders kosmiska dans / Det livsviktiga budskapet om jordning / Hur ersätter man någon oersättlig?
 
 

~ Hur kan det vara det Gudomligas vilja!? ~

När Maria lämnade sitt jordeliv så lämnade hon även mig – hennes själsfrände – och tre älskade barn som jag nu tar hand om själv. Under hennes sjukdomsperiod drabbades jag av utmattningssyndrom, men lyckades ta mig igenom det.

 

Sedan mitt andliga uppvaknande för 20 år sedan har levt enligt mottot att allt som sker har en gudomlig mening. Ett av mina favoritcitat från Marias kanaliseringar var ”Allting är precis som det ska, och allt kommer att bli just precis så som det ska bli” (Gudomliga Medvetandet). Men jag hade aldrig fått min tillit testad på detta brutala sätt tidigare. Jag var inte överhuvudtaget förberedd på detta, trots alla negativa besked från läkarna, utan hoppades in i det sista på ett mirakel. På något sätt skulle det vända, för det kunde ju inte sluta såhär! HUR kunde det vara meningen att vår själsfränderelation, vårt gemensamma föräldraskap, och vårt stora uppdrag på Jorden skulle sluta såhär!? 

 

Det kändes som att vi fortfarande bara befann oss i inledningsfasen när det gällde vårt gemensamma uppdrag på Jorden. Jag har förstått att våra guider inte hade tillåtelse att berätta hur dramat skulle sluta, av förståeliga skäl. De upprepade bara att vi skulle ha tillit till att allt skulle bli som det var meningen. Under alla åren har våra guider pratat med oss om vårt stora kosmiska uppdrag här på Jorden, vikten av vår energimässiga förening som själsfränder (vilket inte var fullbordat ännu), och vår viktiga roll i övergången till den Nya Andliga Tidsåldern och uppbyggandet av den Nya Världen. Marias bortgång kändes helt och fullständigt ofattbar, och på många sätt gör den det fortfarande.

Bild från ceremonin då vi spred Marias aska i havet

Vi i den närmsta familjen spred Marias aska i havet på samma plats som Emils, till tonerna av två låtar med väldigt vackra och träffande texter, som jag intuitivt känner innehåller budskap från Maria. “En stund på jorden” var en av Marias favoritlåtar. “Sluta aldrig gå” presenterades i Melodifestivalen bara veckor innan hon gick bort, och när hon hörde texten berördes hon djupt och började gråta. Jag tror hon kände att den på något plan handlar om hennes öde. Här är delar av texterna till de två låtarna:  

 

Laleh – En stund på jorden

“Jag såg hur vi var stjärnor / Som landat i havet / När vi tog första stegen / Ifrån oceanen / Det slog mig den gången / När vi vadade fram genom vattnet / Jag la mig på marken / Och tackade himlen / Att vi fick stiga på land / Att vi fick känna på sanden […] / Jag vann över bergen / Jag delade på havet / Jag var den starkaste av oss  / Men den svagaste ändå […] Jag var nära, jag var där / En stund på jorden / En stund på jorden / Ja, jag var där / Hur underbart var det? / En stund på jorden”

 

Sonja Aldén – Sluta aldrig gå

“På en sekund kan livet vända / I samma stund kan allt vara slut / Och när det hänt, det som aldrig fick hända / Och ingenting nånsin kan bli som förut / Himlen faller och drömmarna dör / Och ingen väg som du följde finns kvar / Du,  sluta aldrig gå / Våga lita på / Det kommer leda fram till slut / Åh du, det kanske tar en tid / Innan ljuset tagit vid / Innan det leder ända ut / Åh du, Ta ett steg I taget / För nu”

 

Efter Marias bortgång kände jag mig inte redo att berätta offentligt för Moder Jord-nätverkets medlemmar, eftersom jag inte kunde förstå VARFÖR, och HUR det kunde vara möjligt. Jag var heller inte beredd på att varken svara på frågor eller bära andra människors förvirring och sorg. Jag klarade knappt av att bära min egen. Många hade ju trots allt Maria som sin andliga vägledare och sitt hopp för framtiden, och berättade hur hennes kanaliseringar, privata sessioner och healingtekniker hade förändrat deras liv, och gett dem styrka att satsa på sin andliga utveckling och ta sin inre verklighet på allvar. Alla ni som har skrivit kommentarer och mejl med uppskattning till Maria ska veta att hon läste varenda en, och att det betydde mycket för henne. Det gjorde henne himla glad att få så mycket kärlek och uppskattning för sitt hårda arbete. På samma sätt som hon berörde er till tårar, så berörde ni också henne till tårar. 

 

Här är några exempel på kommentarer från våra läsare: 

 

“Har svårt att beskriva i ord vilken glädje och hopp för framtiden jag fick av att läsa kanaliseringen. Utan tvekan det bästa jag läst. Fyllt med vackra visioner, sanningar, vägledning och budskap. Tack så mycket för fantastisk läsning!!”

 

”Tack finaste Manne och Maria! Jag grät floder när jag såg filmen med Marias kanalisering! =) Men den största chocken fick jag nog när Maria berättar om när hon vaknar och ser ljuspunkterna i sitt tak. Precis samma sak var jag med om under förra året och det kom andar till mig och talade om att det var dags nu! Det var magiskt att lyssna på Maria! ♥ Ljus och kärlek till er ♥”

 

”Min dotter kom in när jag tittade på videon av Marias kanalisering, och utbrast: ’Åååå mamma jag ryser i hela kroppen, vem är hon??’ FANTASKISKT♥”

 

“I love this particular channeled info… I felt very emotional while reading it!!! & I have been doing the grounding meditation ever since! It’s really helping, just a few days ago I literally felt like I would ‘fly’ out of my body! I’ve never felt this feeling before & it was a little scary! But I believe now that I had just become extremely ‘ungrounded’. So thank you & Maria for your beautiful service to humanity. Big (((Hugs))) all the way from Montreal Canada!!!”

 

”Kände först att jag inte orkar läsa en till kanalisering på nätet… ’bla bla bla 5D 7D Sunflares here we goo …Upgrade hit upgrade dit’. Men istället kom äntligen denna underbara sanna klara kanalisering, jag läste och läste igen … Det här är bara sanningen. Så tack för att ni delger oss genom eran gudomligt klara kanal …Kram och Ljus i massor ❤❤

 

“♥ När jag läser detta känns det som det kokar under mina fötter. Jag känner att jag blir jordad och uppkopplad till moder jord, bara av att läsa detta meddelande. Tack för ert arbete♥”

 

“I’m following the Mother Earth Network from Curaçao, an island in the Caribbean. Only a few weeks ago I got the advice to connect more with Earth’s inner core and that same day I found your website ‘by coincidence’.  🙂  You are helping me so much with the meditations and channeled messages you post. Just wanted you to know I’m very grateful.”

 

”Tårarna rann när jag kände kärleken och sanningen i detta budskap. Har inte känt Guds kärlek så starkt på länge. ♥”

 

“Jag har ikväll ‘googlat runt’ för att hitta det jag söker. Jag gav mig ut på vinst eller förlust, men med en fast övertygelse om att jag skulle få hjälp att hitta rätt, och hittade er. Jag har nu insett vad min uppgift är här på jorden. Jag känner mig djupt rörd och tacksam över att jag kommer att få vara med i denna gemenskap för Moder Jord.” 

 

“This is another remarkable channeled message from Maria and Manne. This channeling rings with authenticity and sincerity, as in fact do all messages from them. The information given is clear and convincing, without seeming manipulative in any way. I regard these channeled messages among the most important available to the human race at this very important time.”

 

~ Själsfränders kosmiska dans ~

En sak som jag förstått är att Marias tragiska bortgång var planerat redan innan jag och Maria gick ner för att inkarnera på Jorden, det var en del av våra själskontrakt. Det har jag frågat guiderna om hundra gånger och får alltid ett tydligt JA till svar (jag har hittat ett sätt att få tydliga JA eller NEJ-svar från mina guider genom energistötar i magen). Jag har förstått att Marias bortgång är en del av min och Marias slutgiltiga förening som själsfrändepar, där vi dramatiskt slits ifrån varandra en sista gång för att bygga upp den energimässiga dragningskraften så att vi till slut ska kunna uppnå den slutgiltiga föreningen i en enorm kosmisk orgasm. “Själsfrände” är inte bara ett romantiskt uttryck, utan det betyder bokstavligen att man är två delar av samma ursprungssjäl. 

 

Jag hittade nyligen en nedskriven privat kanalisering från mitt första år med Maria, där det Gudomliga Medvetandet säger att jag och Maria har väntat i motsvarande 30 miljarder (!!!) år på denna slutgiltiga förening sedan vår själ separerades från det Gudomliga och delades i två delar, och sedan dess levt i otaliga olika relationer genom otaliga olika livstider. Även om siffrorna är alldeles för stora för att greppa, så känner jag intuitivt sanningen i det. Igenkänningen, kärleken och längtan efter den slutgiltiga föreningen med Maria är fullständigt överväldigande och total. Det tog dock ett tag innan jag på djupet insåg vem hon var. Första tiden när jag lärde känna henne såg jag bara henne som en vän, även om jag kände att jag hörde ihop med henne.

Men en dag när jag såg henne djupt i ögonen så såg jag hela Oändligheten med snurrande solsystem och galaxer genom hennes ögon, och jag kände djupt inom mig: “Det är ju MIN MARIA! Det är ju MIN MARIA!”. Det var mitt Högre Jag som hjälpte mig att väcka minnen från djupet av min själ. Det var som en kraft som tog över mig och utan att jag själv var beredd på det så kysste jag henne där och då för första gången. 

Att vi är själsfränder betyder inte att vi alltid hade ett enkelt och harmoniskt förhållande. Vi hade tvärtom väldigt stora utmaningar i vår relation, vilket själsfrändepar ofta har i slutet av sin resa mot förening, eftersom all karma som står mellan dem kommer upp till ytan för att renas ut. Men en sak förändrades aldrig. Vi hörde ihop. När vi väl förts samman kunde vi inte leva utan varandra. 

När jag förlorade Maria bestämde jag mig direkt för att leva resten av mitt liv dedikerad åt min kärlek till henne. Hon är min själsfrände och för evigt den enda kvinnan för mig. När man väl hittat sin själsfrände finns det ingen i hela världen som någonsin kan ersätta henne. Och varför skulle jag ens vilja ersätta henne? Hon var ju faktiskt inte borta. Hon hade bara ändrat form och flyttat till en högre dimension. Jag känner ständigt av hennes närvaro och får meddelanden och kärlek från henne varje dag. Vi möts och förenas i de högre dimensionerna. Vi är båda fullständigt exalterade i vår längtan efter våra själars slutgiltiga förening som vi fortfarande står precis inför. Om jag ska leva tills jag är 100 år, och jag då måste leva separerad från henne i 60 år till för att fullborda vår själsresa på 30 miljarder år, så får jag väl göra det då! Så nu lever vi i ett slags ”distansförhållande” över dimensionsgränserna. Jag vaknar, lever och somnar med Maria vid min sida, varje dag.

Utdrag om själsfränder från Marias kanalisering av vårt Högre Jag, 29 augusti 2014:

 

“En gång för mycket länge sen, i en annan tid – enligt er tidsuppfattning – så separerades ni [Högre Jaget talar här till alla, eftersom det gäller alla människor]. Ni delades upp i två delar. Er själ delades upp i en manlig och en kvinnlig enhet, och ni började inkarnera separerade på olika platser i vårt Universum. Det här var en mycket, mycket smärtsam upplevelse för er. Det är ert största, tyngsta trauma som ni bär på, när ni separerades från er själva och delades upp i två enheter. Det här är grundtraumat som ligger till grund för alla andra trauman som ni bär på. Om ni letar tillräckligt länge och tillräckligt noga så kommer ni att finna det, allra längst in. Vi ser att ni söker. Ni söker efter er andra hälft. Ni har aldrig någonsin slutat att leta. Det är det som alla vackra kärlekssånger på Jorden handlar om. Det handlar om att förenas med sin andra hälft och äntligen bli hel igen, att äntligen få uppnå enhet igen. Ni längtar efter att få känna er hela. […]

 

Mänskligheten och Jorden är på väg in i ett högre medvetandetillstånd. Hela ert Universum är på väg in i ett högre medvetandetillstånd. Det är en förening mellan den kvinnliga och den manliga energin – i Universum, på Jorden och i människan – som håller på att ske. Det betyder att vi går in i en tid där människan börjar bli redo för att äntligen förenas med sin andra hälft, eftersom det är en förutsättning för att hon ska kunna nå upplysning. Upplysningen är det högre tillstånd som innebär att hon är fullständigt uppkopplad mot den Gudomliga Källan och att den uppkopplingen aldrig någonsin bryts igen. Det är ett tillstånd som innebär att man lever sitt liv i gränslös, villkorslös kärlek, sanning och harmoni. 

 

Din andra hälft är inte din “tvilling”, som många tror. Din andra hälft är den del av dig själv som du saknar. Din själsfrände är bokstavligt talat den andra delen av din själ. Din själsfrände behöver inte vara av motsatt kön. När jag talar om kvinnligt och manligt så talar jag inte om kön, utan jag talar om två olika energityper. Den ena delen domineras av kvinnlig energi, och den andra delen domineras av en manlig energi. Ni har alla fått uppleva liv där ni har levt som kvinnor, och där ni har levt som män, så det har ingenting med kön att göra. Det har att göra med den huvudenergi som ni bär med er [Den manliga energin (yang) står för ”ljus”, expansion, ande, hög frekvens, intellekt, aktivitet, och himmel. Den kvinnliga energin (yin) står för ”mörker”, regression, materia, låg frekvens, medialitet, närvaro i nuet, och Jorden].

 

Själsfränder behöver inte vara lika varandra. De behöver inte matcha varandra på bild, och de behöver inte matcha varandra åldersmässigt. De kan leva på olika delar av jordklotet. De kan vara väldigt olika varandra. Det som utmärker ett själsfrändepar är att de hör ihop. De passar ihop som handen i handsken. Men många själsfrändepar kan uppleva väldigt stora utmaningar med varandra. Det behöver inte alls vara så att det funkar från första stund. Många par kan uppleva väldigt mycket smärta, lidande och utmaningar i sina relationer med varandra. Det beror på att det ligger så mycket karma och blockeringar mellan själsfrändepar, vilket gör att de kan ha svårt att hitta fram till varandra i början. Det är inget ovanligt.

 

Men ett själsfrändepar känner en ständig dragningskraft mot varandra, som de till slut inte kan stå emot, oavsett vilka hindren än är. När man är redo att mötas och påbörja föreningsprocessen så kommer man att göra det, oavsett när det än må ske, i det här livet eller i nästa. Föreningen med er själsfrände är en förutsättning för att nå ett upplyst tillstånd. Det är en mycket lång resa och mycket hårt arbete som krävs för att uppnå det. Allt det som sker i era liv, i det lilla som det stora, är olika steg på vägen för er för att äntligen bli redo för att träffa er själsfrände, att fullborda er resa mot ett högre medvetandetillstånd, och att bli ett med ert Högre Jag. Men för att ni ska bli redo för att möta er själsfrände och påbörja föreningsprocessen behöver ni arbeta fokuserat med era inre, så att ni når en så pass hög energinivå att ni blir redo att gå in i denna avgörande fas i er medvetandeutveckling”.

Jag har vägletts till flera vackra låtar som handlar om själsfrändekärlek. I “Past lives” (Kesha) beskrivs poetiskt hur paret söker, finner, och förlorar varandra om och om igen i Oändligheten; “See, millenniums ago, Love / We were nothing more than stardust / Just the galaxy beneath us / You found me / Then we made it through the Ice Age / But I lost you in the Crusades […] / But I keep on falling for you / Time after time”. Den är högst personlig för mig, och jag gråter okontrollerat varje gång jag hör den, eftersom jag känner igen sanningen från det oändliga djupet av min själ. Även låten “Soul Mate” (Flora Cash) beskriver själsfränders dedikation till varandra genom liven, “For what it’s worth, I’d die with you again / A hundred more times multiplied by ten / I hope I’ll always have you in my mind / So that I know to find you every time”. Illustrationerna i videon (“Soul Mate”) har också vacker symbolik kopplat till själens manliga och kvinnliga del, ljuset och mörkret, som beskrivs i kanaliseringen, likt yin och yang som söker varandra för att äntligen bilda en helhet (länkar nedan). 

 

Jag skriver inte allt detta bara för att berätta om min och Marias relation, utan jag har också förhoppningar om att det ska väcka känslor i er som läser, kopplat till er egen resa. Kanske kommer några av er också i kontakt med er djupa längtan efter er själsfrände genom låtarna, eller er glädje över att redan ha återfunnit er själsfrände och vad det kan innebära. Musik kan med sina starka energier ofta beröra på djupare nivåer än ord.

 

Kesha – Past Lives (lyric video) 
Flora Cash – Soul Mate (lyric video)

 

~ Det livsviktiga budskapet om jordning ~  

Utöver den personliga sorgen undrade jag vem som nu skulle sprida visdomen om vikten av regelbunden, djupgående jordning, som enligt alla källor i Marias kanaliseringar är en absolut förutsättning för människans andliga transformation, och för att klara av Övergångens energihöjning på bästa sätt. Det var Moder Jord-nätverkets viktigaste budskap. Jordning syftar här på att man i meditation kanaliserar och fyller sig själv med den röda kvinnliga energin från Moder Jords inre kärna. Mänskligheten är alldeles för ojordad och den kvinnliga energin i Moder Jords inre är nyckeln till nästa steg i vår andliga transformation. Vem skulle nu sprida det budskapet? Ingen annan gör det ju! 

Jag lägger in en samling citat från Marias kanaliseringar om jordning, för att ni ska förstå varför jag använder så starka ord när det gäller vikten av djupgående jordning:

 

Kanalisering inför publik av Gudomliga Medvetandet (”Gud”), genom Maria Bertram, Stockholm – Folkkulturcentrum, 27 april 2011
”Ni har kraften inom räckhåll. Det enda ni behöver göra är att – istället för att koppla upp er – koppla ner er, till Jordens inre. Ni behöver jobba med att hela den kraftkanal som hela mänskligheten har haft intakt en gång i tiden, men som rubbades och satte hela Jorden och mänskligheten ur balans. Alla svar på mänsklighetens problem finns i Jordens inre. All medvetandehöjning måste ske genom nedkopplingen till Jordens inre, genom jordandet.

 

Kanalisering nr 2 av Dibarak från “De Oövervinneliga”, ”Första Världen”, 1 mars 2010

”Som det ser ut idag på Jorden så lider både ni människor och Jorden av en enorm brist på kvinnlig energi, och den här bristen måste återställas. Det är det absolut viktigaste av allt. På grund av övergången till den Andliga Tidsåldern så väller det in vågor av manligt ljus över Jorden, som ökar successivt med tiden och som kommer att bli allt kraftfullare ju närmare Övergången ni kommer. Det här ljuset behöver mötas och balanseras med den kvinnliga röda energin från Jordens inre. Både Jorden själv och människorna behöver jordas och få tillskott av kvinnlig energi, eftersom ni alla lider av en sådan enorm brist på den idag. Denna brist har rått under en väldigt lång tid eftersom de kvinnliga energierna och det kvinnliga förhållningssättet under så lång tid har förtryckts på Jorden. Det är hög tid att människorna börjar återuppväcka sina inre gudinnor och att återigen börja tillbe Jorden som den gudomliga Urmoder hon är.”

 

Kanalisering av Kaleidos från Plejadiska Rådet, Galaktiska Federationen, genom Maria Bertram, 1 augusti 2012

”En sak som vi har märkt med väldigt stor tydlighet är att i princip alla kanaliseringar som nu sprids över Jorden, förutom vissa enstaka undantag, så nämns ingenting om vikten av att människor arbetar med sin andliga utveckling och att människan behöver kanalisera Moder Jord-energierna från Jordens inre. Den här kunskapen är näst intill icke-existerande, förutom i era kanaliseringar. Det här är väldigt oroande eftersom det här är det absolut viktigaste budskapet av alla som vi har att förmedla till er. Det är jordandet, nedkopplandet och intoningen till Jordens inre som är förbindelsen som kommer att skydda er, som kommer att rädda er och som kommer att hjälpa er i er andliga utveckling. Det är det som ni behöver för att kunna klara av att ta emot de starka ljusvågor som nu sprids på Jorden, och för att kunna utvecklas på det sättet som är meningen.”

 

Kanalisering inför publik av Toisheeba från ”Arrakas”, Galaktiska Federationen, Stockholm – Jordstrålningscentrum, 9 maj 2011

Ni är inte jordade. Ni är inte i balans, eftersom ni lider av så stor brist på kvinnlig energi, eftersom portarna till Jordens inre – energicentret för den kvinnliga energin – har stängts igen och blockerats. För att ni ska kunna ta emot den extremt kraftfulla medvetandehöjande energin som kommer in inför Övergången, så måste ni jorda er. Det är en förutsättning för att ni ska kunna gå in i den Nya Andliga Tidsåldern. Om ni inte är jordade kommer ni att ‘flyga iväg’.[…] Det hela är väldigt enkelt. Ni behöver inte gå några särskilda kurser, lära er några avancerade tekniker eller några särskilda ritualer. Det är väldigt enkelt. Ni behöver kanalisera energin från Jordens inre. Det kommer att transformera er. Vi i den Galaktiska Federationen har undervisat Maria och Manne i de här teknikerna, ‘Moder Jord-healing’, som i grund och botten är väldigt enkla – alla kan utföra dem. Det är del av deras uppgift att sprida dem över Jorden, till alla som vill.”

 

Kanalisering av ”Jätterockan” från ”Drömfolket”, Andromeda, 29 juli 2011 (Ännu ej publicerad)

“Återskapa er energiförbindelse med Moder Jord, för när ni väl har gjort det kommer ni att kunna koppla upp er mot de högre medvetandehöjande frekvenserna som kommer från Kosmos, och som kommer från oss – era kosmiska vänner. Men kom ihåg att förutsättningen är att ni är jordade,  annars kommer ni inte kunna ta emot dessa höga energifrekvenser – det är en omöjlighet. […] Vi vill tala om för er att det är den jordande healingen – Moder Jord-healingen med vilken ni sammankopplar er med de kvinnliga energierna i Jordens inre – som är nyckeln till er väg mot upplysning. Vägen till det högsta Gudomliga Ljuset går genom mörkret, det vill säga genom den kvinnliga energin. […] Det här är en successiv process som sker genom att ni jordar er med den kvinnliga regressiva energin, och sedan fyller på med den manliga expansiva ljusenergin, steg för steg om vartannat, och ni når högre och högre nivåer för att kunna nå upp till de högsta gudomliga energifrekvenserna och den allra starkaste energin från den högsta Gudomliga Källan.” 

 

Kanalisering av Högre Jaget, 29 augusti 2014 

Det ni behöver göra för att arbeta med att hela era blockeringar, er karma och era egon är att börja kanalisera Moder Jord-healing, alltså den jordande healingen från Jordens mitt – minst en timma om dagen. Låt det bli en lika naturlig del av ert liv som att äta och sova, borsta tänderna och gå på toaletten. Det är, och kommer i allt större utsträckning att bli, en avgörande uppgift för er. Ni kommer att känna att ni behöver det för att må bra, och när ni väl har börjat så kommer ni aldrig att vilja sluta. […] Det är genom att ni uppnår allt kraftfullare jordning, som ni sen kan klara av att ta emot det Gudomliga Ljuset, den gudomliga energin från den Gudomliga Källan. Människan idag har inte kapacitet att ta emot den gudomliga energin från den Gudomliga Källan i så stor utsträckning som hon skulle behöva, eftersom hon är så stängd och ojordad. Den bristande jordningen gör att hon flyger iväg när hon utsätts för allt för mycket gudomligt ljus. Det är det som är er främsta uppgift – att jorda er själva, så att ni blir mottagliga för det Gudomliga Ljuset när det sveper in över Jorden. Men också för bli mottagliga för att möta det Gudomliga Ljuset när ni själva beger er till den Gudomliga Källan för att kanalisera energi.”

 

Jag kände mig inte som den personen som kunde ta över stafettpinnen och vara representant för detta livsviktiga budskap efter Marias bortgång. Det är ju ett enormt ansvar att axla. Jag hade ju bara skrivit ner och spridit Marias budskap, även om jag visserligen även hade levt det. Men jag kunde inte frambringa de långa, djupa, detaljerade kanaliseringar som Maria kunde. Trots att jag tränar så är det något som varit blockerat genom alla år. Jag kunde inte frambringa svar på alla frågor. Nätverkets verksamhet byggde trots allt helt och hållet på Marias kanaliserade information.

~ Hur ersätter man någon oersättlig? ~

Kärleken, kraften, djupet, sanningen och energin i Marias kanaliseringar var unik. Eftersom Maria kom till Jorden för att sprida budskapet om jordning, och jobbade intensivt med jordning för att stärka sin mediala kanal i över tio års tid, stod det otaliga själar såsom kosmiska mästare och upplysta civilisationer på kö för att få föra ut sitt budskap om människans andliga utveckling och vikten av jordning genom henne (eftersom det var svårt för dem att få igenom budskapet genom andra). Om jag och Maria hade fått bestämma hade vi med lätthet kunnat släppt minst en ny 10-sidors kanalisering varje månad och även börja med videokanaliseringar, men det var uppenbarligen inte meningen, och vi fick lära oss att acceptera det den hårda vägen.

 

Maria gav upp precis allt i sitt liv för sin andliga utveckling och sitt kosmiska uppdrag här på Jorden. Bakom varje kanalisering hon gjorde låg det enormt hårt arbete. Förutom all den tid hon spenderade med oss i familjen så ägnade hon all sin vakna tid åt meditation och astralresor med healingarbete i de högre dimensionerna, och ständigt nya uppdrag för att aktivera nya energiflöden, och skydda och höja energinivån hos mänskligheten, Jorden, och hela vårt Kosmos. Ofta var hon tvungen att sitta uppe och “jobba” nätterna igenom. Hon berättade om astralresor till andra planeter, till Inre Jorden, och möten med Galaktiska Federationen och Kosmiska Rådet. 

Tidigt i vår relation fick jag ett exempel på vidden av hennes arbetsbörda när jag frågade henne vad hon tänkte på när hon stod och blundade i den fullproppade bussen som vi åkte i, och hon svarade att vårt Kosmos var under attack och att hon var ute på en astralresa på ett gemensamt skyddsuppdrag tillsammans med andra själar för att skydda det.

 

Det var en del av hennes själskontrakt att pressas så hårt som hon gjorde, för att skapa en orubblig styrka. Hon fullföljde alltid sina uppdrag även om hon ofta kände sig både både frustrerad, otillräcklig och utmattad. Privat var hon en “vanlig människa” med en svår uppväxt bakom sig, och hon kämpade med rädslor och låg självkänsla som de flesta av oss. Men samtidigt hade hon genom sitt envisa inre arbete utarbetat en inre styrka, en smärttålighet, en andlig dedikation och ett öppet hjärta som var helt och fullständigt övermänskligt.

 
Läs vidare i del 3 eller gå tillbaks till översikten