“Vakna upp ur tv-dimman”

Bakgrund

Efter att ha gjort ett antal offentliga kanaliseringar av det Gudomliga Medvetandet var det nu dags för Maria att göra sin första offentliga kanalisering av en annan civilisation i Kosmos, inför publik. Kvällen utannonserades som ”Ett kanaliserat budskap till mänskligheten från den Galaktiska Federationen”. Galaktiska Federationen är ett gigantiskt kosmiskt samarbete mellan representanter från andligt utvecklade utomjordiska civilisationer över hela Vintergatan som verkar för spridandet av kärlek,  medvetandehöjning och det Gudomliga Ljuset.

 

Kanaliseringen ägde rum på andliga centret Jordstrålningscentrum i Stockholm, 9 maj 2011. Det var gratis inträde och ca 150 personer i publiken. Intresset var så stort att de var tvungen att flytta föredraget från den ordinarie lokalen till en större lokal, som även den fylldes till bredden.

Jag (Manne) och Maria utanför lokalen med vår dotter
Förberedelser inför kanaliseringen

Även om Maria haft kontakt med olika representanter från Galaktiska Federationen tidigare, så var det första gången hon hade kontakt med Toisheeba som skulle föra Federationens talan denna kväll. Under kvällen framförde Toisheeba ett väldigt kraftfullt, passionerat och medvetandeexpanderande budskap. Hela kvällen blev som ett slags väckelsemöte där Toisheeba höjde upp oss upp i de högre dimensionerna i Kosmos för att vi ska kunna se det större perspektivet på vår begränsade verklighet på Jorden. Efter kanaliseringen genomförde vi en healingsession för Moder Jord tillsammans med publiken.

 

Som många av er vet så motarbetades Maria och jag något enormt under dessa år, och även om det var Marias största offentliga kanalisering hittils så blev det sorgligt nog även hennes allra sista offentliga kanalisering. Därefter blev de konstanta energiattackerna så överväldigande att vi inte lyckades anordna några fler offentliga träffar, och det här blev med andra ord även hennes enda kanalisering av en annan civilisation inför publik.

 

Innehåll

Presentation / De första officiella landningarna / Meningen med allt liv / Ni behöver jorda er / Vakna upp ur tevedimman / Vi är era förfäder / Rädslan för illasinnade civilisationer / Enhet och gemenskap är mänsklighetens naturliga tillstånd / Det finns ingen väg tillbaka / Ni kommer att skapa ett paradis / Mänskligheten har manipulerats / Perspektiv på ”verkligheten” / Intensifieringen av Lagen om Orsak och Verkan / Släpp taget och lev / Avslutning // Toisheebas svar på publikens frågor: Det finns lösningar för allt / Ni bestämmer själva / Kosmiska energitjuvar / Frigör er själva genom jordningen / Vår planet / Fri energi

 

Kanalisering av Toisheeba från ”Arrakas”, Galaktiska Federationen, genom Maria Bertram, “Jordstrålningscentrum”, Stockholm, 9 maj 2011

 

 

~ Presentation ~

 

Maria börjar med att beskriva Toisheeba för publiken:

 

Jag har nu skapat kontakt, och kommer att beskriva själen som jag har framför mig. Det är en kvinnlig varelse. Hon hälsar och säger att hon heter Toisheeba [internationell stavning, svenskt uttal: Toishiiba], och att hon kommer från solsystemet ”Arrakas” som ligger i den västra delen av galaxen sett från Jorden. Hon är människoliknande och väldigt lång, ungefär två och en halv meter. Hon är ståtlig och elegant. Hon ser ut som en blandning mellan en amason och ett skogsrå. Hon har en vacker, slarvig håruppsättning, med hår som hänger ned och ramar in ansiktet, och en knut där bak. Frisyren är väldigt rufsig – vackert rufsig. Hon har stora, intensiva, kattliknande ögon. Hon har något jaguarliknande i sin uppenbarelse; i sin aura, i sitt sätt att röra sig och i sina ögon. Hennes ögon är blågröna med brungula prickar i. Det är de mest intensiva ögon jag någonsin har sett. Hon utstrålar en enorm kraft och styrka. Hon har på sig någonting tight som påminner om en baddräkt, i ett material som ser ut att vara ett mellanting mellan skinn och spandex. Hon säger att materialet inte finns på Jorden. Dräkten skimrar som koppar – i nyanser av brunt, orange, guld och koppar. Hon har någon slags stövlar på sig, och någonting stickat under som går upp till knäna. Det är det enda hon har på sig. Hon har olivfärgad hy som skimrar i kopparfärg. Även hennes kläder, och hela hennes aura skimrar i kopparfärg. Hon är otroligt ståtlig.

 

Maria ritade även en teckning av Toisheeba i efterhand. Hon kände att hon gick in i ett förhöjt medvetandetillstånd när hon kanaliserade ner bilden på pappret. Det gjorde att det kändes lättare att rita bilden, trots att hon inte hade ritat människokroppar sedan hon var tonåring. Men Maria tyckte däremot att det var svårt att förmedla Toisheebas djuriska kattliknande energier som hon har i sin aura och i sitt sätt att röra sig, på pappret. Jag (Manne) har, med guidning från en konstnärsvän, färglagt teckningen digitalt inför nypubliceringen 2021, för att göra bilden av Toisheeba mer levande.

 
~ De första officiella landningarna ~

 

Hon börjar tala:

 

Mina kära vänner. Mina älskade vänner. Jag har kommit för att välkomna er in i den galaktiska gemenskapen, eftersom det börjar bli dags nu. Tiden närmar sig. Ni börjar bli redo för ett inträde i den Galaktiska Federationen, i vår gemenskap. Vi väntar bara på det rätta ögonblicket. Egentligen skulle det kunnat ha skett för länge sedan, men vi väntar fortfarande på att vissa blockeringar i ert kollektiva medvetande ska öppnas upp och att Jorden och mänskligheten ska nå den energifrekvens att ni som kollektiv blir redo för att ta emot oss. Anledningen till att vi fortfarande inte har gjort officiella besök på Jorden är att ni inte varit redo för det ännu. Visst görs det besök, men jag talar om besök som inte längre kan bortförklaras, som inte längre kan manipuleras och döljas. Jag talar om officiella besök där vi kommer med våra stora rymdskepp och landar på Jorden, och där ingen någonsin igen kommer att kunna påstå att vi är en bluff och att vi inte existerar. Jag kan säga att mänskligheten kommer att få ett uppvaknande som heter duga. Jag kan inte tala om för er exakt när det kommer att ske. Det kan dröja ett par månader, ett halvår, eller det kan ske om två, tre år. Vi kan inte tala om det för er idag. Men det jag kan berätta är att det kommer att ske snart. Det beror på mänsklighetens medvetandehöjning, och när ni är redo för att ta emot oss, när ni är redo för att ta emot insikten om att vi finns, och att ni inte är ensamma.

Scen från "Närkontakt av tredje graden" (1977)

Ni som sitter här i kväll är redo för den vetskapen, men det finns miljarder människor på Jorden som fortfarande inte är det. Jag talar till er ikväll inte bara som representant för min civilisation, utan också som representant för den Galaktiska Federationen, och vi har budskap till er: Förbered er. Förbered er för det som komma ska, därför att det kommer att behövas. Det är en mycket omtumlade tid som väntar Jorden på många olika plan, med enorma energivågor som väller in över Jorden, som kommer att skapa mycket, mycket stora förändringar. Ni kommer alla att vara en del av de förändringar som är på gång. Ni som öppnat era ögon; er visdom och er insikt kommer att behövas för att leda vägen in i det Nya Tidsåldern. Men ni måste förbereda er för att kunna hjälpa andra. Ni måste börja med er själva.

 

 

~ Meningen med allt liv ~

Alla människor som har fötts på Jorden har fötts med en särskild livsuppgift, och i grund och botten har varje levande själ i vårt Kosmos samma livsuppgift. Den livsuppgiften är att fungera som ljusarbetare och att sprida ljuset, det Gudomliga Ljuset. Alla föds med den uppgiften, och det gjorde även vi. Det är vår uppgift att sprida ljuset, att hjälpa civilisationer med lägre medvetandetillstånd att höja sig – att utvecklas, att expandera sina själar, att expandera sina medvetanden, att expandera sitt ljus och bli ett med oss. Det är det som är den Galaktiska Federationens uppgift; att sprida det Gudomliga Ljuset, att hjälpa civilisationerna i vår galax att höja sina medvetandetillstånd.

 

Jag är en krigare, en andlig krigare, och mitt vapen är kärleken. Min uppgift är att sprida kärlek, ljus och energihöjning vart jag än kommer, precis som jag och vår civilisation fick hjälp att höja oss när vi befann oss i ett lägre medvetandetillstånd. På samma sätt reser vi runt i Galaxen och hjälper andra civilisationer, och på samma sätt kommer ni en gång att göra exakt samma sak. Ni kommer att resa runt och hjälpa till att höja andra lägre stående civilisationers medvetandetillstånd. Ni kommer att vägleda dem på samma sätt som vi har väglett er. Och när ni har höjt hela Galaxens medvetandetillstånd tillsammans med oss, då kommer vi att fortsätta i andra galaxer tills hela vårt Kosmos höjer sitt medvetandetillstånd. När vi har gjort det kommer vi att fortsätta att  skapa nya kosmos med nya galaxer och nya civilisationer, som i sin tur kommer att höja sina medvetandetillstånd, i all oändlighet.

Vi är alla en del av samma enhet. Vi har alla samma ursprung. Vi är alla ljusprickar sprungna ur samma oändliga ljushav, det gudomliga ljushavet som ni människor kallar för ”Gud”. Ni är alla aspekter av Gud, det är vi alla. Det är en oändlig utveckling som pågår, som aldrig någonsin tar slut. Utvecklingen sker i cykler av regression och expansion, steg för steg. För varje gång det går samman och blir mindre, så expanderar det sedan för att bli ett steg större, för att sedan gå samman och bli ett steg mindre, för att sedan ta ett steg till och bli ännu större. Det här är livets rytm. Det handlar både om er personliga andliga utveckling, och om hela galaxers och hela kosmos andliga utveckling; regression följt av expansion, följt av ännu större regression, följt av ännu större expansion, in i oändligheten. Det här är meningen med allt levande liv och det tar aldrig slut. Ni dör aldrig, vi dör aldrig. Vi fortsätter att leva i all oändlighet, och allt det vi upplever längs vägen tar vi med oss.

 

Det finns otaliga världar bortom den här världen. Vårt Kosmos består av nio Världar.  Jorden och Galaxen ligger i den Andra Världen, den näst äldsta [Enligt privata kanaliseringar så innehåller varje “Värld” miljontals galaxer]. Vårt Kosmos är ett av otaliga kosmos, och bortom det finns ännu fler otaliga kosmos och dimensioner av Oändligheten. Det finns inget slut. Det finns inget slut

Existensen är oändlig och den rör sig ständigt, den står aldrig stilla, utan den är i ständig utveckling på samma sätt som ni är i ständig utveckling. Ni förändras, ni växer, och i varje liv som ni lever så utvecklas ni på olika sätt, prövar nya vägar, expanderar, tar nya former. I just det här livet, i just de här fysiska kropparna som ni befinner er i här och nu – har ni möjligheten att expandera och att utvecklas på ett helt unikt sätt som inte tidigare varit möjligt på Jorden i så här stor omfattning. Ni har möjligheten att expandera era medvetandetillstånd och utvecklas andligen på ett sätt som tidigare skulle ha krävt flera hundratals liv. Så starka är energierna på Jorden just nu.

 
~ Ni behöver jorda er ~

Det är ett fönster som har öppnats bortom tid och rum från det Gudomliga Vita Eldhavet. Det är en stråle av vitt gudomligt ljus, det högsta Gudomliga Ljuset, som strålar rakt ner mot Jorden, och som nu håller på att fylla hela Jorden. Det är den perfekta balansen av manlig och kvinnlig energi i perfekt harmoni, den Högsta Gudomliga Kärlekskraften. Men människan är inte redo för att möta de här gudomliga energierna, eftersom ni idag har en så enormt stor energimässig obalans på Jorden. Ni är inte jordade. Ni är inte i balans, eftersom ni lider av så stor brist på kvinnlig energi, eftersom portarna till Jordens inre – energicentret för den kvinnliga energin – har stängts igen och blockerats.

 

För att ni ska kunna ta emot den extremt kraftfulla medvetandehöjande energin som kommer in inför Övergången, så måste ni jorda er. Det är en förutsättning för att ni ska kunna gå in i den Nya Andliga Tidsåldern. Om ni inte är jordade kommer ni att ”flyga iväg”. Ni kommer inte att kunna hålla er kvar med båda fötterna på Jorden, eftersom energin som kommer in över Jorden är så kraftfull och eftersom obalansen på Jorden är så stor. Både Jorden och mänskligheten behöver de jordande energierna och behöver hela sina energisystem, sina energikroppar och sina auror för att kunna ta emot den här gudomliga energin. Det hela är väldigt enkelt. Ni behöver inte gå några särskilda kurser, lära er några avancerade tekniker eller några särskilda ritualer, utan det är väldigt enkelt. Ni behöver kanalisera energin från Jordens inre. Det kommer att transformera er. Vi i den Galaktiska Federationen har undervisat Maria och Manne i de här teknikerna, ”Moder Jord-healing”, som i grund och botten är väldigt enkla – alla kan utföra dem. Det är del av deras uppgift att sprida dem över Jorden, till alla som vill [Länk till instruktioner längst ner på sidan]. Ni måste arbeta med er andliga utveckling för att förbereda er för energierna som kommer. Det är otroligt viktigt.

~ Vakna upp ur TV-dimman ~

Vi ser er längtan. Vi ser er vilja till förändring, till energihöjning. Men vi ser också att ni är splittrade och ofokuserade, eftersom er värld är så splittrad och kaotisk. Vi ser att det är så otroligt mycket som sker runt omkring er som får er att tappa ert fokus och att tappa känslan för vad som är viktigt. Ni luras att tro att det som är som minst viktigt är det viktigaste av allt. Ni har under väldigt lång tid manipulerats och fåtts att tro att illusionerna är det som är det viktiga. Ni har fåtts att tro att det är pengarna, makten, dominansen, kontrollen, överlevnaden, att inordna sig i en struktur och ett system – att det är det som är det viktiga. Ni har lurats till att vända er bort från det gudomligas källa. Det här har varit en mycket, mycket medveten strategi från de som har manipulerat er. Det finns civilisationer med lägre medvetandetillstånd som besitter en väldigt stor teknologisk och energimässig kunskap, som de har använt sig av för att manipulera mänskligheten. Men det kommer inte vara möjligt länge till, det här håller på att ta slut. Tiden är slut för manipulation, därför att energierna tillåter det inte längre och vi kommer inte att tillåta det här längre.

 

Men det vi ber er om är: Vakna upp ur TV-dimman. Våra älskade, kära vänner: Vakna upp. Det är inte räkningarna, skattedeklarationen, andra människors åsikter, kvartssamtalen i skolan, läxorna, övertidsarbetet – det är inte allt det där som är viktigt. Släpp taget, därför att om ett antal år kommer ingenting av det här att finnas längre. Det kommer inte att finnas någon Skattemyndighet längre. Det kommer inte att finnas någon Kronofogde. Det kommer inte att finnas någonting kvar av alla de här systemen, eftersom alla strukturerna kommer att rasa. Det kan låta skrämmande, men det är det inte. Det är någonting helt fantastiskt! Tänk vilka fantastiska möjligheter ni har att skapa något nytt! Men ni måste förbereda er. Ni måste arbeta varje dag med healingen, att sätta er i kontakt med Jordens inre. Det är det vi har kommit för att uppmana er till: Förbered er. Kanalisera Moder Jord-healing varje dag minst en timme. Det är det viktigaste av allt, till och med viktigare än er sömn. Ni kan ersätta delar av er sömn med den här healingen. Den kommer att ge er lika mycket eller mer kraft. Den kommer att ge er kraften ni behöver för att väcka upp era förmågor och se er egen storhet. Den kommer att få er att börja minnas vilka ni egentligen är och vad ni har kommit hit för att göra.

 

 

~ Vi är era förfäder ~

Vi älskar er, men vi kan inte göra jobbet åt er. Ni måste göra det själva. Människan har en fri vilja, ni väljer själva. Det är ingen som kommer att tvinga er till någonting, utan ni väljer själva. Vänd er inåt. Ni har redan all kunskap inom er, ni har alla svaren inom er. Den Gudomliga Källan hittar ni inuti er själva. Leta inte efter skatter utanför er själva, någon ”Helig Graal” eller någon helig plats. Ja, det är bra med heliga platser, använd er gärna av dem för att hela Jorden och att samarbeta med Jorden. Men kom ihåg: Det allra heligaste finner ni inom er själva. Ni har alla potentialer, alla ni som lever på Jorden. Ni är gudomliga skapande varelser…  och ni är våra barn. Vi är era förfäder. Vi var en gång med och skapade er. Ni kommer inte från aporna. Självklart inte. Hur skulle människan ha kunnat utvecklats ur en annan livsform? Naturligtvis gjorde ni inte det. Ni kommer från oss. Det är vi som har skapat er. Det är vi som är era föräldrar. Det är en mängd människocivilisationer med högre medvetandetillstånd som har varit med och skapat livet på Jorden och det ni kallar för ”mänskligheten”. Ni kommer från oss. Ni härstammar från oss. Ni härstammar alla från stjärnorna. Vissa av er kan minnas det här, vissa av er anar det någonstans, men många har stängt det ute helt och hållet.

 

Det finns ett väldigt stort antal människoliknande civilisationer över hela Kosmos, framförallt i den här galaxen, framförallt i den Första- och i den Andra Världen – som är de två mest utvecklade världarna i vårt Kosmos. Era förfäder kommer från ett antal olika civilisationer, både i den Första- och i den Andra Världen. Det finns många människor på Jorden idag som har skapats på det här sättet, genom föreningen av ägg och sperma, där den ena är mänsklig och kommer från Jorden, och den andra är mänsklig och kommer från en annan civilisation, där era Högre Jag har gått med på och kommit överens med oss om att bidra till uppblandningen. Det kan mycket väl vara så att det finns någon i det här rummet som antingen har en mamma eller en pappa från en annan civilisation. Det här är mycket vanligare än vad människor känner till på en medveten nivå, men era Högre Jag, era odödliga, oändliga Högre Jag vet om det här. Det kan till och med vara så att det finns människor här i kväll som känner till det här på en medveten nivå, eller har börjat ana hur det ligger till. Med det vill jag säga; det här sker aldrig mot någons vilja. Det här sker alltid i överenskommelse med de inblandade själarna på en högre nivå, och det är alltid utfört i kärlekens tecken, för vi älskar er villkorslöst och vi tycker att ni är fantastiska.

~ Rädslan för illasinnade civilisationer ~

Vi förstår att det kan vara svårt för er att få grepp om hur det hela hänger ihop, eftersom det även finns civilisationer som har kommit och besökt Jorden som inte har haft goda intentioner. Det vi vill säga om det, är att det är inte är så många som man kan tro, eftersom Jorden har haft ett beskydd. Det vill säga de mest destruktiva civilisationerna har inte fått möjlighet att komma nära Jorden. Vi har helt enkelt beskyddat er, och det skyddet finns fortfarande kvar, så ni behöver inte oroa er för att det ska komma någon civilisation och attackera er på Jorden och och ta över er civilisation. Det kommer inte att ske. Det kommer vi aldrig någonsin att tillåta.

 

Däremot finns det vissa civilisationer med lägre medvetandetillstånd som har kommit ner på Jorden och plockat med sig människor och utfört olika experiment eller utbyten av olika slag, där det inte har varit i enlighet med människornas vilja. Det här är någonting som vi absolut inte accepterar, men eftersom människan har den karma som hon har så har vi inte alltid kunnat stoppa det. Det är helt enkelt så att vi inte har rätt att stoppa vissa handlingar som sker, eftersom det kan vara i enlighet med mänsklighetens karma att få uppleva vissa saker. När mänskligheten gör upp med sin karma, när ni gör upp med den destruktivitet, de blockeringar och den rädsla som ni bär på, då kommer det inte heller vara möjligt för det här att fortsätta. Så det här kommer att sättas stopp för. De här civilisationerna med lägre medvetandetillstånd kommer inte att överhuvudtaget besöka Jorden längre. Det kommer inte längre att vara möjligt.

 

Vi finns alltid hos er. Det finns alltid ett visst antal skepp som cirkulerar i en bana runt Jorden, för att se till att Jorden inte störs. Vi övervakar alla som kommer till Jorden. Det gör vi för att vi älskar er och för att vi vill er allt gott. Det finns absolut ingenting att vara rädd för, därför att ni är gudomliga varelser och allt som sker, sker i enlighet med det högsta gudomliga. Glöm aldrig någonsin bort det. Som det Gudomliga Medvetandet alltid brukar säga: ”Allt är precis som det ska och allt kommer att bli precis så som det ska bli”. När ni ser ett rymdskepp; var inte rädda. När vi väl kommer för att hälsa på er så är det med kärlek i våra hjärtan. När vi en gång kommer och landar, så kommer det att bli en folkfest, därför att vi kommer med hjärtexpanderande energier. Vi kommer att se till att ni blir redo för oss och kan möta oss med öppna hjärtan, för det är det vi behöver. Vi kommer inte att officiellt landa på Jorden förrän mänskligheten är redo att öppna sina hjärtan för oss och att välkomna oss med tillit och glädje.

Vi förstår att det här kan vara väldigt svårt och oroande eftersom vi vet att ni är fyllda med så mycket rädsla och otrygghet, men det behöver inte vara så. Vi säger till er: Arbeta med er rädsla. Arbeta med er oro. Det gör ni genom Moder Jord-healingen. Det är det den är till för: att hela er smärta, att hela era rädslor, att försona er med er själva och allt det som har varit, att försona er med alla svek och alla trauman ni har upplevt i ert nuvarande och i era tidigare liv, att hela all rädsla och skräck, att hela er känsla av otillräcklighet, att hela all stress, kamp och separation som ni bär på. När ni gör det så expanderar ni era medvetanden och kan nå oanade höjder. Då finns inga gränser längre. Men ni behöver de jordande energierna för att komma dit. De jordande kvinnliga energierna är nyckeln till er upplysning.

 

 

~ Enhet och gemenskap är mänsklighetens naturliga tillstånd ~

Vi kommer som era vänner, och vi har så mycket vi vill bidra med. Vi kommer som era föräldrar, men också som era jämlikar. Vi älskar er och vi vill dela med oss av allt det som vi har att ge, när ni är redo att ta emot oss med öppna armar – att ta emot vår vägledning, våra energier, vår visdom och vår kunskap. Ni kommer att behöva vår hjälp, och den vill vi så otroligt gärna ge er, för att visa er vägen till hur ni kan skapa en bättre värld. Vi vill så gärna inspirera er till att skapa en värld i enhet och kärlek. Då kanske ni tänker: ”Vad betyder egentligen ’enhet och kärlek’? Det där är ju bara ord”. För att förstå vad det betyder måste man själv känna enheten och man måste själv känna kärleken i sitt hjärta. För att man ska kunna öppna upp sig för enhetstänkandet och kärlekstänkandet, att försätta sig i kärleksfulla tillstånd och expandera sitt hjärta, så kräver det att man arbetar med sig själv. När ni väl gör det då kommer ni också att förstå vad jag talar om. Jag tror att många av er här idag redan vet precis vad det är jag talar om. Ni vet redan vad det innebär, därför att ni redan har upplevt det; Känslan av att vara ett med Alltet. Känslan av fullkomlig, obotlig, total, gränslös lycka. Lycka för att fågeln kvittrar uppe i trädet, löven som susar, solen som skiner, en vacker blomma, ett litet barns hand i din, en varm hand på din axel, soldränkta klippor, ett sjungande skratt, en fin visa, människor som klappar händerna och ler, och gemenskap istället för separation. Ett tillstånd där ingen längre säger ”Du får inte vara med. Det är bara vi som får vara med.” Jag talar om enhet och gemenskap, därför att enhet och gemenskap är mänsklighetens naturliga tillstånd.

 

Ni har under så lång tid levt i fullkomlig separation från ert naturliga tillstånd. Ni har medvetet hindrats från att uppnå ert naturliga tillstånd på Jorden, genom energiblockeringar och energimanipulation. Det här kommer inte längre att vara möjligt. När Jorden och mänskligheten går in i den Nya Andliga Tidsåldern upphör det här. Allting kommer att sköljas bort och ni kommer att uppnå en fantastisk frihet, en frihet att vara de individer ni är och göra precis det som känns rätt för er. Ni kommer alla att vara jämlika. Det kommer inte att finnas några hinder, gränser och olikheter längre. Ingen kommer att vara förmer än någon annan. Det kommer att öppna upp enorma, gränslösa möjligheter för kreativitet, och det kommer att så fröet till den Nya Tidsåldern, den Nya Tiden, den Nya Civilisationen. Precis på samma sätt som ni går igenom utvecklingen, har även vi och många, många otaliga andra civilisationer i vårt Kosmos före er gjort samma sak. Och det kommer även många, många andra civilisationer att göra efter er.

 

 

~ Det finns ingen väg tillbaka ~

Ni kommer som civilisation och tillsammans med Moder Jord att uppnå det här. Det är förutbestämt, det kommer att ske och det finns ingen väg tillbaka. Det finns inget annat vägval att ta, ni kan inte ställer er vid sidan om och säga ”Nej, jag följer inte med!” Det går inte, det kommer inte att vara möjligt. Alla kommer att släpas med i förändringarna. Precis alla på hela Jorden kommer att släpas med, och det finns ingenting som kan hindra det här. Frågan är snarare: Kommer det att ske på ett enkelt sätt? Hur svår blir resan? Ni kan hjälpa till, ni kan göra vägen lättare. Ja, det kommer att bli smärtsamt. Ja, det kommer att bli utmanande [kraftfullt buller hörs från rummet bredvid]. Det kommer i vissa fall att bli traumatiskt, otroligt omtumlande och smärtsamt – ja, så är det – men ur utmaningar, smärta och lidande växer någonting fantastiskt vackert, den Nya Tiden, den Nya Världen.

 

[Ytterligare buller hörs från rummet bredvid]. Som ni kan höra så är det stora och turbulenta förändringar på gång. Jorden kommer att öppna sina inre portar och enorma mängder kvinnlig energi kommer att forsa upp till Jordens yta. Därför måste ni vara redo för energierna, eftersom det kommer bli en sådan enorm chock, som ni helt enkelt inte kommer att klara av om ni inte förbereder er innan. De här enorma energivågorna kommer att bryta upp alla strukturer, de kommer att bryta upp hela civilisationen. Jorden kommer att vända ut och in på sig själv. Det kommer att bli en väldigt våldsam upplevelse, men ni kan hjälpa till genom att sända healing till Jorden, och sända healing till er själva. Ni kan skapa skillnad. Människa, vakna! 

~ Ni kommer att skapa ett paradis ~

Ni har kommit till Jorden för att sprida ljus och älska. Ni har kommit till Jorden för att vara ett med Moder Jord och att hela henne. Det är era viktigaste livsuppgifter. När ni är ett med Jorden, så blir ni också ett med varandra och ni uppnår precis den enheten som jag talar om. När ni kopplar ner er mot Jordens energisystem, så sker stora förändringar på Jorden. Ni kommer att transformera hela Jorden. Genom den förändring som nu sker under övergången till den Nya Tidsåldern, så kommer ni att vara med och skapa ett nytt klimat, och ni kommer att kunna påverka vädret. Ni kommer att kunna vara med och skapa en blomstrande frodig Jord med tropiskt klimat. Det här kommer att ta ett par generationer, men det är vad som kommer att ske. Ni kommer att kunna skapa enormt överflöd och mångfald av växtlighet, djur, blommor, frukter, och den mest fantastiska mat. Ni kommer att kunna skapa er ett paradis på Jorden, där ni inte längre behöver arbeta så hårt för att överleva.

 

Den kvinnliga energin står för fruktbarheten – Överflödet. Det är den energin ni behöver för att skapa det överflödet som ni har rätt till och som är en del av ert naturliga tillstånd. Ert naturliga tillstånd är överflöd, inte att kämpa dag ut och dag in, att arbeta 8 timmar om dagen, enligt er tidsuppfattning. Det är fullkomligt absurt! Ni behöver inte det där. Ni behöver inte arbeta varje dag, inte ens varje vecka. Det är en illusion! Ni har lurats till att tro att ni måste arbeta halvt ihjäl er för att leva gott och ha det bra, och att det inte räcker till för alla. Det är inte sant, men eftersom förutsättningarna på Jorden har försämrats, eftersom ert energisystem har satts ur balans – så är det den verkligheten som har uppstått.

 

Ni lever i en verklighet som har skapats åt er där ni tror att brist och separation är den enda sanningen. Så är inte fallet! Ert naturliga tillstånd är överflöd: av mat, av vackert väder, av vacker natur, av precis allt det ni behöver. Ni kommer att kunna skapa er precis allting ni behöver – bekvämligheter, mat, teknologi – på ett mycket, mycket enklare sätt, med en mycket, mycket mindre arbetsinsats än tidigare. Den nya teknologin kommer att vara annorlunda utformad. Den kommer att vara i harmoni med den nya energiverklighet som kommer att uppstå på Jorden. Er nuvarande teknologi och er nuvarande elektricitet, det ni använder för att värma era hus och hålla igång era apparater, är inte kompatibel med den nya energiverkligheten som kommer att uppstå, det vill säga ni kommer att behöva skapa nya energisystem och en ny teknologi.

 

Det här är någonting som kommer att ske på sikt. Vi kommer att hjälpa er med det här, vi kommer att ge er vägledning. Vi kommer att visa er vägen och alla de möjligheter som finns för er, därför att era möjligheter är obegränsade. När jag säger ”vi” så talar jag om oss alla, alla otaliga civilisationer som arbetar med att hjälpa er och höja er energi, era medvetandetillstånd, och hjälpa er att anpassa er till den nya energiverkligheten. Vi kommer att kontakta er. När tiden är mogen för det och när ni är redo för oss, så kommer vi att börja landa på Jorden. Vi kommer att ta kontakt med er och börja inleda utbyten av erfarenheter. Vi har också saker att lära av er, precis som ni har att lära av oss. Vi kommer att knyta vänskapsband. Vi kommer att ta initiativ till kulturella utbyten och vi kommer att hjälpa er och visa er till nya möjligheter, nya lösningar, både vad gäller andlig utveckling men även utvecklandet av ny energi – fri energi.

~ Mänskligheten har manipulerats ~

Ni kan skapa fri energi på Jorden på ett kick. Den teknologin finns redan på Jorden, men den har hållits ifrån er, eftersom man inte kan tjäna pengar på den fria energin. Den fria energin går inte att kontrollera. När energin blir fri så förlorar de som tjänar pengar och har makt, sina pengar och sin makt. Jag skulle vilja uppmana er till att i alla sammanhang – vad ni än ser på TV eller läser i tidningar och i böcker, att fråga er själva: ”Vem vill få mig att tro det här, och av vilken anledning? Vad tjänar de på att få mig att tro att verkligheten ser ut på det här sättet? Är det här verkligen sant?” Sanningen har frånhållits er under mycket, mycket lång tid. Det beror på att människor som vaknar andligen och frigör sig från sina bojor, kan inte kontrolleras och styras längre. Det finns en elit av människor på Jorden som har tjänat på att ni har hållits nere, som medvetet har hållit mänskligheten nere, som medvetet har skapat brist, svält och krig, och som har hindrat den andliga utvecklingen på Jorden, för att kunna behålla sin makt och kontroll.

 

Det finns energientiteter från andra civilisationer som har stulit era energier, som har livnärt sig på att ni har hållits nere. Men nu har det blivit dags för er att frigöra er från det här och att sluta låta er manipuleras. Ni matas dagligen med lögner. Ni matas med lögner om er planet, om solsystemet, om er Galax och om Kosmos. Ni matas med lögner om verkligheten. ”Det är brist, det räcker inte till för alla”. Det räcker visst för alla! Ni har en liten, liten, liten, liten, liten andel människor högst upp i pyramiden av Jordens befolkning som äger större delen av Jordens resurser, som styr och kontrollerar Jorden och dess befolkning. Större delen av Jordens befolkning lever i fattigdom och svält, trots att det finns nog för alla – hur kommer det sig? Det beror på att det är en del av ett system. Det är utformat så.

 

Ni har tutats i att ni måste kämpa för er tillvaro, att varje dag är en kamp för att överleva, där ni måste jobba: jobba-jobba-jobba-jobba, betala räkningarna, deklarera, ta bilen till bilprovningen, köpa nya prylar, köra barnen till tennislektionerna, och gå till jobbet och skyffla papper, skyffla papper, skyffla papper. Vi ser er utöva alla dessa handlingar, och vi säger er: Egentligen behöver ni ingenting av det här. Ni kan släppa taget om allt det här, för det är inte verkligt, det är illusioner. Det här har ingenting att göra med de gudomliga varelser ni egentligen är. Släng av er kostymerna och uniformerna! Släng mobiltelefonerna! Ta av er strumporna och spring ut i gräset! Gör kullerbyttor och sjung! Var glada! Strunta i det andra! Frigör er från era bojor! Ingenting av det där spelar egentligen någon roll. Om ett antal år kommer de inte att finnas längre, alla de här kontoren. De kommer inte att finnas längre!

 
~ Perspektiv på ”verkligheten” ~

Ta er tid för varandra, ta er tid för er själva, och titta upp i himlen någon gång då och då. Ni stirrar rakt ner i gatorna. Vi finns ju där uppe, hela tiden finns vi där. Vi finns hos er, vi är närvarande hos er hela tiden, men ni ser inte oss, och oftast döljer vi oss. Vi har teknologi för att dölja oss, men vi kan ligga bara 20 meter ovanför er. Vi kan stå i skogsdungen bredvid ert hus utan att ni ser oss, men ibland vid vissa tillfällen väljer vi att visa oss, så var uppmärksamma. Om ni börjar titta upp i skyn så kommer ni plötsligt att upptäcka att vi finns där. Var uppmärksamma, sluta stirra ner i gatan hela tiden! Vi finns runt omkring er hela tiden. Det är ständiga energiöverföringar som sker till Jorden, i samarbete med olika personer på Jorden, för att höja mänsklighetens medvetandetillstånd och arbeta med Jordens energier. Vi arbetar tillsammans med Manne och Maria för att höja frekvenserna och energierna. Vi vet att det även finns andra grupper på Jorden som gör detsamma, och vi uppmanar er: Häng med! Var med! Arbeta med er själva! Arbeta med Jorden!

 

Det går att höja en hel grupp människor samtidigt. Det går att koppla ihop en hel grupp av människor i sina medvetanden och höja deras medvetandetillstånd samtidigt. Vi kommer tillsammans med Maria och Manne att genomföra en energiöverföring till er under kvällen för att hjälpa er på den här resan. De som inte är redo för det kommer inte att påverkas, det regleras automatiskt, det är ingenting ni behöver oroa er för. De av er som är redo för det kommer att hänga med. Var uppmärksamma på vad som sker under den kommande tiden, om ni märker några förändringar. Var uppmärksamma när ni går ut igenom dörren ikväll, och fundera på: ”Vad är verkligheten? Hur ser den egentligen ut? Vad är jag och vad är du?”

 

Varje själ i vårt Kosmos är alla del av en och samma samma bultande, kosmiska organism. Vi är alla ett, och vi tillhör alla denna gigantiska varelse – den Stora Jätten. Vi är alla delar av en en stor energiformation av energiflöden, med chakran som är förbundna med varandra, och med en aura som expanderar, går samman och expanderar, full av levande liv, precis som varje enskild själ i den här salen. Vårt Kosmos är lika stort som en DNA-sträng i högra handen på den Stora Jätten, och det är en vänligt sinnad jätte som bor i en stuga med sin fru. [Maria hade även fått denna information från flera olika källor i privata kanaliseringar, och förutom ”Stora Jätten” så kallades han även för ”Urfadern”. Maria har även kanaliserat privat vägledning från Urfadern, så hon vet att han verkligen existerar. Hur svårt detta än kan vara att ta till sig, så kan det vara lättare om man mediterar över vad begreppet ”Oändlighet” egentligen innebär].

Förstår ni då vad jag menar när jag talar om ”verkligheten”? Er uppfattning om verkligheten är tredimensionell och begränsad, med begränsande föreställningar om tid och rum. Som om att det bara finns saker som är ”så här stora”, och större än så finns inte, och att det bara finns saker som är ”så här små”, och mindre än så finns inte. Sen är det slut, sen är det en gräns! Vad är det för gräns ni pratar om? Anledningen att ni tänker såhär är för att ni sitter i en låda! Utanför finns en hel Oändlighet! Det finns inga sådana begränsningar. Det finns ingen tid, det finns inget rum! Det enda som finns är NUET!

 

Nuet är oändligt! Då säger ni: ”Så kan det inte vara”. Jo, precis så är det. Släpp era förutfattade meningar om verkligheten. Släpp taget. Frigör er själva och lev helt gränslöst. Släpp de begränsande föreställningarna om vad livet är, vad tiden är, vad rummet är, vad som är möjligt. Släpp era föreställningar om att ”när man släpper ett äpple så måste det falla mot marken, för det är Tyngdlagen”. Ja, men Tyngdlagen kan förändras och det kommer den att göra i övergången till den Nya Andliga Tidsåldern. Det kommer att förändras i och med att Jorden och mänskligheten når allt högre medvetandetillstånd. Det kommer naturligtvis att ske under väldigt lång tid, och inte bara inom er livstid, men ni kanske kommer att befinna er i andra kroppar på Jorden vi det tillfället, vem vet? Tyngdlagen kommer att förändras och en dag kommer den att försvinna. Då kommer det inte att finnas någon tyngdlag längre.

 

Ni har en föreställning om att om man planterar en äppelkärna i jorden och vattnar den, så börjar det att växa upp ett träd och så tar det 10 år – eller vad vet jag, 2-3 år i er människotid – innan det börjar bära frukt. Det finns ingen lag som säger att det måste vara så. Det finns platser där man placerar kärnan i jorden och trädet växer fram direkt, fullt med frukt. Det är ingen illusion. Det är en verklighet och någonting helt naturligt för de som lever i den dimensionen och på den planeten. Ni måste släppa era fasta föreställningar om vad verkligheten är och vad materien består av och styrs av. Den kan förändras, och den håller på att förändras. Materiens tröghet håller på att frigöras. Det är det som ingången till den Nya Andliga Tidsåldern innebär, föreningen av anden och materien, det vill säga frigörandet av materien. Det som ni kallar ”naturlagar” på Jorden håller på att förändras. Det är inte samma typ av naturlagar som kommer att gälla. Det kommer att ske långsamt, inte från en dag till nästa. Men det håller på att ske. Ni kommer att kunna påverka verkligheten i mycket större utsträckning än vad ni kan göra idag. Ni kommer att kunna börja forma era liv och bestämma hur ni vill leva. Ni kommer att kunna påverka förutsättningarna för det levande livet på Jorden på ett helt annat sätt än vad ni kan idag.

 

Det här är ingen flummig framtida utopi. Det här handlar om något som kommer att börja ske inom er livstid, inom de kommande åren. Det kommer inte att ske några jättestora kliv på en gång, men det kommer att börja märkas direkt efter Övergången. Ni kommer att märka skillnad. Ni kommer att märka att ni inte längre har samma behov av att äta, att dricka, att sova, att gå på toaletten. Ni kommer att kunna sitta och meditera i 10 timmar och uppleva det som att bara 10 minuter har gått. Ni kommer att kunna påverka vädret. Ni kommer att kunna påverka hela er verklighet. Ni kommer att kunna börja skapa er verklighet på det sättet att ni drar till er precis det ni behöver. Det innebär att om ni visualiserar tillräckligt starkt att ni har en påse med avokado så kommer ni att kunna skapa det. Det betyder inte att ni redan nu är redo för att trolla fram en avokado som en trollkarl. Det finns världar där det är möjligt, men ni är inte redo för det på Jorden än, det kommer att dröja tills dess. Men det ni är redo för är att dra till er saker energimässigt, det vill säga den berömda ”synkroniciteten” – att saker dras till er. Ett utmärkt exempel som ni säkert redan känner igen från era liv idag är att ni sitter och tänker på en person: ”Åh, jag känner mig så deppig. Jag önskar att min kompis kunde ringa, det vore trevligt att ta en fika” – och då ringer hon och frågar om ni ska ta en fika. Det här är första steget till det jag talar om, att ni drar till er det ni behöver.

 

~ Intensifieringen av Lagen om Orsak och Verkan ~

Det här är bara början. Det kommer att ske snabbare, snabbare och snabbare och med större och större kraft, att ni drar till er saker. Men ni drar inte bara till er det positiva i era liv, utan ni drar också till er precis det ni inte vill ha, om ni inte arbetar med det. Det vill säga det som ni är som allra mest rädda för kommer att ske. Det är därför ni måste arbeta med att jorda er för att för att förbereda er för den här nya energiverkligheten. Det som sker är att Lagen om Orsak och Verkan håller på att stärkas på Jorden. Det innebär att allt det ni sänder ut kommer tillbaka igen. All kärlek ni sänder ut kommer tillbaka, och men även all rädsla och negativitet ni sänder ut kommer tillbaka. Det betyder att det ni är som allra mest rädda för kommer att dras till er. Därför måste ni arbeta med att jorda er med den kvinnliga energin, ni måste kanalisera energin ur Jordens inre för att balansera upp er själva och hela er inre rädsla. På så sätt står ni starka i er själva och ni får ett otroligt starkt energibeskydd, vilket betyder att även när situationen är utmanande och svår så kommer ni alltid att hitta en lösning.

 

Med det här energiskyddet kommer ni alltid att ha mat, även om det blir matkris. Ni kommer alltid att ha det ni behöver när ni inte längre är rädda för att bli utan något. Om ni inte är rädda för det längre så kommer ni inte att få den utmaningen. Det är bara de utmaningarna som ni är rädda för som kommer till er, det ni inte har arbetat med ännu i era inre. Det är precis på samma sätt som människor som drar till sig andra människor som sviker dem hela tiden. Ständigt, gång på gång, träffar de en ny partner och blir lämnade och svikna varje gång, och det tar aldrig slut. Det beror på precis samma sak; Lagen om Orsak och Verkan. Den här onda cirkeln tar inte slut förrän man tar itu med det i ens inre som gör att man drar till sig dessa svikare. Man helar sitt hjärta och försonas med de inre trauman och blockeringar som sitter i vägen. När man löser orsaken i sitt inre, så kommer man inte längre att dra till dig ständigt samma trauma, gång på gång på gång. Lagen om Orsak och Verkan kommer att göra sig gällande med allt större kraft ju längre tiden går och ju närmare vi kommer Övergången, och när vi går in i den Nya Tidsåldern.

 

Vi vet att det här har sagts många gånger förr men vi säger det igen och igen och igen, för det är så otroligt viktigt. Det är så otroligt viktigt att ni förstår konsekvenserna av det som sker inför Övergången. Det är därför vi tjatar så mycket om det här för er, vi som sänder meddelanden till er, för att ni verkligen ska förstå vad det är som håller på att ske. Det är det inre förändringsarbetet som är det viktiga, inte det yttre. Det är genom att ni arbetar med er inre andliga utveckling som ni kan skapa förändring. Det är det som är nyckeln till medvetandehöjning och nyckeln till äkta makt, och till äkta frihet. Jag talar inte om den destruktiva makten, att ha makt över andra människor eller att manipulera andra människor. Jag talar om makt i form av Kraft, att ha makten över sitt eget liv och skapa sin egen verklighet och att man skapar det man vill ha istället för att dra till sig negativa saker och vara ett offer. Vi säger till er: Sluta vara offer, och bli till de kraftfulla, fantastiska Gudomliga Varelser ni är! Energiskyddet är det enda skyddet som egentligen har någon betydelse, som verkligen kan skydda er. Det finns inga andra skydd som faktiskt kan skydda någon själ i vårt Kosmos mot någonting, förutom energiskyddet – att leva i Ljuset med öppet hjärta och vara i fullkomlig enhet och i balans.

~ Släpp taget och lev ~

Hela alla era rädslor, alla era negativa tankar, alla era trosföreställningar och all den hjärntvätt som ni har utsatts för. Det börjar när ni är små och fortsätter under hela era liv: ”Akta er för det, det är farligt!”, ”Nej, men det går ju inte!”, ”Så där får man inte göra!”, ”Nej, nej, nej, nej, nej – inte så, inte så, inte så!”. Ni beskärs och beskärs och beskärs, och ni blir mindre och mindre och mindre, och era auror förminskas och förminskas och förminskas genom hela era liv. Ni föds som fantastiska självlysande vita bollar av Gudomligt Ljus, och så skärs ni ned av era älskande, välmenande föräldrar, och ni gör samma sak med era barn. Vi förstår att ni gör det, därför att ni har fåtts att tro att det ska vara på det här sättet. Ni tror att det måste vara så, att det är naturligt att leva i rädsla, att det är naturligt att växa upp med föreställningen om att livet är farligt och att man kan dö. Men vi säger: Lev istället! Sluta oroa er för döden, för den kommer ändå komma en dag! Låt den komma när den kommer! Släpp taget och lev!

 

Låt er inte begränsas av skuld och skam. Det finns ingen skuld och skam! De är mänskliga påhitt! Ni behöver inte skämmas för någonting. Det finns inte någonting att skämmas över. Lev, njut och älska istället! När ni lever, njuter och älskar; när ni förenas i den kärleksfulla omfamningen som den sexuella orgasmen innebär, så uppnår ni ert högsta gudomliga tillstånd. När ni förenas i en fantastisk orgasm, så vibrerar det svarta hålet i Galaxens mitt. Ni expanderar era medvetandetillstånd varje gång ni älskar och uppnår orgasm tillsammans. Det är den mest gudomliga handling som ni kan utföra, att förenas i kärlek. Det finns ingenting mer gudomligt, förutom möjligtvis att föda barn, som är en del av samma gudomliga handling. När ni älskar så lyser ni upp hela Kosmos med ert kärleksljus, er kärleksenergi. Så kraftfullt är det.

Riv ner alla fängelsemurar och sluta tänka att ”Jag får inte göra det, jag får inte göra det, och jag får inte göra det”. Ni får göra precis vad ni vill! När ni är i fullständig kärlek och lever med ett expanderat hjärta kan ni inte göra något fel längre. Då är ni i ert naturliga tillstånd och då biter inte bristen, konflikterna och hatet på er längre. Då kan ni inte skada er själva eller varandra längre. Börja lev ifrån hjärtat! Sluta lev ifrån huvudet! Sluta begränsa er själva!

 

 

~ Avslutning ~

Vi älskar er, och snart kommer vi för att besöka er. Vi väntar bara på att ni ska bli redo för att öppna era hjärtan för oss. Det kan dröja ett tag men det kan också ske snabbare än vad ni tror. En sak ska ni veta, att när vi landar på Jorden så kommer det inte att bli framför Vita Huset. Det kommer att bli framför de riktiga representanterna för Jordens framtid, och de finns minsann inte där. Den första landningen kommer att ske i Sverige, därför att Sverige är det land på Jorden som har människor som har kommit längst i sin andliga utveckling och som har högst energinivå. Ni bär fröet till den Nya Andliga Tidsåldern i Sverige.

 

Jag vill avsluta med att tacka er för att ni har lyssnat. Jag är så otroligt glad, och jag vill att ni ska veta hur mycket vi glädjer oss åt de själar på Jorden som har börjat vakna upp och börjat uppmärksamma vår närvaro och börjat förstå att vi finns här, eftersom ni behövs. Genom att sprida ert ljus så är ni med och skapar möjligheterna för andra människor att öppna upp sig, bara genom ert varande. Inte genom att övertala någon. Det går inte att övertala människor. Är människor inte redo så går det inte. Bara genom att ni lyser ert ljus och arbetar med att öppna era hjärtan så skapar ni möjligheterna för andra människor att öppna sina hjärtan. Det handlar inte om att stå på barrikaderna och kämpa för att påverka andra, det handlar inte alls om det. Det handlar om att leva i Ljus och Kärlek. Det är det som skapar förändring.

 

Jag vill också uppmärksamma er på alla dessa fantastiska ljusarbetare ni har omkring er, med väldigt höga medvetandetillstånd. Jag talar om era barn – dessa fantastiska lärare. Det är en väldigt stor mängd barn som har fötts till Jorden i dessa tider för att vara med och lyfta mänskligheten in i den Nya Tidsåldern, och för att förbereda Jorden för den Nya Tiden, och en väldig stor mängd av dessa barn är födda i Sverige. Ser ni inte på barnen hur fantastiska de är, och hur de lyser? Se er omkring och se på barnen, se deras ögon. Där har ni all visdom, där har ni alla svaren. Barnen vet redan. De bär på allt inom sig. Låt dem få chansen att öppna upp sig. Lyssna på vad de har att säga. Det är de som har kommit för att lära människorna.

 

Jag älskar er, och vi älskar er. Vi är stolta över er och den långa resan ni har gjort hela vägen hit, eftersom vi har följt er hela vägen, och vi lämnar er aldrig. Tack för att ni lyssnade.

[Här tog vi en paus, och därefter hade vi en frågestund där Toisheeba svarade på publikens frågor.]

 

 

~

 

 

Toisheebas svar på publikens frågor

 

~ Det finns lösningar för allt ~


– Hur kommer det att bli med överbefolkningen på Jorden?

 

Ni kommer att finna en lösning på alla era problem, eller det som ni ser som problem. Men visst är det så att stora förändringar kommer att ske på Jorden, och ni kommer inte att ha ett lika stort antal invånare på Jorden efter Övergången som ni har nu. Men oavsett hur stor den förändringen än blir, och vad som än kommer att ske så kommer det att finnas lösningar, lösningar som ni idag inte kan se, lösningar som kommer att utkristallisera sig och visa sig längs vägen.

 

En stor förändring är att er jord kommer att bli mycket mer fruktbar och bördig. Ni kommer alltså att kunna odla mycket mer effektivt än vad ni gör idag. En annan förändring är att ni inte längre kommer att ha behov av era cementerade storstäder och vägar, den infrastruktur och de samhällssystem som ni har idag. Det kommer helt enkelt inte längre att fungera att använda er av den rådande strukturen, logistiken och de transportsystemen som finns på Jorden idag. De kommer att bryta samman och ni kommer att bli tvungna att ersätta dem med andra saker. Men sådana lösningar kommer också att uppstå, och då kommer ni kunna frigöra mycket större områden för mat och odling av olika slag.

 

Men jag vill råda er att stirra inte er själva för mycket i naveln, och att inte stirra er blinda på praktiska saker eftersom det här inte är någonting som ni kommer att kunna förutse där ni står idag. Ha istället tillit till att allting kommer att ordna sig! Det finns ingen förutbestämd väg. Framtiden är inte bestämd. Det finns ett flöde och det finns ett slutmål, men vägen dit kan se ut på olika sätt. Människan har en fri vilja, det vill säga hon bestämmer själv vilken väg hon ska gå. Hon bestämmer själv om hon vill fortsätta leva kvar på Jorden i den Nya Tidsåldern eller inte. Det finns många människor som på en högre nivå redan har fattat beslutet att inte stanna kvar, eftersom de inte känner att de är redo för den Nya Tiden.

 

Det här är inte en så stor katastrof som det skulle kunna ses som. Om man ser döden som det enda slutmålet och att det tar slut där – ja, då kan det se ut som en katastrof, men så är det ju inte. Ni lever vidare. Ni är oändliga. Ni tar aldrig slut, ni ändrar bara form. Ni kan gå in och ut ur olika fysiska kroppar och leva olika i typer av existenser, olika typer av liv, på olika typer av platser. Det väljer ni helt själva. Var och en bestämmer på ett högre plan var och när ni ska födas och när och var ni ska dö. Det kommer att komma lösningar, men det kan vara svårt för människorna idag att se och förstå dessa lösningar. Men det kommer att utkristallisera sig längst vägen. Det viktiga är att ni behåller fokuset på er egen andliga utveckling, och att hålla era hjärtan öppna. Ni kommer inte att kunna kontrollera vad som ska ske. Ni kommer inte att klara Övergången genom kontroll.

 

Det är inte så att bara för att ni bygger upp enorma matreserver så är det en garanti. Det är ett expanderande hjärta och att ni höjer er medvetandenivå som är ert skydd och garanti. Det finns inga fysiska förberedelser för det som komma ska som kommer att kunna skydda eller hjälpa människan. Det är en illusion. Släpp kontrollen, släpp taget och låt er föras med av det Gudomliga Flödet och ha tillit. Allting är precis som det ska, och allting kommer att bli precis som det ska. Vi har ingen aning om exakt vad som kommer att ske, men vi vet att det kommer att bli bra oavsett hur det än blir – det är vi säkra på.

 

Det här är en del av lärdomen och insikten som ni behöver göra. Det är en del av den andliga resan som ni befinner er på; att lära er att släppa taget. Det handlar om att lägga ert liv i det Gudomliga Flödets händer och låta er föras med. Det handlar om att lära er att hålla era hjärtan öppna oavsett vad som än sker, oavsett hur svårt det än känns och hur mörkt det än känns, att ni alltid behåller tilliten till att att det kommer att ordna sig. Precis det som ska ske, kommer att ske. Förr eller senare kommer ni att bli ett med Ljuset, oavsett om det sker genom upplysning i det här livet, eller när ni går in i ”döden”. Ni kommer att förenas med era Sanna Jag, ni kommer att bli ett med den Gudomliga Kärleken och Oändligheten på det ena eller det andra sättet. Ni kommer aldrig att dö. Ni fortsätter bara er resa vidare, oavsett vad som sker i era liv på Jorden, oavsett om ni stannar på Jorden eller inte. Era liv är en del av en resa.

 
~ Ni bestämmer själva ~

Vi vill uppmana er till att höja er blick och se saker i ett större perspektiv. De allra flesta av er här har levt en oändlig mängd liv på Jorden, och på andra planeter. Ni har också säkerligen givit en del av ert medvetande och ljus till växter och djur, och andra typer av medvetanden. Ni kan låna er energi till en sten, ni kan låna er energi till en meteorit. Allt det här har medvetande. Allting som finns i Kosmos har någon form av medvetande. Det handlar bara om det befinner sig på lägre eller högre nivå, och ni har upplevt alla dessa nivåer någon gång under er resa.

 

Det här är ytterligare en sådan upplevelse, att ni befinner er i de fysiska kroppar och är på den medvetandenivå ni är på idag. Det är ytterligare en del av den resan, och vad ni väljer att lära er av de erfarenheter ni gör i de fysiska kropparna ni har idag – det är upp till er själva, det är ert fria val. Ni kan välja att ta chansen att i det här livet expandera ert medvetande och förbereda er för Övergången så att det går så bra som det bara kan, det vill säga att ni följer med i Flödet in i den Nya Tiden och är med och skapar den Nya Världen och Nya Verkligheten. Ni kan också bestämma er för att; ”Nej, jag är inte redo för det här, det är inte det jag vill” och välja att helt enkelt gå över till andra sidan och att förbereda er för ett annat liv i en annan kropp, på en annan plats, i en annan tid. Det är er fria vilja på ett högre plan, det är era Högre Jag som fattar det här beslutet, men ni är naturligtvis även på en medveten nivå med och påverkar det här. Det är ni som bestämmer själva. Döden är ingen olyckshändelse, den är ingen slump. Ni dör för att det är meningen att ni ska dö och ni lever för att det är meningen att ni ska leva. Det finns ingenting som sker av en slump, det finns ingenting som sker bara för att man ”slinter” någonstans, så att säga.

 
~ Kosmiska energitjuvar ~

 

– Vilka varelser är det som livnär sig på vår energi?

 

I vårt Kosmos och i vår Galax så finns det ett oändligt antal olika civilisationer som befinner sig på olika medvetandenivåer. Det finns de civilisationer som befinner sig på mycket lägre medvetanivå än mänskligheten, och det finns de som befinner sig på en mycket högre nivå medvetandenivå än mänskligheten. Det finns civilisationer som har fastnat på vägen. Det vill säga de har inte har utvecklats vidare på det sättet som det var tänkt, och som har valt kaos, separation och destruktivitet – och att utforma sina samhällen i enlighet med de energierna. De har valt att sprida kaos, destruktivitet och blockeringar av kärleksflödet. När dessa civilisationer blockerar sina hjärtan så blockerar de sin livsenergi och blir alltså beroende av att stjäla energi av andra.

 

Ni har hört talas om begreppet ”energitjuvar” på Jorden. Det är precis vad dessa civilisationer är. De är energitjuvar, eftersom de själva inte kan få tillgång till den energi de behöver för att överleva, då deras hjärtchackran är blockerade. Eftersom hela deras energisystem och alla deras chakran är blockerade, så måste de stjäla andras energi för att överleva. De blir som en slags ”kosmiska vampyrer”. De livnär sig på andra civilisationer som fortfarande är okunniga om energiverkligheten vi befinner oss i. Det vill säga de har utnyttjat mänsklighetens okunnighet och okunskap om den multidimensionella verkligheten som vi lever i. De har använt sig av det för att komma åt er, eftersom er medialitet har varit så blockerad under en så lång tid. De har kunnat utnyttja det och stänga ner er på det sättet att de har kunnat hindra er från att utvecklas. Det här handlar framför allt om en civilisation som har använt sig av er mer än andra. Det är en civilisation som kallas för ”Annunaki”, från en planet som kallas ”Nibiru”, även om det finns många fler.

Men det här kommer inte längre att vara möjligt. Precis det som de har ägnat så mycket energi och kraft åt att förhindra – håller nu på att ske på Jorden; mänsklighetens uppvaknande och övergången till den Nya Andliga Tidsåldern. De har använt sina energiblockerande energisystem för att förhindra och skjuta upp övergången till den Nya Andliga Tidsåldern så långt det bara går, och att förhindra mänsklighetens andliga uppvaknande, men det kommer inte längre att vara möjligt. Jorden håller på att gå in i den nya energifrekvensen, Jorden håller på att gå in i den 5:e dimensionen, och mänskligheten håller på att vakna. Frågan är bara hur många som kommer att vakna, och hur fort? Det är inte tillräckligt många än, så de har lyckats med att försena er, men de kan inte hindra er för alltid. De har inget grepp om er längre. Däremot så finns deras inprogrammeringar kvar i ert kollektiva medvetande. Ert kollektiva medvetande är fullt av deras inprogrammeringar, deras energiimplantat, som fortfarande påverkar mänskligheten i hög grad. De har skapat tankekonstruktioner som mänskligheten har fått implanterade i sitt kollektiva medvetande. Det är separerande tankekonstruktioner som tilltalar era egon, och som blockerar er andliga utveckling.

 

Alla de övergrepp, det våld, den grymhet och det barbari som sker på Jorden idag; övergreppen mot barn, svälten, krigsföringen, förnedringen och tortyren – listan kan göras lång – allt detta är kopplat till de här implantaten. Det betyder inte att mänskligheten är utan ansvar, utan det betyder att de har utnyttjat vissa blottor och vissa obalanser hos människan i ett skede av människans andliga utveckling som hon behöver gå igenom, och sedan har de satt in implantat och blockeringar för att befästa och förstärka de sidorna. Människan kan aldrig avsäga sig sitt ansvar på grund av det här. Människan har alltid ett val. Vad de har gjort är att de har gjort det väldigt svårt för människan att ta sig förbi dessa blockeringar och implantat. De har förstärkt det negativa som redan funnits där och gjord den mångfalt större, och gjort det väldigt svårt för mänskligheten att höja sitt medvetande, att höja sig över det kritiska, separerande sinnet.

 
~ Frigör er själva genom jordningen ~

 

– Hur kan vi känna igen de här varelserna, finns de mitt bland oss?

 

Mitt råd till er är att inte leta i den fysiska världen, för där kommer ni inte att hitta dem. De finns inte mitt bland oss på det sättet. Däremot finns deras energiavtryck i alla människor. Observera era egna tankar. Om ni har negativa, destruktiva, mörka tankar som hela tiden återkommer och som inte släpper taget om er, om ni har tankar som ni inte kan bli av med hur mycket ni än jobbar med att hela och befria er från dem  – då kan ni vara säkra på att det är frågan om någon form av implantat. Men det jag säger till er är att ni inte behöver vara rädda, det här är inte skrämmande. Ni kan frigöra er från det här – genom healingen. Ni kan frigöra er, ni kan bli fria som fåglar! Ni behöver inte se er om efter vem som följer er, ni behöver inte vara rädda. Det handlar inte om att de kommer att ta över. De kan inte ta över, mer än vad de redan har gjort. Det som har skett har redan skett. Nu är den enda vägen uppåt, att frigöra er från er rädsla för dessa varelser. De har ingen makt över er, så länge ni inte ger dem den makten. Om ni går omkring med föreställningen att dessa varelser kontrollerar er, att ni är offer och att ni inte har något val – så är det också den verkligheten ni skapar. Men det är inte sant. Ni kan frigöra er från det här genom jordningen. Ni frigör er från de här varelserna och de här implantaten genom att ni jordar er själva. Det är jordningen som är ert energiskydd, och på det sättet frigör ni er från alla destruktiva tankarna, det destruktiva förhållningssättet, och ert ego.

 

Det som de har gjort med hjälp av implantaten, är att de har förstärkt era egon, de har förstorat upp dem och gjort att de inte släpper taget. Frigör er genom healingen, frigör er genom att jorda er själva, kanalisera den kvinnliga energin från Jordens inre så att ni därigenom att ni kan ta emot det Gudomliga Ljuset som kommer ner till Jorden och helar er planet och mänskligheten. Men ni behöver arbeta; ni behöver arbeta varje dag. Iaktta era tankar och var uppmärksam på andra människors reaktioner mot er. Hur samspelar ni med varandra? Ni speglar varandra hela tiden. Ni speglar varandras blockeringar hela tiden. När andra människor gör er illa så är de bara budbärare till er om vad ni behöver arbeta med. Ni speglar varandra i allt det ni gör. Ni aktiverar varandras blockeringar, ni aktiverar varandras egon, ni aktiverar varandras implantat – hela tiden. Det är det här ni måste rena. Det är därför den här perioden inför övergången till Den Nya Andliga Tidsåldern kallas för ”Den Stora Reningen” – för det är precis vad det är. Ni måste vända ut och in på er själva och möta ert eget mörker, eftersom ni alla bär på det. Ni är alla uppkopplade mot det kollektiva medvetandet och ni är alla del av det här mörkret – människans arv, människans karma, allt det ni gjort mot varandra och er själva under alla dessa otaliga liv ni har levt på Jorden. Hela, rena, släpp in ljuset, släpp taget om era bindningar, släpp taget om era illusioner, frigör er.

~ Vår planet ~

 

– Kan du berätta lite om din civilisation?

 

Solsystemet vi lever i heter ”Arrakas”, och den huvudsakliga planet som vi lever på påminner ganska mycket om Jorden. Det är en frodig planet, den är fantastiskt vacker! Det är vad ni människor skulle beskriva som ett ”paradis” om ni såg den. Vi har de mest fantastiska höga berg och de mest underbara, frodiga dalgångar med vattenfall och tropiska skogar med träd som har stammar som är så stora att de skulle täcka halva den här salen, och som är hundratals meter höga. Det är sagolika skogar där alla former av varelser lever, vissa mer djurlika än andra. Vi har tropisk växtlighet som delvis påminner om er, men som också delvis är helt annorlunda.

 

I våra skogar så sjunger musiken. Sången och musiken är en väldigt viktig del av vår kultur och av vårt arv. Vi använder musiken och ljuden som ett sätt att kommunicera med varandra, och kommunicera med vår planet. Vi använder musiken för att hålla den höga vibrationen på planeten och i allt levande liv, precis som delfinerna och valarna gör i era hav. De håller energin genom att de sjunger, de höjer vibrationen i haven för att rena dem. Precis på samma sätt gör vi, och alla levande varelser i vår värld. Vi sjunger och vi låter för att höja vibrationerna. Vår värld är fylld av sång och ljud – ljudhealing.

 

Många av de varelser som lever i vår värld påminner om de i era sagoberättelser. Ni ska veta att många av de sagor, filmer och berättelser som ni har på Jorden är kanaliserade från andra världar, från alla oss. Det vill säga de finns på riktigt! Vi har även sagolika slott i vår värld, men det är en värld i fred, harmoni och enhetstänkande – där varje människa och varje varelse lever i harmoni med varandra, på det sättet de själva väljer. Det finns ingen brist, det finns ingen konkurrens, det finns ingen hierarki, och det finns inga krig. Det har vi sedan länge vuxit ifrån.

 

Jag lever högst uppe i ett träd. Jag tycker väldigt mycket om att klättra i träd, och jag kan ändra form. Jag är det man kallar för en ”shapeshifter”, det vill säga jag ändrar skepnad. Jag kan ändra skepnad till olika djur beroende på vad jag vill göra. Jag kan också ändra färg som en kameleont. Jag speglar den jag möter. Det vill säga nu är jag mer blåaktig. Jag skimrar i olika blåaktiga toner, eftersom Maria lyser ut sin blåa energi mot mig, och då speglar jag henne och blir blå [Marias huvudenergi är blå på grund av att det är grundenergin från planeten hon och jag ursprungligen kom ifrån innan vi började inkarnera på Jorden, där medialiteten är central och deras energi därför har pannchakrats blå färg].

~ Fri energi ~

 

[Vi avslutade med en sista fråga, som fick ett kort svar eftersom tiden var slut.]

 

– Kan du berätta mer om var, när och hur vi kan börja använda den fria energin?

 

Ni kommer att få vägledning och hjälp med det, direkt efter Övergången. Den fria energin är något så enkelt som den kvinnliga och den manliga energin kombinerat, vilket bildar den högsta Gudomliga Ljuset som är en fri energikälla. Det finns redan ritningar på Jorden för hur den kan användas. Man kan ladda kristaller och aktivera energierna. Men som det ser ut idag är inte mänskligheten riktigt redo för att ta emot den kunskapen och sätta den i verket. Men förutsättningarna kommer att skapas i och med Övergången. Då kommer energiverkligheten att vara sådan att ni kommer vara redo för att iscensätta det. Men det finns redan många exempel över hela Jorden. Det är många som har kanaliserat ner den här informationen om fri energi på många olika sätt, och ni kommer successivt att få mer och mer information allt eftersom tiden går.

 

[Här fick vi avbryta frågestunden för att påbörja healingsessionen för Moder Jord. Under healingsessionen fick alla i publiken även energiöverföringen som hon nämnde tidigare. Vi tackade Toisheeba för hennes budskap och hon tackade återigen oss för att vi lyssnat.]

 

Instruktioner för att jorda dig själv med Moder Jord-healing