“Vi är från en upplyst undervattenscivilisation som kommit till Jorden för att hjälpa mänskligheten”

I den här artikeln gör Maria Bertram en astralresa till ett rymdskepp i en UFO-video, och delar sin upplevelse och vidarebefordrar ett budskap till mänskligheten från folket i skeppet. 

 

Bakgrund – Om UFO-videor

Under 2010 så ägnade jag (Manne) mycket tid åt att gå igenom UFO-videor på Youtube, och blev väldigt fascinerad av hur många bra videor det fanns, som inte fick den uppmärksamhet de förtjänade. De videorna som fick mest uppmärksamhet var oftast de suddiga ljusprickarna på natthimlen som vi är vana att se. Det var som att videorna som faktiskt visade rymdskepp i dagsljus automatiskt avfärdades som ”för bra för att vara sanna”. Självklart finns det mängder av falska datoranimerade videor som ser verkliga ut, och i många fall är det svårt att med blotta ögat avgöra om de är filmade eller animerade. Men något sa mig att många fantastiska videor faktiskt var äkta. 

 

Hur Maria avgjorde om en UFO-video var äkta eller falsk

När jag visade olika videor för Maria så kunde hon tona in sig på dem. Hon kände en enorm skillnad när hon tonade in sig på en animerat respektive ett filmat rymdskepp. När det handlade om en video med ett datoranimerat rymdskepp beskrev hon det som att hennes astralkropp studsade mot en ”elektronisk vägg” och hon började skaka i kroppen i några sekunder. När hon istället tonade in sig på en autentisk video av ett rymdskepp så var det som att en hel värld öppnades. Hon kände direkt vilka energier skeppet och varelserna bestod av, och i många fall hälsade de henne välkommen in i skeppet. I de undantagsfall som det handlade om en civilisation som inte ville visa sig så kände hon fortfarande av deras energier och vilka de var, men hon märkte också av det ”energiskydd” de satt upp runt skeppet, och att hon inte var välkommen.

 

Vi bestämde att göra ett antal kanaliseringar från civilisationerna i skeppen i några av de bästa autentiska videorna vi kunde hitta. Maria var först motvillig, då hon inte var intresserad av att behöva ”försvara” videorna mot skeptikerna, utan ville att fokuset snarare skulle vara på budskapet. Hon gick dock med på att påbörja detta projekt, eftersom även hon hoppades att det skulle öppna upp folks ögon för hur många autentiska videor det trots allt finns på rymdskepp från andra civilisationer. Hon hoppades även kunna inspirera andra att våga öppna upp sin intuition för att själva lära sig att tona in sig på UFO-videor. Men var medvetna om att Youtubes uppdaterade sökalgoritmer gör allt för att gömma UFO-videor från privatpersoner, så de är ofta nästan omöjliga att hitta. 

 

Videon av det cylinderformade skeppet i Kanada 2010

I videon ser vi ett silverfärgat cylinderformat rymdskepp bland molnen, filmat i Toronto, Kanada, 6 maj 2010. Det rör sig först långsamt in i ett moln, för att sedan accelerera iväg till ett annat moln på bara en sekund. 

 

Längre ner i artikeln presenterar jag ytterligare 11 videor av det cylinderformade skeppet, vissa som till och med kan anses bättre än denna. Men det var denna video Maria använde sig av för att tona in sig på skeppet. 

 

 

 

Maria tonade in sig på skeppet i videon och kunde konstatera att den var autentisk, och fortsatte sedan att att ta reda på vad för typ av civilisation det rörde sig om. Vad hon upptäckte var något som vi aldrig hade kunnat föreställa oss! Hon upptäckte att största delen av det cylinderformade skeppet bestod av en enorm akvarietank fylld av ett geléliknande vatten, där representanter för en upplyst civilisation av jättefiskar simmade omkring! Den tanken (avsiktlig ordvits, hahaha…) hade aldrig någonsin slagit oss, att det kunde finnas upplysta utomjordiska fiskcivilisationer som dessutom reser genom Kosmos i vattenfyllda rymdskepp! Bara den insikten var medvetandeutvidgande! De tog direkt kontakt med Maria och ville gärna lämna ett meddelande till mänskligheten genom henne. Det blev ett kraftfullt budskap om deras perspektiv på människans andliga utveckling, bland annat om vikten av att jobba med våra inre blockeringar, vår smärta och vår karma på grund av energihöjningen som nu sker på Jorden. 

 

 

Varför vi aldrig släppte denna kanalisering

Vi hade tänkt göra en serie kanaliseringar där Maria tonade in sig på och besökte rymdskeppen i de bästa autentiska UFO-videorna vi hittade. Men vi släppte bara en kanalisering då, nämligen kanaliseringen av utomjordiska ”människan” Himaalih från rymdskeppet i video från Haiti 2007. Ni som läst artikeln vet att videon är kontroversiell, och att Himaalih senare berättade att videon användes som del av en manipulationskampanj från Makteliten för att smutskasta äkta UFO-videor. Vi tyckte att det var en orättvis utmaning, eftersom även vissa av våra läsare ifrågasatte videons äkthet (i den första versionen som vi släppte hade vi inte fått Himaalihs förklaring ännu). På grund av denna utmaning var Maria ganska motvillig till att fortsätta med UFO-projektet, men hon bestämde sig för att göra en ny kanalisering.

 

När Maria väl hade gjort kanaliseringen av fiskfolket så kände hon ett väldigt stort motstånd mot att släppa den, av flera anledningar. Dels på grund av att den förra ”UFO-kanaliseringen” drog så mycket fokus till videons äkthet snarare än till budskapet. Dessutom kände hon att det fanns en stor risk att hennes beskrivning av innevånarna i skeppet skulle förlöjligas och avfärdas som ren science fiction (förutom fiskarna beskriver hon även andra varelser som är fiskfolkets medhjälpare i skeppet, utanför akvarietanken).

 

Hennes kanalisering var trots allt djupt personlig, och en stor gåva till den som är mottaglig för den, och hon ville inte dela den personliga gåvan om den bara skulle skrattas bort. Hon jobbade dock intensivt med de blockeringar som stod i vägen för att kunna släppa den, men tiden blev aldrig redo. Den skulle helt enkelt sparas till att släppas först nu! För er som inte vet det så avled Maria tragiskt 2020, och det här blir hennes allra sista osläppta kanalisering som jag släpper i efterhand.

 

Innan du läser kanaliseringen, ta ett djupt andetag och öppna upp dig för kosmos oändliga mångfald. Kom ihåg att alla sagor, fantasy och science fiction på Jorden är inspirerade av den högre kosmiska verkligheten där mångfalden är oändlig.

 

Innehållet i kanaliseringen

Inträdandet i skeppet / Akvarietanken / Presentation / Vårt skepp / Närvaron av rymdskepp på Jorden / Hur vi ser på Jorden / Konsekvenserna av att förtränga sin smärta / Er yttre värld är en direkt spegling av er inre värld /  Hoppa av karusellen / Det Oändliga Nuet / Vägen mot upplysning / ”Dröm” och ”verklighet” / Havet på vår hemplanet / Vörda ert vatten / Avslutning

 

 

 

Kanalisering av ”Jätterockan” från ”Drömfolket”, Andromeda-galaxen, genom Maria Bertram, 29 juli 2011

 

 

~ Inträdandet i skeppet ~

Jag [Maria] har nu gjort en astralresa för att besöka skeppet, och hamnar utanför kortsidan av cylindern, där det är någon form av port, som cylinderns “lock”. Där är det en mörk och trög energivägg som är svår att ta sig genom. Då är det små varelser på insidan av skeppet som säger till mig: ”Låt oss öppna dörren för dig så att det är lättare för dig att ta dig in!” De öppnar porten, eller ”locket”, och jag tar mig in i det cylinderformade skeppet.

 

Jag har kommit till någon slags hall som inte är vattenfylld, med ett myller av olika kortväxta varelser på golvet. De har olika utseenden och storlekar men är alla avsevärt mindre än människor, och de verkar ha olika ursprung. De säger: ”Vi är fiskfolkets hjälpare och vi hjälper dem med allt de själva inte kan göra. Ni har en föreställning om att det bara ska vara ett folk från en civilisation i rymdskeppen, men så är inte alltid fallet. Ofta är det representanter från flera olika civilisationer i skeppen.”

 

Det är svårt att beskriva dem alla, för de har så olika utseenden. Men till exempel så finns det en ljus varelse som är väldigt kort, ungefär 70 centimeter lång. Den ser ut som någon slags seriefigur. Den har stora runda fötter, ett litet huvud med en stor överdimensionerad näsa, och stora tunga händer som hänger ner längs sidorna. Den har väldigt högfrekventa ljusenergier i sig, och den hoppar upp och ned och fnittrar – ”hihihihihi!” – och utstöter som små glädjetjut ibland. ”Jag hjälper till att upprätthålla högfrekventa ljusfrekvenser i skeppet!” säger den.

 

Sen finns det lite längre och mer människoliknande varelser som är väldigt mörka. De har en mörk, läderartad hud och är ungefär 120 cm långa. Hela deras uppenbarelser är väldigt mörka, men de är lite ljusare kring ansiktsdragen och ögonen. Deras huvuden är toppiga och påminner om toppluvor eller strutar, men det är inga huvudbonader utan det är formen på deras huvud. De berättar att de besitter en hög energiteknologisk kunskap. Sen finns det också en kort robot, som är gjord av en ljus metall. Den har kantiga armar och ben och ett cylinderformat huvud som är platt ovanpå.

 
~ Akvarietanken ~

De visar mig vägen upp för en trappa som ser ut att vara gjord av någonting som liknar stål. Vi kommer upp till en avsats som nästan ser ut som en stor trampolin. Jag står nu på avsatsen och framför mig börjar själva ”akvariet”, det vill säga det är en ”vägg” av vatten. Vattnet går från golvet hela vägen upp till taket, men det finns ingen glasruta. Istället är det en ljusturkos geléliknande substans som håller vattnet på plats, och som ligger som en hinna runt vattenmängderna, och fyller samma funktion som glasrutorna i ett akvarium.

 

När jag tonar in mig på vattnet i tanken så känner jag att det är mer trögflytande än vattnet på Jorden. Medhjälparna säger då: ”Vattnet i akvarietanken är aningen mer trögflytande än vattnet på Jorden, men vattnet på fiskfolkets hemplanet har samma konsistens som vattnet på Jorden. De använder bara det här mer trögflytande geléliknande vattnet när de är ute och reser”. Men hinnan runt akvarietanken är alltså ännu mer trögflytande och geléaktig än själva vattnet de simmar runt i.

 

Medhjälparna fortsätter: ”Robotens uppgift är att sköta underhållet av insidan av akvarietanken, eftersom den inte har några lungor. Det är från den här avsatsen som den hoppar in i vattnet när den ska göra någonting på insidan av akvarietanken. Resten av skeppet är vattenfyllt, förutom ett motsvarande luftfyllt utrymme i andra ändan av skeppet. Det finns smala luftfyllda korridorer på skeppets sidor som sammanbinder de luftfyllda utrymmena i båda ändarna med varandra. Du får gärna promenera runt och se dig omkring om du vill”. Jag säger att jag heller stannar här och fokuserar på samtalet med fiskfolket i akvarietanken.

 

I bassängen ser jag stora undervattensdjur av olika slag simma omkring. Totalt är de fem stycken. Den första jag fick kontakt med vid mitt tidigare besök är en gigantisk rocka (en sorts plattfisk, och de största varianterna är på Jorden känd som ”manta”, ”djävulsrocka” eller ”jätterocka”). Den ligger platt på botten av bassängen. Golvet är platt längst ner i akvarietanken, medan väggarna och taket är rundade, precis som skeppets ytterväggar. Jätterockan är enorm, ca 5 meter bred mellan ”vingspetsarna”. Den är ljusare på undersidan och mörkare på ovansidan, precis som jätterockorna på Jorden. Jag får även se en bild av hur den ljusa underdelen blir självlysande när den höjer sina energifrekvenser. Det är jätterockan som för fiskfolkets talan.

 

 

Det finns ytterligare fyra djur som simmar runt i bassängen. En av dem är en jättebläckfisk som har en vit, genomskinlig och självlysande kropp, och jag får se hur den blir ännu mer självlysande och får ett mer ljusblått sken när den höjer sina frekvenser. Bläckfisken är totalt ca 8 meter lång. Den tredje är en enorm fisk, ca 3 meter lång, som har typiska silverfärgade fiskfjäll över hela kroppen. Dess form påminner om en guldfisk, det vill säga den är ganska ”hög”, fast med stjärtfenor som mer påminner om exempelvis en torsks. Den har stora intensiva ögon som nästan känns mänskliga, och det känns som att den ser rakt in i min själ när den tittar mig djupt i ögonen.

 

Det fjärde djuret är ett mellanting mellan en sjöhäst och en räka, och den är ca 1,5 meter hög. Den har ett sjöhästliknande huvud, men med massor av långa spröt – sådana som en räka har. Hela silhuetten påminner om en sjöhäst, det vill säga nederdelen av kroppen övergår i en spiral, fast spiralen går bakåt istället för framåt som på jordiska sjöhöstar. Den är grå-rosaaktig i färgen. Den femte är en stor fisk som är ett mellanting mellan en haj och en sjöstjärna. Det är som en korallröd haj, som har en hajliknande spetsig nos med mun med vassa tänder, och fenor som gör att den från sidan skapar formen av en sjöstjärna. Den är dock lite längre än vad den är hög. Den har en knottrig hud som påminner om ytan på en sjöstjärna. Den är ca 3 meter lång.

 

 

Jätterockan börjar att telepatiskt framföra deras budskap.

 

 
~ Presentation ~
 -Vi kommer från en upplyst undervattenscivilisation som har kommit till Jorden för att hjälpa mänskligheten. Vi är från Andromeda-galaxen, Vintergatans systergalax, och resan hit tar oss bara några minuter [Andromeda-galaxen ligger ca 2,5 miljoner ljusår bort. Galaxen är en del av stjärnbilden ”Andromeda”].
 

 

Adromeda-galaxen

 

Vi lever i en drömliknande tillvaro på vår hemplanet i ett gigantiskt hav som består av de mest fantastiska former och färger, och en oändlig mängd arter och med en fantastisk mångfald, både när det gäller djurarter och växter.

 

-Vad kan vi kalla dig? Har du ett namn?

 

Jag har inget namn på det verbala språk som ni använder er av, utan jag har en egen frekvens, ett eget läte som är min signatur vilken gör att man kan urskilja mig från andra. Men ni kan kalla mig för ”Jätterockan” om ni vill, det går alldeles utmärkt. Det bästa sättet att beskriva oss är att kalla oss för ”Drömfolket”, för det är under den beteckningen som vår civilisation är känd.

 
~ Om vårt skepp ~

Vi – undervattensdjuren – styr hela skeppet enbart genom vår tankeförmåga och visualiseringskraft, det vill säga det finns inte inte någon kontrollpanel, knappar, spakar eller skärmar i skeppet. Vi har inte heller behov av någon typ av fönster eftersom vi inte behöver våra fysiska ögon för att se, utan vi kan se med vårt tredje öga istället. Allting som sker med skeppet sker genom vår vilja och visualiseringsförmåga.

 

På skeppets yta finns det energimönster som är som energikoder, en slags energimässig motsvarighet till det ni på Jorden kallar för ”mantran”. Det är energikoder som hjälper oss att förflytta oss och att skapa den verklighet vi behöver för att vara så rörliga som möjligt, och för att bli gränslösa i vårt resande genom tid och rum. Det är energikoder som fungerar som gigantiska energiportaler som öppnar upp dörrar för oss att resa till andra platser bortom tid och rum.

 

Illustration

Det är jag som håller skeppets grundviberation, eller grundton. Tillsammans med de andra fyra djuren i akvarietanken upprätthåller vi skeppets energier. Vi är kanaler för energierna som får skeppet att röra på sig. Du kan också höra en djup ton från skeppet, och den kommer från oss. Vi är kanaler för den kraftfulla energifrekvensen som vi sänder ut och som gör det möjligt för skeppet att röra på sig, och för oss att göra så här stora resor. Vi går in i ett transliknande drömtillstånd när vi är ute och reser i rymdskeppet.

 

Skeppet öppnas genom portarna på kortsidorna, och vi använder även dessa portar för att reglera trycket inuti skeppet, att reglera energitillförseln och syrenivån. Våra rymdskepp är byggda av våra vänner, de små mörka varelserna med toppiga huvuden. Ni kan kalla dem för ”Lutzerna”, det är de namn de går under. Det är ett folk med väldigt stor energiteknologisk kunskap. Vi samarbetar olika civilisationer emellan på det här sättet för att bidra med hjälp till civilisationer som inte kommit lika långt i sin utveckling.

 

Men precis som alla andra skepp som besöker Jorden så är vi osynliga för er majoriteten av tiden. Däremot visar vi vårt skepp korta vid väl valda tillfällen, för att skapa reaktion.

 

[Jag (Manne) fick själv se det cylinderformade rymdskeppet med egna ögon 2009, när jag stod vid ett övergångsställe vid Gullmarsplan i Stockholm. Jag såg en lång cylinder som flög långsamt framåt över himlen, med en rött sken längst bak, och för att mitt intellekt inte skulle kunna bortförklara det som ett flygplan i efterhand så gjorde cylindern en skarp U-sväng och fortsatte sedan åt samma håll som den kom ifrån. Guiderna bekräftar att det var Drömfolket som hälsade till mig, två år innan Marias kanalisering. 

 

Jag har i efterhand letat igenom Youtube och hittat ett stort antal videor som skulle kunna vara samma cylinderformade skepp. Självklart kan det finns videor av andra skepp med samma eller liknande form. Jag har tonat in mig på vart och en av dem och frågat, och fått JA på vissa och NEJ på andra. Dessa 12 (från åren 2004-2021) fick jag svaret JA på, det vill säga det är Drömfolkets rymdskepp. Jag lägger in ett bildgalleri här så att ni får en översikt, så lägger jag alla videor längst ner i artikeln, efter kanaliseringen.]

 

 
~ Närvaron av utomjordiska skepp på Jorden ~

Ni befinner er inte ännu på den utvecklingsnivån på Jorden att vi kan visa våra skepp helt öppet. Det är ett gemensamt beslut som är taget tillsammans med Galaktiska Federationen på Vintergatan, att vi ska avvakta med det tills tiden är mogen. Det är av den enkla anledningen att om alla de främmande civilisationer som finns fysiskt närvarande på Jorden i olika former av skepp skulle börja visa sig öppet, så skulle det leda till en  chock för mänskligheten, eftersom ni då skulle upptäcka att himlen är full av främmande skepp, överallt! Ni skulle då också upptäcka att de landar väldigt ofta och besöker er, att de finns i er närhet, att de finns runtomkring er. Vi finns hos er hela tiden.

 

Det finns alltså en mycket större närvaro på Jorden än vad mänskligheten har förstått. Vår plan är ju att sakta men säkert börja visa vår närvaro mer öppet. Detta görs successivt, eftersom vi inte tycker att det finns något egenvärde i att chocka människor, att göra människor rädda och få dem att känna sig otrygga. Det är absolut inte vår intention, utan vi vill sakta men säkert vänja människor vid vår närvaro, och få er att förstå att vi vill er väl och att vi kommer med goda intentioner och kärlek i våra hjärtan.

 

Människan har under en väldigt lång tid förträngt vår närvaro och tanken på att det kan finnas annat levande liv i Kosmos än dem själva, och skapat sig en otroligt rigid och begränsad världsbild formad kring den föreställningen. Att få den föreställningen utmanad innebär en väldigt stor chock för mänskligheten, eftersom det skulle innebära att det är så otroligt många andra saker ni också skulle behöva ifrågasätta. Ni skulle behöva revidera hela er uppfattning om verkligheten – er vetenskap, er historia, era värderingar, er religion, er kultur, och så vidare. Det är så otroligt mycket som hänger ihop med det här som hamnar i ett helt nytt ljus när ni får insikten och kunskapen om andra civilisationers existens. Så det är en helt revolutionerande upptäckandeprocess som pågår på Jorden, som totalt kommer att förändra era liv för all framtid.

 

 
~ Hur vi ser på Jorden ~

Jag skulle väldigt gärna vilja berätta för er vad vi har på hjärtat och vad vi har kommit till Jorden för att hjälpa er med. Det är en stark drivkraft inom oss att hjälpa er, och att dela med oss av våra energier till er eftersom vi känner så starkt att ni behöver dem. Vi upplever Jorden som ett stort hål av stelnade energier, och det har mycket länge varit så. Det här håller på att förändras, och vi vill hjälpa till i den här processen för att väcka mänskligheten och hjälpa er på resan in i den Nya Tidsåldern.

 

Vi ser att de allra flesta människorna på Jorden lever i ett slags sömngångartillstånd. Det är som att de inte riktigt lever på riktigt, och att en stor andel av dem är som halvdöda. Vi vill hjälpa till att väcka er och att öppna upp era energikanaler och göra er mer mottagliga för alla de energier som strömmar in till er från Kosmos. Vi har kommit för att dela med oss av våra energier som vi verkligen känner att ni behöver för att klara av den påfrestande resan som ni befinner er på.

 

Vi ser att de allra flesta människorna på Jorden inte är det minsta förberedda för det som komma ska, och att de totalt har stängt ner sig själva på ett undermedvetet plan. Deras liv är fyllda med en mängd aktiviteter, intag av olika ämnen, olika handlingar och tankar som stänger ner dem. Den största delen av mänskligheten har valt att vända sig bort från det Gudomliga och att stänga ner energiflödet. De har valt att gå in i väldigt förlamande fängelser. De har stängt ner sig själva till den grad att deras syre nästan håller på att ta slut. Det vi ser är att ni inte längre verkar leva på riktigt. Det här har gått väldigt långt. Vi har under lång tid iakttagit er och sett hur Jorden har utvecklats och vi ser hur största delen av mänskligheten sakta håller på att nedmontera sig själva – i rädslans, isoleringens, okunskapens och separationens tecken.

 

När vi ser på Jorden ser vi något helt annat än det ni ser. Vi ser inte bara den tredimensionella verkligheten, utan vi ser även de högre dimensionerna – energiverkligheten som ni befinner er i. Det vi ser är att ni lever väldigt stängda, och att ni har stängt ner väldigt stora delar av er själva och er egen kapacitet. Ni har en kapacitet som är oändlig, och ni utnyttjar inte ens 10% av den, faktiskt inte ens 1%. Genom de liv de flesta människor lever idag håller de på att stänga ner även den sista lilla andelen som de utnyttjar, det vill säga istället för att växa och utvecklas så stänger de ner sig själva allt mer.

 

Enligt vårt synsätt lever människan sina liv helt i motstånd och kamp, där ni bekämpar det ni behöver och gör allt för att vägra öppna upp er för det Gudomliga Flödet, eftersom ni är så livrädda för det. Människan har skapat väldigt stora rädslor och bindningar till en illusorisk trygghet, till kontroll och till separation. Ni tror att genom att hålla obehagliga saker från er kan ni därigenom skapa goda liv. Ni har skapat en värld som består av kamp där ni bekämpar varandra, och där ni bekämpar er själva. Vi ser majoriteten av mänskligheten som ständigt pågående krig. Det vill säga; era inre är fyllda av konflikt, förödelse och destruktivitet.

 

~ Konsekvenserna av att förtränga sin smärta ~

Ni bär på väldigt, väldigt tunga eneriger, och ni har väldigt svårt att ta emot de högre energifrekvenser som sänds till er. Ni är helt enkelt inte redo för att ta emot dem – eftersom er bas är i obalans. Er grundtrygghet, er nedkoppling till er Kraft – är helt i obalans. Därför kan ni inte heller plocka upp och ta in de höga frekvenser som sänds till er. Det är helt omöjligt för er att nå till dem och använda er av dem. För att ni ska kunna koppla upp er mot de högre frekvenserna och det Gudomliga Ljuset måste ni först jorda er. Ni måste vara ett med er inre Kraft, och det är inte människor idag.

 

Alla människor på Jorden, förutom en extremt liten andel – knappt en handfull – bär på gigantiska mängder karma, tung sorg, ofattbar rädsla, destruktivitet, svek, girighet, begär, övergrepp, de mest ofattbara trauman, känslor av otrygghet, osäkerhet, bristande självförtroende, självförakt… Listan skulle kunna göras mycket längre än så men jag tror att ni förstår poängen. Ni har under alla era otaliga liv på Jorden, och även på andra platser i detta enorma Kosmos, samlat på er gigantiska mängder av karma, som ni inte har släppt taget om, som ni inte har bearbetat. På grund av övergången till den Nya Andliga Tidsåldern och den Stora Reningen som nu sker inför Övergången, så håller all den här karman på att stiga upp till ytan och aktiveras. Liv efter liv, trauma efter trauma – håller på att aktiveras. Det som sker är att det håller på att explodera rakt i era ansikten, och det beror på att mänskligheten stänger ner sig själva istället för att öppna upp sig för Flödet och att öppna upp sig för det som gör ont.

 

 

Människan försöker dämpa smärtan med konsumtion, flykt, lögner och förnekelse. Ni skulle behöva öppna upp er för detta och hela det, för att kunna bli hela människor igen. Det här är på väg att leda större delen av mänskligheten in i en humanitär katastrof. Men den här humanitära katastrofen kommer inte att kunna avhjälpas med biståndspaket, med en filt och en säck ris. Det är inte den typen av hjälp ni behöver. Vi talar om katastrofer som inte går att avhjälpa om inte människor väljer att hjälpa sig själva.

 

Det som kommer att ske när mänskligheten går in i den nya energiverkligheten, vilket de sakta men säkert är på väg att göra genom övergången till den Nya Andliga Tidsåldern, är att hon inte längre kommer att kunna hålla sig undan från all den smärta, den karma, de blockeringar och alla de trauman hon bär på – utan de kommer att aktiveras en efter en efter en. De kommer att göra sig påminda tills hon tar tag i dem. Så länge hon inte tar tag i dem kommer händelser, känslor och dramor aktiveras och dras till henne, som är direkt kopplade till de trauman och de blockeringar som hon bär på. Det vill säga människors vardag kommer att bli mer och mer smärtsam och mer och mer traumatisk. Risken finns att de människor som inte orkar med det här och som inte är förberedda för det här helt enkelt lägger sig ner för att dö, för att de inte orkar med smärtan det innebär.

 

Människan har lärt sig att tränga undan smärta. Hon har lärt sig att förtränga och att förneka, och att leva i en livslögn och i rädsla. Istället för att angripa grundorsakerna till obalanserna i hennes liv och i hennes värld så har hon istället lärt sig att använda sig av tillfälliga bedrägliga lösningar som ska skapa illusionen av att hon mår bra men som egentligen bara är som en tillfällig bedräglig slöja som läggs över verkligheten och som gör att det känns lite bättre en stund. Men sen kommer smärtan tillbaka. Gång på gång faller smärtan tillbaka på människan, och den kommer aldrig att släppa taget – förrän mänskligheten gör upp med sin karma och sin inre smärta. Det finns ingen annan väg att gå. Det här håller på att bli allt mer påtagligt i er värld idag. Människor har redan börjat att dö på grund av att de inte orkar mer, och det sker väldigt mycket saker i er värld som är en direkt konsekvens av att ni inte har bearbetat er karma. Ni ska veta att alla de destruktiva handlingar som sker i er värld är konsekvenser av er karma. Ni är inga oskyldiga offer. Ni skapar alltid er egen verklighet.

 

 

~ Er yttre värld är en direkt spegling av er inre värld ~

Allt det som sker i er yttre verklighet är en direkt spegling av det som pågår i er inre verklighet. Om norrmännen vill veta vad det beror på att de utsätts för ett terrorattentat [massakern på ungdomslägret på Utøya och bombattentatet i Oslo, 22 juli 2011] så är svaret att det kommer från deras egen karma, från trauman i deras och hela mänsklighetens kollektiva medvetande. Det kommer från kollektiv och individuell karma som norrmännen, i det här fallet, inte har löst upp. Attentatet är en direkt spegling av saker som pågår i deras inre verklighet [oavsett om det var en ”false flag”-operation]. Samma sak gäller naturkatastrofen och kärnkraftsolyckorna i Japan [jordbävningen och tsunamin som orsakade i kärnkraftsolyckor i kärnkraftverket Fukushima, 11-16 mars 2011]. Det är också en direkt konsekvens av den karma som japanerna och mänskligheten har, och de blockeringar som finns i mänsklighetens kollektiva medvetande. Allt hör samman, allt är ett, och allt som sker på Jorden är en spegling av det som pågår inuti er själva.

 

Ni kan endast få en fridfull, trygg och kärleksfull värld när ni skapar ett fridfullt, tryggt och kärleksfullt inre. Fred, harmoni, överflöd och kärlek i den yttre världen kan endast skapas genom fred, harmoni, överflöd och kärlek i den inre verkligheten först, eftersom det är den inre verkligheten som skapar den yttre. Det här är en uråldrig, tidlös sanning. Det är en kosmisk visdom som mänskligheten på Jorden har glömt bort.

 

Makteliten på Jorden, och de manipulativa civilisationer och väsen som de är marionetter åt, gör allt som står i deras makt för att få mänskligheten att glömma bort den sanningen, om och om och om igen. Och hittills har de varit relativt framgångsrika. Ni ignorerar era inre, ni misshandlar era inre – och ni förlöjligar människor som tar sig tid att vårda sina inre. Men det finns ingenting ni kan göra genom förnekelse som kommer att förändra det faktum att ni kommer att få ta konsekvenserna av vad som pågår i er inre värld. Så länge ni fortsätter att kriga mot er själva i era inre, och att kriga mot varandra, så kommer det också vara den yttre verkligheten som ni skapar och som kommer att fortsätta återskapa sig själv – i all oändlighet. Om ni vill skapa ett paradis på Jorden, om ni vill skapa en värld i fred och överflöd, så är det enda sättet att skapa fred i er inre värld.

 

 
~ Hoppa av karusellen ~

Vi kommer och besöker er på Jorden för att hjälpa er, genom att sända er energiöverföringar och för att hjälpa er att öppna upp era energiflöden, både i Jorden och i mänskligheten. Vi vill hjälpa er att vakna upp ur sömngångartillståndet som ni befinner er i, och att få er att komma till insikt om vad det är ni håller på med. Det här har visat sig vara en mycket svårare uppgift än vad vi förstod från början, eftersom människorna fortfarande inte har öppnat upp sig så mycket som vi hade hoppats, och inte har påverkats så mycket av Övergångens energier som hon skulle kunnat ha gjort. Mänskligheten har helt enkelt inte varit redo att släppa taget om illusionen som de lever i. Det är det ni behöver göra; släppa taget om den illusionära verkligheten – illusionen om ett liv i kamp, rädsla och separation – eftersom det är den enda vägen.

 

Vi säger till er att livet inte behöver vara så här. Det är viktigt att förstå att ni är energivarelser. Ni är skapade av energifrekvenser. Genom att höja och sänka er energifrekvens så kan ni transformera och expandera era medvetandetillstånd på ett sätt som inte varit möjligt tidigare under hela mänsklighetens historia. Ni kan på en mycket kort tid expandera och förändra er själva för att bli multidimensionella varelser med förhöjda medvetanden. Ni kan skapa förändringar som tidigare inte varit möjliga på så kort tid som det nu är. Ni kan skapa förändring på Jorden som tidigare skulle tagit många generationer, inom er livstid, på bara några år. Vi säger er: Lär er att tona in er på de här medvetandehöjdande energifrekvenserna för att höja era medvetande-tillstånd. Egentligen har ni redan allt ni behöver. Det vi säger till er är att hoppa av karusellen, därför det är en enda stor illusion, det är en enda stor lögn. Ni behöver inte göra någonting av allt det ni tror att ni måste göra. Släpp taget.

 

 

Sätt er ner och tona in er på de medvetandehöjande frekvenser som ni så väl behöver, och sluta inte förrän ni har kommit ut ur karusellen. Jorda er själva med energierna från Jordens inre (länk med instruktioner sist i artikeln). Återskapa er energiförbindelse med Moder Jord, för när ni har gjort det kommer ni att kunna koppla upp er mot de högre medvetandehöjande frekvenserna som kommer från Kosmos, och som kommer från oss – era kosmiska vänner. Men kom ihåg att förutsättningen är att ni är jordade,  annars kommer ni inte kunna ta emot dessa höga energifrekvenser – det är en omöjlighet. 

 

Att jorda er på djupet är ett heltidsarbete. Det kommer inte att gå att upprätthålla illusionen i det rådande systemet som ni befinner er i. Det kommer inte att fungera att fortsätta gå omkring och utföra alla dessa meningslösa sysslor som ni utför hela dagarna – alla dessa papper som ni skyfflar, alla dessa anteckningar ni gör på alla dessa papper, alla de meningslösa Matrisen-ceremonier och lögner som ni hänger er åt varje dag, alla de inköp och alla de fasader som ni arbetar så mycket för att upprätthålla, alla de regler som ni ägnar er åt att upprätthålla och följa, och alla de normer, förväntningar, förordningar och rädsloföreställningar som ni bär på som gör att ni hela tiden springer. Allt det där är meningslösa illusioner. De är till för att distrahera er och vända er ifrån det som är viktigt.

 

Ni får inte låta er luras längre. Vänd er inte bort från Källan, och när ni en gång har kommit i kontakt med Källan så släpp inte taget. Vad som än sker: Fortsätt. Kanalisera Moder Jords energier och bli ett med energierna. Strunta i allt annat, eftersom ingenting annat egentligen är viktigt. Betänk att inom ett antal år kommer er värld att se helt annorlunda ut. Inga av de system som ni har idag kommer längre att finnas kvar. Det är enbart de av er som har hoppat av karusellen, och som har förberett sig för den transformerande process som Jorden genomgår, som kommer att klara Övergången och de kraftfulla energierna som kommer. Det är ett stort beslut att fatta, men vi säger er att det är nödvändigt. Men var inte rädda. Vi kommer till er med kärlek i våra hjärtan. Vi kommer till er för att uppmana och inspirera er till att släppa taget. Känn kärleken, och känn sanningen i våra budskap.

 

 

~ Det Oändliga Nuet ~

Vi har kommit till er för att tala med er om nuet. Nuet är oändligt. Det är i det Oändliga Nuet som allting existerar, och som allting sker. Bortom det Oändliga Nuet finns ingenting. Vad ni än vill göra så finner ni det i det Oändliga Nuet. Där finner ni alla svar och alla lösningar. Ni bär på all kunskap inom er själva. Ni behöver egentligen inte fråga någon annan om vad som är rätt. Ni behöver inte be någon annan om den informationen, utan ni kan hämta den inifrån er själva. Ni bär på alla svar inom er. Det jag berättar för er här och nu vet ni redan om.

 

När ni öppnar upp kontakten till Källan, när ni går in i det eviga nuet så blir ni oändliga. Det Oändliga Nuet finns bortom tid och rum, det vill säga där finns inga begränsningar. När ni är i det Oändliga Nuet är ni allvetande, det vill säga ni har kunskap om allting som någonsin skett och allting som någonsin kommer att ske. När ni går in i det Oändliga Nuet är ni omnipotenta. Det betyder att ni kan göra precis vad ni vill. Det finns inga fysiska gränser för vad ni kan göra, utan ni kan bege er precis dit ni vill och ni kan utföra precis de handlingar ni vill. När ni har uppnått en tillräckligt stark förmåga att vara närvarande i det Oändliga Nuet på en tillräckligt djup nivå, då når ni den punkt där ni kan gå in och leva hela era liv i det Oändliga Nuet. Det vill säga ni kommer inte längre att behöva gå ut och in i det Oändliga Nuet som en slags resenärer bortom tid och rum, utan ni kommer kunna stanna i detta gränslösa, tidlösa tillstånd.

 

 

~ Vägen mot upplysning ~

Det är detta tillstånd som man på Jorden brukar kalla för ”upplysning”. När ni går in i detta tillstånd så innebär det att ni inte längre kommer att vara beroende av den fysiska verkligheten. Ni kommer fortfarande kunna leva i den fysiska verkligheten och kunna njuta av de frukter som finns i den fysiska verkligheten, men ni kommer inte längre att vara beroende av den. Ni kommer att kunna lämna den som ni vill, det vill säga ni bestämmer själva över er fysiska existens. Döden slutar att vara ett faktum, det vill säga ni bestämmer själva när och hur ni vill leva, och ni bestämmer själva när och hur ni vill dö. Ni bestämmer om ni vill äta eller inte, om ni vill sova eller inte, och så vidare. Ni uppnår ett gränslöst tillstånd, där ni också kan resa vart ni vill i Oändligheten, utan begränsningar.

 

Det här tillståndet är det möjligt för alla människor på Jorden att uppnå, men det kräver hårt arbete. Det oändliga nuet är inte enplanigt, utan det består av en mängd olika nivåer, där ni sakta men säkert sjunker ner i ett djupare och djupare och djupare Nu – tills ni når ett så stort djup och en så stark frekvens att ni når en slags energivägg som gör att ni kan ta er förbi de fysiska- och energimässiga begränsningar som er nuvarande verklighet innebär. Det här är en successiv process, ett arbete som måste göras steg för steg för steg, för att nå detta högre medvetandetillstånd. Övergången till den Nya Tidsåldern har inneburit att det under de senaste åren har öppnats upp en dörr för mänskligheten, för de som är redo, där de kan gå in för att nå detta högre medvetandetillstånd, för att bli ett med det djupaste av det allra djupaste nu, och uppnå det vi kallar för “upplysning”.

 

Upplysningen innebär att man går in i ett nytt tillstånd av fullständig och total sällhet. Man känner en allomfattande kärlek och harmoni inför allt levande liv, man lever i fullständig, total sanning, och man är ett med det fantastiska kosmiska överflödet. Man upplever inte längre några känslor av separation, brist eller konflikt, utan man lever ett liv utifrån kärlek och enhetstänkande. Kärleken blir ett naturligt tillstånd, inte någonting man måste framtvinga eller arbeta hårt för. Den här möjligheten står öppen för mänskligheten.

 

Många av er går, på ett omedvetet plan, och väntar på att ta första steget mot andlig transformation och upplysning. Det säkraste tecknet på det är att ni lever era liv i ständig olycka och oro, och att ni känner att någonting är fel och att ni söker och söker och söker men aldrig finner, att ni ständigt längtar efter harmoni och en högre känsla av sällhet, att bli ett med det Gudomliga Ljuset, men ni har aldrig kunnat sätta namn på det. Ofta blir det som en oändlig aha-upplevelse när ni första gången kommer i kontakt med det Gudomliga Ljuset, eftersom det gör att ni börjar minnas vad ni alltid har längtat efter och vad ni har letat efter så länge.

 

Illustration av Cameron Gray, ParableVisions.com

 

~ “Dröm” och “verklighet” ~

Vi vet att det finns de bland er som kommer att läsa den här kanaliseringen som kommer att vara redo för den här resan i ert nuvarande liv. Det här är en dröm som ni bär i era Högre Jag, och vi vill hjälpa er att väcka den drömmen till liv och tala om för er att vi alltid finns här för er om ni vill kontakta oss.  Ni kan kalla oss för ”Drömfolket”. Vi kommer ofta till er i era drömmar, och själva så lever vi vår existens i ett slags drömliknande tillstånd där vi inte skiljer på ”dröm” och ”verklighet” på det sätt som mänskligheten gör. Vi har vad ni skulle kalla en mer ”flytande” syn på skillnaden mellan dröm och verklighet, eftersom vi menar att det egentligen är samma sak.

 

-Kan du utveckla det?

 

Det ni kallar för ”verklighet” är någonting ni har skapat, och på samma sätt är drömmen också något som ni skapar. Därför är det egentligen bara två olika sätt att beskriva samma sak. För oss så går de här två aspekterna samman och bildar en enhet, en slags drömverklighet. Vi lever våra liv i en förhöjd energinärvaro. Vi går in i ett transliknande drömtillstånd för att kunna ha så hög energinivå som möjligt och för att kunna höja vår medvetandenivå till en så hög nivå som möjligt. Där är vi också i fullständig kontakt med den Gudomliga Källan inom oss. Där finns inte uppdelningen mellan dröm och verklighet, utan där kommer man till insikt om att det är samma sak, och att den här uppdelningen egentligen är en illusion. Allting som finns runtomkring oss har vi skapat, och är en del av oss själva och en spegling av oss själva. När man förstår detta så inser man också att uppdelningen mellan dröm och verklighet bara är illusorisk.

 

Illustration av Josephine Wall, https://josephinewall.co.uk/

Vi vill uppmana och inspirera er att ta ansvar för de drömmar ni drömmer varje dag, era ”dagdrömmar”, och att förstå att det är ni själva som skapar er egen verklighet. Men ni skapar inte enbart genom de ytliga tankarna och föreställningarna som ni har, som många tror, utan det är mycket, mycket mer djupliggande än så. Det är även det som ni bär på i ert allra, allra djupaste mörker som skapar, formar och påverkar er verklighet. Så länge ni inte arbetar med att hela ert eget mörker så kommer det påverka era liv och skapa väldigt mycket smärta för er. När ni djupdyker ner i drömmens värld så är det alltid er själva ni möter, och speglingar av er själva, ingenting annat. Det är precis som i verkligheten. Allting som sker i er verklighet är speglingar av er själva, det är olika versioner av er själva ni möter. Det är viktigt att ni förstår det och tar ansvar för det, och slutar att försöka springa ifrån det och smita undan, för det går inte i längden. Vi vill inspirera er till att istället bli ett med er egen sanning.

 

 

~ Havet på vår hemplanet ~

 

– Skulle du kunna berätta mer om er värld? Med tanke på skeppet ni reser i undrar jag om ni exempelvis har husbyggnationer och teknologiska farkoster i ert hav, eller är det en helt biologisk värld så att säga? Skulle ni kunna hjälpa oss att få en tydligare bild av er värld?

 

Vi lever i en självnärande värld, det vill säga vi behöver inte längre äta för att få näring, utan vi alstrar näring genom energi. Det gäller allt levande liv i vår värld. Det finns inte några djur som jagar eller äter andra djur hos oss, utan vi lever i harmoni och samklang med varandra. Däremot äter vissa i vår civilisation plankton, men det är bara för njutnings skull. Det finns ingen som behöver skydda sig mot någonting, utan det är en värld i fullständig harmoni och kärlek.

 

 

[De visar mig en bild av deras värld, deras enorma hav, och det är fantastiskt vackert. Det jag först slås av är att det finns mängder av självlysande gigantiska geléliknande formationer på havets botten, som alstrar energi. De verkar vara ett mellanting mellan växter och djur, de påminner om maneter, och de har egna medvetanden. De är någon form av energiladdare som alstrar energi. Deras värld är full av böljande, vajande, vågiga, guppiga former – som enorma korallrev. Formationerna har en mängd olika självlysande färger; ljusblått, rosa, cerise, ljusgult, mintgrönt, korallrött, lila, orange och så vidare. Det är en väldigt ljus och genomskinlig värld, men också väldigt färgstark, av ljusa självlysande färger. Vattnet är kristallklart och har en svagt ljusturkos färg.

 

Det är en värld fylld av undervattensdjur, men det finns inga varelser som bor i undervattenshus eller liknande. Det finns djur som bor i hålor och grottor i vattnet, men det finns inga husbyggnationer och heller inga farkoster. Det finns en enorm mängd olika varelser. Det är omöjligt för mig att beskriva allihopa eftersom det skulle ta en evighet att tona in sig på alla olika varelser och beskriva dem, men generellt kan man säga att de delvis ser ut som de undervattensdjur som finns på Jorden, medan andra inte alls liknar de arter som finns på Jorden. De fem djuren som jag redan har beskrivit är några exempel. Det finns gigantiska djur och det finns minimala djur, och allting där emellan.

 

 

Vattnet är extremt rent och klart, och har en otroligt hög energinivå. Det vibrerar och är fyllt  av vibrationer och ljud. Det finns många varelser som använder sig av sin förmåga att sända ut vibrationer och sjunga olika ljud. De kommunicerar med varandra med sina olika frekvenser, och även genom telepati, och genom att sjunga. Precis som valarna och delfinerna gör på Jorden, så sjunger de och höjer energifrekvenserna i havet, och renar havet, genom sin sång. Det är även samma sak med de enorma korallreven, de har också en energialstrande och renande funktion. Allt liv i deras hav baseras på att höja energifrekvenserna och att rena energierna för att återställa balansen, så att allt levande liv alltid är i balans  – eftersom allting är ett och allting hör samman. Nu lämnar jag åter ordet till Jätterockan.]

 

 

~  Vörda ert vatten ~

Vi vill avsluta med att säga: Vörda ert vatten. Vatten har en gudomlig förmåga att transformera er, både era fysiska kroppar och att hjälpa er i er andliga transformation. Ni kan, genom att hela och vörda vattnet på er planet, hjälpa till att transformera hela planeten. Helandet av vattnet har en väldigt, väldigt kraftfull effekt på hela er planet och er omvärld, och även på er personliga, andliga transformation. Ni ska veta att när ni badar på platser med väldigt höga energinivåer så hjälper det er i er andliga utveckling.

 

 

Ni kan också hjälpa till att höja energinivån på era favoritbadplatser genom att sända jordande healing till de platserna, och därigenom också aktivera energiflödena på platsen vilket innebär att ni också själva får högre former av healing när ni går dit och badar. Badandet har en renande och helande inverkan på era själar. Att bada är en helig handling. Det renar inte enbart era kroppar, det renar också era själar. När ni badar så förenar ni er också med naturväsendena i de hav och de sjöar ni badar i, och ni hjälper dem att rena sig på samma sätt som de hjälper er att rena er. Det är en växelverkan, ett utbyte av energier, som är väldigt viktigt för utvecklingen både av er själva och av er planet. Ni får väldigt gärna sjunga när ni badar eftersom ni då väcker de högre energifrekvenserna [manliga ljusenergier], och de lägre energifrekvenserna [kvinnliga jordande energier] till liv genom era sånger. Sjung vackra sånger med kärlek i era hjärtan så har det en helande effekt på vattnet ni badar i.

 
 
~ Avslutning ~

Jag vill tacka för mig, och tacka för den här gången. Jag skulle vilja tacka för att jag har fått tala med er, att ni är så vänliga och har låtit mig få komma till tals, och att ni sprider vårt budskap till mänskligheten. Det betyder väldigt mycket för oss. Ni får gärna kontakta oss igen om ni vill tala med oss, om ni har frågor att ställa eller om det är något särskilt ni skulle vilja tala med oss om. Ni får väldigt gärna ta kontakt med oss personligen, alla ni som läser det här, om ni vill ha hjälp med något, fråga något eller få en personlig energiöverföring. Vi finns där för er, och ni finns i våra drömmar.

 

Vi befinner oss regelbundet på Jorden, och hjälper er genom att sända transformerande energifrekvenser till er. Vi reser runt hela Jorden till en mängd olika platser, och vi arbetar med särskilda energiplatser som behöver våra energier – både ute i havs, på land, i städer och på en mängd olika platser där vi vet att våra energier behövs. Vi arbetar både med de lågfrekventa, jordande, kvinnliga energierna, de högfrekventa manliga ljusenergierna, och de högsta gudomliga ljusenergierna.

 

Om ni ser vårt skepp får ni gärna koppla upp er mot oss och be om individuella energiöverföringar, det bidrar vi väldigt gärna med. Ni behöver bara be en bön till oss så kommer vi gärna och hjälper er. Vi finns alltid där för er. Vi kommer att fortsätta att besöka er så länge vi känner att vår hjälp behövs på Jorden. Ni ska veta att ni inte är ensamma, och att det finns många andra med oss – både från vår galax och från andra platser i Kosmos, som har kommit för att hjälpa er. Lev i kärlek, lev oändligt. Tack för mig.

 

Vi avslutar med att tacka Jätterockan och Drömfolket för deras budskap.

 

~

 

Fler videor av Drömfolkets cylinderformade skepp

Jag har hittat ett stort antal UFO-videor som skulle kunna visa Drömfolkets skepp, och genom att tona in mig på var och en av dem så har jag fått indikationer på vilka av dem som visar samma skepp, och vilka som inte gör det. Det här är de 12 bästa videorna som visar Drömfolkets skepp, från olika länder mellan åren 2004 och 2021. Men som alltid är det upp till dig att avgöra vad du tror. 

 

Jag vill också här lägga till att jag har fått jobba hårt för att hitta dessa videor. Youtube har med sitt censureringsmaskineri gjort det näst intill omöjligt att hitta alla de fantastiska UFO-videor som finns. Även om man söker på en videos exakta titel så får man upp helt andra videor som sökresultat. Denna manipulation av algoritmerna när det gäller UFO-videor är långt mycket värre än den var för 10 år sedan, och som tur var hade jag sparat många av de videorna jag hittade då. 

 

 

 
Video 1: Toronto, Kanada, 6 maj 2010 (samma video som ovan)
 
Video 2: Ryssland, April 2013 
 
Video 3. Manchester, England, juli 2011 (med ljusshow)
 
Video 4. Brasilien, uppladdat 8 februari, 2013
 
Video 5: Ohmenhausen, Tyskland, uppladdat 26 mars 2012
 
Video 6: Kamerun, uppladdat 7 maj 2016

 

Video 7: Brean, England, uppladdat Februari 2009

 

Video 8: Indien, uppladdat 2020

 

Video 9: Okänd plats, uppladdat 21 december 2017

 

Video 10. London, England, 12 juni 2004
 
Video 11: Banbury, England, uppladdat 12 juli, 2018 (med ljusshow)
 
Video 12: Atlanten, 30 juli 2021 (filmat från flygplan)

 

Instruktioner för att jorda dig själv med Moder Jord-healing

 

Nästa artikel jag publicerar kommer att vara en djupgående artikel om jordning, med påbyggnadstekniker för att jobba med dina blockeringar och din karma.