“Vi har kommit för att visa oss för er”

Bakgrund 

Den här kanaliseringen är lite annorlunda än de kanaliseringarna vi släppt tidigare. Det var en oväntad dialog som vi hade med ett “UFO” som visade sig på natthimlen. Det var första gången vi upplevde något sådant. Texten är mer av en beskrivning av ett spännande personligt möte med korta frågor och svar, snarare än den djupgående andliga vägledningen som vi är vana vid från Marias kanaliseringar. Vi släppte aldrig kanaliseringen, utan lät bara våra närmaste vänner ta del av den, men nu har jag vägletts till att släppa den. 

 

Kvällen då UFO:t visade sig

En kväll under hösten 2009 sitter Maria, jag (Manne) och ytterligare en vän i Marias stuga utanför Norrtälje efter en kurs som Maria hållit under dagen. Vi sitter och pratar, och jag berättade om en bok jag läser med kanaliserade budskap från själar från Sirius, och hur de berättade att mänskligheten successivt kommer få allt fler besök från andra civilisationer.

 

Då tittar vår vän ut genom fönstret och pekar på ett ljusklot ovanför skogen på den mörka natthimlen, och säger ”Vad är det där!?”. Vi tar på oss våra jackor och går ut. Ljusklotet hänger strax ovanför trädtopparna, det vill säga betydligt lägre än stjärnorna. Det påminde om lampan i en radiomast, men Maria försäkrade oss om att det inte finns någon radiomast där. Den lös mycket starkare än stjärnorna, den var cirka fem gånger större än den starkast lysande stjärnan, och var vid tillfället blick stilla. 

Illustration

Maria säger då att de tagit telepatisk kontakt med henne, och vi påbörjade ett samtal med dem. Vi turades om att ställa frågor. Eftersom det var första gången vi fick prata med en utomjordisk ras i ett rymdskepp som vi kunde se på himlen, och eftersom vår vän var helt ny på området, så blev det mycket fokus på fysiska och tekniska aspekter av mötet. Men det blev inte desto mindre en spännande och fascinerande dialog!  

 

 

Innehåll

Presentation / Besöket på Jorden  / Övergången till den Nya Tidsåldern / Ceremonin vid sjön / Olika former av njutning

 

 

Kanalisering av “Björnhundarna” från “Kyran”, genom Maria Bertram, 6 september 2009

 

~ Presentation ~

Vi har kommit för att visa oss för er. Vi kan inte komma närmare än vi är nu. Vi har inte tillåtelse till det. Vi skulle gärna komma ner och landa och skaka hand med er, men det har vi inte tillåtelse till av den Galaktiska Federationen. Dessutom har vi inte mänskligt utseende, så risken finns att ni skulle bli rädda om ni såg oss. Vi har kommit för att visa att vi finns här hos er. Vi har förberett den här resan länge och väntat in denna kväll då ni tre är samlade. 

 

-Varför har ni kommit?

 

För att bevittna den fantastiska transformation som nu sker av hela planeten, och för att träffa er. Vi har också kommit för att hjälpa er inför övergången till den Nya Tidsåldern.  

 

-Hur ser ni ut? Är ni fysiska?

 

Ja, vi är fysiska. 

 

[Maria ser dem för sin inre syn och beskriver dem som stora och klumpiga, med björn-hund-liknande ansikten. De står upprätt. Väldigt kraftiga ben och stora fötter. Brunsvart läderartad hud. Tunga jordande energier.]

 

Vi är vad man skulle kunna kalla “mörkervarelser” eller en “mörkercivilisation”. De betyder att vi förkroppsligar det Heliga Mörkret, den jordande kvinnliga energin. Men det är en gudomlig energi, det har ingenting med “ondska” att göra. Det är en missuppfattning på Jorden att mörker-energi är samma sak som ondska. 

 

-Hur ser livet ut på er planet?

 

Vi bor i grottor, där vi njuter av stillheten. I våra grottor finns det långa stalaktiter och stalagmiter, där vattnet droppar och skapar vackra ljud. Vi slår på stalagmiterna för att skapa vacker musik, eftersom vi inte kan sjunga. Vi använder oss av energier för att manifestera vår verklighet. 

Grotta med stalaktiter (bildas uppifrån) och stalagmiter (bildas nedifrån)

Vi är ett fredligt folk, men det har inte alltid varit så. Vi har varit ett krigiskt folk tidigare i vår planets historia. 

 

-Hur gick det till när ni gick från ett krigiskt folk till ett fredligt? Var det en långsam eller snabb process, och fick ni hjälp från andra civilisationer? 

 

Oh ja, vi fick mycket hjälp, annars hade vi inte klarat det. Det var den Gudomliga Planen och energiflödet som styrde vår utveckling. Det var en utdragen process som intensifierades på slutet. Men vi var en hårsmån från att utrota vår egen ras. 

 

-Fanns det andra folkslag på er planet?

 

Nej, det har inte funnits några andra. Det finns inte så mycket liv kvar överhuvudtaget. Förutom oss finns bara amfibier, kräldjur och liknande. 

 

-Var ligger er planet?

 

Den ligger i utkanten av andra sidan av er galax och heter “Kyran”, och vårt område kallas för “Hundöarna”.

 

-Hur många är ni i skeppet?

 

Vi är åtta. 

 

-Är ni män eller kvinnor?

 

Vi är androgyna. Vi använder energier för att befrukta oss själva för att föröka oss, på vår planet. Vi känner samma kärlek till alla levande varelser vi möter.

 

-Kan ni se oss?

 

Ja, vi ser er på nära håll. Vi kan se hur ni ser ut, höra era röster och se era ansiktsuttryck.

 

-Har ni flera möten planerade, förutom med oss?

 

Det är ett par till.

 

-Vilken ögonfärg har ni?

 

[Maria beskriver att de har brunsvarta ögon, inramade med en läderartad ring och en ljusare kant inuti.]

 

-Har ni fem fingrar? 

 

Vi har sex fingrar. Vi har ett sjätte finger längst ner på handflatan. 

 

-Är ni mycket längre än vi?

 

Aningen längre. Vi är bredare än ni, mer klumpiga kroppar. Större nederdel av kroppen. Stora händer och framförallt stora fötter.  

 

-Tycker ni vi ser konstiga ut? 

 

Vi lägger ingen värdering i ert utseende. Ni är en del av mångfalden, och alla delar måste få finnas. 

 

-Har ni ett verbalt språk och låter det i så fall likt vårt?

 

*Skratt* För er skulle det nog mer låta som mörka skrovliga grymtningar, som gurglingar i halsen. Gutturala läten.

 

 

~ Besöket på Jorden ~

 

-Hur skulle ert skepp se ut om ni landade här?

 

Som ett starkt ljus som skulle blända er.

 

-Är ni långt ifrån oss nu?

 

Vi svävar över havet, och vi kan röra oss fritt över himlavalvet. 

 

[Under tiden vi kommunicerar med dem så ser vi hur ljuspunkten rör sig. Ibland hänger den stilla i luften och ibland rör det sig som i cirklar, ibland vad som ser ut som små sporadiska ryckiga rörelser åt olika håll. Ibland hänger det precis ovanför skogen och ibland högre upp på himlavalvet. När moln kommer ivägen så hänger skeppet alltid i luckor mellan molnen så vi kan se det.]

 

-Skulle människor kunna åka med era skepp?

 

Ja, människor kan göra det.

 

-Hur rör skeppen sig, är det teleportering eller fysiskt? 

 

*Skratt* Vi åker fysiskt men eftersom tid och rum är en illusion så är det samma sak som att teleportera sig, då det går väldigt fort. Vi förflyttar oss direkt från en punkt till en annan utan dröjsmål. 

 

-Med vilken teknik förflyttar ni eran farkost? 

 

Med ljus och energi.

 

-Är det med tankens kraft, eller teknik inbyggt i skeppet som ni använder er för att flytta skeppet?

 

Det är en kombination av båda. 

 

-Finns det folk från er ras inkarnerade hos oss på Jorden?

 

Nej, men Manne och Maria har träffat representanter från vårt folk på andra planeter i ett tidigare liv i en annan galax, så vi är väl förtrogna med varandra. 

 

-Kommer ni att besöka Jorden fysiskt, eller utgör atmosfären och så vidare ett hinder? 

 

Nej, det går bra för oss att besöka er. Däremot skulle ni inte trivas på vår planet. Den består av vackra bergslandskap, men syresammansättningen är annorlunda och det finns gaser som skulle bli för svåra för er att hantera. Men vi kan som sagt vandra på Jorden. Tiden är snart kommen då mängder av civilisationer kommer att landa på Jorden och ni kommer få möta oss ansikte mot ansikte, och er kosmiska karantän kommer äntligen att vara bruten. 

 

 

~ Övergången till Nya Andliga Tidsåldern ~

 

-Är det den Galaktiska Federationen eller Makteliten som hindrar att tillräckliga bevis finns för att bevisa utomjordingars existens? 

 

Det finns redan tillräckliga bevis på Jorden men mänskligheten har ännu inte varit redo att ta till sig dem. Och eftersom så många människor bär på så mycket rädsla så är det stor sannolikhet att ni skulle bemöta oss med rädsla och fientlighet. Därför tar vi det varligt, tills tiden är mogen. Det finns mängder av civilisationer som vill landa. Den Galaktiska Federationen har inte gett oss tillåtelse att komma närmare än vi är nu, och det respekterar vi. Det är inte alla civilisationer som cirkulerar kring jorden som tillåts passera genom skyddet som vi. Det som händer nu på Jorden är en enorm kosmisk händelse och ni står i centrum för hela Galaxen, och hela Kosmos faktiskt. Ni kommer att skapa den högsta medvetandenivån på Jorden någonsin. Var inte oroliga, ni kommer att klara det, men ni står för stora utmaningar, så är det. Vi tror ödmjukt att även vi skulle kunna bidra till Jordens utveckling. 

 

-Har ni några råd att ge oss inför övergången till den Nya Tidsåldern?

 

Kom ihåg att inte låta er inte begränsas av den fysiska världens illusioner. Rädslan hindrar människor från att utvecklas. Ni bär på så otroligt mycket rädsla. Skapa istället er framtid med kärlek och intention. Måla er framtid som ni målar på en målarduk. Det är oerhört kraftfullt när ni visualiserar er egen och Jordens framtid. Gör det gärna i grupp med människor som har gemensamma visioner. All yttre förändring börjar i det inre, glöm aldrig bort det. 

 

 

~ Ceremonin vid sjön ~

 

Allting som ni nu gör på Jorden för att manifestera den nya verkligheten har betydelse. Ceremonin som ni nyligen gjorde på Jorden var av oerhört stor vikt. 

 

[De pratar om en ceremoni jag och Maria gjorde vid Hellasgårdens sjö i Älta utanför Stockholm, där vi öppnade och aktiverade energiportar i sjöns djup och stora mängder röd fruktbarhetsenergi från Jordens inre frigjordes. Maria guidades av ett naturväsen i form av ett gigantiskt “sjöodjur” genom sitt tredje öga. Det var sjöns rådare, som stack upp sitt enorma huvud framför bryggan som vi stod på, berättade hon.]

Maria framför sjön vid Hellasgården innan ceremonin

Nu när ni har öppnat portarna till den röda fruktbarhetsenergin i Jordens inre har det givit avtryck i hela Kosmos. Dessa energier påverkar även vår utveckling. Det var ett stort antal varelser på plats och bevittnade händelsen, och även vi var där. Det var en viktig dag i Jordens och Kosmos historia, som vi inte ville missa. Det var fantastiskt att se hur era fruktbarhetsenergier befruktade hela Kosmos. Ni har ni tagit ett viktigt steg på väg in i den Nya Tidsåldern och skapandet av paradiset på Jorden. 

 

~ Olika former av njutning ~

 

Har ni fler frågor? Vi kan fortsätta detta samtal hela natten om ni vill, eller tills ni vill gå och lägga er.

 

-Vill ni fråga oss något? 

 

[En stunds tystnad] Vi undrar hur det är att vandra på Jorden där de kvinnliga energierna från Jordens inre möter de manliga energierna från ovan. Vi är förundrade över föreningen mellan den manliga och den kvinnliga energin på Jordens yta. Vi är också förundrade över den sexuella föreningen ni människor ingår med varandra, och den njutningen ni upplever. Något sådant har vi aldrig någonsin upplevt på vår planet… och så undrar vi varför ni skriker så.

 

[Vi alla brister ut i skratt, och glömmer bort att kommentera vad de sagt]

 

-Vilka njutningar har ni på er planet?

 

Vi njuter av sällheten… friden. Vi njuter av att gå djupare och djupare in i det eviga nuet, ända ned till Nollpunkten, där det råder fullständig stillhet. Även människor har tillgång till detta. 

 

[Efter detta frågar vi om personliga råd, och de ger var och en av oss vägledning i vår andliga utveckling. Därefter avslutar vi samtalet]

 

Vi ger oss av nu. Men kom ihåg att vi alltid finns hos er i tanken, och ni kan alltid kommunicera med oss telepatiskt. Vi älskar er och vi sänder er ljus och kärlek.

 

[Vi tackar dem för deras besök och för samtalet. Därefter ser vi ljuspunkten försvagas tills den helt har försvunnit