VIDEO: Maria kanaliserar Gudomliga Medvetandet (“Gud”) inför publik

Bakgrund

Under åren 2009-2011 gjorde vi ett antal offentliga framträdanden, där Maria kanaliserade budskap, oftast från Gudomliga Medvetandet. Därefter var tyvärr energimotståndet för stort, och vi lyckades inte arrangera några fler offentliga sammankomster.

 

En ”nyvaken” person som var utbildad inom media hade hittat oss på nätet och hörde av sig till oss och ville gärna filma oss, vilket vi var väldigt glada för. Jag är extra glad idag, att det finns en dokumenterad kanalisering med Maria. Det är den enda videon som finns när hon kanaliserar, innan hennes tragiska bortgång 2020. 

 

Videon spelades in på Folkkulturcentrum i Stockholm, 27 april 2011. Även om den är över 10 år gammal så är det ett tidlöst budskap som snarare bara blir mer aktuellt för varje år som går. Kanaliseringen finns även tillgänglig som textversion med illustrationer

I videon berättar Maria först om sitt andliga uppvaknande, och genomför sedan en lång kanalisering. Videon är nästan 2 timmar lång, och det finns engelsk textning. 

Under kanaliseringen genomför Maria också en energiöverföring av den Kosmiska Vita Elden, en aspekt av den högsta gudomliga energin. Det är också den energin vi kopplas upp mot i meditationen i videon.   

 

Sagt om videon

”Detta är århundradets viktigaste video  Jag blir lika berörd och hänförd nu som när jag såg den första gången. Ibland känns det som att det är just den här kanaliseringen genom Maria som är grunden till allt jag tror på och försöker göra idag”.


”Ett gudomligt möte med Gud, så vackert så jag grät när jag sett detta och jag ska nog ta och se den en gång till”


”Min dotter kom o kollade va ja tittar på, och då utbrast hon: åååå mamma ja ryser i hela kroppen, vem är hon?? FANTASKISKT♥”


”Låt mig säga att denna kanalisering var den renaste och mest perfekta jag någonsin tagit del av”. 


”Tårarna rann när jag kände kärleken och sanningen i detta budskap. Har inte känt Guds kärlek så starkt på länge. ♥”


Innehållet i kanaliseringen

Jag talar till er alla / Jag älskar er villkorslöst / Ni har fötts här och nu av en anledning / Barnen på Jorden / En värld av små lådor / Ni är ett med Moder Jord / Ni är Gud / Rensa i era inre / Övergången till den Nya Andliga Tidsåldern / Intensifieringen av Lagen om orsak och verkan / Släpp taget om det ekonomiska systemet / Förberedelser inför Övergången / En meditation – den Kosmiska Vita Elden /  Era kosmiska vänner har kommit för att visa er vägen / Klimatförändringar / Ny värld, nya möjligheter / Kollektiva lösningar / Gåvan att få uppleva brist / Den Nya Världen och den Nya Människan / Avslutning