Besök i Andliga podden – ett öppensinnat samtal om det andliga perspektivet på UFO:n och att bygga broar mellan perspektiv

“Jag vet inte ens om jag tror på UFO:n”, säger Pia till mig precis innan vi skulle börja inspelningen av Andliga podden, dit hon och Kerstin bjudit in mig för att samtala om just UFO:n. En väldigt spännande ingång till samtalet, och ett tecken på deras öppenhet och villighet att förutsättningslöst lyssna på en annan persons erfarenheter och perspektiv. 

Det blev också temat för dagens samtal i podden, att just kunna ha ett samtal även om man inte tycker lika i allt, och att ändå kunna hitta vägar att samarbeta, att “bygga broar” mellan olika andliga perspektiv, såsom:

 

 

“Är utomjordingarna i rymdskeppen onda eller goda?”

 

 

“Består vår verklighet av materia eller energi?”

 

 

”Är uppblandning av mänskligt och utomjordiskt DNA ett övergrepp eller ett högre samarbete?”

 

 

“Hjälper vi Jorden effektivast genom miljöarbete eller healing?”

 

 

“Är AI en mänsklig uppfinning eller ett utomkosmiskt invasivt medvetande?”

 

 

 

För mig var det första gången jag var med i en podd, och det var väldigt spännande och gav mig många värdefulla erfarenheter. Dels att jag (efter år av osäkerhet på att bli intervjuad) kände att jag klarade av att uttrycka min sanning och hantera deras frågor och motfrågor – även om jag givetvis inte har svar på allt.

 

 

Jag vill tacka och ge en stor eloge till Pia och Kerstin för sin vilja att lyssna och ge utrymme för perspektiv som på många sätt skiljer sig från deras egna. Det är stort, och skapar en grogrund för kärleksfulla möten och utveckling.

 

 

Det blev ett intressant och givande samtal, med många “Njaaee…” och “Fast så tror inte jag att det är”, där vi hela tiden sökte att respektera varandras perspektiv och ändå samexistera och mötas.

 

 

Lyssna på podden på länken nedan, och dela gärna!

 
https://open.spotify.com/episode/5LM36Idg8stezluBfCg1pV

 

 

Ps. När vi i podden pratar om tecken på himlen så visar Pia mig en bild från hennes vän, med en molnformation som vi tolkar. Direkt när jag åkte från inspelningen fick jag ett tydligt tecken som bekräftade tolkningen. Jag lägger upp fotot och tavlan längst ner i detta inlägg imorgon!

UPPDATERING: ETT TECKNAT TECKEN SOM AVTÄCKTE SANNINGEN OM ATT TECKNET SOM AVTECKNADE SIG I MOLNEN VERKLIGEN VAR ETT TECKEN

 

 

Under inspelningen av  ”Andliga podden” bad Pia mig att titta på en bild av ett formation i molnen som hEnnes vän fotat, och vi pratade om formationen. Först såg jag bara ljusskenet som jag antar är solen, men sen pekade Kerstin på formen som ramades in av solljuset och då såg jag plötsligt vad de menade.  

Sedan åkte jag direkt från inspelningen till en vän för att hjälpa henne att flytta, och då möter denna tavla mig högst upp på en hög av packning (målad av Cecilia ”Rosenmåne” Almlöf, som DESSUTOM är min Facebookvän och som DESSUTOM har målat min väns schamantrumma, och som DESSUTOM lade upp ett inlägg häromdagen om just molnformationer!).

Likheten i bilderna är slående, komplett med klänning och allt – och en väldigt fin (och direkt) bekräftelse på tolkningen som vi pratade om för mindre än en timma sedan! Synkroniciteterna duggar allt tätare ju i takt med energihöjningen!