VIDEO: DEN BORTGLÖMDA VISDOMEN OM JORDNING + VÄGLEDD JORDNINGSMEDITATION 15 MIN

Sedan tusentals år har den tidlösa kosmiska visdomen om vikten av djupgående jordning försvunnit ur mänsklighetens kollektiva medvetande, men nu är tiden inne att återuppväcka denna visdom – för att kunna återskapa vår jordande bas och inre energibalans, och därigenom återkalla Urkraften inom oss själva!

 

Visdomen handlar om att ”Vägen till Ljuset går genom Mörkret”, det vill säga människan behöver vara sammankopplad med Jordens Heliga Mörkerenergi (yin) för att skapa en balans med Himlens Heliga Ljusenergi (yang) och därigenom kunna nå det Högsta Gudomliga Ljuset – upplysning.

 

Mänskligheten är extremt ojordad, det vill säga i ett extremt överskott av den manliga ljusenergin, och en extrem brist på den kvinnliga mörkerenergin. Den djupgående jordningen och återföreningen med Moder Jord är lösningen på vår obalans och dessutom en förutsättning för vår uppstigning, likt ett träd som behöver djupa rötter för att kunna växa sig högt mot himlen.

 

Informationen som jag delar i videon är en sammanfattning av denna tidlösa visdom, som min dåvarande livspartner Maria Bertram (1972-2020) kanaliserade ner som en del av sin lisvuppgift, och det är en del av min livsuppgift att sprida den vidare. Maria och jag undervisades under flera års tid i denna visdom, från naturväsen, uppstigna mästare och upplysta kosmiska civilisationer (som själva använt jordningen som en del av sin egen uppstigning).

 

Videon avslutas med en 15 minuter vägledd meditation i ”Jordning med Moder Jord-healing”, den effektivaste jordningstekniken där du kanaliserar den jordande kvinnliga energin direkt från källan, Moder Jords inre kärna. Så vänta gärna tills du har lugn och ro omkring dig innan du ser videon, och använd hörlurar eller högtalare så att du kan ta del av de djupa jordande frekvenserna som spelas under den vägledda meditationen.

 

Jag har skapat videon med stor omsorg, med mängder av originalillustrationer och även osläppta videoklipp med Maria från 2012 där hon berättar om visdomen som hon kanaliserade ner. Min förhoppning är att informationen och meditationen kommer att hjälpa dig att väcka upp visdomen inom dig själ