Om Moder Jord-nätverket

Moder Jord-nätverket är ett globalt andligt nätverk som sprider djupgående kanaliserade budskap från bland annat Gudomliga Medvetandet (“Gud”) och upplysta civilisationer i Kosmos. Budskapen handlar om helandet av Moder Jordövergången till Nya Andliga Tidsåldern, lyftandet av Jordens kosmiska karantän, och vikten av inre arbete och jordning inför Övergången. Vi sprider också en healingteknik för djupgående jordning och andlig transformation  Moder Jord-healingVarje månad har vi globala healingsessioner för Moder Jord tillsammans med våra medlemmar och ett stort kosmiskt nätverk av hjälpare runt Jorden, enligt kanaliserade instruktioner. Nätverket drevs av Maria Bertram (som kanaliserade budskapen) och Manne Lindberg tills Maria tragiskt avled 2018. Idag driver Manne nätverket själv. Vi har runt 5000 medlemmar globalt. 
 

2009-2017 – Maria och Manne driver nätverket 

Moder Jord-nätverket är ett globalt andligt nätverk som startades av Maria Bertram 2009. Hon hade flyttat till Bryssel och gjorde karriär, men blev utbränd och fick ett andligt uppvaknande där andevärlden uppmanade henne att börja med healing, och senare att starta nätverket. Senare samma år fördes hon samman med mig, Manne Lindberg, som även jag var på en andlig resa, och vi började driva nätverket tillsammans från Norrtälje utanför Stockholm. 


Jag och Maria är själsfränder, och drivandet av nätverket är en del av vår gemensamma livsuppgift här på Jorden, som en del av övergången till den Nya Andliga Tidsåldern. Vi levde i en stor utsträckning utanför Matrisen (“the Matrix”) i vår stuga under tio års tid, för att kunna lägga allt vårt fokus på vår andliga utveckling och drivandet av nätverket. Förutom att driva nätverket via internet så 
höll vi också offentliga träffar där Maria kanaliserade budskap, alltid med gratis inträde. 

2018-2020 – Marias sjukdom

Vi jobbade under ett enormt energimotstånd från krafter som ville hindra vårt budskap från att nå ut, vilket gjorde det allt svårare att driva nätverket. År 2018 diagnostiserades Maria med aggressiv bröstcancer. Efter en svår och lång kamp mot sjukdomen lämnade hon tragiskt sitt jordeliv i mars 2020, till min stora chock och förtvivlan. 


2021 – Manne driver nätverket

Efter en lång tid av uppgivenhet och förvirring fick jag i september 2021 tecken från mina guider på att jag skulle börja driva Moder Jord-nätverket igen, till min stora förvåning. Jag började med att publicera en den långa artikeln Det som inte fick hända där jag berättade om den osannolika, omtumlande och traumatiska resan före, under och efter Marias tragiska bortgång.


Idag driver jag nätverket själv med stöd från Maria och mina guider i de högre dimensionerna. Jag har även tagit upp de globala healingsessionerna för Moder Jord igen, och mina guider har sagt att de kommer att vägleda mig steg för steg i hur jag ska driva nätverket. Allt som publiceras, översätter jag även till engelska för den internationella hemsidan och publiken. 

Jag känner en djup mening och tacksamhet för att jag trots allt kan fortsätta att driva nätverket och sprida det livsviktiga budskapet, eftersom det är min livsuppgift och ingenting i mitt liv känns viktigare! Jag hoppas kunna nå ut med nätverkets budskap till så många uppvaknande själar som möjligt i denna utmanande och omvälvande tid. 

 

Tillsammans kan vi hela och transformera Moder Jord. Tillsammans kan vi hela och transformera oss själva och varandra. Tillsammans kan vi skapa mirakel!