Healingceremoni för Moder Jord med eld, kakaoceremoni och trumcirkel

Måndag 25 mars (fullmåne) på Ängsholmsbadet i Täby (norr om Stockholm) klockan 19-21

 

Facebook-evenemang för månadens träff

 

För dig som inte har möjlighet att komma men vill delta i healingsessionen för Moder Jord på distans (20.00-20.30) så finner du mer information HÄR

Tiden för healingceremonierna är alltid 19.00-21.00. Platsen är tills vidare Ängsholmsbadet i Täby norr om Stockholm, men det kommer att ändras under våren då eldstaden kommer bli allt mer populär bland allmänheten. Håll utkik här på hemsidan, Facebook eller Instagram.  

 

Här är alla datum för 2024

 

 • 25 januari 
 • 24 februari 
 • 25 mars 
 • 24 april 
 • 23 maj 
 • 22 juni 
 • 21 juli 
 • 19 augusti 
 • 18 september 
 • 17 oktober 
 • 15 november 
 • 15 december 
Kära medmänniskor och väktare av Moder Jord,
 
Välkommen till en magisk träff runt eldstaden intill Rönningesjön i Täby, där vi samskapar en healingceremoni i fullmånens sken för att hjälpa Moder Jord att sprida sina helande energier genom våra öppna hjärtan, gemensamma intentioner och helande instrument
 

Varje människa har som del av sin uppgift på Jorden att fungera som Moder Jords väktare, och den här kvällen är ett fantastiskt tillfälle att ta vara på den uppgiften och utföra ljusarbete i praktiken!

Kvällen är kostnadsfri, och det finns instrument att låna. Du blir även bjuden på ceremoniell kakaodryck. Inga förkunskaper krävs, endast intentionen att bidra till healingsessionen för Moder Jord.

Anmäl dig via PM på Facebook, eller i andra hand mejl till moderjordnatverket@gmail.com om du kommer, så att jag kan planera för kakaodryck och extrastolar! 

 
❤️ Varmt välkommen!  ❤️
 
OBS! Healingsessionen för Moder Jord sker även på distans som vanligt, men detta evenemang gäller enbart den fysiska träffen, där vi träffas och utför healingsessionen tillsammans.
 
 
19.00 – SAMLING KRING ELDSTADEN – DROP IN (30 MIN)
Vi samlas kring elden, hälsar på varandra, känner på instrumenten, och hittar våra platser runt eldstaden. Du som vill komma tidigare och hjälpa mig att bära packning från bilen är välkommen att ses på parkeringen klockan 18.30. 
 
~
 
19:30 – KAKAOCEREMONI MED SOUND JOURNEY OCH GEMENSAM TONING (30 MIN)
– Kakaoceremoni. Kakao är en traditionell helig läkeväxt som hjälper oss att öppna våra hjärtan och förenas med Moder Jord. Alla får varsin mugg med värmande, helande kakaodryck (ceremoniell kakao från ekogård i Peru, med kokosmjölk och helande kryddor – vegansk och sockerfri).
En vacker och mjuk sound journey ackompanjerar kakaoceremonin, framfört av Manne med vänner, med syftet att landa inför healingsessionen (hör av dig om du vill bidra, har instrument för oerfarna).
Klangskål och gemensam toning för att förenas med varandra energimässigt inför healingsessionen.
 
~
 
20:00 – HEALINGSESSION FÖR MODER JORD MED TRUMCIRKEL (30 MIN)
Manne berättar om och leder Moder Jord-nätverkets healingsession, där vi sprider den röda kvinnliga energin från Moder Jords inre kärna, för att återbalansera överskottet av manlig ljusenergi på Jorden (balansera yin/yang), vilket är en förutsättning för Moder Jords och människans andliga transformation. Deltar på distans gör även människor över hela Sverige, och det ”kosmiska Moder Jord-nätverket” av naturväsen, mästare och upplysta civilisationer runt Jorden. När vi aktiverat healingen genom de heliga orden ”Moder Jord, vi kallar på din Kraft!” inleds trumcirkeln där vi samskapar kraftfulla heliga vibrationer som förstärker healingen med hjälp av instrument såsom shamantrummor, skallror och didgeridoo. Egna instrument, sång och dans är välkommet (instrument kommer att finnas att låna).
 
~
 
20:30 – TACKSAMHETSCEREMONI MED KRAMKALAS (30 MIN)

-Här finns utrymme för dig som vill framföra någonting i all enkelhet (!). Det kan vara en sång, spelande på instrument, en dikt, uppläsning av budskap, leda chanting eller dans eller något annat, och behöver inte vara längre än någon eller några minuter. Detta är en öppen inbjudan och du kan känna in på plats om du känner för att bidra med någonting. 

 

Tacksamhetsceremoni med kramkalas. Vi avslutar med att resa oss upp från cirkeln för att mötas i tacksamhet för det gemensamma heliga ljusarbete vi just utfört tillsammans, och för att uttrycka vår enhet med varandra och Moder Jord. Vi går runt och tackar varandra med öppna hjärtan, och kanske ger vi varandra en varm kram. Givetvis frivilligt. Därefter avslutas kvällen och vi beger oss hemåt helt uppfyllda av kärlek och Moder Jords röda jordande energi. 
 
• DATUM OCH TID:
25 mars (fullmåne) klockan 19.00-21.00. 

Du som vill komma tidigare och hjälpa mig att bära instrument från bilen är välkommen att ses på parkeringen kockan 18.30. 
 
• PLATS:

Kring eldstaden vid Ängsholmsbadet i Täby norr om Stockholm. Gratis parkering finns. Buss 609 från Danderyds sjukhus avgår 18:28 och är framme vid Forntidsvägen 18.44. Därifrån är det 500 meters gångavstånd (använd bilderna nedan för att hitta rätt). Om du har trötta ben eller en trumma av järn – hör av dig till mig så samordnar jag hämtning vid busshållsplatsen.

• VÄGBESKRIVNING:

Från parkeringen går du gångvägen ner mot sjön. Du kommer till huvudvägen som följer åt vänster (upplyst av gatlyktor). När du ser ett utegym på höger sida svänger du in höger. Du passerar utegymmet och snart kommer du att se eldstaden och elden på höger sida (elden kommer vara tänd klockan 19).

• TA MED:

Ett öppet hjärta och kärleksfulla intentioner. Övriga tips: Varma kläder och sittunderlag. Ta gärna med egen trumma eller andra ceremoniella instrument (gärna även för utlåning). 

 

 

Jag (Manne) kommer att ha med mig följande instrument för utlåning: Stor shamantrumma, didgeridoo, ocean drum, stor kristallklangskål, DDG-box, koskällor, skallror, bjällror, shakers och en kvittrande lergök som är supergullig!  

• DONATIONER:
För dig som vill och kan tar jag gärna emot frivilliga donationer för mina utlägg.
 
Swish till Manne Lindberg:
0761073272
 
Pengarna kommer endast att gå till mina utgifter för ceremonin, och eventuellt överskott går till utlägg för kommande ceremonier och Moder Jord-nätverkets ideella verksamhet.
 
• ANMÄLAN:
Anmäl dig via PM på Facebook, eller i andra hand via mejl på
moderjordnatverket@gmail.com (välj ETT av alternativen). Ange namn och antal personer.
Anmälningarna ger mig en bild av hur mycket ceremoniell kakaodryck jag ska tillreda (ceremoniell kakao är en helig och kostsam superfood), och huruvida vi kommer behöva extrastolar. Anmälningarna ger mig också möjlighet att nå ut till alla deltagare inför träffen med information om exempelvis platsen behöver ändras eller om vi behöver fler stolar.
 
• EFTERLYSNINGAR:
-Någon som vill hjälpa till att bära saker från bilen till eldstaden innan ceremonin (parkeringen 18.30).
-Någon som vill hjälpa till med sound healingen under kakaoceremonin, jag har instrument för oerfarna.
-Någon som vill framföra något i all enkelhet (!), exepelvis sång, musik, dikt, budskap eller annat uttryck som passar efter healingsessionen för Moder Jord. Du behöver inte vara proffs – alla har vi något att ge!
 

Hoppas vi ses kring elden på torsdag, eller i de högre dimensionerna genom distanshealingsessionen! 

• VIDEO OCH BILDER FRÅN FÖRSTA CEREMONIN 25/1