*** VIDEOPREMIÄR *** ”KALEIDOS FRÅN PLEJADISKA RÅDET OM LANDNINGAR, MÖTEN OCH MANIPULERADE BUDSKAP”

I den här videon har jag läst in och bildsatt ett kraftfullt budskap av Kaleidos från Plejadiska Rådet, kanaliserat av min dåvarande livspartner Maria Bertram 2012. Kanaliseringen tar sitt avstamp i en viral kanalisering som spreds samma år, med ett falskt budskap om en offentlig landning under OS i London. Kaleidos kontaktade då Maria telepatiskt för att dementera detta rykte och även reda ut andra missförstånd som sprids genom manipulerade kanaliseringar.

 

Även om kanaliseringen är några år gammal (hallå, glöm inte att tiden är en illusion!) så är den minst lika aktuell idag, och ger ett unikt perspektiv på bland annat manipulerade kanaliseringar, offentliga landningar och personliga möten, illusionen om tid och besattheten av datum, närvaron av rymdskepp på Jorden, och mänsklighetens avgörande inre arbete och jordning inför övergången till den Nya Andliga Tidsåldern.

 

Jag filmade videon en krispig vintermorgon i december där en vacker ”mån-nedgång” avlöstes av en lika vacker soluppgång. Videon har krävt sina månader av arbete för att bli färdig, dels för att jag vill hålla en hög kvalitet och dels på grund av en ansträngd familjesituation. Men nu är jag glad att äntligen få presentera Kaleidos budskap till er!