Påbyggnadsteknik 2: Jordande ljudhealing

Det här är den andra påbyggnadstekniken till jordning med Moder Jord-healing, men den kan även användas som en ingång till jordning.

 

Ett sätt att förstärka jordningen är att använda dig av ljudhealing, det vill säga att lyssna på jordande musik eller toner samtidigt som du kanaliserar Moder Jord-healing till dig själv. Det är ett sätt att manifestera frekvenserna från de högre dimensionerna (eller i detta fall från de heliga lägre dimensionerna!) i vår fysiska dimension.

 

Om du föreställer dig ljudet från en plats djupt nere i Jordens inre så kan du få en känsla för Moder Jords kvinnliga energier, även om den finns i ett spektra av olika frekvenser och varianter. Musik och toner som består av kraftfull kvinnlig energi och som förstärker jordningen karaktäriseras av lågfrekventa, djupa, mörka, dova och långsamma ljud och toner. Det är toner får dig att känna dig lugn, avslappnad, jordad och fylld av kraft. Det är toner som sätter dig i kontakt med Urkraften, Urmodern, och det Heliga Mörkret

 

Jag har sammanställt tio ljudspår (Youtube-videor) med olika former av jordande musik och toner att prova på när du jordar dig. De är huvudsakligen tagna från tre andliga traditioner; strupsång, didgeridoo och schamansk trumning. Det är högst individuellt vilka ljud och frekvenser just du behöver i den andliga utvecklingsfas du befinner dig i just nu, så låt din intuition vägleda dig när du väljer den form av ljudhealing som tilltalar dig.  

En didgeridoo (från Australiens aboriginer)

 

Instruktioner
Sätt dig ner för att meditera, ta några djupa andetag och förbered dig på att sätta dig i kontakt med Moder Jords inre. Aktivera Moder Jord-healingen som vanligt. En snabbinstruktion är att du visualiserar hur du öppnar en kanal av röd kvinnlig energi från Jordens inre kärna och låter energin fylla upp dig. Använd bönen nedan för att aktivera healingen.
 
Sätt sedan på ljudspåret och blunda. Låt din energikropp suga i sig de djupt helande frekvenserna från Jordens heliga inre. Fortsätt så länge det känns bra, men kom ihåg att det kan ta ett tag för din energikropp att låta energierna “sjunka in”, och att ta till sig frekvenserna på djupet. Försök att vila i healingen och sjunk allt djupare i det Eviga Nuet och Moder Jords heliga inre. Ljudfrekvenserna kan ge mycket kraftfulla energimässiga aktiveringar, och det kan även hända att starka känslor eller minnen kommer upp till ytan. Välkomna det som kommer upp och stanna i varandet. 
 
Du kan givetvis även använda ljudspåren som bakgrundsljud exempelvis när du är hemma, när du sover, eller när du kör bil – men det kan aldrig ersätta healingen när du sitter och aktivt tar emot energin i en jordningsmeditation. 
 
OBS! Använd dig helst av högtalare eller hörlurar med bas, eftersom basen är helt avgörande för att de djupa jordande tonerna ska komma igenom. Mobilens externa högtalare ger bara en blev kopia av de djupa frekvenserna om basen saknas.

 

10 exempel på jordande musik och toner

 
1. Didgeridoo med dovt bakgrundstrummande
 
2. Shamantrummor, djupt OM-chanting, flöjtar och sprakande eld (används i min vägledda jordningsmeditation)
 
3. Tibetanska munkars mullrande djupa OM-chanting med tempelinstrument

Finns även en liknande version med vattenljud i bakgrunden istället. 

 
4. Siberiska Tuvan-schamaners strupsång med långsamt trummande 
 
5. Långsamt schamanskt trummande och djupt hummande
 
6. Hypnotiska toner från didgeridoo och klangskålar
 
7. Transcendental ljudhealingresa med olika jordande toner, instrument och sångtekniker
 
8. Tibetanska munkars ljuvligt djupa och svalkande OM-chanting
 
9. Gyoto-munkars avgrundsdjupa och mäktiga (nästan läskiga) strupsång-mantran som aktiverar den heliga svarta kvinnliga energin
 
10. Taktfast trummande med djupt hummande och jordande instrument

Du kan även skapa toner med din egen röst exempelvis genom strupstång, genom att försöka känna in Jordens djupa frekvenser och ljuda djupa toner som är i enlighet med dem. Om du har möjlighet kan du givetvis själv använda instrument som klangskålar, didgeridoo eller trummor. Långsam trumning på en stor schamansk trumma ger med sitt dova ljud en kraftfullare och djupare jordning än exempelvis snabbt smattrande trumning på en afrikansk “djembe”-trumma.

 

Ett annat sätt att använda ljudhealing utan teknologi, är att ”visualisera” ljudet i ditt inre, det vill säga att ”spela upp” ljudet inom dig under healingsessionen. Be om att få höra precis den frekvensen av den kvinnliga energin som du behöver för tillfället. En fördel med denna teknik är att  du även kan få tillgång till ljudfrekvenser som inte finns inspelade på Jorden, exempelvis extremt djupa och mörka toner och frekvenser.

 

Du kan även be andliga guider (eller Moder Jord själv) att spela upp precis den frekvens av den jordande kvinnliga energin som du behöver i ditt inre under healingsessionen. Det finns guider i form av naturväsen, mörkermästare och upplysta mörkercivilisationer som är närvarande när du läser detta och väntar på att få höra din bön om du känner dig kallad, och som mer än gärna hjälper dig. Alla de typer av ljud som finns i videorna ovan har sin motsvarighet i Kosmos, och djup strupsång och chanting är ett exempel på en form av ljudhealing som praktiseras av många upplysta mörkercivilisationer.

 

Stort lycka till på din ljudhealingresa i samklang Moder Jord!