En ko-puss från Copus – Kan busungar vara uppstigna mästare?

Nu kommer en lite spejsad, eller VÄLDIGT spejsad berättelse. Men jag lovar – den kommer till slut att landa mjukt på Jorden mitt bland de jordnära kossorna på bilderna.

 

Under åren då jag och Maria vägleddes av olika kosmiska civilisationer genom hennes mediala kanal så fick jag stora insikter i den oändliga mångfalden som finns där ute, och även att olika folk kan manifestera vitt skilda energier och ändå leva i upplysta tillstånd. Några arketyper från våra kulturer på Jorden att jämföra med skulle kunna vara att vara upplyst som schaman, att vara upplyst som tao-mästare, eller att vara upplyst som klostermunk eller nunna.

 

Men i Kosmos… där finns det verkligen inga gränser!  Vi har bland annat haft kontakt med upplysta folk av älvor, av robotar (med själar), av jättefiskar, av blå fågelmänniskor, och av – håll i hatten nu – “busungar”!  Det är verkligen något Maria aldrig skulle ha kunnat “hittat på” eftersom det inte fanns i hennes föreställningsvärld innan detta folk av busiga barn besökte oss. De visade sig och talade genom Marias kanal, samtidigt som deras skepp hängde ovanför skogen framför vår tomt, i form av en ljusprick som gjorde små rörelser då och då!

 

Precis som att alla andra nämnda folkslag hade fulländat just sina specifika energier, karaktärsdrag och förmågor så hade dessa busungar, som kom till oss med andlig vägledning, fulländat konsten i att vara just busungar! De hade tagit barns lekfullhet och blivit mästare på det. De var gula till färgen, både hud, kläder och aura, och alla i deras civilisation var barn! Nu när jag skriver till säger de till mig “Ja, såklart!!! Varför skulle vi vilja bli vuxna för!?!?!? Det är ju bara tråkigt!!! Att vara barn är mycket roligare!!! Vi är fulländade precis som vi är!!!”  😇🤩🤪 Maria hade själv inte så mycket av sin egen busighet aktiverad, dels på grund av sin svåra barndom, men var det som att nu förvandlades hon till en liten busunge som fnissade och tjoade gränslöst.

Det som var så fascinerande var att de gick från att ena stunden larva sig och skoja: “Hihihihihihihi!!!! Varför ska man hålla på och städa och sånt tråkigt!?!?!? Det tycker vi är helt onödigt!!!!” 😄 😃 🙃 😉 … till att ge oss djupgående vägledning om existensens oändliga varande, och om de kosmiska lagarna, precis på samma sätt som uppstigna mästare brukade tala till oss! Nu säger de till mig: “Men vi ÄÄÄÄR ju uppstigna mästare!!!! Mästare på att busa!!! Och nu när vi äntligen stigit upp tänker vi aldrig gå och lägga oss igen!!! Hihihihi!” 😇 😉 😍 😃

 

 

Jag minns när vi stod utanför vårt hus och beundrade ljuspricken som rörde sig med små rörelser ovanför trädtopparna framför vårt hus, och hur busungarna samtidigt gjorde en ceremoni tillsammans med oss (ytterligare en vän var med den kvällen) för att hjälpa oss släppa gammal karma och svåra trauman. Men även detta var en lek för dem; ”…och så föreställer ni er att ni öppnar en lucka under er och tömmer era energikroppar på skrot och muttrar och skruvar, släpp precis allt!!! WEEEEEEEEEEEEEEE!!! JIPPIIIIIIIIIII!!!!!” 🤩 😍 😆

 

Nu till kossorna. Jag minns så väl när denna civilisation presenterade sig med att säga “Vi är Copus! Som en “ko-puss”!!” Och sen fortsatte de att prata om just kor. De berättade om hur de ser kornas lidande på Jorden och hur vi kan stärka vår kontakt med dem. De rekommenderade starkt att vi tog oss tid med dem och sjöng för dem, “för det tycker kor mycket om”.

Just denna uppmaning kom jag att tänka på när jag vandrade på en landsväg igår utanför Göteborg efter en badutflykt, och gick förbi en stor hage med dessa mäktiga, jordade och vänliga djur. Så jag stannade där en lång stund och sjöng för dem… och mycket riktigt ställde de sig upp en efter en och kom fram till mig och lyssnade uppmärksamt, och allt fler anslöt till konserten. En mycket vacker och stark upplevelse, och de kom så nära att jag kunde ta vackra närbilder på dem.

Busungarna från Copus berättade också om vilka destruktiva energier och vilken karma det skapar när vi på Jorden tar kalven från dess moder och istället själva pumpar ut och dricker kalvens mjölk. Jag vet att detta är något som många helst inte vill höra, men nu när Copus äntligen får komma till tals så vill jag ta med detta eftersom det är en del av deras budskap! Nu kommenterar de glatt: “Många kanske inte vill höra det, men vi är också många och vi vill säga det!” 😃 😉 🤩  Det var faktiskt just detta samtal med Copus 2009 som fick mig att gå från att vara vegetarian till vegan!

 

 

Jag känner att de är JÄTTEGLADA och uppspelta över att jag skriver det här inlägget och även gestaltar dem på bild eftersom det är första gången någonsin som de får komma till tals offentligt på Jorden och sprida sina energier. De tisslar och tasslar, hoppar upp och ner, och fullkomligt sprudlar av glädje och entusiasm. Älskade busungar, älskade mästare. 

 

 

Mötet med dem hjälpte mig verkligen att expandera mitt medvetande och min föreställningsvärld, och det gav mig en fördjupad insikt i Kosmos oändliga mångfald. Som sagt, det är en spejsad berättelse. Men inte desto mindre verklig. “Spejsad” är ett väldigt passande ord, eftersom den handlar om den OÄNDLIGA rymden. Om du på djupet tar in vad det innebär att Kosmos faktiskt är OÄNDLIGT, så kommer du lättare kunna ta till dig denna spejsade historia.

 

 

De avslutar med en uppmaning till oss alla: “Lek och ha skoj!!! Ta inte livet på så stort allvar!!! Livet är till för att lekas!!! Hihihi!!!”. 😄 🤣 🤩 🤪 😇 😂