FÅNGA UPP, SLÄCK NER: PERSPEKTIV PÅ ”UFO-SVERIGE” – ELLER RÄTTARE SAGT ”UFOMÖRKLÄGGNING-SVERIGE”

Artikelns innehåll: Slutstriden om det mänskliga medvetandet / UFO-ämnets nytändning i media / UFO-experten som inte tror på UFO:n / ”Fånga upp, släck ner” / ”Ljuset skall komma från Norr” / Stor(reklam)filmen om UFO-Sverige / Låt dig inte släckas ner

 

~ Slutstriden om det mänskliga medvetandet ~

Vi lever i en storslagen tid. Vi står nu mitt i den stora slutstriden om det mänskliga medvetandet, och där spelar utomjordiska civilisationer en viktig roll. De har nämligen själva gått igenom samma transformation av medvetandet som vi nu står inför. Nu är de här för att vägleda oss genom samma process, och påminna oss om vårt kosmiska ursprung. Det pågår en försiktig upptrappning av deras öppna närvaro på Jorden i takt med mänsklighetens medvetandehöjning, och allt fler börjar se fenomen på himlen och blir även kontaktade genom visioner och drömmar.

 

~ UFO-ämnets nytändning i media ~

Det händer även stora saker i media. Pentagon släpper UFO-videor som de hävdar är autentiska. Amerikanska flygvapnet hävdar att de har skjutit ner UFO:n. Efter årtionden av förlöjliganden och stigma kring fenomenet ser vi plötsligt en UFO-visselblåsare (David Grusch från Pentagon) överallt i de stora nyhetskanalerna som bekräftar att USA:s regering innehar intakta utomjordiska farkoster och har ljugit om det i decennier (vi bör dock vara misstänksamma även mot detta utspel, men det är en annan fråga).

 

Här i Sverige släpptes nyligen den svenska science fiction-filmen ”UFO-Sweden” som uppmärksammades internationellt, och i dess kölvatten kommer organisationen UFO-Sverige, som filmen baseras på, även förekomma i en kommande TV-dokumentär.

 

~ UFO-experten som inte tror på UFO:n ~

I takt med att detta ämne blir allt mer aktuellt, blir det samtidigt allt viktigare att veta vem man kan vända sig till och lita på, det vill säga vilka som står på ”vår sida” i denna slutstrid. I Sverige finns det bara en stor organisation som man kan vända sig till, nämligen UFO-Sverige. Jag vände mig själv till dem och berättade naivt om mina och Marias upplevelser 2009, men fick aldrig något svar. Sedan dess har jag samlat på mig pusselbitar som alla pekar på att det är någonting som inte stämmer med oragnisationen och deras ordförande. Pusselbitarna pekar alla på att de inte alls är intresserade av att söka sanningen om UFO:n och övernaturliga fenomen, hur konstigt det än låter, utan snarare tvärtom.

Otaliga människor vittnar om att de blivit ignorerade eller inte tagna på allvar när de vänt sig till UFO-Sverige med sina upplevelser. De enda förklaringar som söks och accepteras inom organisationen är så kallade ”naturliga” förklaringar. Deras ordförande Clas Svahn hävdade i Svt Morgon att de har hittat en ”naturlig” förklaring till 98% av de fallen som rapporterats in till dem, vilket jag tvivlar starkt på. De har dessutom inget som helst intresse och acceptans för de nära kopplingarna till fenomen såsom meditation, andlighet, kanalisering, medvetandehöjning och faktiskt även utomjordiskt liv. Organisationens intresse börjar och slutar med den påstådda jakten på vetenskapliga bevis.

 

Trots att deras ordförande Clas Svahn har tagit emot UFO-observationer från allmänheten i decennier och är chef för världens största UFO-arkiv, så hävdade han i DN att han inte har sett någonting som övertygat honom. Det säger allt. Hur kan vi ha hamnat i den situationen där han blivit hela Sveriges ”UFO-expert” och den enda som får uttala sig i frågan i riksmedia? Är det inte ganska absurt att han ska företräda alla de miljontals människor (vart fjärde svensk) som faktiskt tror, eller vet, att det finns en utomjordisk närvaro på Jorden? 

 

~ ”Fånga upp, släck ner” ~

Som ung nyvaken entusiast läste jag flera av Clas Svahns böcker om UFO, övernaturliga fenomen och konspirationsteorier. Jag minns att han framstod som en expert på dessa ämnen med tanke på alla böcker han skrivit. Jag minns också hur besviken jag blev. Men framför allt blev jag extremt förvirrad, eftersom jag till skillnad från honom faktiskt var intresserad av sanningen bakom dessa fenomen. Det framgick med största tydlighet att det inte handlade om en ”skeptiker” som faktiskt sökte sanningen, utan snarare om en person som kände till sanningen men aktivt kringgick den, genom ett antal olika strategier.

 

Clas har dessutom blivit rekryterad till DN som ”UFO-expert” och krönikör för att skriva om UFO och övernaturliga fenomen. Väldigt talande. Tror någon på allvar att en person som står upp för sanningen om utomjordiska civilisationers närvaro på Jorden och andra övernaturliga fenomen skulle rekryteras till DN? Tvärtom, han skulle ha svartlistats!

 

I Clas senaste krönika i DN tar han upp Pentagon-visselblåsaren David Gruschs bombshell-vittnesmål om amerikanska regeringens beslagtagna utomjordiska farkoster och decennier av mörkläggning. Hans rubrik låter lockande och öppensinnad: ”Om detta är sant är det den största nyheten i världshistorien” samtidigt som han ägnar krönikan till att så frön av tvivel och avslutar med att antyda att det troligen kommer visa sig vara ”ett av många blindspår som drabbat ufofrågan”. Ett skolboksexempel på principen som jag kallar ”Fånga upp, släck ner”, precis som alla av Clas Svahns böcker jag läst.

~ ”Ljuset skall komma från Norr” ~

Jag vill egentligen undvika att peka ut specifika personer, men eftersom Clas Svahn har blivit Sveriges ”UFO-expert” och eftersom hans organisation har blivit en auktoritet i detta livsviktiga ämne så måste jag säga vad min intuition säger mig, och det är att organisationen och dess ordförande inte är vad de utger sig för att vara, det vill säga sökare av sanningen om UFO-fenomenet. Det är viktigt att förstå att Makteliten har sina tentakler i alla stora organisationer i världen, i synnerhet de som har potentialen höja människans medvetande. Makteliten jobbar med infiltration på hög nivå, genom sina underrättelsetjänster i respektive länder som anställer agenter och desinformatörer för att gå deras ärenden.

 

Makteliten vet att ”Ljuset skall komma från Norr” och att Sverige är en viktig del av det, och därför är det viktigt att försöka ta kontroll över situationen just här i Sverige. Jag får en känsla av att UFO-Sveriges uppdrag är att fånga upp alla UFO-vittnen och deras upplevelser och helt enkelt släcka ner dem, det vill säga att mörklägga hela UFO-fenomenet. Jag vet att det på ytan kan se ut som att organisationen söker sanningen, men om man gräver djupare ser det ut som raka motsatsen.

 

~ Stor(reklam)filmen om UFO-Sverige ~

Dessutom är UFO-Sverige högaktuella efter att den mycket uppmärksammade science fiction-filmen ”UFO Sweden” släpptes i julas, där den torra organisationen UFO-Sverige och deras ännu torrare ordförande Clas Svahn görs coola och spännande, och där Claes framställs som en sann entusiast. Den välgjorda filmen är som en enda lång reklamfilm för UFO-Sverige, och har sålts till hela 84 länder. Trots att den ger intryck av att vara en film dedikerad åt UFO-fenomenet lyckas den helt avvika från ämnet genom att istället styra in på storslagna dimensionsportaler, och istället landa i en känsla av overklig science fiction. Även om det var en besvikelse så kanske det var precis vad man kunde ha väntat sig från en film vägledd av en UFO-organisation som är experter på att just avstyra från UFO-frågan. 

 

Clas och UFO-Sverige var nämligen även inblandade i skapandet av filmen, och agerade rådgivare åt filmskaparna. Även filmens slogan kommer från UFO-Sverige: ”Att tro är en sak. Att veta är något helt annat”. Claes skriver på UFO-Sveriges hemsida att syftet med denna slogan i filmen är att ”visa att föreningen minsann inte ägnar sig åt något önsketänkande utan vill arbeta med fakta. Det känns bra att den devisen får leva vidare eftersom den väl visar vad verklighetens UFO-Sverige står för”. I filmens kölvatten kommer organisationen dessutom förekomma i en UFO-dokumentär som Tv4 just nu producerar. En allt bredare tratt används för att slussa alla UFO-intresserade till just UFO-Sverige för nedsläckning.

Varför denna hajp från etablissemangets sida, i ett ämne som de normalt sätt aldrig vidrör med tång? Kan det vara så att människors uppvaknande till den högre kosmiska verkligheten sker i så hög takt att de inte har något val annat än att hantera det, och att denna hajp är deras sätt att försöka fånga upp och släcka ner, eller åtminstone dimma ner, så många uppvaknade människor som möjligt? De stora kanalerna har gjort precis samma sak i deras tidigare ”dokumentärer” om exempelvis 9/11-konspirationen (”Kalla fakta: 11 september-konspiration” Tv4 2009), antivaccinrörelsen (”Vaccinkrigarna”, Svt 2020) och Corona-uppvaknandet (”Rörelsen”, Svt 2023).

 

 

Jag vill vara tydlig med att jag inte vill bidra till en svartvit bild. När det gäller alla Maktelitens kontrollerade organisationer så är det bara det absoluta toppskiktet som känner till organisationens dolda agenda, medan resten av organisationen består av människor med genuina intentioner, och det tror jag gäller även denna organisation!

 

 

~ Låt dig inte släckas ner ~

Tro inte blint på det jag säger, men tro inte heller blint på det någon ”expert” eller organisation säger. Låt dig inte släckas ner. Gör din egen efterforskning, använd din intuition, och stå stark i din egen sanning!