Till Minne av Maria

Idag skulle Maria ha fyllt 50 år. Älskade Maria. Det går verkligen inte att nog uttrycka vad du betyder för mig (Manne), och vad du betyder för så många andra människor med mig, men också för andra själar bortom Jorden. Ditt liv och ditt livsverk är ett viktigt kapitel i ett stort kosmisk drama som utspelar sig över Oändlighetens vidder. Jag tänder idag ett ljus för att hedra dig, både som partner, mamma och andlig pionjär.
 
Det är nu drygt två år sedan (2 mars 2020) som Maria var tvungen att lämna sitt jordeliv efter en svår cancersjukdom, men hennes avtryck lever kvar för alltid. Hon gav, förutom familjen, all sin energi åt sin stora livsuppgift – att arbeta för att föra mänskligheten och Jorden mot den Nya Andliga Tidsåldern genom återupprättandet av den kvinnliga energin. Förutom hennes transformerande arbete i de högre dimensionerna så lever även budskapen som hon var en kanal för kvar i våra hjärtan, och det hittar fortfarande vägar in i nya människors hjärtan.
 
Marias själ hade inte valt ett enkelt liv, utan det var ett smärtsamt liv där hon genom svåra erfarenheter och hårt arbete skapade en väg mot andlig transformation för andra att följa. Guiderna beskrev det som att hon ”högg ut en väg med machete i den djupaste djungeln”. Men hon berättade att hon mindes hur hon i födelseögonblicket i panik ville ångra sig och ”vända tillbaka” då hon chockades av hur destruktiva energierna var på Jorden och insåg hur svårt hennes uppdrag ”här nere” skulle bli.
 
Men precis som andra stjärnbarn så tog hon sig stärkt igenom en svår uppväxt, och när hon väl fann sin livsuppgift så dedikerade hon sig åt den med en beslutsamhet som inte var av denna värld. Genom en ofattbar inre urkraft så öppnade hon alltid sitt hjärta på nytt, oavsett hur många gånger hon krossades. Hon lade verkligen hela sitt liv i Guds händer. Men trots att det kändes som att hon orättfärdigt slets bort mitt i sin livsuppgift, eller till och med in början av den, så var det den vägen hon på ett högre plan hade valt, även om jag än idag inte förstår eller har tillgång till hela bilden.
 
”Allting är precis som det ska vara, och allting kommer att bli just precis så som det ska bli”.
Jag har tidigare skrivit om hur guiderna brukade säga till Maria att hon skulle återuppstå efter allt sitt lidande ”som Fågeln Fenix ur askan”. Jag fortsatte att få tecken på det även efter hennes bortgång, och igår när jag skrivit denna text fick jag ytterligare två tecken på Fågeln Fenix. Jag har fortfarande ingen aning om vad det betyder. Allt jag vet är att Marias uppdrag för Jorden och mänskligheten inte är färdigt, det har bara gått in i nästa fas.
 
Innan sitt andliga uppvaknande så gjorde Maria karriär på EU-parlamentet i Bryssel, där hon startade och drev ett nätverk för kvinnliga chefer i de olika EU-länderna – ”Femanet”. Ganska intressant va? Som en “Matrisen-version” av Moder Jord-nätverket. Efter att ha blivit utbränd och flyttat till sin pappas sommarstuga utanför Norrtälje, så startade hon på uppmaning av andevärlden Moder Jord-nätverket – ett globalt nätverk för återupprättandet av den kvinnliga energin och inträdet i Gudinnans Tidsålder.
 
Maria och jag fördes samman 2009. Jag flyttade snart in i stugan med henne och vi bildade familj och levde tillsammans fram till hennes bortgång 2020. Eftersom vi hade så starka karmiska trauman mellan oss, så gick alla våra år tillsammans åt till att arbeta oss igenom dem. Vi nådde aldrig den slutgiltiga föreningen som vi jobbade så hårt för, vår kärleksrelation fick aldrig nå full blom. Men även det har jag fått acceptera och inse att det inte var meningen.
 
Jag känner starkt av Marias närvaro än idag, men vår relation har nyligen ändrat karaktär. För några månader sedan överrumplades jag av romantiska känslor för en annan kvinna, vilket jag inte alls var beredd på. Då kom Maria till mig och sa att det var dags att släppa taget om vår kärleksrelation, det vill säga den själsliga ”distansrelationen” som jag var inställd på att upprätthålla livet ut tills vi skulle återförenas.
 
Maria förmedlade att jag istället skulle se henne som en vän eller en andlig guide, och när hon väl sa det så kändes det innerst inne rätt även för mig. Jag förstod att det var viktigt att jag släppte taget om Maria eftersom det var meningen att jag skulle öppna mitt hjärta för någon annan. Vi gjorde en fin ceremoni där vi tog ett ”andra farväl”. Även om denna vändning kom som en chock för mig, så var det samtidigt en enorm lättnad att inse att det inte var min livsväg att leva resten av mitt liv i ”ensamhet” på det fysiska planet här på Jorden.
 
Maria lämnade efter sig en i grunden transformerad man, och tre fantastiska barn som jag nu tar hand om själv, plus vår ”änglason” som hon nu fått återförenats med. Hon har på ett sätt ”räddat livet på mig”, för utan det inre arbetet och den djupa jordningen som hon vägledde mig till så hade jag aldrig kunnat ta mig ur det ytliga, självgoda och ojordade tillstånd jag tidigare satt fast i. Genom att hon såg rakt igenom mig och krävde att jag var sann så utvecklades jag någonting enormt under åren med henne.
 
Maria lämnar dessutom efter sig ett livsförändrande budskap. Budskapet om återföreningen med Urmodern. Budskapet om jordningen, hur vi kan hela oss själva och Jorden med hjälp av Moder Jords inre kraft. Healingsessionerna för Moder Jord som fortfarande hålls varje fullmåne. Budskapet om det hårda inre arbetet som vägen till andlig transformation i övergången till den Nya Andliga Tidsåldern, Gudinnans Tidsålder. Marias kanaliseringar har berört människor över hela Jorden, och jag har precis färdigställt arkivet med alla hennes kanaliserade texter på Moder Jord-nätverkets nya hemsida.
 
Hennes kanaliseringar är kraftfullare och djupare än några andra jag någonsin läst, och då har jag ändå läst kanaliseringar i över 20 års tid. De är fortfarande världsunika, vilket guiderna ofta påpekade, inte minst genom att de lyfter fram den borttappade nyckeln till människans andliga transformation – den djupgående jordningen.
 
Tack Maria för vår gemensamma resa här på Jorden. Samtidigt som den var extremt smärtsam, så var den också extremt transformerande. Tack för att du hjälpte mig att hitta tillbaka till mig själv, och tack för att du hjälpte mig att hitta min livsuppgift. Jag älskar dig, och jag kommer alltid att älska dig. Du har för alltid en plats i mitt hjärta.
 
Trots allt så är jag lycklig att ditt lidande är över, och att du nu får vila i de högre dimensionernas gudomliga sällhet. En ljusprick blinkar nu till i rummet och jag ser framför mig hur du ler ett stort, varmt, innerligt leende, och hur kärleksvågorna strömmar från dig till mig och till oss. Tack för ditt allt, älskade älskade Maria.
 

 

Jag (Manne) håller nu på att sammanställa en artikel i fem delar som heter ”VÄGEN TILL LJUSET GÅR GENOM MÖRKRET”. Det är en text som jag och Maria påbörjade tillsammans men aldrig kunde färdigställa. Det är en sammanfattning av kosmologin som hon kanaliserade ner om balansen mellan den manliga och kvinnliga energin, och vikten av jordning för människans andliga transformation idag. Den innehåller förutom instruktioner för djupgående jordning även påbyggnadstekniker för andlig transformation som vi undervisats i genom åren.