“Den första officiella energiöverföringen mellan två civilisationer i mänsklighetens historia”

Bakgrund – Inbjudan till energiöverföringen

Det här är en uppföljning av kanaliseringen av Dibarak från den uppstigna civilisationen “De Oövervinneliga” (15 december 2009), vilka skapade den världsberömda ljusspiralen över Norge  2009.

I kanaliseringen bjuder han in lästns  till en gemensam energiöverföring:

 

“Vi skulle vilja ge er en gåva. Vår gåva är av en alldeles särskild sort. Den är inte av fysisk art, den går inte att ta på, och den går heller inte att se med era fysiska ögon i er tredimensionella verklighet. Vi kommer att genomföra en gemensam healingsession där alla medlemmar av vår civilisation samtidigt kommer att sända healing till mänskligheten och er planet. Det kommer att ske i form av en gigantisk energiöverföring där vi ger er av de energier vi har och som vi tror att ni behöver som en del av er utvecklingsprocess inför detta viktiga språng ni nu håller på att ta. Vi inbjuder er alla som nås av detta budskap att delta i denna händelse genom att göra er mer mottagliga för att bättre kunna ta emot de energier som sänds och för att en stund sammanlänka era medvetande med våra. Vi kommer förutom energiöverföringen även att sända er inre bilder och visioner för att hjälpa er att visualisera den Nya Andliga Tidsåldern som ni nu går in i som en tid av fred, kärlek och harmoni. Vi vill uppmana er till att delta i denna visualisering av en ny värld på Jorden då det är ett mycket kraftfullt sätt att skapa en ny önskad framtid.

Energiöverföringen och den meditativa visualiseringen kommer att ske under en timmas tid, torsdag 7 januari mellan klockan 20.00 och 21.00 [CET]. Ni är välkomna att delta under hela tiden eller en del av tiden, det vill säga det går bra att bara delta exempelvis en kvart. Det här kommer bli den första officiella gemensamma healingsessionen mellan två olika civilisationer i mänsklighetens historia. Var vänliga och sprid detta budskap till så många som möjligt.

 

-Även internationellt?

 

Ja.

 

-Kan ni ge oss några instruktioner inför healingsessionen?

 

Förbered er som inför en vanlig meditation eller energiöverföring. Föreställ er att ni öppnar upp er för healingen och att ni öppnar era hjärtchakran. Visualisera den Nya Andliga Tidsåldern som en värld fylld av kärlek, fred och harmoni. Arbeta med att vara fullständigt närvarande i nuet under hela sessionen.

 

Vår förhoppning är att vi ska påbörja ett samarbete mellan våra civilisationer för att utveckla en varaktig vänskap mellan oss och ett utbyte av erfarenheter och visdom, som ett sätt att varsamt introducera er in i den kosmiska gemenskapen. Vi skulle vilja avsluta med att säga att vi alltid finns hos er och följer er utveckling med stort intresse, och att vi är väldigt måna om att hjälpa er så mycket vi kan i denna sista prövofyllda tid i övergången till den Nya Tidsåldern och den Nya Världen. Vi sänder er vår kärlek och förståelse, och ni ska veta att ni har vårt stöd.”

Spridningen av kanaliseringen

Eftersom det här var vår första kanalisering som vi skrev ned och spred på Internet, så hade vi varken hemsida eller sociala medier. Det enda vi hade var en lista med ett hundratal e-postadresser för Moder Jord-nätverkets nyhetsbrev. Men vi skickade ut texten, och jag översatte även texten till engelska och därefter tog spridningen fart av sig själv! Vi hittade översättningar på nätet till bland annat tyska, turkiska, kroatiska, ungerska och rumänska. Dibarak framförde i efterhand deras tacksamhet och glädje över engagemanget som budskapet skapat:

 

Jag skulle vilja börja med att lyckönska er till det fantastiska arbete som ni har gjort, och denna otroliga spridning som har skett över Internet, över världen, av den första kanaliseringen med vårt budskap. Vi är så otroligt tacksamma och glada för all den uppmärksamhet, den entusiasm och den kärlek som kanaliseringen har väckt bland människor, och att det finns ett sådant stort intresse och engagemang bland människorna på Jorden för vårt budskap, och för att arbeta för Jordens framtid. 

 

Människors upplevelser och visioner från den interplanetära energiöverföringen 

Folk hörde av sig och berättade att de skulle samlas i grupper för att delta i energiöverföringen tilsammans. När Maria frågade fick hon till sig att över 1000 personer på Jorden deltog aktivt, genom att meditera och öppna upp sig för energierna och visionerna. Vi har fått ta del av mängder av berättelser av folks upplevelser, korta som långa, och jag publicerar ett urval av dem nedan.

 

Under energiöverföringen såg Maria att en enorm våg av blågrön energi kom forsande mot Jorden precis klockan 20.00 när meditationen började. Denna energi, som skiftade i blåa och gröna nyanser, är en energi som hjälper oss att utvidga våra medvetanden och förbereda oss inför uppstigningen till den 5:e dimensionen.

Så här beskrev Dibarak upplevelsen i den efterföljande kanaliseringen:

 

”Energiöverföringen den 7 januari i år var en mycket kärleksfull och glädjefylld upplevelse för vårt folk. Vi är så otroligt tacksamma för det stora intresse och engagemang som ni människor visade att delta i den energiöverföringen, och att ta del av våra budskap och våra energier. Vi kände en fantastisk känsla av enhet och kärlek med er under hela healingsessionen, och det gladde oss enormt mycket att se alla dessa öppna hjärtan som finns på Jorden idag; all den vilja, alla de önskningar som ni bär på – om att skapa förändring i era liv, och att skapa förändring på Jorden”.

 

Nedan följer ett urval av några upplevelser och visioner som folk skickade in till oss, från Sverige och från världen:

 

“Kvällens meditation eller energiöverföring var väldigt stark, vi var två som delade denna stund och vi upplevde båda mycket färger och att våra healinghänder blev otroligt varma under energiöverföringen. Jag såg en bild av hur mitt hjärta glödde och spred ett kärleksljus, sedan såg jag Moder Jord och hur hennes inre glöder för oss människobarn – våra hjärtan ska glöda på samma sätt mot andra människor, djur, natur och mot Moder Jord. Jag såg också hur regnbågsbroar förband människor, länder och kontinenter, ja till och med planeter och galaxer. Sedan fick jag till mig att Hjärtat ska vara med i allt vi gör – när vi handlar, möter andra människor, väljer relationer, jobb eller bostad, ja kort sagt i allt! Jag kunde även se vackra stora änglar som stod och vakade kring vår jord. Personligen upplevde jag energierna starkt kring mitt huvud och så kunde jag känna hur det stack och pirrade på olika ställen på min kropp – en otroligt stark och egentligen obeskrivbar känsla. Till sist kände jag att det är viktigt att vi hittar tillbaka till Gudinnorna. Är så otroligt glad och tacksam att jag fick delta i denna energiöverföring!”

 

~

 

“Vi var 12 (!) stycken som satt i grupp och det blev en lång och helande meditation. De som kunde se förnam att det stod en långsmal andevarelse bakom var och en av oss. Vi kände på olika sätt hur vi fick ta emot healing i kroppen. Mest runt hjärtat. Flera fick bilder av sina närmaste. Det är viktigt att vi helar våra nära relationer just nu. Och det gör vi i den takt som vi kan transformera våra egna blockeringar mot att ta emot Kärlek. Någon hade en utomkroppslig vision av ett rymdskepp med långsmala varelser som gav healing till en modell av jordklotet i mitten. Någon fick en bild av fröbärare, som en kaka av solrosfrön där man ser den utsökta symmetri som genomsyrar allt liv på jorden. Någon såg livets blomma. Man kan säga att vi är alla fröbärare inför framtiden. Varje steg vi tar och varje sak vi uttalar skapar vår framtida värld. Kolla dina tankar! Avslutar med den text som kom genom min penna under meditationen:

 

‘Älskade barn på jorden! Ni håller på att bli vuxna. Ni är nu redo att tas emot av era bröder och systrar i Kosmos. Ni tillhör den Galaktiska Familjen. Er Jord står inför en stor övergång och er hjälp behövs i denna spännande tid. Se dig omkring och ge kärlek till dina nära och kära. Ge Planeten tack och sluta plåga dess innebyggare av vilket slag de vara må. Ge tack till dina lärare och guider som har spelat en viktig roll i ditt liv. Men nu är det DU som ska ta ledningen i ditt liv. Se dig som den strålande stjärnvarelse du är!! Sjung, dansa och älska!! Tag emot din dag som den gåva den är! Lägg oket åt sidan och vila i tilliten till dig själv! Du har färdats en lång väg, du har gått många steg i sorg och kraftlöshet. Nu är det tid för dig att öppna dig för din egen KRAFT, din inneboende STYRKA och din VILJA att skapa en kärleksrik verklighet omkring dig. Stig ut i dagen och bär din kungakrona med glädje!!'”

 

~

 

“Vi var ett gäng som samlades i en härlig upplevelse. Jag är helt ny som healer och ovan vid sånt här men så tacksam för vad jag fick vara med om i gruppen. För min egen del fick jag först ett fysiskt starkt tryck över hjärtat, nästan smärtsamt. Sedan kändes det som någon form av port öppnades. Jag såg det där hiskeligt starka ljuset som fyllde en med enormt välbehag och jag ville se mer men fick klart för mig att vi bara kunde ta till oss det delvis, än så länge. Det var mycket kompakt sedan men liksom ‘filtrerat’. Min guide som var med sa att vi fick till oss det vi behövde i alla fall, och kunde hantera. Jag ville ha mer av det starka ljuset och fick klart att jag skulle ‘öppna mitt hjärta’, att ljuset fanns där. Och en stark stråle (starkare än vanligt healing ljus) slog ut ur hjärtat och jag började då automatiskt ställa in mina barn i ljuset, sedan plockade jag in alla jag kom på. Samtidigt bytte skenet färg till blått. Det blev som en enorm blå skiva som snurrade, nånstans i kosmos (inte vet jag!?), men jag plockade in även människor jag varit rädd för eller arg på i ljuset och fler och fler till slut hela mänskligheten, alla djur jag kunde komma på och all natur. Ganska matt efter detta blev det en mörkare blå färg och nån krängande rörelse runt mig.

 

Sedan ser jag ett folk stå på en strand, med gräs bakom. Jag ser dem först på håll och tror att det är afrikaner eller asiater som jag skall tänka in i den blå “healing skivan”. De har vita kläder som går en bit ner på låret och de har färgstarka bårder på tyget, längst ner och vid handlederna. Jag upplever det som högtidskläder. De står helt tysta på stranden och håller varandra i händerna, neutrala ansiktsuttryck och mycket koncentrerade. ‘Jäklars det är dom!’ tänker jag och blir väldigt förlägen och backar undan. Sedan sansar jag mig och vill se mer, veta vad det är. Jag närmar mig en kvinna som håller ett barn i handen. Barnen var med på stranden och stod precis som de vuxna i djup koncentration. Jag visste inte vad jag skulle göra av mig men ville tacka för all kärlek och önskade dem kärlek och kände värme komma till mig. Därpå bildas ett gult halvklot med en flammande låga i mitten, högt ovanför oss, mellan oss, och jag uppfattar detta som ett tecken… men vet inte på vad. Därefter tonas jag ut… full av lycka och värme liksom de övriga i vår meditationsgrupp. Hoppas gärna få ta del av andras upplevelser! Tack för att vi fick dela denna upplevelse!”

 

~

 

“Jag visste ingenting om den här healingsessionen innan det var för sent. Jag var hos en vän, som fyller år idag och drack kaffe (under tiden för healingsessionen). Men jag måste berätta att medan vi drack kaffe och pratade så kände jag plötsligt en kraftig energivåg som nästan fick mig att ramla! På ett positivt sätt. Nyss öppnade jag min e-post… läste… och förstod :D”

 

~

 

“Jag fick några olika intryck om hur världen kommer att se ut. En bild jag såg var att vi kommer att använda energier för att hela varandra, och det kommer inte bara vara vissa, utan det kommer vara alla som använder sig av det. Vi kommer använda energier på många sätt, till vardags. Jag fick en bild av att man lyfte upp någon ovanför marken så personen svävade, med hjälp av energier. Man kommer att kunna göra många saker med energier, dels healing men även mycket mer än så. Sen kände jag att jag närmade mig en grupp människor. De sökte kontakt med mig och välkomnade mig. Jag kände att vi kommer ha ett mycket mer varmt förhållningssätt till varandra. Mer kontaktsökande, inget avståndstagande. Närmare kontakt mellan människor och mer samhörighet. Om någon går ensam utanför gruppen så söker gruppen kontakt och välkomnar en, inte som nu då en främling får klara sig själv. Det sista intrycket var att vi kommer vara ett med naturen. Vi kommer vara mycket närmare naturen och känna oss mer sammanlänkade med allt, naturen, gräs, fåglar, stenar och så vidare. Man kände att man var ett med dem – inte som nu då vi ser människan som åtskild från naturen. Under hela meditationen kände jag också ett tryck över hjärtchakrat, pannchakrat och kronchakrat.”

 

~

 

“Jag har mediterat i kväll tillsammans med min grupp. Det jag upplevde var: Ett ljuslila ljus, en liten gestalt som sakta kommer mot mig tills den står framför mig. Det är en man i lila kläder, lång, smal och vacker, dräkten är hellång med ett vitt band i kors över bröstkorgen. Han har mörkt långt hår. Allt är så vackert. En kvinna glider upp bredvid honom i orange hellång klänning med brodyr över bröstkorgen och kolsvart vågigt långt hår. Alla är långa, vackra och har färgstarka hellånga kläder som är som vackra konstverk. Efter en stund går mannen sakta runt och glider bort och en ny man kommer fram i blå hellång dräkt också han vacker. En i taget kommer fram och står framför mig en stund för att sen svänga åt vänster och sakta skrida därifrån och blekna bort och en ny kommer fram och står framför mig. Hela tiden står kvinnan kvar. Ibland ser jag ljussken vid deras händer och vid halsen. Efter en stund börjar det bildas mönster i vackra färger som rör sig harmoniskt och bildar nya mönster hela tiden, det är lila, blått, orange, gult, otroligt vackert.. Mina händer var varma och pirrade under meditationen. Normalt brukar jag frysa under meditation, men idag var jag varm som om jag hade feber. Hela gruppen hade fantastiska upplevelser och det var så mycket kärlek och värme i cirkeln där vi satt.”

 

~

 

“Åhhhhhh, det var en otrolig upplevelse. Jag kände mig omgiven av en vacker närvaro, som var klar och ljus, väldigt ljus.. Först kände jag en våg av energi och också nya färger som genomstrålade mig som en del av Gaia. Jag kände starkt att jag är en del av planeten. Och när jag började lysa och utstråla detta ljus, var det som att människorna är en del av planetens aura. Och som en del av planetens upplysning och ökande av dess frekvens, så börjar vi människor att lysa… Intressant att se detta annorlunda perspektiv på oss. Senare kom Sananda in, och hans ljus smälte samman med energiflödet i jordens rutnät och min kropp. Min kropp är en del av rutnätet. Allting verkar höra samman, på ett sätt som jag inte förstått tidigare. Jag kände också vid ett tillfälle att jag såg källan till ljuset, medvetandet av en grupp varelser. Svåra att beskriva. Nu känner jag mig lugn och fridfull. Ser ut som om framtiden är ljus!!! … Känslan som fortfarande finns kvar nu några dagar senare är minnet av känslan av gruppmedvetandet på andra sidan, vilket var skönt för mig personligen, för jag har aldrig känt en så starkt enhetsmedvetenhet tidigare.”