De Oövervinneligas andra interplanetära energiöverföring till Jorden och mänskligheten

Bakgrund

På vårdagjämningen, den 20 mars 2010 genomförde den uppstigna civilisationen De Oövervinneliga sin andra interplanetära energiöverföring till oss på Jorden. Så här sa Dibarak i hans andra kanalisering där han bjöd in till denna nya energiöverföring: 

 

“Energiöverföringen den 7 januari i år var en mycket kärleksfull och glädjefylld upplevelse för vårt folk. Vi är så otroligt tacksamma för det stora intresse och engagemang som ni människor visade att delta i den energiöverföringen, och att ta del av våra budskap och våra energier. Vi kände en fantastisk känsla av enhet och kärlek med er under hela healingsessionen, och det gladde oss enormt mycket att se alla dessa öppna hjärtan som finns på Jorden idag; all den vilja, alla de önskningar som ni bär på – om att skapa förändring i era liv, och att skapa förändring på Jorden.

 

Vi skulle vilja delta i arbetet för att utveckla den processen och att hjälpa er att öppna upp er inför de gudomliga energierna och kärleken, och att inspirera er till att se nya möjligheter, och nya vägar att gå på. Vi skulle vilja stödja er och ge er den kraft som vi känner att människan i mångt och mycket saknar på Jorden idag. Kraften att resa sig upp och skapa förändring. Både förändring på det inre planet, och i era egna personliga liv, men också kraften att skapa förändring i större sammanhang. […]

 

Vi skulle vilja genomföra en ny energiöverföring till Jordens befolkning under våren, och vår förhoppning är att så många som möjligt av er kommer att kunna delta då. Energiöverföringen kommer att ske under vårdagjämningen, 20 mars, mellan klockan 20.00 och 21.00 [CET]. Vi välkomnar hela Jordens befolkning att delta i energiöverföringen, och att precis som förra gången, att öppna upp er för det vi vill skänka er. Energierna hjälper er att aktivera den processen som förbereder er inför övergången till den Nya Andliga Tidsåldern och inträdet i den 5:e dimensionen. Överföringen är en fortsättning på den helande energiöverföring som genomfördes den 7 januari. Hela vår civilisation väntar med spänning och glädje på att få delta i den här energiöverföringen, och att alla samtidigt sända er våra helande energier. Vi kommer även denna gång sända er inspirerande bilder, budskap, och visioner – för dem av er som är öppna för det.”

 

När Maria frågade hur många som hade deltagit fick hon till sig att ca 1350 personer på Jorden deltog aktivt, genom att meditera och öppna upp sig för energierna och visionerna. Maria bidrog med sin djupa jordning genom att förankra energierna som De Oövervinneliga sände människorna och Jorden. Denna gång var det röda kvinnliga energier (kraft) som de sände oss, det vill säga energier som människan och Jorden lider brist på. Energierna gick till alla människor på Jorden men de som deltog i meditationen kunde givetvis ta till sig dem starkare på grund av att de öppnat sig för dem. 

Marias och Mannes upplevelser och visioner

Efter energiöverföringen blev vi (Manne och Maria) vägledda att gå ut till en kraftplats i närheten av vårt hem, som är som ett “mini-berg” på en äng. Där såg Maria hur ett stort antal av De Oövervinneliga kom och ställde sig i en stor ring runt oss och kraftplatsen, i sin eteriska form. De hade alla skinande ljus mellan sina händer. De stod och mumlade böner eller mantran. De aktiverade det svarta hålet i mitten av vår galax, och med hjälp av energier från det svarta hålet sände de helande energier till Jorden via kraftplatsen där vi stod. Maria såg hur energierna gick från det svarta hålet på stjärnhimlen genom kraftplatsen ner i Jorden. Kraftplatsen var väldigt aktiv och kändes nästan som kokande lava. Därefter sa De Oövervinneliga att de var klara, bugade och försvann långsamt iväg åt olika håll. Det var en väldigt kraftfull och vacker upplevelse.

 

Innan vi går in på våra medlemmars upplevelser och visioner så vill jag (Manne) berätta om de visioner jag fick av den Nya Jorden under energiöverföringen. Det känns som denna energiöverföring har hjälpt mig att öppna upp min medialitet, för jag har aldrig haft så detaljerade visioner tidigare. Jag såg ett antal visioner av den Nya Jorden, som visade hur vi kommer att förhålla oss till Jorden, naturen, varandra, utomjordingar, mat, djur, andliga förmågor, naturväsen, fysiska behov, barn, och kosmisk kunskap. 

 

”Först såg jag en bild av en afrikansk kvinna utanför en enkel halmhydda, med två spädbarn som kröp utanför på den trampade bruna jorden. Detta, kände jag, symboliserar att vi kommer att vara mer jordade, leva enklare, och ha närmare kontakt med naturen och Jorden. Jag ser även kvinnan och barnen som en symbol för att vi kommer ha närmare kontakt med Jordens inre kvinnliga fruktbarhetsenergier. 

 

Sen såg jag en stor ring av människor som satt på marken och sjöng. En av personerna sticker ut ur mängden, och jag ser att det är en utomjording. Det är en liten kvinna som är ungefär en meter lång. Hon påminner om en alv, med lång lila klänning och en tight huva som täcker håret, men man ser hennes spetsiga öron. Hon sjunger med i sången, fast med en betydligt högre ton som ändå passar perfekt ihop med de övrigas sång och ger den en extra dimension. 

Sen ser jag en bild av hur vi äter bär, frukter och nötter direkt från buskarna och träden. Jag känner hur jag äter vinbär, och hur jag använder skalade valnötter som sked för att äta ur en avokado delad på mitten, och de smakar ljuvligt tillsammans. 

 

Nästa bild jag ser är hur människorna är som i en djungel med stora gamla träd och hur vi klättrar på de tjocka trädstammarna och svingar oss mellan grenarna. Vi är mycket smidigare och kan klättra fritt som apor i träden. På en gren sitter en man bredvid en enorm vacker färgglad papegoja, i mänsklig storlek (!). Mannen sitter och håller armen om den och vilar sitt huvud i de mjuka fjädrarna. Papegojan var röd med inslag och gult och blått. Jag vet inte om visionen betyder att vi kommer ha stora papegojor på Jorden i framtiden, eller om det snarare är en symbol för ett närmare band mellan människor och djur.

Sedan ser jag hur människorna är vid en sjö och badar. Denna scen ser jag ur ett förstahandsperspektiv, och känner hur jag dyker ner djupt i sjön där jag genom mitt tredje öga ser som en stor vattenelemental (ett naturväsen) som ser ut ungefär som en muräna. Vi kommunicerar telepatiskt med varandra och han berättar om energibalansen i sjön och hur vi människor kan hjälpa honom att balansera energierna i sjön.

Sen simmar jag ner djupare med honom och det känns som jag kan simma fritt som en fisk under vattnet, och jag behöver inte simma upp till ytan för att hämta luft. Jag känner att det symboliserar att våra fysiska fysiska behov och funktioner kommer att förändras. 

Sen är jag tillbaks med människorna som satt i ringen och sjöng. Nu sitter alla i tystnad och tittar på ett barn i blöja som står i mitten av ringen. Det är en vördnadsfull stämning, och alla sitter och tittar på barnet med vördnad och djupt fokus. Barnet står och håller upp händerna i luften i någon slags healingceremoni. Plötsligt släpper hon hastigt ner armarna samtidigt som hon ropar “BA!!!”, och börjar gapskratta, och människorna i ringen hoppar till och börjar sen gapskratta med henne. Jag känner att den här visionen symboliserar att barnen kommer vara våra lärare både i andlig visdom och i lekfullhet, att inte ta livet på så stort allvar. Jag fick också till mig att det barnet gjorde var att det tog emot de kosmiska manliga energierna ovanifrån och de kvinnliga energierna nedifrån, vilka tillsammans bildar den Högsta Gudomliga Kärlekskraften och att det är denna balans den Nya Människan förkroppsligar.

Den sista bilden jag ser är ett rymdskepp som landat framför gruppen, som nu står upp tillsammans och tittar. Framför rymdskeppet står en varelse som påminner om “Chewbacca” i Star Wars, fast med längre päls och mer ”upplyst” i sin utstrålning. Han håller upp sin handflata och ovanför den svävar en diamant eller en kristall, och han undervisar människorna telepatiskt i hur vi kan använda kristaller till healing och fri energi. 


På något märkligt sätt kan jag kan känna att det här verkligen är en möjlig framtid jag har sett glimtar av, som jag är en del av att skapa”.

Våra läsares upplevelser och visioner

Vi har fått ta del av mängder av berättelser av människors upplevelser, från Sverige och världen. Denna gång var det fortsatt många som fick visioner av den Nya Andliga Tidsåldern, men betydligt fler fick även visioner av hur Moder Jord helas. De jordande kvinnliga energierna de sände denna gång är precis de energier som det är brist på på Jordens yta och som hon behöver för att helas. Här är ett urval av berättelserna: 

“Jag fick till mig, att i kärleksfull förening av alla deltagare av Dibarak-meditationen, renas Moder Jord och Hennes meridiansystem stärks. Moder Jord är inte svag, som vi har trott. Hon har en styrka, som vi kommer att få se under den kommande tiden. Hon är Gudomlig i sin skepnad. Hon är den andra hälften av den sanna Guden. Vi skulle glädja oss över Hennes uppvaknade, som vi kommer att få se i alla växter och djurlivet. Hon väntar otåligt på att få föra fram kvinnan på Jorden. Det är genom denna förändring som den nya världen kan manifesteras. Hon sade:

 

‘Du, min kära Dotter, låt dina fötter gräva sig ner i min mylla och låt mig hela Dig. Låt mig få lära Dig att kommunicera med Mig, Låt Mig få visa Dig hur vi är sammanlänkade, hur Du, genom att vara Kvinna också ärar Mig. Lita på din intuition och låt Mig stärka Dig. När Du är ledsen eller bekymrad, kom till Mig och lägg dig en stund hos Mig så skall jag visa Dig lösningen’.

 

Jag fick ta emot healing, mina händer hade som pelare i mitten. Det var mycket starkt. Jag är tacksam och ödmjuk över att få delta på denna andliga resa.”

 

~

 

“Vi var 11 stycken som inväntade åttaslaget då vi satte oss ner i meditation. Kände närvaron av ljusa varelser bakom oss som hälsade oss välkomna och tackade för att vi satt där. Jag tonade in på Moder Jord och såg framtiden som helt underbar. Helt fantastiska färger på allt. Vattnet var som en kvinna som låg och njöt av tillvaron, full av liv och glädje. Jag tog ett äpple från ett mycket vackert grönskande äppleträd som smakade så sött och gott. När jag gick på en stig kom en varg fram till mig som jag klappade på huvudet som en snäll hund, sen gick han iväg. Lite längre fram kom en apa och tog min hand och vandrade tillsammans med mig. Allt utstrålade glädje, harmoni och kärlek. Som ett riktigt paradis.

 

Överallt var det sån enhet. Människorna hade inga hemligheter, de hälsade artigt och respektfullt när de möttes. De kunde läsa andras tankar genom att sända ut en viss energi. Men om det var så att du inte ville lämna ut dig helt kunde tankeenergierna dras in och då kunde inte andra läsa dem. Sen drogs jag in till Moder Jords kärna och hon välkomnade mig att känna pulsslag och vibrationer från henne. Det kändes som om hon var angelägen om att jag skulle hjälpa henne inifrån. Jag kände hur vi smälte ihop och jag blev som en tvillingsyster till henne, då vi båda har en kristall längst in i vårt inre och våra energier kändes lika. Jag kunde känna var hon hade blockeringar och ont. Kände också att hon inte kunde släppa blockeringarna på annat sätt än genom naturkatastrofer. Därför var hon väldigt angelägen om min hjälp för hon tyckte inte om att behöva göra katastrofer och såra hennes älskade levande väsen som lever på hennes kropp. […] 

 

Jag fick se och känna vilken enorm support Jorden har från ljusarbetare från andra håll i Universum. Den kärlek och energi de sände var helt gudomligt underbar och ljus. Det var sån enhet mellan Jorden och Universum att jag blev riktigt rörd. Alla ville hennes bästa. Samtidigt kändes det att det var som om Moder Jord höll på att föda ett barn. Hon visste att hon hade en väldig smärta framför sig och att det sen skulle vara över och allt skulle bli bra. Därför är Moder Jord angelägen om all hjälp hon kan få från alla håll så att det går så fort och smärtfritt som möjligt. Det här är vad jag upplevde under meditationen. Det var kanske inte riktigt som det var tänkt men jag kände att jag fick en enorm energi som jag vidarebefordrade till vår kära Moder Jord. Tack för att jag fick vara med om detta och tack för all energi jag fick.”

 

~

 

“Vid meditationen den 20 mars såg jag Jorden täckas av blommor, och smutsvatten rann från klotet. Tre guldankare sänktes ner och fästes vid klotet och Jorden började snurra i ultrarapid. Människor och prylar, bland annat vapen, slungades ut från jordytan och en bit utanför fanns en stark ring av ljus som tog hand om alltihop.”

 

~

 

“Glädjetårarna rann på mina kinder under meditationen och jag upplevde en cirkulerande, vibrerande och kraftfull healingenergi. Jag fick en inre bild av förenande ljuspunkter som täcker vår underbara planet. Jag upplevde att jag befann mig utanför Jorden och att jag lekfullt snurrade runt den. Jag konstaterade nöjt att mänskligheten har gjort framsteg och jag kände mig upprymd, fri, lycklig och obegränsad. Vapnen hade transformerats till blommor. Marken, luften och vattnet hade befriats ifrån förstörelse och nedsmutsning. Vi människor höll om varandra och hjälpte varandra. Jag upplevde en värld i balans, kärlek, rättvisa, harmoni och glädje och jag såg också två andliga symboler. Jag känner mig oerhört tacksam och glad över att jag fick vara delaktig i denna underbara och kraftfulla meditation. Jag avslutade med att visualisera att jag gav våra kosmiska vänner vackra, röda rosor som ett tecken på min uppriktiga tacksamhet och glädje. Efter avslutad meditation fylldes jag av känslan av att vara djupt älskad. TACK!”

 

~

 

“Jag skulle vilja dela med mig av mina upplevelser under meditationen den 20 mars, kl 20:00. Först vill jag säga att det var väldigt kraftfullt! Det kändes nästan som att jag skulle sväva upp ur stolen jag satt i. Efter en liten stund kändes det som att jag höll Jorden i mina händer och klappade om henne och lade henne i bomull, och sände henne massor med kärlek. Sedan kändes det som att jag kom invandrandes bland en massa änglar, det var som att de stod och lyssnade på någon eller något och jag såg bara deras ryggar. Som om jag kom in på en konsert eller något liknande och ingen visste att jag var där. Jag klappade deras vingar och kände hur mjuka de var, och sen insåg jag att jag också hade vingar! Vilket var tur eftersom “marken” var som en enda dimma och jag kunde inte se mina fötter. Plötsligt kom jag längst fram och någon lade något blått i min mun. Det kändes som blått ljus.

Efter det så åkte jag fort, fort i rymden, massor med stjärnor blixtrade förbi, och det var då som fyra symboler kom emot mig snabbt som attan, så jag hann tyvärr inte registrera dem mer noggrant, eller få reda på vad det var. Jag skickar med en bild på symbolerna, jag försökte rita dem så gott jag kunde men det gick så snabbt så de kan ha sett en aning annorlunda ut i verkligheten. Första symbolen var en trekant, som var blå. Den lös som om det vore en neonskylt. Den hade vissa “prickar” i sig, eller stjärnor, som när man ritar en stjärnbild. Nästa var en röd fyrkant, den tredje en grön “åtta-kant”, och den sista var som ett plus-tecken och det var gult. De lös som en neonskylt allihop och såg som sagt nästan ut som när man ritar en stjärnbild (se bifogad bild med teckning av symbolerna till höger) Det hade varit roligt om någon annan upplevde dessa symboler! Jag ska försöka meditera igen och ta reda på vad de är och eller vad de betyder. Om ni, eller någon annan upplevde detta så vill jag gärna veta, är så nyfiken! 

Vi var tre stycken som mediterade samtidigt och vi alla kände starka energier och upplevde Jorden som en harmonisk plats att leva på. Ingen känsla av bilar fanns, och vi levde alla i harmoni med naturen. Hoppas ni hade en lika underbar upplevelse som vi, väntar med spänning på nästa nyhetsbrev och att höra vad andra upplevde. TACK för inbjudan. :)”

 

~

 

Här är delgivning av det jag upplevde under meditationen. Mina upplevelser började egentligen redan på fredagen. Jag var på massage och det kom starka bilder genom mitt medvetande. Jag flög över ett vackert och lysande hav och över en grönskande jord. Jag såg hela jordklotet som lyste av starka strålar med vitt ljus. Jag såg att Jorden hade fötts på nytt, som återfötts. Hon var nu strålande vacker och ren. Vattnet var strålande rent. Jag var i en skog och det var som att även jag var pånyttfödd. Jag bar inga kläder, jag hade just “landat” där. Det lyste starkt om hela min kropp, ett vitt ljus. Jag var den nya människan. Jag gick med vördnad genom skogen, med varsamma steg. Då jag kom hem och senare på kvällen läste infomaliet, mindes jag min starka upplevelse, och förstod varför jag fått den. 

Under lördagens meditation fortsatte min upplevelse. Jag flög snabbt över Jordens yta från Nordpolen till Sydpolen. Min upplevelse var liknande den ovan. Oändligt vackert bredde havet ut sig, det var fritt från föroreningar, lysande och rent. Jorden var grönskande och frodig, inte heller här fanns gifter utan en lysande ren prakt. Allt det som grönskade var som en grön smaragd. Jag färdades i Jordens meridian-fält. Först genom alla lodrätt, sedan vertikalt. Alla meridianer aktiverades och lyste som ett nät kring Moder Jord. Jag kunde se en axel som gick från Syd- till Nordpolen, även den aktiverades och det gick en vit spiral mellan polerna. Denna höll Jordens energi på plats i den kosmiska rummet och var mycket viktig. […]

Åter fick jag en vision av att vara i en skog. Jag satt med andra runt en eld och allt kändes rent, levande och naturligt: kläderna jag bar, den grillade maten vi åt. Det lyste om oss och naturen och världen var en verklig källa till näring, liv och överflöd. Vi var tillfreds och det var inget som saknades oss. Det var en ny klarhet i atmosfären. Jorden kändes som ett verkligt hem. Jag kom nu tillbaka till nutiden och rummet. Jag såg den andra civilisationen [De Oövervinneliga] sitta i en cirkel i djup meditation. I mitten var det som en kristall som just nu skimrade i ett starkt rosa ljus. Det var ett helande fantastiskt ljus i hela rummet. Från kristallen sändes det ett ljus ner mot Jorden och till alla de som var med i meditaonen. De kunde hålla ett starkt fokus och en fast vision och även kommunicera utan ord. Jag såg ett hologram som skulle skapas på Jorden i rosa ljus, såg det som en droppform. Rosa var för människornas hjärtan, för att öppna upp för kärleken inom dem själva och på planeten, även till Jordens hjärta. Det var som att de hade en stor medvetenhet om hur man kan styra och använda sina tankar för att uppfylla det bästa, och kunna fokusera på det man vill uppnå”.


~

“Min upplevelse var annorlunda och äkta.  Efter en stund kom det en smaragdgrön färg och omslöt mig. Efter det kom en mjuk rosa färg och placerade sig framför mig, tog mina händer och gav mig energi/healing och kärlek. Min hund som låg på golvet bredvid sängen där jag satt reagerade direkt när det rosa ljuset kom genom att ligga och “gruffa”. Hon “gruffade” hela tiden som energin fanns i närkontakt med mig, och hon som annars gärna ligger i sängen bredvid mig stannade på golvet. Så snart jag upplevde att energin tog adjö hoppade min hund upp i sängen och lade sig vid mina fötter. Resten av meditationen var en djup och stark upplevelse av ro och stillhet i ett mjukt ljus i samklang med pulsen i mitt hjärta. Efteråt var jag lite yr i huvudet, min hund sov dock djupt resten av kvällen 🙂 Tack och hoppas på flera härliga meditationer tillsammans.”

 

~

 

“Satte mig ner litet brådskande i kyliga kvällen. Behövde en filt, något varmt vid fötterna. Breddade mellan benen omgående, en stark känsla som vid en förlossning. Såg genast en dalgång långt nedanför blicken. En rinnande flod, vackra färger, ganska prunkande. Stora vingar växte plötsligt ut ifrån min rygg och jag flög ut och ned över dalgången med svepande vingar. Följde flodens närhet och iakttog att det var fritt för växter, allt liv som behövde plats. Återvände för vila emellanåt till min första plats. En kortare stund steg giftiga gaser upp ifrån håligheter nära floden, luften blev som en grå dimma, allt tystnade. Plötsligt var vi fler, många vingförsedda flygande varelser som svepte ner över dalen, längst floden, helt tysta, men samarbetande. Åter blev luften klar och sikten ändlös. Närvaron kändes stor, stark av Liv. Efter nattens sömn vaknade jag till en åter kylig morgon, men med en stark känsla av hur jag skulle gå vidare i mitt liv. Love!”

~

 

“Min meditation inleddes med att Dibarak hälsade alla välkomna. Sedan for jag på en tur runt om på vår jord och såg alla underbara kvinnor som jag även såg förra gången. Det började med indiankvinnan som jag nu vet är White Buffalo Calf Woman, denna gång lades det till en Eskimåkvinna, en från Ryssland, även från Spanien, Portugal, England och Frankrike. Sedan kom återigen den manliga och kvinnliga varelsen bärande på det stora triangeldokumentet. Så fort jag såg dem komma mot mig, protesterade jag och menade på att detta får jag inte lov att läsa. Jag fick till svar ‘jo det får du visst, kom nu närmare’. När de höll triangeln närmare mig fanns det inte någon text denna gång, utan det var istället en öppning, med starkt ljus och dimmiga slöjor, det var en portal! – som jag bjöds in i. Så snart som jag gled in där följde mina två varelser med mig in i portalen.

 

Jag svävade omkring i ljuset en stund och till slut kom jag fram och svävade över en vacker strand som var fyll av varelser. Alla stod riktade mot det hållet jag kom ifrån. De stod hårt koncentrerande med armarna hängande utefter sina sidor och handflatorna vända mot hållet som jag kom ifrån. Mina två ledsagare tog mig varligt i mina armbågar och släppte ner mig på stranden mellan några andra som stod där, de vände mig så att jag stod mot Moder Jord. Jag tänkte med en gång ‘Jaa, här kan jag stå för evigt och skicka energi till vår älskade jord’. Men nej, jag fick enbart stå där ett kort ögonblick, sedan lyfte de upp mig ovanför alla igen.

 

‘Men vart skall vi nu’ undrade jag. Svaret kom: ‘Du skall träffa en av våra Äldste’. Vi flög en bit och kom till en sal där vi landade och vi alla tre gick ner på knä och bugade oss djupt. I salen på en hög tron av något ljust sten/lera-material sätt en mansvarelse från Dibaraks folk, i vacker kåpa. Jag fick ensam gå fram till honom och han sa att ‘Här kommer din uppgift: Du skall sprida ljus och glädje’. Helt plötsligt stod jag vänd med ryggen mot honom och gled bort från honom, i mina kupade händer hade jag en liten underbar ljuslåga. Jag blev överrumplad över min hastiga avfärd, men hann vända mig om och fråga: ‘Hur skall jag bära mig åt med detta??’ Svaret kom direkt från honom och de andra ‘Svaret finns i ditt hjärta’. Precis innan jag försvann ur salen hann jag tacka så mycket (vilket jag känner mig tacksam över att jag hade vett och sans att göra).

 

Sedan tog mina ledsagare mig tillbaka över stranden och in mot Moder Jord igen och in i portalen, jag svävade hela tiden med kupade händer och den lilla ljuslågan fladdrande däri. När det var dags att komma tillbaka till Jorden insåg jag plötsligt att jag inte alls kunde ha denna lilla låga i mina händer, den hade aldrig överlevt där ute i den världen, så jag frågade hur jag nu skulle göra. Då placerade de den lilla lågan i mitt hjärta, där lyser den nu skyddad från allt. Tänk, jag har ett ljus i mitt hjärta, så fantastiskt, så glad och samtidigt ödmjuk jag känner mig.

 

Nåväl, nästa stora händelse för min del under kvällen var att jag såg Moder Jord på håll i Universum och jag såg det fantastiska skinande glödande nätet runt om henne. Jag har alltid enbart betraktat nätet från håll, men denna gång fick jag komma in i nätet som en lite lysdiod och sedan riktade vi alla som var i nätet mycket kraftig energi till Moder Jord, precis som laserkanoner, men med vitt starkt ljus. När vi gjorde detta, skedde det en förvandling med det yttersta lagret på jorden. Det lagret som är fullt av föroreningar, gifter, gråa och svarta energier osv. Det skalet rann av globen, ner under Sydpolen, ut genom vårt energinät, precis som sotiga askflagor. När all aska stilla hade glidit av, reste sig jorden upp en bit, vi i nätet följde efter och klotet var nu rent och vackert, som en underbar Kristallkula med ljusa transparanta regnbågsfärger. Då hörde jag orden ‘Hon klarar sig, hon (Moder Jord) kommer att klara sig’, och jag fylldes med en inre frid, i visshet om att hon kommer att överleva. Dibarak avslutade och tackade alla som hade deltagit.”