Påbyggnadsteknik 1: Sänk ner dig själv till Moder Jords inre kärna

För dig som börjat med regelbunden jordning med Moder Jord-healing så är denna teknik ett sätt att få större tillgång till den kvinnliga energin, och även mer kraftfulla frekvenser av den. Det är upp till dig själv när du känner dig redo för att ta jordningen till denna nivå, men det är viktigt att du först har frigjort dig från eventuella rädslor för att sänka dig ner i Jordens inre. Mänskligheten har stora mängder undermedvetna rädslor för Jordens inre i vårt kollektiva medvetande, kopplat till falska föreställningar om Helvetet, onda väsen, och hotfulla mörka energier i underjorden.

 

Det finns ingenting att vara rädd för när du sänker dig ner i Moder Jords heliga inre, men det är viktigt att du förbereder dig genom att jorda dig och hela eventuella rädslor och känslor av otrygghet först. Detta kan du exempelvis göra genom att använda dig av mantran när du ger dig själv Moder Jord-healing (t.ex. ”Jag har helat alla rädslor för Jordens inre”). Det som avgör när du är redo är att du känner dig jordad och har skapat en grundtrygghet inför denna inre resa.

 

Instruktioner

Inled Moder Jord-healingsessionen som vanligt. Visualisera sedan hur din energikropp sänker sig ned hela vägen till Jordens inre kärna. Föreställ dig hur du sjunker allt djupare genom ett hav av röd eld, som blir allt intensivare ju längre ned du kommer. Låt det ta den tid det tar. Föreställ dig sedan hur du ”landar” i Jordens inre kärna, och hur du är omgiven av glödande het lava och röd eld.  

Nu har du landat i Moder Jords famn. Hon har väntat länge på dig, och omfamnar dig nu med sin villkorslösa, varma, moderliga kärlek. Känn stillheten, tryggheten och kärleken från Moder Jord – din Urmoder. Hör det dova långsamma bultandet från hennes hjärtslag. Du är fullkomligt trygg och omgiven av kärlek. Känn hur du badar i den röda kvinnliga energin, och hur den successivt fyller upp dig under hela sessionen. Här kan du stanna så länge du känner behov av det. Avsluta med att tacka Moder Jord och återvänd till Jordens yta. Nu kan du variera mellan att kanalisera kvinnlig energi från Jordens yta och att sänka ned dig till hennes kärna under dina kommande healingsessioner, beroende på vad du känner behov av.

 

Det går även att gå ännu djupare in i Jordens inre kärna, där du finner den djupaste och kraftfullaste typen av kvinnlig energi; en kompakt kolsvart mörkerenergi som kan liknas vid trögflytande tjära. Denna energi är extremt transformerande och har förmågan att hela mänsklighetens allra djupaste trauman och blockeringar, och i vissa fall är det endast i kontakt med denna energi som helandet är möjligt. Vissa människor kommer automatiskt i kontakt med denna svarta form av kvinnlig energi när de arbetar med Moder Jord-healing, och det innebär att de blockeringar de arbetar med behöver den energifrekvensen för att kunna upplösas. Om du gör det så betyder det att du redo för det och du kan kanalisera denna energi i healingen.

 

Om du känner dig osäker på vilken typ av energi du behöver så kan du i den inledande bönen be om att få precis den energi som du för behöver (”Hjälp mig att kanalisera energi ur ditt inre, precis den energin jag behöver, för att fullständigt hela mig själv, till både kropp och själ”). Då kommer du få precis den energifrekvensen som du behöver, exempelvis den röda kvinnliga energin, den svarta kvinnliga energin, eller rosa kvinnlig energi som har inslag av manlig ljusenergi. Det viktigaste är att du har tillit till att du alltid får precis det du behöver.

 

Din Urmoder väntar på dig med öppet hjärta och öppna armar. Lycka till!