GEMENSAMMA MEDITATIONER, FÖREDRAG OCH UFO-SPANING I NY FESTIVAL I AUGUSTI

Om du inte är med i ”UFO-svängen” (eller UAP som fenomenet numera kallas) så har du nog inte hört begreppet ”CE5” (Close Encounters of the 5th Kind). Begreppet handlar om att vi människor initierar kontakt med vänligt sinnade utomjordiska civilisationer genom meditation under stjärnhimlen, i förhoppning om någon form av hälsning. Jag har själv tagit initiativ till den typen av kontakt och många gånger fått se ljusfenomen på himlen som svar. Jag har exempelvis videofilmat hur en blinkande ljusprick vänder riktning efter min önskan.

 

Fenomenet CE5 har blivit en global rörelse med ett meditaitionsprotokoll och har nu även etablerats ordentligt i Sverige, bland annat genom en podd parallellt med öppna lokala grupper över hela Sverige som träffas för att meditera tillsammans under stjärnorna.

 

Fenomenet har nu även blivit en festival i Skåne i augusti, där jag kommer att stå på scen tillsammans med många andra inspirerande talare. Även om UFO-intresset är utgångspunkten så är det väldigt stort fokus på meditation och andlighet, vilket jag är väldigt glad över eftersom fenomenen är tätt sammankopplade – och eftersom en del av min livsuppgift är just att sprida det andliga perspektivet på UFO-frågan.

 

Festivalen äger rum 16-18 augusti i Höör i Skåne och jag hoppas få se så många av er som möjligt där! Mer info kommer. Till dess kan du läsa mer om talarna och kommande biljettsläpp på Preflood.se, länk i kommentarerna.