Om Moder Jord-nätverket

Om Moder Jord-nätverket

Moder Jord-nätverket är ett andligt nätverk som fungerar som en kanal för djupgående kanaliserade budskap från bland annat Gudomliga Medvetandet (“Gud”) och upplysta civilisationer i Kosmos. Budskapen handlar om helandet av Moder Jordövergången till Nya Andliga Tidsåldern, lyftandet av Jordens kosmiska karantän (för öppen kontakt med våra kosmiska vänner), och vikten av inre arbete och jordning inför Övergången. Vi sprider också en healingteknik för djupgående jordning och andlig transformation  Moder Jord-healingVarje månad har vi globala healingsessioner för Moder Jord tillsammans med våra medlemmar och ett stort kosmiskt nätverk av hjälpare i högre dimensioner, enligt kanaliserade instruktioner. Nätverket drevs av Maria Bertram (som kanaliserade budskapen) och Manne tills Maria tragiskt avled 2020. Idag driver Manne nätverket själv, baserat på Marias kanaliseringar och Mannes intuitiva kunskap. 
 

2009-2019 – Maria och Manne driver nätverket 

Moder Jord-nätverket är ett globalt andligt nätverk som startades av Maria Bertram 2008. Hon hade flyttat till Bryssel och gjorde karriär, men blev utbränd och fick ett andligt uppvaknande där andevärlden uppmanade henne att börja med healing, och senare att starta nätverket. Senare samma år fördes hon samman med mig, Manne, som även jag var på en andlig resa, och vi började driva nätverket tillsammans från Norrtälje utanför Stockholm. 


Jag och Maria var själsliga partners, och drivandet av nätverket är en del av en gemensamma livsuppgift här på Jorden, som en del av övergången till den Nya Andliga Tidsåldern. Vi levde i en stor utsträckning utanför Matrisen (“the Matrix”) i vår stuga under tio års tid, för att kunna lägga allt vårt fokus på vår andliga utveckling och drivandet av nätverket. 
Förutom att driva nätverket via internet så höll vi också offentliga träffar där Maria kanaliserade budskap, alltid med gratis inträde. 

 

 

Om Marias dedikerade arbete

Från att Maria fick sitt andliga uppvaknande offrade hon allt i sitt liv för att kunna dedikera sig med själ och hjärta åt sin överväldigande livsuppgift, som handlade om att arbeta med det djupgående helandet av sig själv, Jorden, mänskligheten, och hela vårt Kosmos – inför övergången till Nya Andliga Tidsåldern. Hon arbetade tillsammans med ett gigantiskt nätverk av naturväsen, guider, uppstigna mästare och upplysta kosmiska civilisationer – “Kosmiska Moder Jord-nätverket”. 

 

Genom att hon undervisades i djupgående jordning och arbetade hängivet med det genom åren, så renade hon hela tiden sin andliga kanal på allt högre nivåer vilket gjorde att hon kunde ta emot klara och tydliga kanaliserade budskap på en sällsynt hög nivå. Hennes unika kanaliseringar har inspirerat, väckt, hjälpt och berört otaliga människor både i Sverige och i världen. 

2018-2020 – Marias sjukdom

Vi jobbade under ett enormt energimotstånd från krafter som ville hindra vårt budskap från att nå ut, vilket gjorde det allt svårare att driva nätverket. År 2018 diagnostiserades Maria med aggressiv bröstcancer. Efter en svår och lång kamp mot sjukdomen lämnade hon tragiskt sitt jordeliv i mars 2020, till min stora chock och förtvivlan. 

 

2021 – Manne nystartar nätverket

Efter en lång tid av uppgivenhet och förvirring fick jag i september 2021 tecken från mina guider på att jag skulle börja driva Moder Jord-nätverket igen, till min stora förvåning. Jag började med att skapa en ny hemsida och publicera en den långa artikeln Det som inte fick hända där jag berättade om den osannolika, omtumlande och traumatiska resan före, under och efter Marias tragiska bortgång. Min och Marias historia finns även kortfattat beskriven i en video från augusti 2023. Jag har förstått att detta tragiska öde var en del av våra livskontrakt, men jag har ännu inte tillgång till hela bilden. Sedan dess driver jag nätverket själv med stöd från Maria och mina guider i de högre dimensionerna. 

 

2023 – Youtube och Instagram

I juli 2023 uppmanades jag av guiderna att börja göra videor, och jag skapade  Youtube-kanalen som gav nätverket ännu en nystart och en möjlighet att nå ut till fler människor. I november startade jag även ett Instagramkonto för Moder Jord-nätverket. 

Jag känner en djup mening och tacksamhet för att jag trots allt kan fortsätta att driva nätverket och sprida det livsviktiga budskapet, eftersom det är min livsuppgift och ingenting i mitt liv känns viktigare! Jag hoppas kunna nå ut med nätverkets budskap till så många uppvaknande själar som möjligt i denna utmanande och omvälvande tid. 

 

Tillsammans kan vi hela och transformera Moder Jord. Tillsammans kan vi hela och transformera oss själva och varandra. Tillsammans kan vi skapa mirakel!