PUTTING THE TRIBE IN HIGH VIBE

För över 10 år sedan såg jag ljusarbetaren Zoë i TV4:s ”Livet på andra sidan”. Det var en oväntat fin och rättvis skildring av svenska medier och healers (lååångt innan de sände sitt ofina och orättvisa smutskastningsprogram ”Lockad till självmord” i januari där de myntade uttrycket ”Inkörsporten till Love and Light”).

 

Hursomhelst. Sedan dess har Zoë fortsatt att göra viktiga insatser för andliga Sverige. I somras träffade jag henne på Thoth-festivalen där hon berättade att hon under ungefär samma tid läste Moder Jord-nätverkets kanaliseringar. När hon stod på scen introducerade hon även sin nya satsning med det vackert klingande namnet ”High Vibe Tribe” (där High Vibe för mig står för yang – Himlen, medan Tribe står för yin – Jorden).

Zoë presenterar High Vibe Tribe på Thoth-festivalen

Jag har blivit inbjuden att ingå som en av många inspiratörer i ”triben” och bidra med just yin-energin  genom Moder Jord-nätverkets budskap, och det tackade jag gladeligen ja till! Underbart med någon som vågar tänka stort och brett och samla andliga kreatörer från vitt skilda discipliner under ett och samma paraply.

High Vibe Tribe är en nystarad community och prenumerationstjänst där man betalar för att varje månad få tillgång till olika typer av digitalt material från Zoë och andra andliga inspiratörer, på teman som ”Själens röst”, ”Ditt inre barn” och ”Moder Jord”.

 

Alla budskap jag sprider finns fortfarande gratis på alla mina kanaler, men här kommer jag presentera budskapen i nya former, såsom livesändningar från skogen med vägledda meditationer. Det här är en möjlighet för mig att nå ut med Moder Jord-nätverkets budskap till nya människor som är öppna för det, eftersom Zoës plattform har ungefär samma målgrupp som Moder Jord-nätverket.

 

Det tar dock några månader tills jag kommer att vara med. Till dess hittar du mer info på High Vibe Tribe Sverige på Facebook och highvibetribe.se