Video: Jag blev RADERAD på Facebook – Ett ANDLIGT perspektiv på attacker!

För en dryg månad sedan så gick jag ut med att jag skulle delta i ett föredrag med titeln ”Förda bakom ljuset”, där jag skulle ge mitt andliga perspektiv på den utomjordiska närvaron och även avslöja mörkläggning av UFO-fenomenet i Sverige.
 
Kvällen innan föredraget så raderades mitt Facebook-konto! Det är därför jag nu skriver från ett nystartat konto. Tusentals följare och material som jag skapat under 15 års tid försvann med en knapptryckning, och jag är långt ifrån den första som drabbas av denna typ av sanktioner för att jag står upp för sanningen. Det finns otaliga metoder och nivåer som dessa typer av attacker utförs på, men den gemensamma nämnaren är att tysta ner sanningssägare.
 
Så hur kan vi hantera denna typer av attacker på ett konstruktivt sätt? Hur gör vi då för att inte fastna i offerrollen? I den här videon reflekterar jag över attacker från ett andligt perspektiv. Om vi skapar vår egen verklighet, har vi då även valt de attacker vi utsätts för, och i så fall till vilket syfte?