VIDEO: SENASTE UFO-UTVECKLINGEN – ETT ANDLIGT HJÄRTÖPPNANDE PERSPEKTIV + ÅRETS BÄSTA UFO-VIDEOR!

För en vecka sedan hölls en historisk UFO-utfrågning i amerikanska kongressen, där visselblåsare vittnade om den utomjordiska närvaron och myndigheternas mörkläggning, och det  uppmärksammades i media över hela världen. I takt med att intresset för frågan ökar så vill jag med den här videon lyfta fram det andliga perspektivet, och hur UFO-upptrappningen både på himlen och i media hänger ihop med mänsklighetens medvetandeexpansion  och övergången till den Nya Tidsåldern.

 

Jag delar med mig av vad jag har lärt mig under de 10 år som jag levde ihop med min dåvarande partner Maria som var ett fantastiskt medium, där vi undervisades och vägleddes regelbundet av olika upplysta utomjordiska civilisationer från den Galaktiska Federationen – ibland samtidigt som deras skepp hovrade över trädtopparna i form av ljusprickar.

 

Jag avslutar med en meditativ uppläsning av utdrag från Marias kraftfulla kanaliseringar, och visar en sammanställning av de bästa 25 UFO-videorna från 2023 hittills, som en illustration över deras omfattande närvaro på Jorden och upptrappningen som nu sker.

 

 Gilla, prenumerera och sprid!