Denna bild kan förhoppningsvis avslöja zeppelinarbluffen och UFO-mörkläggningen en gång för alla

Jag hade inte planerat att detta skulle bli en följetång, men sedan jag skrev min första artikel om UFO-mörkläggningen i Tv4:s ”UFO-Mysteriet med Felix Herngren”, så har flera personer hört av sig med ny information som bara gör mörkläggningen allt mer uppenbar, och faktiskt även riktigt skrattretande. Jag tar därför chansen att löpa linan ut i att blottlägga mörkläggningen som pågår, eftersom jag tror det kan hjälpa människor att vakna upp till den högre verkligheten, och se de krafter som försöker hindra uppvaknandet.

Jag börjar med en sammanfattning. I onsdags skrev jag en kritisk artikel om Tv4:s UFO-dokumentär ”UFO-mysteriet med Felix Herngren”. Jag hade själv blivit tillfrågad att delta med mitt andliga perspektiv på UFO-fenomenet och mina egna UFO-videor, men avböjde på grund av att jag befarade att det skulle bli en kommersiell, vinklad och agendastyrd produktion – vilket jag hade rätt i på alla punkter.

Jag skriver i min artikel att hela programmet följer formeln ”Fånga upp – släck ner”, ett uttryck som jag myntade när jag skrev en tidigare artikel om UFO-Sveriges vittnesförnekande verksamhet. Deras ordförande Clas Svahn har blivit hela Sveriges ”UFO-expert” och den enda med rätt att uttala sig i frågan riksmedia, men trots sina 50 år i ämnet påstår han fortfarande att det inte finns något som pekar på att UFO-fenomenet har att göra med utomjordiska besök. Om någon har missat det så spelar förstås Clas rollen av ”UFO-experten” även i denna dokumentärserie.

Återigen, jag har verkligen NOLL intresse av att hänga ut någon specifik person, och har försökt undvika det in i det sista, men när en person blir som en hel institution och tillåts manipulera en hel befolkning i denna livsviktiga fråga, så måste någon säga ifrån. Eftersom ingen annan gör det, så känner jag mig så illa tvungen. Men jag lämnar hemskt gärna över bollen, då min huvudsakliga livsuppgift snarare handlar om andlighet och medvetandehöjning än om att avslöja UFO-mörkläggning. Jag vet också att jag gör mig till en måltavla med mina inlägg, men jag är inte rädd för att stå upp för sanningen och vet att jag har ett beskydd.

I min artikel tar jag upp mängder med exempel på hur programmet gång på gång först ”fångar upp” tittarna genom spännande och lovande reportage, för att sedan ”släcka ner” dem genom påstådda motbevis och förlöjliganden, förkroppsligat av Felix besvikelse och uppgivenhet. Framför allt ett reportage blottlägger denna agenda med största tydlighet, nämligen reportaget om UFO-incidenten i Hellefors 1981 där hundratals personer såg stort avlångt föremål sväva på låg höjd över staden. Vittnen beskriver föremålet som ”långtradarstort”, avlångt med rundade kanter utan synliga vingar eller detaljer, och med fyra fönster som lyste i olika färger, och en röd lampa i aktern.

Detta reportage, tillsammans med flera trovärdiga vittnen, tas upp i programmets ”fånga upp”-fas och händelsen framställs som spännande och vittnena som trovärdiga. Men snart övergår reportaget till ”släck ner”-fasen då Clas påstår att han vet vad det var folk såg, nämligen en zeppelinare – ett privat luftskepp. Han går så långt som att påstå att det är ”helt klarlagt” eftersom han knackade på hos en av de två personer som ägde en zeppelinare vid tillfället och som då påstås säga att “det var min kompis som flög”, varpå Felix instämmer med UFO-experten; “En zeppelinare. Där har vi svaret”. Case closed.

Jag har blivit kontaktad av både ögonvittnen till händelsen, luftskeppsentusiaster, och folk med insyn i UFO-Sveriges och Clas tidigare förehavanden, och alla avfärdar Clas förklaring. Jag fick även en länk till UFO-Sveriges egen artikel ”Stor cigarr brummade fram över Hällefors -1981” som de hade glömt att städa bort från sin hemsida inför programmets premiär, i vilken de avslöjar sin egen ordförande. I den gamla artikeln som fortfarande ligger kvar på UFO-Sveriges hemsida, och som ger intryck av att vara skriven av genuina sanningssökare inom organisationen, så avfärdar de luftskeppsteorin på punkt efter punkt. De skriver bland annat att det hade varit både omständligt, riskabelt, olagligt och ”meningslöst” att flyga ett privat luftskepp under de aktuella förhållandena. De beskriver även att det fanns två svenska luftskeppsägare vid tillfället vilka båda kontaktades och nekade till en flygning den aktuella kvällen. De kartlägger även att inget av de två skeppen var i flygbart skick vid tillfället.

Om någon fortfarande tror att det handlade om en zeppelinare så ber jag er att titta på den bifogade bilden. Den visar nämligen den exakt den modell av zeppelinare som det fanns två exemplar av i Sverige vid tillfället, enligt UFO-Sveriges egen artikel. Modellen heter Cameron D-96 och ser snarare ut som en luftballong med raketvingar, och det blir skrattretande när man jämför denna med vittnesmålen. Ett ögonvittne hörde av sig till mig efter mitt inlägg och sa att ”Vad gäller Cameron D-96 så finns ingen liket alls. Närmast ett skämt”.

Nu till det viktigaste. Vad innebär då avslöjandet av denna potentiella lögn? Det innebär att Sveriges ”UFO-expert” och ordförande för UFO-Sverige i så fall tillåts ljuga svenska folket rakt upp i ansiktet på bästa sändningstid, och därmed även ogiltigförklara inte bara de vittnen som träder fram i dokumentären, utan även de hundratals människor som bevittnade händelsen 1981. Det är också ett tydligt exempel på den mörkläggning som den Makteliten ägnar sig åt för att hindra mänsklighetens uppvaknande, genom sofistikerad manipulation och infiltration.

Men som jag sagt tidigare, ingenting kan hindra det kollektiva uppvaknande som nu sker – och ofta leder Maktelitens strategier bara till att uppvaknandet snabbas upp i och med att deras uppenbara lögner synliggörs.

Så allt är som det ska, men lögnerna behöver avslöjas, det är en del av den kollektiva uppvaknandeprocessen.

Jag avslutar artikeln på samma sätt som mina tidigare två artiklar i ämnet:

Låt dig inte släckas ner. Du vet vem du är. Du vet vad du upplevde. 🐥

Illustration 1
Illustration 2
Illustration 3
Mysteriet löst!