Videosläpp på fredag 10.00: Healingceremoni med sound healing och trumcirkel för Moder Jord

I den här videon får ni se höjdpunkter från Moder Jord-nätverkets healingceremoni för Moder Jord med kakaoceremoni, sound healing och trumcirkel i april.

 

Videon (som har premiär fredag 10.00) är inspelad vid Ängsholmsbadet vid Rönningesjön i Täby 24 april 2024 (fullmåne). Stort tack till professionella filmaren Néstor Salazar för magisk videoupptagning.

 

Se Facebook och Instagram för teasers inför videosläppet. 

 

Videon visar inte bara en vacker stund med helande toner, utan sammanfattar även min egen utvecklingsresa. För bara ett år sedan hade jag aldrig anordnat en ceremoni, jag ägde inte ett enda instrument, och jag hade aldrig skapat en video. Mina passioner har drivit mig att utvecklas i en takt jag inte kunnat föreställa mig, men jag har samtidigt fått kämpa väldigt, väldigt hårt det senaste året för att kunna skapa det jag idag skapar.
 
Förra sommaren fick jag en oväntad inre aktivering som sound healer. Sedan dess har jag skaffat ständigt nya instrument och passionerat utforskat vackra och helande ljud och toner. Jag både stolt och tacksam att jag idag får äran att skapa sound healing inför grupper på detta sätt, även om jag fortfarande bara är i början på min sound healing-resa.
 
Jag är så glad att jag har hittat ett sätt att integrera ljudhealingen i Moder Jord-nätverkets verksamhet, inte minst genom den jordande didgeridoon och shamantrumman som är fantastiska verktyg för att uttrycka Moder Jords jordande frekvenser. 

Info om Moder Jord-nätverkets kommande healingceremonier för Moder Jord (varje fullmåne):

 

Träffar med healingceremoni (kakaoceremoni, sound healing, trumcirkel)
Distanshealingsessionerna för Moder Jord (sker parallellt samma datum)