Carnac – “Frankrikes Stonehenge”

När jag städade källaren dök en anteckningsbok upp från Maria (som lämnade jordelivet 2020). Det var en anteckningsbok som jag aldrig sett förut, trots att jag gått igenom samma lådor flera gånger, och det är texter hon skrev månaderna innan vi träffades (då drev hon Moder Jord-nätverket i liten skala på egen hand). Mycket spännande läsning, och jag har fått tecken från Maria att jag gärna får dela med mig av texterna. Det är kanaliserad vägledning riktad till mänskligheten, kosmisk poesi, och berättelser om hennes energiarbete.

Det här är anteckningarna från hennes resa till kraftplatsen i Carnac i Brittany, Frankrike, dit hon kallades för healingarbete 2009. Spännande läsning för oss som är intresserade av energiarbete med Moder Jords kraftplatser. Denna fantastiska 1,3 km långa uppsättning av ca 3000 megaliter kallas ”Frankrikes Stonehenge” och är den största megalitiska uppsättningen i världen. Enligt Wikipedia har stenarna huggits ut och ”släpats” dit från ett stenbrott flera kilometer bort – trots att många väger över 50 ton! Kanske finns det en lite mindre ”jordnära” förklaring?

”Den 25/1 2009 öppnade jag upp Hjärtchakrat i Carnac med hjälp av det kosmiska Moder Jord-nätverket, mina vänner och hjälpare från de högre dimensionerna. Carnac är en helig plats med en flera kilometer lång uppsättning av megaliter i långa rader som fungerar som ett energibatteri. I den ena änden (närmast Carnac-stranden) finns de lägsta tonerna och den mörkaste energin (yin = kvinnlig). I den andra änden finns de högsta tonerna och den ljusaste energin (yang = manlig).

Megalitsystemet är som ett gigantiskt piano av toner = energifrekvenser. Det är ett kilometerlångt energiband som laddas och intensifieras av megaliterna. Energibandet är sammankopplat med energitrådar över hela Jordklotet. Hjärtchakrat är ett gigantiskt energibatteri som laddas upp och alstrar hela Jordens energisystem. I mitten av ”pianot” finns den perfekt balanserade kärleksenergin (Den Högsta Gudomliga Kärlekskraften) och ingången till kommunikationen med plejadinnevånarna, deras menhir (”stående sten”) vilken är deras ingång till vår värld.

Den 26/1 gick jag runt hela stenuppstättningen – hela bandet från den lägsta frekvensen upp till den högsta, som i modern tid tyvärr har genom skurits med vägar, hus och åkermark. Hela den här platsen är över 10 000 år gammal och har byggts med hjälp av vänner från Plejaderna, Sirius och Orion. Jag fann även en menhir som numera är Sirius ingång till vår planet och en plats för initieringar och ljusöverföringar. Orions ingång är den stora runda stenen i början av bandet, intill den stora runda liggande stenten. Under dagen renade jag hela bandet från början till slut så att Hjärtchakrats flöde kunde flöda helt obegränsat”.