Filmtips för framtidshopp: Thrive I & II

Det hade gått mig helt förbi att det har släppts en uppföljare till den klassiska holistiska dokumentären ”THRIVE – What on Earth will it take” från 2011 (11/11/11). Därför vill jag tipsa er alla om båda filmerna, i denna shadowbannandets tidsålder.

 

THRIVE var verkligen banbrytande när den kom. Den satte ord och bild på det som så många av oss uppvaknade själar kände på sig när det gäller sjukdomstillståndet som världen befinner sig i idag – men också gav hopp om faktiska lösningar! Lösningar som bygger på Existensens inneboende drivkraft att utvecklas och blomstra (“thrive”), till skillnad från etablissemangets världsbild som bygger på brist och konflikt.

 

Den första filmen går på ett pedagogiskt sätt igenom och väver samman ämnen såsom helig geometri, crop circles, det riggade ekonomiska systemet, UFO-mörkläggnigen, förgiftningen av befolkningen genom genom mat- och läkemedelsindustrin, men med huvudfokus på det systematiska förtrycket av fri energi. Filmen inspirerar varje människa till att vara en del av lösningen, och hur vi kan bidra till skapandet av nya holistiska levnadssystem, och frigöra många av de redan existerande lösningarna här på Jorden.

 

Alla kanske inte gillar estetiken i filmen (den må ha lite amerikansk scientologi-känsla) men det är en betydelselös detalj i sammanhanget. Se den med ett öppet hjärta så har den otroligt mycket att ge – eftersom filmskaparen har gjort den med öppet hjärta. Det är definitivt en av de viktigaste andliga dokumentärerna någonsin.

Nu upptäckte jag att de gjort den uppföljare, ”THRIVE II – This is what it takes” som släpptes redan 2020! Jag förstod inte hur jag hade kunnat missa den! Eller jo, när jag såg den förstod jag. Innehållet är sprängstoff, information som skulle revolutionera världen. Filmen bygger vidare på de decentraliserade och energiteknologiska lösningarna och levnadssystemen som de introducerar i den första filmen, men har den här gången har de ännu fler lösningar  och uppfinningar att presentera.

Det blir väldigt konkret när de besöker uppfinnare som kommit med revolutionerande holistiska metoder och uppfinningar, men som sedan blivit utsatta för Maktelitens förtryckarmaskineri. Några av mest häpnadsväckande exemplena är när de besöker en amerikansk läkare vars metoder har lyckats hela 96% av sina cancerpatienter i de första tre stadierna (och 81% i fjärde stadiet), eller när de besöker en uppfinnare i Zimbabwe som byggt en fri energi-generator som de testar och inser att den faktiskt fungerar!

Det är med andra ord inte mer kunskap eller mer teknologi som vi behöver för att bekämpa sjukdom, fattigdom, och krig – utan det handlar om att mänskligheten som kollektiv behöver nå en tillräckligt hög medvetandenivå att vi ser igenom Maktelitens kontrollsystem, som ersatt de naturliga systemen, och helt enkelt ta tillbaka makten över våra liv och över vår planet! När tillräckligt många av oss vaknar upp och vi når kritisk massa kommer Makteliten inte längre kunna kontrollera oss och hålla ifrån oss det som egentligen tillhör oss! Det är just i den processen vi befinner oss nu, i slutstriden om det mänskliga medvetandet.

 

THRIVE-filmerna är fantastiska på det sättet att de sammanställt och sammanvävt så mycket inspirerande information från vitt skilda discipliner och områden i världen, och presenterar den med FRAMTIDSTRO och HOPP! Se dem eller se dem igen!

 

 

Här kan du se filmerna på Youtube:

 

“THRIVE – What on Earth Will it Take?” (Svensktextad)

https://www.youtube.com/watch?v=guRLciQqd6E

 

“THRIVE II – This is What it Takes”

https://www.youtube.com/watch?v=nq2MCxXn3vg