FÖRSTA ÅRET MED NYA MODER JORD-NÄTVERKET – UTAN MARIA

Artikelns innehåll

Arbetsdelningen i  Moder Jord-nätverket / Moder Jord-nätverkets roll / Den totala förvirringen / Ett nytt uppvaknande / Den nya hemsidan / Den inre konflikten / Moder Jord-nätverkets framtid

 

Nu har det gått ett år sedan jag publicerade Moder Jord-nätverkets nya hemsida, tillsammans med artikeln ”Det som inte fick hända” om den turbulenta tiden innan, under och efter min partner Maria Bertrams tragiska bortgång. Innan dess hade arbetet med Moder Jord-nätverket runnit ut i sanden efter många år av attacker på flera plan, och slutligen Marias svåra sjukdom och bortgång.

 

När Maria, som grundade Moder Jord-nätverket och kanaliserade budskapen som låg till grund för nätverket, lämnade jordelivet i mars 2020 hamnade jag i en kris på flera plan. Dels sörjde jag förlusten av min själsfrände och barnens mamma, och dels sörjde jag förlusten av min livsuppgift, eftersom deft kändes som att den gick förlorad genom förlusten av Maria.

Att fortsätta driva Moder Jord-nätverket själv kändes helt uteslutet, men samtidigt kände jag ett enormt ansvar att föra Moder Jord-nätverkets viktiga budskap vidare, eftersom ingen annan än jag kunde axla den rollen. I den här artikeln berättar jag om hur jag uppmanades av guiderna att starta upp Moder Jord-nätverket igen och driva det på egen hand, hur omöjligt det än kändes, och hur jag tog mig an uppgiften och lyckades hålla Moder Jord-nätverkets låga brinnande under det första året.

 

~ Arbetsdelningen i  Moder Jord-nätverket ~

Jag sammanfördes med Maria 2009 genom Moder Jord-nätverket som hon då drev själv i liten skala, och vi började driva nätverket  tillsammans. Arbetsdelningen var tydlig. Maria stod för att kanalisera de andliga budskapen – vilket krävde hårt arbete av jordning och inre rening, och jag stod för paketering och administrering (texter, hemsida, nyhetsbrev).

 

~ Moder Jord-nätverkets roll ~

Marias långa och djupgående kanaliseringar från bland annat Gudomliga Medvetandet (Gud) och upplysta civilisationer i Kosmos berörde människor på djupet, och snart letade de sig även utanför Sveriges gränser, och Moder Jord-nätverket blev ett globalt nätverk. Förutom att sprida de kanaliserade budskapen och jordningstekniken ”Moder Jord-healing” hade vi även globala distanshealingsessioner för Moder Jord varje fullmåne.

 

Guiderna pratade alltid med väldigt stora och högtidliga ord när de pratade om Moder Jord-nätverkets roll på Jorden, vilket bara gjorde förvirringen efter Marias bortgång ännu större. De berättade att Moder Jord-nätverket på Jorden även är en del av det ”Kosmiska Moder Jord-nätverket” bestående av naturväsen, mästare och upplysta civilsationer runt Jorden som samarbetar med oss och deltar i healingsessionerna för Moder Jord. Det var vår livsuppgift att genom nätverket sprida budskapet om vikten av djupgående jordning och om den heliga kvinnliga mörkerenergins förestående återuppståndelse, som hade en avgörande roll inför övergången till den Nya Tidsåldern – ett budskap som enligt guiderna de flesta andra medier var för ojordade för att kunna ta emot och förmedla.

~ Den totala förvirringen ~

När Maria efter två års kamp mot elakartad cancer lämnade jordelivet vad jag fylld både av en fruktansvärd förtvivlan men även av fruktansvärd förvirring – HUR kunde detta vara meningen!? Jag kände mig helt paralyserad inför tanken att skriva och berätta om Marias bortgång för Moder Jord-nätverkets följare. Hur skulle jag kunna ge någon annan svar och hopp när jag inte ens kunde frambringa svar och hopp åt mig själv? Jag bestämde mig för att gömma mig under en sten för resten av livet och låta Moder Jord-nätverket rinna ut i sanden permanent. Hejdå livsuppgift.

 

~ Ett nytt uppvaknande ~

Någonstans djupt inom mig visste jag dock att mitt arbete med Moder Jord-nätverket inte var färdigt, och mycket riktigt… Ett och ett halvt år senare får jag se en artikel med ett mystiskt ljusfenomen över Sverige.  När jag ser bilden så känner jag hur en portal till Kosmos öppnar sig genom bilden av fenomenet – och jag får en energiöverföring och ett budskap från den utomjordiska människocivilisationen ”De Oövervinneliga” som skapade ljusspiralen över Norge 2009 och som genom Maria förmedlade deras budskap till mänskligheten som gjorde Moder Jord-nätverket internationellt känt. Civilisationens ledare Dibarak förmedlade till mig att det var dags att återuppta min livsuppgift där Moder Jord-nätverket var en viktig del, och att tiden var inne för att skriva och berätta om Marias bortgång.

~ Den nya hemsidan ~

Jag började skriva på ett utkast till ett kort Facebook-inlägg, som sedan växte sig allt större… tills det blev till den tredelade artikeln; ”Det som inte fick hända – En personlig berättelse från en ljusarbetare mitt i ett Kosmiskt drama”. Förutom min personliga berättelse får jag även under skrivandets gång till mig flera kortare kanaliserade budskap, vilket var extremt sällsynt för mig, som guiderna ville ha med i artikeln. Jag uppmanades också att återuppta healingsessionerna för Moder Jord varje fullmåne. Parallellt med artikeln så arbetade jag med en helt ny hemsida, eftersom den gamla hackades upprepade gånger och låg nere sedan många år tillbaka. Även om hemsidor tyvärr på många sätt blivit omoderna och ersatts av sociala medier, så var en hemsida det bästa sättet att samla all information på ett och samma ställe.

 

Efter ett års arbete med hemsidan och alla dess texter är den nu ”färdig”, det vill säga alla Marias fantastiska kanaliseringar är upplagda, inklusive de tre opublicerade kanaliseringarna jag hade kvar från Maria. Jag har även skrivit klart alla ofärdiga artiklar som är baserade på de budskap som Maria kanaliserade ner, och även vägletts till att skriva en rad andra artiklar och inlägg under året som gått, och även fått fota och filma hälsningar från ufo-prickar på natthimlen som visar sitt deltagande.

Den röda tråden i de flesta artiklarna är budskapet om hur balansen mellan den kvinnliga mörkerenergin och den manliga ljusenergin (yin och yang) behöver återställas, genom återkomsten av den ”Heliga Kvinnliga Röda Elden” som har en nyckelroll i människans och Moder Jords uppstigning. En annan viktig del är våra kosmiska vänners roll i vår andliga transformation, och det succesiva lyftandet av den kosmiska karantänen.

~ Den inre konflikten ~

Däremot kan jag fortfarande inte påstå att min intuition har öppnats upp som mycket som jag hoppades att den skulle göra, än! Jag kan fortfarande inte kanalisera på beställning. Men jag ser faktiskt öppnandet av min intuition som en nödvändighet för att Moder Jord-nätverket ska kunna fortsätta nå ut med sitt viktiga budskap i längden, nu när alla ”gamla” (egentligen tidlösa) kanaliseringar och artiklar från Maria är publicerade. Jag arbetar med öppnandet av mitt tredje öga regelbundet, och har tillit till att jag kommer få den hjälp jag behöver när tiden är inne.

 

Många tycker att jag ska göra videor – och jag vet att de flesta inte orkar läsa längre texter längre (ironiskt nog på grund av den ojordning som sociala medier-beroende skapar – vilket är ett resultat av överskottet av manlig energi), men jag känner mig inte redo att göra videor förrän jag själv öppnat upp min förmåga att kanalisera budskap, eftersom jag själv fortfarande har frågor om vissa aspekter av Moder Jord-nätverkets budskap, frågor som jag själv behöver få svar på innan jag känner mig redo att bli en representant för budskapet i videoformat.

 

~ Moder Jord-nätverkets framtid ~

Trots allt inre motstånd är jag idag stolt över att kunna presentera en färdig hemsida (och en motsvarande internationell hemsida) som jag påbörjade arbetet med för ett år sedan, ett arkiv för Moder Jord-nätverkets unika  budskap om jordning som vägen till andlig transformation – budskap som ingen annan sprider, och som Maria gav sitt liv för att kanalisera ner och sprida till mänskligheten. Jag fortsätter att driva nätverket efter bästa förmåga, med distanshealingsessionerna för Moder Jord varje månad, och hoppas att jag så snart som möjligt får den hjälp jag behöver från mina guider att öppna upp min intuition för att kunna ta emot nya budskap om människans och Moder Jords transformation och vägen till den Nya Andliga Tidsåldern, Gudinnans Tidsålder.

 

Jag känner mig i ärlighetens namn fortfarnade både förvirrad och otillräcklig när det gäller hur jag ska kunna fortsätta nå ut med Moder Jord-nätverkets budskap utan några nya kanaliseringar, samtidigt som jag intuitivt känner att nätverket fortfarande har en viktig roll att fylla under de kommande åren, vilket även andra mediala personer har bekräftat för mig. Men jag gör mitt allra bästa, är lyhörd för min intuivita vägledning, och har tillit till att jag får den inspiration och hjälp jag behöver, varje steg längs vägen.

 

Livet går vidare, budskapet lever vidare, och den Gudomliga Planen fortsätter att utveckla sig på sätt som jag aldrig hade kunnat förutspå. Ett stort tack till alla er som följer Moder Jord-nätverket, arbetar med er jordning och deltar i de månatliga healingsessionerna för Moder Jord, för hon behöver hjälp att sprida sin kvinnliga röda energi mer än någonsin.

 

”Allting är precis som det ska, och allting kommer att bli just precis så som det ska bli”. /Gudomliga medvetandet (Gud) genom Maria Bertram

 

 ~ 

Artiklar från hemsidan: 

 

Kanaliseringar – arkiv med Marias 15 kanaliseringar 2009-2017

Jorda dig själv med Moder Jord-healing

”Vägen till Ljuset går genom Mörkret” – En artikelserie i sju delar om kosmologin bakom djupgående jordning som vägen till andlig transformation

”Det som inte fick hända” – En personlig berättelse från en ljusarbetare mitt i ett Kosmiskt drama”