“Glitch in the matrix”-fenomenet

Artikelns innehåll: När 5D-verkligheten visar sig i 3D-matrisen / Tre exempel från mitt liv / Frågan från Universum / 5 utvalda videor från Youtube~ När 5D-verkligheten visar sig i 3D-matrisen ~

Vi lever i den 3:e dimensionen, eller hur? Och vi är på väg att stiga upp i den 5:e. Den 3:e dimensionen är egentligen en slags virtuell verklighet, en programmerad datamatris, utformad för att vi ska uppleva separation och begränsning. I den 5:e dimensionen är begrepp som tid, rum och materia inte lika fasta. Det som är möjligt, och helt naturligt, i den 5:e dimensionen skulle de flesta människor kalla “fysiskt omöjligt” i den 3:e. Men det sker allt fler “glitches” i vår 3D-matris, som trotsar alla naturlagar, för att få oss människor att inse att vi lever i en programmerad virtuell verklighet och att det finns en högre verklighet bortom den begränsade verkligheten vi nu lever i.

Mänskligheten, tillsammans med Moder Jord, håller långsamt på att stiga upp i den 5:e dimensionen. Det sker både på individuell och kollektiv nivå. För att du som själ ska få full tillgång till den 5:e dimensionen behöver du höja dina frekvenser till en så hög nivå att de matchar frekvenserna i den 5:e dimensionen. Först då kan du bli en del av den och göra den till din verklighet. För att ha möjlighet att komma dit här och nu krävs år av hårt arbete med att hela och rena din energikropp från karma, blockeringar, ego, negativa känslor och begränsade föreställningar om verkligheten. 

 

På den kollektiva nivån börjar det visa sig allt fler tecken på att den 5:e dimensionens verklighet tränger sig på. Det är som att det börjar ske allt fler “läckor” från 5D till 3D, som sätter de fysiska lagarna ur spel för ett ögonblick. Det kan handla om allt från att ett objekt teleporterar när man vänder ryggen till (vilket min dotter upplevde med en mobiltelefon), till hopp mellan olika tidslinjer. Dessa typer av fenomen kallas ofta för “Glitch in the Matrix” och har blivit ett stort fenomen på sociala medier. De vanligaste videorna av fenomenet är flygplan och fåglar som står stilla i luften, i strid med alla naturlagar.~ Tre exempel från mitt liv ~ 

* För ett antal år sedan jobbade jag i hemtjänsten på ön Blidö här i Roslagen. Jag skulle köra bil från den norra till den södra delen av ön, längs den stora huvudvägen, som är det enda sättet att ta sig tvärs över den avlånga ön med bil. När jag hade åkt från norra delen till ungefär mitten av ön, samtidigt som jag satt och dagdrömde, så får jag en chock när jag upptäcker att jag plötsligt åker norrut! Jag är med andra ord på väg “tillbaka” dit jag kom ifrån! Jag kan inte ha vänt bilen omedvetet eftersom det är en enda lång raksträcka utan rondeller, plus att jag hade jobbat på ön länge, och kände till vägen mycket väl.

 

* Ytterligare ett exempel från min tid i hemtjänsten. En kollega ringde och sa att hon hade lagt en nyckelknippa under dörrmattan utanför vårt kontor, och bad mig åka och hämta den. När jag kom till kontoret lyfte jag på dörrmattan men där fanns inga nycklar, bara lite sand och grus. Jag lyfte till och med hela dörrmattan från marken för att vara helt säker. Jag ringde då till kollegan som åkte för att möta mig. Jag väntade utanför kontoret hela tiden. Men när hon lyfte på mattan så låg nyckelknippan plötsligt där! Det var en stor nyckelknippa, så jag kan omöjligt ha missat att den låg där. Jag förstod INGENTING och försökte övertyga kollegan om att “Det här är någonting övernaturligt!!!” men hon bara log och skakade på huvudet. 

 

* När jag bodde strax utanför Norrtälje skulle jag åka in och handla tidigt en morgon. Jag såg soluppgången långt till vänster om bilvägen på vägen in mot affären. Jag minns det så väl då den var så fantastiskt vacker och jag fick vrida huvudet åt vänster för att beundra den. När jag åkt en stund så upptäckte jag att solen istället är på väg upp långt till HÖGER om samma väg – tvärs emot där jag såg den sist! Jag fick alltså vrida huvudet åt vänster första gången jag såg solen, och fick sedan vrida det åt höger andra gången jag såg solen – på samma raksträcka! Jag har kollat på kartan för säkerhets skull, som bekräftade att det var en lång raksträcka jag åkte på, och att det alltså inte kan ha rört sig om att vägen hade svängt utan att jag märkte det, och att det var samma soluppgång jag tittade på. ~ Frågan från Universum ~

När jag skriver detta så kommer ett förtydligande budskap till mig intuitivt. Varje gång vi får en upplevelse av detta slag så är det en utmaning av vår verklighetsuppfattning, och en möjlighet att expandera den. Det är en fråga från Universum: “Är du redo att ta till dig denna upplevelse? Är du redo att höja dina frekvenser en nivå så att denna ‘fysiskt omöjliga’ upplevelse innefattas i din verklighet?” Därför är det viktigt att ta denna typ av upplevelser på allvar. Många människor, exempelvis min kollega med nyckelknippan, svarar instinktivt NEJ på denna fråga genom att vifta bort händelsen som omöjlig. 

 

Men när vi svarar JA genom att lita på det vi upplevt, så sker en faktisk höjning av våra frekvenser, från en verklighetsuppfattning där vi inte trodde det som skett var möjligt, till en verklighetsuppfattning där vi vet att det faktiskt är möjligt. Som ett litet inträdesprov till nästa frekvensnivå på vår stegvisa uppstigning mot den 5:e dimensionen. Även om vi initialt svarar nej på frågan från Universum kan vi i framtiden, när vi blivit redo för det, omtolka minnet av upplevelsen och först då genomgå frekvenshöjningen. 

 

Har du några egna “Glitch in the Matrix”-upplevelser? Någonting som inte följde de “fysiska lagarna” om tid och rum? Tänk efter noga, för jag tror att vi alla har upplevt denna typ av händelser, men oftast viftat bort dem istället för att lita på vad vi faktiskt upplevde. Vi har förmodligen alla svarat nej på frågan från Universum många gånger, men vi får alltid nya chanser. 
~ Fem utvalda videor från Youtube ~

1. Flygplan med banderoll står stilla i luften:
2. Låda studsar tillbaka in i rullande lastbil två gånger:
3. Släckt lampa är tänd när den reflekteras i spegel
4. Stång på tunnelbanespärr går rakt genom mans ben:
5. Rovfågel ”fastnar” i luften, flyger två sekunder, och ”fastnar” igen: