UFO-veckan

Förra veckan satte jag mig och mediterade vid en sjö, och det var stor aktivitet av “flygplan” och mystiska ljusprickar. Jag började filma vissa av dem, och fortsatte med det i flera kvällar i rad. Resultatet presenterar jag i “UFO-veckan” där jag valt ut de sju bästa videorna och lägger upp en varje dag! Enjoy!

 

UFO-veckan

UFO-veckan

Den här veckan har jag startat projektet ”UFO-veckan”, efter att ha suttit ute vid en sjö flera kvällar och mediterat och filmat UFO:n. Jag har valt ut de sju bästa videorna och kommer lägga upp en varje dag under denna vecka, på den här sidan! Men bara så att ingen får för orealistiska förväntningar, det handlar ”bara” om ljusprickar, filmade med en mobilkamera på långt avstånd i mörker, men där det ändå framgår tydligt genom deras beteende att det inte kan handla om flygplan.

 

Bakgrund

För en vecka sedan åkte jag ut till en av mina favoritsjöar för att meditera och prata med mina guider om min livssituation. Vid sådana tillfällen brukar det ofta vara stor aktivitet av ”flygplan” och andra mystiska ljusprickar som flyger lågt över trädtopparna, och så var det även denna gång. Jag kände en enorm glädje över deras närvaro och tog fram mobilen och filmade entusiastiskt några av dem. Det var en underbar känsla att sitta och spana och filma alla ”flygplan” och se vilka av dem som avslöjade sig genom mystiska och ”omöjliga” manövrar.

 

Nästa dag kände jag en enorm dragning till att åka tillbaka för att fortsätta kontakten. För det är just vad det är – direkt, eller åtminstone indirekt, kontakt med civilisationer som rest hit från andra delar av vårt oändliga Kosmos för att besöka oss på Jorden. Tanken är svindlande. Men jag vet att den är sann.

 

Jag klädde mig varmt, tog med mig en fällstol, en termos te och åkte tillbaka till sjön. Så fort jag gick ur bilen så var aktiviteten igång, och ljusprickarna flög över skogen i en strid ström. Det tog mig minst tio minuter innan jag kunde släppa mobilen som jag filmade med och hålla mitt lilla välkomsttal som jag alltid brukar hålla till alla som jag vet deltar vid mina meditationer och ceremonier ute i naturen, såsom naturväsen, guider och andra civilisationer från Kosmos. De deltar förstås vid allas meditationer och ceremonier – även dina – det är bara det att alla inte vet om det eller kan ta in det…. än.

 

Jag fortsatte med samma procedur i nåra dagar till, och längtade varje dag tills mörkret började falla och jag fick slå mig ner vid sjön med kameran för att dokumentera deras närvaro. Jag hann även med att meditera, prata med guiderna, ljuda (sjunga strupsång) och göra ceremonier för att hela platsen och aktivera Moder Jords kvinnliga energier.

 
Min livsuppgift

Får jag några telepatiska meddelanden? Vet jag vilka det är som döljer sig bakom ljusprickarna? Nej, tyvärr! Det är förstås mitt mål att utveckla den förmågan, speciellt eftersom jag levde med Maria som var ett medium med en kristallklar kanal, där olika upplysta civilisationer gav oss telepatisk vägledning via henne under nästan tio års tid, även ibland samtidigt som vi stod och tittade på deras skepp (ljusprick) på natthimlen. Men en sak kan jag säga med säkerhet, det handlar inte om några ”Greys” utan snarare främst om olika typer av upplysta människocivilisationer, men givetvis även med helt andra typer av utseenden.

 

Vi spred några av de djupgående kanalseringarna via Moder Jord-nätverket, som många av er vet. Sedan Maria inte längre orkade kanalisera på grund av sin svåra sjukdom har jag haft som mål att själv ta över stafettpinnen – det känns som den enda naturliga fortsättningen på vår gemensamma livsuppgift, där en viktig del är att vara ambassadör för högt stående civilisationer från Kosmos och deras andliga vägledning inför övergången till Nya Andliga Tidsåldern. Ännu är jag inte där, men just därför känns detta projekt så djupt meningsfullt, det vill säga att filma våra kosmiska vänners närvaro och sprida dem till er!

 

Jag vet hur uppskattade mina UFO-videor varit tidigare. På det sättet kan jag fortfarande sprida våra kosmiska vänners energier, och öka medvetenheten om deras närvaro på Jorden. Kom ihåg att allting är energi, vilket betyder att videorna också är energiportaler till de olika civilisationernas skepp, och genom dem kan de sända energier till alla er som tittar på videorna! Jag hör alltid höga tjut i öronen när jag sitter och tittar på dessa flygande ljusprickar!

Ljusprickarna

Under de fyra kvällar jag satt vid sjön så har jag totalt sett över hundra ljusprickar som flugit lågt över skogen, även om de flesta flyger i raka linjer med blinkande ljus precis som flygplan. Men som sagt, ibland gör ljusprickarna plötsligt konstiga saker som att stå still och bara sväva i luften, byta håll och åka tillbaka där de kom ifrån, eller att leka ”tittut” bakom trädtopparna – anpassat så det syns precis från platsen där jag filmar. Vid ett tillfälle svarade de till och med på en önskan som jag uttryckte till dem, genom en manöver i luften. Ett annat exempel är att när jag väl kommer dit är det full aktivitet, och då kan det vara ett 30-tal ”flygplan” av olika typer som flyger lågt över skogen under en halvtimme. Sen kan det vara helt stilla i en halvtimme, som att det först är ”showtime” och sen paus med tid för meditation och kontemplation.

 

Varför ständigt dessa ”flygplans-trick”? Jo, för att det är vad de har fått tillåtelse att göra för den Galaktiska Federationen. De har inte rätt att tvinga sig på oss om vi inte är redo för dem, därför har de rätt till att visa sig som flygplan och helikoptrar (även som hologram i dagsljus) i väldigt hög grad. På det sättet kan de som sover tryggt fortsätta att sova, medan de som vet vad de ska leta efter och ser igenom illusionen upptäcker att ”flygplanen” ibland beter sig väldigt märkligt och att de intuitivt känner att det handlar om någonting annat.

Hoppas ni kommer att tycka om videorna och känna av våra kosmiska vänners närvaro, kärlek och energier. Jag hoppas även bilderna och videorna inspirerar er att själva gå ut och sätta er och spana mot skyn… mot alls vårt kosmiska ursprung. Förr eller senare kommer ni att upptäcka tecken på att de är där och kommunicerar med oss.

~


Exempel på Marias kanalisering från ett rymdskepp på himlen 2009:

“Vi har kommit för att visa oss för er” – Kanalisering av “björnhundarna” från “Kyran”, Galaktiska Federationen, 6 september, 2009

~

UFO-videorna

 
Video 1: Strob-UFO och en svagt blinkande ljusprick som tänds upp till ett lysande ljusklot med fast sken och flyger iväg + överraskning!

Videon inleds med två blinkande ljusprickar. Den övre blinkar som ett stroboskop, med en regelbunden ljuspuls.

Efter en stund väljer jag att lämna den övre pricken för att zooma in på den nedre, som flyger långsammare och blinkar med en svagare sken med en oregelbunden ljuspuls.

Efter en stund så flammar den plötsligt upp och blir till ett starkt lysande ljusklot, som om någon tänder en strålkastare, med ett ihållande ljus som fortsätter på sin bana. Efter en stund kommer ytterligare en överraskning!

Plötsligt ser jag i ögonvrån hur ännu ett starkt ljusklot höjer sig upp över trädtopparna på andra sidan sjön, men så fort jag lyckas hitta ljusklotet med kameran så sänker det ner sig igen. Återigen, en tydlig hälsning, och en busig tittut-lek, som ni kommer få se mer av i flera videor. Men jag är glad att jag i alla fall lyckades få med ljusklotet på bild innan de gömde sig igen.

Filmat vid Drängsjön (Domarudden), Åkersberga 03/02/23

 
Video 2: Svävande ljusklot vid trädtopparna övergår till svagt blinkande ljusprick och flyger iväg

Först vill jag berätta lite bakgrund. Andra kvällen när jag kom så välkomnades jag så fort jag klev ur bilen av ett ljusklot som flammade upp bakom trädtopparna i ett mycket starkt ljus, ungefär som i förra videon. Jag blev jättexalterad men innan jag hade hunnit börjat filma så övergick det till en svagt blinkande ljusprick som långsamt flög iväg i en rak bana. Dom är såna retstickor! Så den videon kunde jag inte använda mig av.

Nästa dag var jag verkligen på hugget och när jag kom med bilen så såg jag mycket riktigt ett nytt svävande ljusklot som hängde precis vid trädtopparna under den sista sträckan när jag körde längs sjön mot parkeringsplatsen, pulsen gick upp, och jag kastade mig ur bilen utan att ens stänga bildörren, och slet upp mobilen för att börja filma…

 

Filmat vid Drängsjön (Domarudden), Åkersberga 03/02/23

Som ni ser i videon så hann jag precis fånga några få sekunder av det svävande ljusklotet innan det övergick till en svagt blinkande ljusprick som flög iväg snett uppåt längs trädtopparna.

 

Det jag kan säga om videon här är att om man tittar noga så är det tydligt att den förändrar sitt ljus, dels att den först är ett ljusklot med ett ihållande sken, som sen övergår till en betydligt mindre prick, som dessutom blinkar svagt.

 

Här har jag lagt två stillbilder på varandra och då blir det tydligt vilken skillnad det är i ljusskenet.

Om någon undrar så tittade ljusklotet INTE upp på samma ställe som i video 1, utan det är vid två olika ställen som ni ser här när jag lagt bilderna intill varandra.

Video 3: Oregelbundet blinkande ljusprick gör en långsam 90°-sväng och försvinner ner bakom trädtopparna

Här ser vi en ljusprick som blinkar med en väldigt oregelbunden ljuspuls, ibland en blinkning, ibland två, ibland flera snabba som ett stroboskop. Men det mest spännande är ju att vi ser att den först rör sig nedåt, för att sen vända för att röra sig åt höger. Här kan ni se själva när den byter riktning, även om det kanske inte är så lätt att se.

 

Filmat vid Drängsjön (Domarudden) i Åkersberga, 04/02/22

När jag gjorde en analys och lade stillbilder från filmen på varandra så framträder det tydligt hur den gör en skarp 90 graders-sväng från att gå nedåt, till att istället gå nedåt åt höger.

 
Video 4: Svävande ljusklot transformeras långsamt till flygplanshologram

Den här videon kräver lite mer av dig som tittare då den är mer lågintensivt mystisk, men det är värt det för dig som vill vara UFO-detektiv och orkar titta i 6 minuter. Annars kan du titta på de första sekunderna och sen hoppa fram till 5:30 så ser du att flygplanet som syns i slutet definitivt inte är samma sak som det svävande ljusklotet som syns i början av videon. Det är med andra ord inget ”riktigt” flygplan, utan ett hologram.

 

Videon visar inledningsvis ett starkt lysande ljusklot som svävar över trädtopparna i nästan 2 minuter innan det krymper och börjar sin väldigt långsamma transformation till ett ”flygplan” (påbörjas vid ca 1:40). Sen flyger den tvärs över hela sjön mot mig, och passerar dessutom en annan misstänkt ljusprick som hänger högt på himlen. Ju närmare mig  den flygande ljuspricken kommer, desto tydligare syns det att det transformerats till ett flygplan. När det flög över mig såg jag tydligt flygplanet, det vill säga en flygplanskropp med varsin lampa på vingarna, en grön ihållande lampa och en röd blinkande lampa. Självklart imiterar dessa flygplanshologram verkligheten. Ljuspricken flyger ljudlöst tills den är relativt nära, först då kommer flyplansljudet. Normalt sett hörs flygplan även från andra sidan sjön.

 

Jag har sett denna transformation otaliga gånger, och i början lyckades sinnet ofta bortförklara direkt efter händelsen med att ”det var nog ett flygplan hela tiden, jag minns nog fel när jag tyckte det var ett svävande ljusklot först”. Det logiska sinnet är programmerat att upprätthålla den tredimensionella verklighetsuppfattningen till varje pris. Men genom den här videon blir det väldigt tydligt att ljusklotet som står stilla i luften i nästan 2 minuter INTE är samma sak som ”flygplanet” det har transformerats till i slutet av videon.

 

I min video med en sammanställninng av UFO-veckan, med min analys, så är det tydligare att se förvandlingsprocessen. 

Filmat vid Drängsjön (Domarudden), Åkersberga 05/02/23

 
Video 5: Blinkande ljusprick gör U-sväng på begäran + överraskning!

Jag har sett väldigt många olika typer av ljusprickar som gör olika manövrar på himlen, men något mer sällsynt som jag bara hade sett en gång tidigare, och som jag var väldigt fascinerad över, var hur en blinkande ljusprick gör en U-sväng och flyger tillbaka dit den kom ifrån. Under den här veckan fick jag se det ännu en gång och lyckades fånga det på film, men första gången det hände under veckan hann jag inte filma hela förloppet.

 

Därefter ber jag en bön till dem att göra samma sak igen, så att jag kan fånga hela förloppet på film. Inom en minut så dyker en ny blinkande ljusprick upp, med ännu högre hastighet, och jag sätter direkt igång att filma, och då gör de en U-sväng igen! Som ni hörde så visste jag att de skulle vända bara de hade saktat ner farten. Sen var det en sista överraskning också.

 

Precis när ljuspricken har försvunnit så blinkar det till strax ovanför trädtopparna ungefär där ljuspricken försvann in bakom träden. Det blinkar i korta ljusblixtar med närmare en sekunds mellanrum. Att de båda skeppen samarbetar är det ju inget tvivel om. Det kan ju även röra sig om SAMMA skepp som teleporterar sig och gör ett litet extranummer.

 

Filmat vid Drängsjön (Domarudden), Åkersberga 04/02/23

Här kan ni se rörelsemönstret för U-svängen och bonus-UFO:t.

 
Video 6: Svävande ljusklot blir till svagt blinkande ljusprick och flyger iväg

Innan jag började filma var det tomt på den vackra rosa himlen. Sen flammade ett ljusklot upp mitt framför mina ögon, och jag börjar direkt filma. Det kraftigt lysande ljusklotet svävar över skogen en stund, och efter ca en minut försvagas ljuset och klotet blir till en svagt blinkande ljusprick som flyger iväg längs en rak bana, likt ett flygplan på långt avstånd.

Filmat vid Drängsjön (Domarudden), Åkersberga 05/02/23

Video 7: Dalande ljusklot avslutar med utdragen tittutlek vid trädtopparna + stor aktivitet på himlen

Det här är den sista videon i mitt projekt ”UFO-veckan” och jag vill tacka både mina kosmiska vänner i skyarna, och er som följt mina videor den här veckan och delat med er av er fascination. Är jätteglad att höra hur alla ni som undrat varför vissa flygplan beter sig så underligt, nu kommer att se dem med nya ögon! Ju fler av oss som öppnar ögonen för deras närvaro, desto större möjligheter har de att visa sig för oss. Länk till alla samlade videor finner ni längst ner i inlägget. Nu till min sista video!

 

 

När jag kom till sjön denna dag (min födelsedag!) så hängde denna mystiska ”stjärna” redan på himlen. Jag har aldrig sett den där förut, så det var förstås ingen stjärna. Men den rörde sig inte heller. Trodde jag. Men när jag suttit ett tag så upptäckte jag att den faktiskt dalade långsamt. Jag har klippt ihop några snuttar av ljusklotet från ca 30 minuters tid så att det tydligt syns att den förflyttar sig nedåt åt höger (använd ljusen från huset under som referens). Under de korta snuttarna syns även andra ljusprickar som blinkar på natthimlen, väldigt mycket aktivitet denna kväll!

 

 

När ljusklotet försvunnit ner bakom trädtopparna så trodde jag förstås att showen var slut, men icke – då var det dags för ett extranummer! Ljusklotet börjar då att titta upp igen bakom träden, för att sedan försvinna helt, för att titta upp igen – i en kosmisk tittut-lek – totalt fem gånger under två minuter, samtidigt som jag försöker fånga ett antal andra blinkande ljusprickar på himlen. Det är även väldigt stor aktivitet på himlen i övrigt!

 

 

OBS! I min sammanställning och analys av videorna så har jag redigerat om videon, då jag hittade ytterligare en mystisk ljusprick som jag inte märkte innan. Jag gjorde även vissa andra förändringar i redigeringen för att tydliggöra skådespelet på himlen. Men jag låter denna version ligga kvar, som jag publicerade först. 

 

Filmat vid Drängsjön (Domarudden), Åkersberga 02/02/23

 
Tacksamhetsbön till våra kosmiska vänner

Kära vänner från vårt Oändliga Kosmos,
Tack för att ni visar upp er närvaro för oss.
Tack för att ni är här och besöker oss på Jorden.
Tack för er vägledning, ert tålamod och er villkorslösa kärlek.
Tack för att ni sänder oss healing och energiöverföringar,
och tack för att ni deltar i helandet av vår Moder Jord.

Vi ser er. Och vi vet att ni ser oss.
Vi välkomnar upptrappningen av er synliga närvaro med öppna sinnen och öppna hjärtan.
Namaste.

~

Artikeln “UFO:n och flygplanshologram”