UFO-veckan

Förra veckan satte jag mig och mediterade vid en sjö, och det var stor aktivitet av “flygplan” och mystiska ljusprickar. Jag började filma vissa av dem, och fortsatte med det i flera kvällar i rad. Resultatet presenterar jag i “UFO-veckan” där jag valt ut de sju bästa videorna och lägger upp en varje dag! Enjoy!

 

UFO-veckan

UFO-veckan

Den här veckan har jag startat projektet ”UFO-veckan”, efter att ha suttit ute vid en sjö flera kvällar och mediterat och filmat UFO:n. Jag har valt ut de sju bästa videorna och kommer lägga upp en varje dag under denna vecka, på den här sidan! Men bara så att ingen får för orealistiska förväntningar, det handlar ”bara” om ljusprickar, filmade med en mobilkamera på långt avstånd i mörker, men där det ändå framgår tydligt genom deras beteende att det inte kan handla om flygplan.

 

Bakgrund

För en vecka sedan åkte jag ut till en av mina favoritsjöar för att meditera och prata med mina guider om min livssituation. Vid sådana tillfällen brukar det ofta vara stor aktivitet av ”flygplan” och andra mystiska ljusprickar som flyger lågt över trädtopparna, och så var det även denna gång. Jag kände en enorm glädje över deras närvaro och tog fram mobilen och filmade entusiastiskt några av dem. Det var en underbar känsla att sitta och spana och filma alla ”flygplan” och se vilka av dem som avslöjade sig genom mystiska och ”omöjliga” manövrar.

 

Nästa dag kände jag en enorm dragning till att åka tillbaka för att fortsätta kontakten. För det är just vad det är – direkt, eller åtminstone indirekt, kontakt med civilisationer som rest hit från andra delar av vårt oändliga Kosmos för att besöka oss på Jorden. Tanken är svindlande. Men jag vet att den är sann.

 

Jag klädde mig varmt, tog med mig en fällstol, en termos te och åkte tillbaka till sjön. Så fort jag gick ur bilen så var aktiviteten igång, och ljusprickarna flög över skogen i en strid ström. Det tog mig minst tio minuter innan jag kunde släppa mobilen som jag filmade med och hålla mitt lilla välkomsttal som jag alltid brukar hålla till alla som jag vet deltar vid mina meditationer och ceremonier ute i naturen, såsom naturväsen, guider och andra civilisationer från Kosmos. De deltar förstås vid allas meditationer och ceremonier – även dina – det är bara det att alla inte vet om det eller kan ta in det…. än.

 

Jag fortsatte med samma procedur i nåra dagar till, och längtade varje dag tills mörkret började falla och jag fick slå mig ner vid sjön med kameran för att dokumentera deras närvaro. Jag hann även med att meditera, prata med guiderna, ljuda (sjunga strupsång) och göra ceremonier för att hela platsen och aktivera Moder Jords kvinnliga energier.

 
Min livsuppgift

Får jag några telepatiska meddelanden? Vet jag vilka det är som döljer sig bakom ljusprickarna? Nej, tyvärr! Det är förstås mitt mål att utveckla den förmågan, speciellt eftersom jag levde med Maria som var ett medium med en kristallklar kanal, där olika upplysta civilisationer gav oss telepatisk vägledning via henne under nästan tio års tid, även ibland samtidigt som vi stod och tittade på deras skepp (ljusprick) på natthimlen. Men en sak kan jag säga med säkerhet, det handlar inte om några ”Greys” utan snarare främst om olika typer av upplysta människocivilisationer, men givetvis även med helt andra typer av utseenden.

 

Vi spred några av de djupgående kanalseringarna via Moder Jord-nätverket, som många av er vet. Sedan Maria inte längre orkade kanalisera på grund av sin svåra sjukdom har jag haft som mål att själv ta över stafettpinnen – det känns som den enda naturliga fortsättningen på vår gemensamma livsuppgift, där en viktig del är att vara ambassadör för högt stående civilisationer från Kosmos och deras andliga vägledning inför övergången till Nya Andliga Tidsåldern. Ännu är jag inte där, men just därför känns detta projekt så djupt meningsfullt, det vill säga att filma våra kosmiska vänners närvaro och sprida dem till er!

 

Jag vet hur uppskattade mina UFO-videor varit tidigare. På det sättet kan jag fortfarande sprida våra kosmiska vänners energier, och öka medvetenheten om deras närvaro på Jorden. Kom ihåg att allting är energi, vilket betyder att videorna också är energiportaler till de olika civilisationernas skepp, och genom dem kan de sända energier till alla er som tittar på videorna! Jag hör alltid höga tjut i öronen när jag sitter och tittar på dessa flygande ljusprickar!

Ljusprickarna

Under de fyra kvällar jag satt vid sjön så har jag totalt sett över hundra ljusprickar som flugit lågt över skogen, även om de flesta flyger i raka linjer med blinkande ljus precis som flygplan. Men som sagt, ibland gör ljusprickarna plötsligt konstiga saker som att stå still och bara sväva i luften, byta håll och åka tillbaka där de kom ifrån, eller att leka ”tittut” bakom trädtopparna – anpassat så det syns precis från platsen där jag filmar. Vid ett tillfälle svarade de till och med på en önskan som jag uttryckte till dem, genom en manöver i luften. Ett annat exempel är att när jag väl kommer dit är det full aktivitet, och då kan det vara ett 30-tal ”flygplan” av olika typer som flyger lågt över skogen under en halvtimme. Sen kan det vara helt stilla i en halvtimme, som att det först är ”showtime” och sen paus med tid för meditation och kontemplation.

 

Varför ständigt dessa ”flygplans-trick”? Jo, för att det är vad de har fått tillåtelse att göra för den Galaktiska Federationen. De har inte rätt att tvinga sig på oss om vi inte är redo för dem, därför har de rätt till att visa sig som flygplan och helikoptrar (även som hologram i dagsljus) i väldigt hög grad. På det sättet kan de som sover tryggt fortsätta att sova, medan de som vet vad de ska leta efter och ser igenom illusionen upptäcker att ”flygplanen” ibland beter sig väldigt märkligt och att de intuitivt känner att det handlar om någonting annat.

Hoppas ni kommer att tycka om videorna och känna av våra kosmiska vänners närvaro, kärlek och energier. Jag hoppas även bilderna och videorna inspirerar er att själva gå ut och sätta er och spana mot skyn… mot alls vårt kosmiska ursprung. Förr eller senare kommer ni att upptäcka tecken på att de är där och kommunicerar med oss.

~


Exempel på Marias kanalisering från ett rymdskepp på himlen 2009:

“Vi har kommit för att visa oss för er” – Kanalisering av “björnhundarna” från “Kyran”, Galaktiska Federationen, 6 september, 2009

~

UFO-videorna

 
Video 1: Blinkande ljusprick tänds upp till ett lysande ljusklot + överraskning:

I den här videon så ser vi inledningsvis två blinkande ljusprickar, men jag väljer intuitivt att fokusera på den nedersta. Efter en stund så flammar den svagt blinkande pricken plötsligt upp och blir till ett starkt lysande ljusklot med ett ihållande ljus som fortsätter på sin bana. Efter en stund kommer ytterligare en överraskning! När jag filmar ljusklotet ser jag i ögonvrån hur ett annat ljusklot tänds upp bakom träden på andra sidan sjön, för att sedan gömma sig igen så fort jag börjar filma det!

 

Filmat vid Drängsjön (Domarudden), Åkersberga 03/02/23

 
Video 2: Svävande ljusklot bakom trädtopparna övergår i dålig flygplansimitation

Den andra kvällen jag var ute välkomnades jag så fort jag klev ur bilen av ett ljusklot som flammade upp precis vid trädtopparna, men innan jag hade fått upp kameran hade de övergått till flygplansläge (hologram). Kändes lite som att de retades. Tredje dagen var jag mer på hugget då precis samma sak hände. Jag kastade mig ur bilen utan att ens stänga bildörren, slet upp mobilen och hann fånga några få sekunder av hur ljusklotet svävar vid trädtopparna, innan det ”slår om” till ett svagt blinkande ”flygplan” som flyger i en rak bana åt höger. Men när det är på väg in bakom träden är det som att de istället flyger snett uppåt så att det precis syns ovanför trädtopparna. Här blir det väldigt tydligt att de anpassade sin flygning till platsen jag filmade från. Det var det jag menade med en dålig flygplansimitation, för så gör ju inte flygplan.

 

Filmat vid Drängsjön (Domarudden), Åkersberga 03/02/23

 
Video 3: Blinkande ljusprick svävar i 30 sekunder och flyger sen sakta iväg

I den här videon ser vi en ljusprick som blinkar intensivt och oregelbundet medan den svävar i luften i ca 30 sekunder, för att sen börja flyga åt höger. Jag kortade ner videon då det enda som händer sedan är att den fortsätter på sin raka bana åt höger.

 

Filmat vid Drängsjön (Domarudden) i Åkersberga, 04/02/22

 
Video 4: Svävande ljusklot transformeras långsamt till flygplanshologram

Den här videon kräver lite mer av dig som tittare då den är mer lågintensivt mystisk, men det är värt det för dig som vill vara UFO-detektiv och orkar titta i 6 minuter. Annars kan du titta på de första sekunderna och sen hoppa fram till 5:30 så ser du att flygplanet som syns i slutet definitivt inte är samma sak som det svävande ljusklotet som syns i början av videon. Det är med andra ord inget ”riktigt” flygplan, utan ett hologram.

 

Videon visar inledningsvis ett starkt lysande ljusklot som svävar över trädtopparna i nästan 2 minuter innan det krymper och börjar sin väldigt långsamma transformation till ett ”flygplan” (påbörjas vid ca 1:40). Sen flyger den tvärs över hela sjön mot mig, och passerar dessutom en annan misstänkt ljusprick som hänger högt på himlen. Ju närmare mig  den flygande ljuspricken kommer, desto tydligare syns det att det transformerats till ett flygplan. När det flög över mig såg jag tydligt flygplanet, det vill säga en flygplanskropp med varsin lampa på vingarna, en grön ihållande lampa och en röd blinkande lampa. Självklart imiterar dessa flygplanshologram verkligheten. Ljuspricken flyger ljudlöst tills den är relativt nära, först då kommer flyplansljudet. Normalt sett hörs flygplan även från andra sidan sjön.

 

Jag har sett denna transformation otaliga gånger, och i början lyckades sinnet ofta bortförklara direkt efter händelsen med att ”det var nog ett flygplan hela tiden, jag minns nog fel när jag tyckte det var ett svävande ljusklot först”. Det logiska sinnet är programmerat att upprätthålla den tredimensionella verklighetsuppfattningen till varje pris. Men genom den här videon blir det väldigt tydligt att ljusklotet som står stilla i luften i nästan 2 minuter INTE är samma sak som ”flygplanet” det har transformerats till i slutet av videon.

 

Filmat vid Drängsjön (Domarudden), Åkersberga 05/02/23

 
Video 5: “Flygplan” vänder i luften och åker tillbaka efter min önskan + överraskning

Jag har ju sett många olika ”flygplanstrick” genom åren. Ett av de mer ovanliga tricken som jag såg under veckan jag spanade på UFO:n var hur ett ”flygplan” ljudlöst flög över trädtopparna längs hela sjön och plötsligt saktar in och vänder 180 grader för att flyga tillbaka där det kom ifrån!

 

Några dagar senare hände det igen, men eftersom det är så många ”flygplan” som flyger över sjön när jag sitter där så filmar jag inte förrän jag märker något avvikande. När flygplanet vänt var det för sent att börja filma. Då uttalar jag en önskan till våra kosmiska vänner att göra det en gång till, så att jag hinner filma det, och då GÖR DE DET! Denna gång kommer planet tillbaka med ännu högre hastighet, som att de verkligen tagit sats, och jag sätter direkt igång att filma! När det flugit över halva sjön så saktar det mycket riktigt in och vänder för att avslappnat flyga tillbaka igen. Det ändrar dessutom blinkningsmönster och färg efter vändningen (från snabbt blinkande vitt långsamt blinkande röd-vitt med starkare ljus).

 

Jag kände helt otrolig känsla av direktkontakt, tacksamhet och förundran! Inga flygplan kan göra sådana manövrar, och hade det varit en helikopter hade den hörts tydligt. Vad de gäller drönare så är den för snabb och ljusskenet för kraftigt. När ”flygplanet” försvinner in bakom träden så börjar dessutom ytterligare en ljusprick att blinka kraftigt ovanför träden från ingenstans!

 

Filmat vid Drängsjön (Domarudden), Åkersberga 04/02/23

 
Video 6: Svävande ljusklot blir till svagt blinkande ljusprick och flyger iväg

 

Innan jag började filma var det tomt på den vackra rosa himlen. Sen flammade ett ljusklot upp mitt framför mina ögon, och jag börjar direkt filma. Det kraftigt lysande ljusklotet svävar över skogen en stund, och efter ca en minut försvagas ljuset och klotet blir till en svagt blinkande ljusprick som flyger iväg längs en rak bana, likt ett flygplan på långt avstånd.

 

Filmat vid Drängsjön (Domarudden), Åkersberga 05/02/23

 

Video 7: Dalande “stjärna” leker tittut vid trädtopparna + stor aktivitet på himlen

 

Det här är den sista videon i mitt projekt ”UFO-veckan” och jag vill tacka både mina kosmiska vänner i skyarna, och er som följt mina videor den här veckan och delat med er av er fascination. Är jätteglad att höra hur alla ni som undrat varför vissa flygplan beter sig så underligt, nu kommer att se dem med nya ögon! Ju fler av oss som öppnar ögonen för deras närvaro, desto större möjligheter har de att visa sig för oss. Länk till alla samlade videor finner ni längst ner i inlägget. Nu till min sista video!

 

När jag kom till sjön denna dag (min födelsedag!) så hängde denna mystiska ”stjärna” redan på himlen. Jag har aldrig sett den där förut, så det var förstås ingen stjärna. Men den rörde sig inte heller. Trodde jag. Men när jag suttit ett tag så upptäckte jag att den faktiskt dalade långsamt. Jag har klippt ihop några snuttar av ljusklotet från ca 30 minuters tid så att det tydligt syns att den förflyttar sig nedåt åt höger (använd ljusen från huset under som referens). Under de korta snuttarna syns även andra ljusprickar som blinkar på natthimlen, väldigt mycket aktivitet denna kväll!

 

När ”stjärnan” försvunnit ner bakom trädtopparna så trodde jag förstås att showen var slut, men icke – då var det dags för ett extranummer! Ljusklotet börjar då att titta upp igen bakom träden, för att sedan försvinna helt, för att titta upp igen – i en kosmisk tittut-lek – totalt fem gånger under två minuter, samtidigt som jag försöker fånga ett antal andra blinkande ljusprickar på himlen. Jag säger i videon att jag ser sex ljusprickar samtidigt, men tyvärr syns bara fyra tydligt på videon.

 

Filmat vid Drängsjön (Domarudden), Åkersberga 02/02/23

 
Tacksamhetsbön till våra kosmiska vänner

Älskade vänner från vårt oändliga Kosmos,
Tack för att ni visar upp er närvaro för oss.
Tack för att ni är här och besöker oss på Jorden.
Tack för er villkorslösa kärlek, ert tålamod och er vägledning
Tack för att ni sänder oss healing och energiöverföringar,
och tack för att ni deltar i helandet av vår Moder Jord.

Vi ser er. Och vi vet att ni ser oss.
Vi välkomnar upptrappningen av er synliga närvaro med stor entusiasm.
Och vi längtar till dagen då vi äntligen kommer att stå öga mot öga med er.

Från djupet av våra hjärtan, tack.

~

 

Artikeln “UFO:n och flygplanshologram”