Video: Moder Jord-nätverket – Den osannolika historien och det transformerande budskapet

Jag uppmanades nyligen av mina guider att börja skapa videor för att sprida Moder Jord-nätverkets budskap, så här kommer den första videon!

 

I videon berättar jag Moder Jord-nätverkets osannolika historia, illustrerat med utdrag från en osläppt intervju med Maria som startade nätverket (från en dokumentär som aldrig färdigställdes). Videon tar upp Marias andliga uppvaknande, ljusspiralen över Norge 2009 och kanaliseringen som tog Moder Jord-nätverket ut i världen, det grundläggande budskapet i Marias kanaliseringar, tragedin när Maria lämnade jordelivet 2020, och tecknet från Kosmos som fick mig att nystarta Moder Jord-nätverket 2021.

 

Videon är en första introduktion till Moder Jord-nätverket, därefter planerar jag att läsa in Marias kanaliseringar med illustrationer, göra vägledda meditationer till jordning med Moder Jord-healing, och till healingsessionerna för Moder Jord. Jag planerar även att göra en video med en sammanställning av ljusspiralerna från hela världen (20+), och även en sammanställning av mina egna UFO-videor från mitt projekt ”UFO-veckan”.

 

Gilla, prenumerera och sprid gärna!