MANNEN TÄNDS GENOM ATT KVINNAN SLÄCKS – ÄR INTERNETP*RREN DET MEST FÖRBISEDDA VAPNET MOT MÄNSKLIGHETENS UPPSTIGNING?

Den här artikeln ger ett andligt perspektiv hur internetp*rren är utformad för att hindra mänsklighetens uppstigning och övergången till den Nya Tidsåldern – Gudinnans Tidsålder.

 

 

Artikelns innehåll: Maktelitens vapen mot uppstigningen / En ny elefant i rummet / Modiga människor / Den Gudomliga Sexualiteten / Kriget mot kvinnan / Stryptag i sängen som rituellt nedsläckande av den Heligt Kvinnliga Energin / Vägen framåt – Ingenting kan stoppa uppstigningen

 

~ Maktelitens vapen mot uppstigningen ~

 

Det är ett jobbigt ämne – ja.

Ingen vill prata om det – nej.

Men vi måste.

 

Internetp*rren är ett enormt förbisett fenomen, i relation till dess förödande inverkan på människans sexualitet, och även vår väg mot andlig transformation och uppstigning. När jag pratar om ”uppstigning” så syftar jag på människans väg mot ett högre medvetandetillstånd som en del av övergången till den Nya Tidsåldern, som finns förutspådd i mängder av andliga och religiösa traditioner.

 

Vi befinner oss mitt uppe i denna övergång på Jorden, och det innebär att allt det ”positiva” och allt det ”negativa” förstärks samtidigt. Parallellt med det massiva uppvaknandet som nu sker på Jorden så sker också ett försök till en massiv nedsläckning just för att försöka hindra det. Men allt fler vaknar trots allt upp till agendan genom fenomen såsom massvac*ineringen, massmedias propagandamaskineri, digitaliseringen och AI, och förgiftningen av vår mat, dryck och luft. Alla är olika former av vapen för att förhindra människans uppstigning.

 

~ En ny elefant i rummet ~

 

Men det finns ett fenomen som är en CENTRAL del av maktelitens agenda, som ännu opererar i det fördolda, nämligen internetp*rren. Dags att ta en titt på den nya elefanten i rummet med andra ord. Ämnet är så tabu att inte ens ljusarbetare pratar om det, eftersom det är så svårt att ta i. Majoriteten av alla män, och även en betydande del av kvinnorna – vissa indirekt genom sin partner, har redan sin sexualitet investerad i p*rren, och det gäller tyvärr även många ljusarbetare. Vi har med andra ord fått en av våra mest naturliga drifter kapade av en agendastyrd mångmiljardindustri, och därför kan de flesta av oss inte nyktert se på fenomenet utifrån.

Jag har länge velat ta upp ämnet, men inte hittat en naturlig ingång, just eftersom ämnet är så tabu. Men jag har den senaste tiden fått allt fler intuitiva budskap från mina guider om att jag nu behöver ta tag i ämnet, och att det faktiskt ÄR högst relaterat till Moder Jord-nätverkets budskap, i synnerhet när det gäller föreningen mellan den Heligt Feminina- och den Heligt Maskulina Energin, Yin och Yang – och hur Makteliten försöker hindra denna förening genom att förtrycka kvinnan och förvrida sexualiteten. P*rren inte bara en attack mot kvinnan och den Heligt Kvinnliga Energin, utan även mot den Gudomliga Sexualiteten (som dock ÄR en aspekt av den Heligt Feminina Energin).

 

~ Modiga människor ~

 

När jag såg en intervju på Youtubekanalen Modiga Människor som släpptes häromdagen, där ämnet togs upp, så fick jag den knuff (för att inte säga käftsmäll) jag behövde för att skriva den här artikeln. I intervjun läggs allting fram svart på vitt, hur mainstreamp*rren idag blivit så extrem att det centrala inte längre handlar om s*x, utan snarare om förnedring, övergrepp och sexuell tortyr. För er som har drivkraften och modet att fördjupa er i ämnet – för det är verkligen groteskt – uppmanar jag er att titta på intervjun.

Det jag kan säga kort är att när våra barn får sina första lustfyllda pirrande känslor, och nyfiket vänder sig till det som finns närmast till hands för att få utlopp för sin uppvaknande sexualitet – p*rrsidorna i mobiltelefonen – så möts de av närbilder av brutala sexuella övergrepp, med miljontals views och likes. Detta blir för många deras första undervisning i sexualitet. Jag tror ingen kan förstå hur illa det är om de inte själv besökt dessa hemsidor, men intervjun klarlägger situationen utan att du själv behöver riskera att traumatiseras av de bilder och videor som vi – och våra barn – får rakt i ansiktet på de stora p*rrsidorna. Allt detta är iscensatt av den hemliga Makteliten på Jorden som en del i att förhindra människans andliga transformation.

 

 

~ Den Gudomliga S*xualiteten ~

 

Människans sexualitet är inte bara naturlig, utan även gudomlig. Den Gudomliga Sexualiteten erbjuder en möjlighet till gudomlig extas bortom tid och rum – en ”Motorväg till Gud”. Den Gudomliga Sexualiteten är även en del av processen genom vilken vi skapar liv. Den Gudomliga Sexualiteten är REN KÄRLEK. Det sexuella mötet mellan mannen och kvinnan är en fysisk representation av föreningen mellan den Heligt Maskulina- och den Heligt Feminina Energin, på samma sätt som den extatiska orgasmen är en fysisk representation av det Gudomliga Ljuset (som uppstår när dessa två energipolariteter förenas, både i energimässig och fysiskt genom orgasmen).

 

Därför är den gudomliga sexuella föreningen mellan mannen och kvinnan också ett enormt hot mot de krafter som försöker hindra människans uppstigning och övergången till den Nya Tidsåldern. Vi har länge befunnit oss i den ”Manliga Gudens Tidsålder”, medan övergången till den nya tiden representerar ett inträde i Gudinnans Tidsålder, där den Heligt Kvinnliga Energin kommer att få sin återupprättelse, så att balansen mellan den Heligt Maskulina- och Heligt Feminina Energin äntligen kan börja återställas.

 

 

~ Kriget mot kvinnan ~

 

Därför har det mest effektiva tillvägagångssättet för de krafter som manipulerar mänskligheten varit att förtrycka den Heligt Feminina Energin, eftersom den är nyckeln till människans andliga transformation och uppstigning. Kriget mot kvinnan, kriget mot det kvinnliga förhållningssättet och även kriget mot Moder Jord är tre aspekter av samma sak. Om inte den sanna föreningen mellan mannen och kvinnan kan ske på Jorden, så kan inte heller den sanna föreningen mellan den Heligt Maskulina- och den Heligt Feminina Energin ske. Som i det lilla, så också i det stora. Det kvinnoförtryck vi har sett genom historien har på många sätt har minskat, men samtidigt har det tagit nya former genom bland annat internetp*rren, fast under radarn. Internetp*rren är en mångmiljardindustri som påverkar oss alla, och p*rrens bild av könsroller, relationer och sexualitet sipprar även över till filmindustrin, musikindustrin, modeindustrin och givetvis sociala medier.  

 

 

~ Stryptag i sängen som rituellt nedsläckande av den Heligt Kvinnliga Energin ~

 

I SVT:s ”Uppdrag granskning: Hårt sex” så heter de tre avsnitten ”Strypgrepp är typ normen”, ”Alla är på nåt sätt p*rrskadade” och ”Vilka liksom vuxna ska man prata med”. Dessa titlar sätter fingret på just de problemen jag pratar om; våldet, omfattningen och tabut. Att majoriteten av tonårstjejer idag utsätts för oönskade strypgrepp och, kvävningar av killens könsorgan under sexakten är en direkt konsekvens av att p*rren har kapat de unga killarnas tändningsmönster. Mannen tänds genom att kvinnan släcks, vilket är väldigt symboliskt. Strypgreppet och kvävningen är en symbol för nedtystandet av kvinnan, men också för släckandet av hennes liv. Den Heligt Feminina Energin symboliserar den Heliga Sexualiteten, och den ”sexuella” strypningen och kvävningen av kvinnan är en av Makteliten iscensatt ritual där nedsläckandet av den Heligt Kvinnliga Energin iscensätts i otaliga sängkammare varje dag.

 

 

~ Vägen framåt – Ingenting kan stoppa uppstigningen ~

 

Som med allt annat första steget på vägen framåt synliggörande av destruktiviteten, så att den kan helas och renas. Att helt enkelt våga titta på fenomenet och att våga ifrågasätta det. Det försvinner inte bara för att vi tittar bort. Trots att det är ett oerhört svårt ämne att prata om så är det nödvändigt eftersom det är ett fenomen som påverkar oss alla, och vår syn på könsroller, relationer och sexualitet – vare sig vi vill det eller inte. I intervjun ger de konkreta tips i relation till barnen gällande bland annat tekniska lösningar. Även om det ser hopplöst ut, genom att internetp*rren i princip är ostoppbar, så KOMMER det gå att stoppa den – precis som det kommer gå att stoppa ALLA destruktiva fenomen som inte längre kommer att rymmas i den högre energiverklighet som vi är på väg in i på Jorden. Vi har energierna i ryggen. Men det är trots allt vi som behöver göra jobbet, vi ljusarbetare som kommit till Jorden för att bana vägen för uppstigningen.

 

Vägen dit är inte att arbeta MOT, utan att arbeta FÖR. Att arbeta FÖR att återupprätta den Heliga Sexualiteten genom att bejaka vår Gudomliga Sexualitet. Att arbeta FÖR att återupprätta den Heligt Feminina Energin genom att bejaka den i våra inre, och även genom djupgående jordning och återföreningen med Moder Jord.  

 

 

Det finns INGENTING som kan hindra människans uppstigning och inträdet i Gudinnans Tidsålder – men samtidigt är det en förutsättning att alla vi ljusarbetare tillsammans arbetar för detta gemensamma mål, att återställning energibalansen på Jorden så att uppstigningen blir möjlig. Framåt, framåt, framåt!

 

Modiga Människor-intervjun

Min video Den bortglömda visdomen om jordning om balansen mellan den Heligt Maskulina- och Heligt Feminina Energin.