Det som inte fick hända

– En personlig berättelse från en ljusarbetare mitt i ett kosmiskt drama
 
Del 3: Efter att det hände

Med en fot på varje isflak / En blixtvisit i Systemet för den slutgiltiga uppgörelsen / Vårt kosmiska ursprung / En ny hälsning från ovan / Moder Jord-nätverkets återfödelse / Emils avtryck på Jorden / Fågeln Fenix / Den Kosmiska Pendeln och Gudinnans återkomst / En meditation – Den Kosmiska Vita Elden / Avslutning

 

~ Med en fot på varje isflak ~

När Maria lämnade oss kastades jag in i en långvarig livskris. Jag kände mig besegrad. Jag kände i min förtvivlan att “Allt är förlorat!”, “Min livsuppgift är förlorad!”, och ”Den Nya Tidsåldern är inställd!”. Jag förberedde mig på ett långt liv i ensamhet här på Jorden, och tänkte att då kan jag lika gärna gå tillbaka in i Systemet för att åtminstone kunna leva ”tryggt” och ”bekvämt”. Jag och Maria hade levt till stor del utanför Systemet i 10 år, med all den brist och de utmaningar som det innebär.

 

Men nu lockade Systemet mig tillbaka och jag började plugga färdigt min lärarutbildning som jag påbörjat 15 år tidigare, och jobbade hårt för att betala av alla mina skulder. Planen var att jag skulle skapa en livssituation där jag både kunde ge familjen “trygghet” och “överflöd”, och samtidig känna meningsfullhet (jag ÄLSKAR barn, och att vara med barn är en del av min livsuppgift). Men hur jag än vände och vred på det så kändes det trots allt som en stor kompromiss att ge mig in i Systemet. Men jag såg ingen annan väg framåt. 

 

Jag kände mig EXTREMT splittrad under första året efter Marias bortgång, där jag stod med en fot djupt rotad i mitt andliga uppdrag (innerst inne hade jag inte gett upp), och med andra foten djupt rotad i Systemet – det vill säga lärarutbildningen och planerna på ett heltidsjobb. Jag gick upp varje morgon kl 5 och åkte till skogen eller sjön för att meditera en timme och ha samtal med guiderna (snarare förtvivlade monologer), innan jag skyndade tillbaka till Matrisen för att ägna mig åt studier och jobb. Jag var tvungen att ha denna discplin, för jag var livrädd att förlora mig själv i Systemet och glömma bort min livsuppgift. Därför sa jag hela tiden till mina kosmiska vänner och guider när jag mediterade: “Jag lovar att lämna Systemet igen om ni ger mig ett tecken! Om jag får möjlighet att bli en talesperson för er, eller får ett tydligt tecken på att fortsätta med Moder Jord-nätverket, så lovar jag att hoppa av Systemet!”

Jag efter min morgonmeditation under hösten 2020

Jag hade hela tiden en återkommande vision som gnagde i mig. Visionen visade hur jag stod med varje fot på varsitt isflak, samtidigt som de börjar glida isär och jag måste välja vilket av dem jag ska stå på! Jag tror väldigt många av er andligt uppvaknade förstår precis vilken känsla av splittring jag talar om. Jag ignorerade visionen, eller rättare sagt jag lärde mig att leva med dem, eftersom jag naivt tänkte att ”Isflaken flyter ju i alla fall inte isär ännu!”. Samtidigt såg jag hur dualiteten och separationen i min omgivning och samhället i stort förstärktes på en mängd olika sätt i och med den så kallade “pandemin” (ett försök till ett slutgiltigt globalt maktövertagande), och hur allt fler tvingades välja sida.

 

En vän berättade om en svensk ljusarbetare som hade sagt i en Youtube-video att många av oss kommer att tvingas “komma ut ur garderoben” och visa vilka vi verkligen är under detta år. Men istället för att se det som ett tecken till mig viftade jag bort det och tänkte “Det där har ju inte med mig att göra, jag ska ju precis börja min karriär som lärare!” Jag ignorerade det uppenbara sambandet och gjorde vad vi alla gör när sanningen blir för svår att hantera, det vill säga jag skapade en alternativ förklaring som kändes mer bekväm att leva med.

 

I och med att jag började vikariera som lärare vid sidan om studierna så raderade jag ut allt från min Facebook-profil om Moder Jord-nätverket, rensade bort så mycket material från nätet som jag kunde, och gjorde vår Youtube-video  privat. Det kändes förstås fel inom mig, men jag var livrädd att kollegor och elever skulle googla mig och hitta allt, och att jag kanske skulle förlora jobbet. Jag kände att nätverket var ju i princip nedlagt, och allt våra guider sagt om Marias och mitt framtida uppdrag stämde ju inte, och då hade jag heller ingen lust att ”stå upp för min sanning” längre.

Den här visionen förföljde mig ända sedan jag bestämde mig för att gå in i Systemet med en fot

~ En blixtvisit i Systemet för den slutgiltiga uppgörelsen ~

Efter att ha pluggat och jobbat intensivt i över ett år utan tillräckligt med vila så landade drömjobbet i mitt knä, som lågstadielärare i min favoritklass och med en topplön. Det kändes nästan för bra för att vara sant! Men efter bara en dryg vecka av extremt intensivt arbete kom mitt utmattningssyndrom tillbaka och jag kunde inte gå tillbaka till jobbet veckan därpå. Jag kände att jag aldrig kommer att platsa som en kugge i Systemet, någonting jag innerst inne vetat hela tiden. Dessutom ställdes jag inför ett tillspetsat dilemma med en helt sanslös synkronicitet, som avgjorde saken en gång för alla. 

 

Jag uppmanades på min arbetsplats att delta i att göra en orosanmälan till socialen av en andlig familj med barn på skolan. De var kritiska mot skolsystemet och skolans tidigare agerande, och hade valt att hemskola sina barn. Jag avvaktade och hade svår beslutsångest. SAMMA kväll hör JUST DEN FAMILJEN av sig till mig ”från ingenstans” och ville bli min vän, på grund av vårt gemensamma andliga intresse. De hade precis hittat en flera år gammal text från Moder Jord-nätverket “av en slump” på nätet, men hade ingen aning om att jag jobbade på skolan! Jag stod nu mitt emellan de två världarna och var tvingad att göra ett val. Isflaken flöt isär! Angående familjen kände jag att ”De är ju precis som mig!”, och jag bara kunde inte delta i detta, så det gjorde jag inte heller. I och med min utmattning sade jag också upp min fasta tjänst och lämnade därmed Systemet för alltid. Det var givetvis en stor sorg att behöva svika mina älskade barn i klassen, men jag visste att det var min väg.

 

Nu hade det Gudomliga Flödet gett mig erfarenheten av vad som faktiskt krävs av mig för att vara en del av Systemet, och vad jag behöver ge upp och kompromissa med för att passa in där. Eftersom jag undervisade på lågstadiet hade jag en förhoppning om att det inte skulle vara så stora kompromisser. Men det visade sig att kompromisserna var mycket större än jag var beredd att gå med på, både gällande hur hela systemet är utformat men också gällande innehållet i mina arbetsuppgifter. En arbetsuppgift kunde vara att kalla eleverna till vaccinering via föräldrarna. En annan kunde vara att undervisa om Systemets syn på “Mänsklighetens ursprung och utveckling”. Jag är ju här på Jorden för att undervisa om mänsklighetens SANNA ursprung och utveckling! Jag insåg även att för kunna ha kvar min heltidstjänst så skulle min andliga utveckling och min livsuppgift inte längre kunna stå i centrum och få tillräckligt med utrymme, och jag skulle istället vara ”ägd” av Systemet. Det är just precis därför Systemet och Matrisen är utformade som de är. 

 

Under mina och Marias 10 år utanför Matrisen, utan jobb eller trygg försörjning, där vi istället satsade på vår andliga utveckling och våra livsuppgifter, så hade vi båda känslan av att vi inte längre passade in som en del i samhället. I och med lärarstudierna och lärarjobbet upplevde jag plötsligt en enorm uppskattning och beröm utifrån! Plötsligt var jag någon att se upp till, att beundra, att ryggdunka och gratulera. Men trots denna (för egot ljuvliga) bekräftelse, topplönen (efter alla år av brist), den betalda “ledigheten”, och den ”trygga” platsen i Systemet, så kändes det nu fullständigt otänkbart att svika mitt inre kall och mitt kosmiska uppdrag. Någonting inom mig skrek: ”Det här är inte jag!!!” Allt detta var en förberedelse för ett nytt uppvaknande för mig. 

 

Egentligen visste jag innerst inne redan när jag tog upp min utbildning att jag bara gjorde det för att få en slutgiltig uppgörelse med Systemet, för att kunna lämna det för alltid, och aldrig någonsin längta tillbaka igen. Men jag kände ändå att det var min väg att göra så. Jag intalade mig själv att uppgörelsen skulle komma först lååångt in i framtiden, så att jag kunde få njuta lite av Systemets frukter innan dess! Jag hade hela tiden på känn att det förr eller senare skulle komma en tillspetsad händelse som skulle tvinga mig att välja sida, vilket det mycket riktigt gjorde. Men jag trodde aldrig att jag skulle vara tvungen att lämna värmen i Systemet så snabbt som efter en VECKA!

 

Här vägleds jag till att lägga in några passager ur en av Marias kanaliseringar, där den utomjordiska kvinnan Toisheeba håller ett slags väckelsetal om att se igenom Systemet, för att inspirera er som också känner att ni vill börja ta steg för att bryta er loss.

Utdrag ur Marias live-kanalisering av Toisheeba från “Arrakas”, Galaktiska Federationen, inför publik, Stockholm 9 maj 2011: 

 

Vi ser er längtan. Vi ser er vilja till förändring och energihöjning. Men vi ser också att ni är splittrade och ofokuserade, eftersom er värld är så splittrad och kaotisk. Vi ser att det är så otroligt mycket som sker runt omkring er som får er att tappa ert fokus och att tappa känslan för vad som är viktigt. Ni luras att tro att det som är som minst viktigt är det viktigaste av allt. Ni har under väldigt lång tid manipulerats och fåtts att tro att illusionerna är det som är det viktiga. Ni har fåtts att tro att det är pengarna, makten, dominansen, kontrollen, överlevnaden, att inordna sig i en struktur och ett system – att det är det som är det viktiga. Ni har lurats till att vända er bort från det gudomligas källa. Det här har varit en mycket, mycket medveten strategi från de som har manipulerat er. […] 

 

Det vi ber er om är: Vakna upp ur tevedimman. Våra älskade, kära vänner: Vakna upp. Det är inte räkningarna, skattedeklarationen, andra människors åsikter, kvartssamtalen i skolan, läxorna, övertidsarbetet – det är inte allt det där som är viktigt. […] Ni har tutats i att ni måste kämpa för er tillvaro, att varje dag är en kamp för att överleva, där ni måste jobba: jobba-jobba-jobba-jobba, betala räkningarna, deklarera, ta bilen till bilprovningen, köpa nya prylar, köra barnen till tennislektionerna, och gå till jobbet och skyffla papper, skyffla papper, skyffla papper, skyffla papper. Vi ser er utöva alla dessa handlingar, och vi säger er: Egentligen behöver ni ingenting av det här, ni kan släppa taget om allt det här, för det är inte verkligt, det är illusioner. Det här har ingenting att göra med de gudomliga varelser ni egentligen är. Släng av er kostymerna och uniformerna! Släng mobiltelefonerna! Ta av er strumporna och spring ut i gräset! Gör kullerbyttor och sjung! Var glada! Strunta i allt det andra! Frigör er från era bojor!”

~ Vårt kosmiska ursprung ~

Genom Marias kanal har vi fått veta att jag och Maria tidigare levde i en högt utvecklad civilisation i Kosmos, precis som så många andra ljusarbetare som stigit ned till Jorden idag för att delta med sina unika energier i övergången till Nya Tidsåldern. Jag och Maria var gemensamma ledare för en upplyst människoliknande civilisation på en planet som kallas ”Blå Planeten” som ligger i den ”Första Världen”, den mest utvecklade delen av Kosmos där centralsolen ligger (Vårt Kosmos består av nio ”Världar”, och varje värld innehåller miljontals galaxer. Vintergatan och Jorden ligger i den Andra Världen). Våra vänner från den planeten berättade genom Marias kanal att de har vakat över oss från fysiska rymdskepp under hela våra liv. De berättade även att vi har träffar med dem, både genom astralresor i våra drömmar, men även i fysisk form, till exempel genom att vi “plockas upp” när vi sover och tillfälligt försätts i ett transliknande medvetandetillstånd, i samförstånd med vårt Högre Jag. 

 

Maria kom i kontakt med ett blockerat minne från när hon besökte deras skepp som barn. Hon mindes hur de satt på golvet i en halvcirkel framför henne och pratade med henne, bland annat hennes bror från den Blå Planeten. Hon var inte van att vuxna lyssnade på henne som barn. Så hon mindes den starka känslan av hur ovanligt och konstigt det kändes att alla dessa vuxna satt runt henne och lyssnade med största närvaro, intresse och vördnad på hennes tankar, funderingar och utläggningar. De lyssnade på henne som om hon vore en andlig mästare, medan hon kände att hon ju “bara var en liten flicka”. 

 

Under livet på Blå Planeten reste vi även runt och fungerade som medlare i konflikter hos andra civilisationer. Vi valde att lämna våra kroppar där för detta uppdrag där vi skulle inkarnera på Jorden för att vara en del av återupprättandet av den kvinnliga energin och Gudinnan, som en del av övergången till den Nya Andliga Tidsåldern, där Jorden spelar en central roll i vårt Kosmos. Jag har fått tillbaka vissa bilder från det livet, exempelvis hur vi bodde, platsen där vi badade, och ceremonin där vi lämnade våra kroppar, och där hela vårt folk deltog. 

 

Under alla år jag levde med Maria har vi fått hälsningar från våra kosmiska vänner (men även innan). Det kunde handla om exempelvis “stjärnor” på himlen eller precis ovanför trädtopparna som började röra sig runt när vi tittade på dem, och ibland även flög iväg. Det kunde även handla om ljusblixtar eller gigantiska strålar från skogen. Det var dels våra kära familjemedlemmar från Blå planeten som hälsade till oss, men även mängder av andra civilisationer som följde vår resa och väntade på sin tur att få tala med oss genom Maria. Även om vi var frustrerade att vi inte fick se deras skepp på närmare håll, så var vi oändligt tacksamma för att de visade sin närvaro överhuvudtaget. När man bygger hela sitt liv på ens inre verklighet är det skönt att få tecken som bekräftar den genom den yttre verkligheten.

~ En ny hälsning från ovan ~

Efter Marias bortgång kändes det som att hela vårt gemensamma uppdrag hade misslyckats, som att allt var förlorat och att “våra kosmiska vänner har åkt hem igen”. Men när jag några månader senare började höja blicken mot skyn igen såg jag till min förvåning att de fortfarande var kvar uppe på himlavalvet och hälsade till mig! Det var en skön bekräftelse, och de förmedlade att de alltid finns här för mig, och för alla oss människor som vill ha deras hjälp. Jag ser fortfarande ofta dessa “dansande” ljusprickar när jag går ut och går promenader kvällstid, och ibland även när jag tittar ut genom fönstret innan jag lägger mig på kvällarna. 

 

Nyligen fick jag ett inlägg från en medlem i nätverket som tipsade om en artikel med ett ljusfenomen från norra Sverige några dagar tidigare. Så fort jag såg bilden i artikeln var det som att någon tände en lampa! Jag kände direkt att det var en hälsning! Det var som att fenomenet på bilden var en energiportal ut i Kosmos.

 

Massmedia bortförklarade det i vanlig ordning, denna gång med olika “teorier” om amerikanska respektive ryska missiler.

Jag blev smått chockad, eftersom jag bara några dagar tidigare läste Marias kanalisering från Dibaraks folk, en uppstigen människoliknande civilisation som låg bakom den världsberömda ljusspiralen på himlen ovanför Norge 2009, och som förde ut sitt budskap genom Maria. De har även skapat ett antal andra ljusprojektioner världen över. De var en av de civilisationer som sa att de hade träffat oss personligen och samarbetat med oss under vår inkarnation på den Blå Planeten. När jag läste kanaliseringen några dagar tidigare så hälsade jag till dem och tackade så mycket för deras närvaro. Jag lägger in en bild och ett utdrag från kanaliseringen från 2009 nedan.

Ljusspiralen över Norge 2009, som i media bortförklarades som en "misslyckad rysk raketuppskjutning".

Utdrag från Marias kanalisering av Dibarak från “De Oövervinneliga”, 15 december 2009:

 

“Mitt namn är Dibarak, och jag kommer från en civilisation som kallas ‘De Oövervinneliga’. Vi är ett stolt krigarfolk, kända för vårt mod, vår styrka och vår andliga kraft. Krigandet har vi dock för länge sedan lagt på hyllan, och idag är vi andliga krigare i det högsta godas tjänst. Vårt huvudsakliga syfte idag som uppstigen civilisation är att hjälpa andra civilisationer på sin väg mot andlig transformation och uppstigning. […]

Vi sträcker ut vår hand till er från de högre dimensionerna, och vi har sänt er en hälsning in i er fysiska tredimensionella värld. En hälsning i form av ljus, färg och form. Det är för att välkomna er in i den kosmiska gemenskapen. Den kosmiska karantän som Jorden befunnit sig i under mycket lång tid håller äntligen på att brytas. Ni kommer att märka av detta genom en allt större närvaro från utomjordiska civilisationer på och runt Jorden. Den här processen har redan påbörjats och det kommer under kommande år att ske en ytterligare upptrappning.

 

Ljusprojektionen vi skapade åt er symboliserar er andliga utveckling i spiralform och att ni nu befinner er i ett kritiskt skede där ni tar ett språng upp mot nästa medvetandenivå. Den blå färgen står för intuition och kreativitet och vi vill inspirera er alla att öppna upp er intuition och frigöra er kreativitet eftersom ni har en fantastisk potential som gudomliga medskapare av er egen verklighet. Vi vill uppmana er att öppna upp er för färgernas, formernas och ljusets helande krafter.

 

Det var spridningen av denna kanalisering som gjorde att Moder Jord-nätverket började expandera, även utanför Sverige. När jag såg den nya länken till ljusfenomenet kände jag mig väldigt träffad, speciellt när jag insåg att det var från SAMMA DAG som jag läste deras text och hälsade till dem! Jag frågade inåt, och fick svaret att “Ja, det är ett svar på din hälsning till oss. Det en givetvis en hälsning till alla människor som är mottagliga för det, men själva platsen och timingen var iscensatt för att väcka dig”. 

Fenomenet påminner först om en raket, men släpper sen iväg en boll av ljus som expanderar till en form som jag intuitivt känner ska föreställa en “torus”, det vill säga formen av det självreglerande energisystem som utgör det elektromagnetiska energiflödet i allt från atomer och människor, till planeter och galaxer. En form av gudomlig geometri med andra ord.

Jag hade länge försökt få svar på vad ljusprojektionen stod för, och om det verkligen föreställde en torus, utan resultat. Men en kväll några veckor senare tittade jag ut mot stjärnhimlen och frågade igen, och fick då äntligen ett meddelande från Dibarak: 

 

Ljusprojektionen som vi skapade föreställer mycket riktigt en torusformation, det energifält som omger era fysiska kroppar. Men egentligen är ni mycket större än så, egentligen sträcker sig era energifält ut över hela Oändligheten och har inget slut, eftersom allting ytterst är ETT. Vi vill med ljusprojektionen påminna er om att ni är energivarelser. Ni är så oändligt mycket större än bara de fysiska kroppar som ni ser med era fysiska ögon, och som ni identifierar er med i er fysiska verklighet. Ni är fantastiska pulserande energiorganismer. Det är så vi ser er från de högre dimensionerna, genom vårt mångdimensionella seende. Vi ser rakt igenom er, det vill säga varje tanke ni tänker ger skiftningar i era energifält. Varje tanke och känsla av kärlek eller rädsla ger synbara förändringar i era energiflöden.

Era energifält, era auror, står aldrig stilla utan är i ständig rörelse, och är uttryck för era inre medvetandetillstånd. Om ni bara visste hur stora möjligheter ni har att transformera er själva, det vill säga transformera era energiflöden och energikroppar, genom inre andligt arbete. Energisituationen på Jorden idag är unik, och ni har en aldrig tidigare skådade möjlighet att uppnå andlig transformation på mycket kortare tid än vad som någonsin varit möjligt på Jorden. Det var precis vad vår civilisation var tvungna att göra när vi befann oss i en liknande situation som ni gör på Jorden idag, det vill säga där vi stod på tröskeln till en Ny Tidsålder, och var tvungna att på kort tid göra upp med vårt separationstänkande, vårt konflikttänkande och våra gigantiska egon för att inte gå under som civilisation i den högre energiverkligheten som höll på att uppstå.

 

Precis som ljusprojektionen illustrerar så kan ni expandera… och expandera… och expandera. Ni kan expandera era medvetanden och era energifält ut i Oändligheten. Då kommer ni att inse att er uppfattning om vad ”människan” är och består av är en så otroligt begränsad och missvisande föreställning. Nu är det dags för er som mänsklighet att ta Det Stora Steget, precis som vi gjorde som civilisation. Steget ut i Oändligen, och bli till de gränslösa gudomliga varelser som ni egentligen är. Vi finns närvarande med er hela vägen, och vi älskar er. Tack för oss”.

Jag tackar Dibarak och De Oövervinneliga för deras budskap, och jag känner också en otrolig tacksamhet över att kunna ta emot budskapet. Jag är ödmjuk inför att min förmåga att kanalisera är väldigt begränsad, men jag känner samtidigt sanningen i det jag fick till mig!

 

Som om inte det vore nog, så dök det upp ytterligare en ljusprojektion över Sverige några veckor senare, även denna gång formad som en torus! 

~ Moder Jord-nätverkets återfödelse ~

När det gäller Moder Jord-nätverkets framtid så vet jag ärligt inte talat hur den kommer se ut. Det enda jag vet är att det är meningen att jag ska skriva denna text för att att berätta min och Marias historia, och att återigen aktualisera Moder Jord-nätverkets budskap genom en ny hemsida, trots att jag tidigare känt det som att nätverket är nedlagt för alltid.

 

Jag får ett meddelande nu när jag skriver det här: 

 

“Moder Jord-nätverket är INTE nedlagt! Det har det aldrig varit. Det är en illusion. Glöm inte att Moder Jord-nätverket också består av OSS det gigantiska kosmiska nätverket runt Jorden [besetående av upplysta civilisationer, naturväsen på Jorden och andliga mästare] som deltar i mänsklighetens och Jordens energihöjning. Vi jobbar fortfarande på heltid med helandet av Jordens energiflöden. Men vi behöver er hjälp. Jorden behöver er hjälp. Och ni behöver faktiskt även Jordens hjälp! 

 

Vi ser att tiden nu är mogen för Moder Jord-nätverkets återfödelse, och du kommer få hjälp att sprida budskapet genom en ny energivåg. Det är förutbestämt. Vi kommer inte tillåta att budskapet går förlorat än en gång, och därför är det av största vikt att det nu sprids till alla som är mottagliga för det, genom den nya energivågen som vi talar om. 

 

Det är inte bara Marias, eller Mannes, budskap det är inte bundet till någon viss person. Det är allas vårt budskap, alla vi i den kosmiska gemenskapen i de högre dimensionerna, till alla er som är öppna för det. Budskapet om föreningen med Moder Jord är viktigare än någonsin idag. Jordningen är den felande länken för människans fortsatta andliga transformation, och för att ni ska kunna förbereda er för övergången till den Nya Tidsåldern som vi står inför. 

 

Ja, vi står fortfarande inför den. Vi vet att du tvivlar. Vi förstår att du är förvirrad och känner dig nedslagen. Men ha tillit. Du har nu fått tydliga tecken på vilket det första steget du ska ta är, och du har valt att ta det steget. Det är vi oerhört glada och tacksamma för. Låt processen ha sin gång, och ha tillit. Du kommer att vägledas steg för steg längs vägen. Du kommer att få all den hjälp du behöver. 

 

Vi skulle ödmjukt vilja föreslå att nätverkets nästa steg är att återuppta healingsessionerna för Moder Jord. Vi vill uppmana alla som känner sig kallade att delta. Moder Jord är er Urmoder. Det är hög tid att återförenas med henne. Hon väntar på er. Hon älskar er. Men hon lider. Den kvinnliga energins återuppståndelse sker både i människan, i Moder Jord och i Kosmos. Genom att ni deltar i healingsesionerna så stärker ni också er egen kanal till de kvinnliga energierna i Jordens inre. Ni helar med andra ord både Moder Jord och er själva när ni deltar.

 

Vi gör vad vi kan för Jorden, men vi kan bara bidra till en viss gräns, enligt den kosmiska Lagen om Icke-intervention. Genom att ni deltar som representanter för mänskligheten, så har vi mycket större möjligheter att tillsammans hjälpa Jorden. Sedan vill vi också uppmana er alla att därefter fortsätta att sända Moder Jord-healing till er själva regelbundet. Det kommer att transformera er. Prova. Känn hur det känns och se vilka resultat det ger. 

 

Vi önskar dig Manne, och ALLA er som vill delta, lycka till med Moder Jord-nätverkets återfödelse! Det är en stor händelse som vi alla i det gigantiska nätverket runt Jorden har väntat på och gläds åt. Moder Jord väntar på er, och hon ÄLSKAR er. Och alla vi i det kosmiska nätverket runt Jorden älskar er, och vi finns alltid närvarande hos er.” 

Tack för hjälpen att formulera detta budskap, kära vänner. Det var ett väldigt vackert och kraftfullt budskap som kom igenom, och jag är tacksam att jag får hjälp att få ut budskapet i den här processen. Just nu känner jag mig väldigt ensam på Jorden, och därför känns det väldigt tryggt att känna stödet från de högre dimensionerna.

 

Nu kanske någon ropar “Titta Manne, du kan ju visst kanalisera!”. Nja, bara till en viss nivå (blev visserligen förvånad själv). Men det känns som att jag hittills bara kan ta in sanningar som jag redan har hört talas om, eller har tillgång till intuitivt. Därför känner jag fortfarande budskapet är anpassat till vad jag har möjlighet att ta emot, även om jag känner att allt det som sägs är sant. Jag kan fortfarande inte komma åt detaljerad, ny information gällande frågor som jag inte har någon aning om svaret på. Nej, jag vet, jag vet… Jag ska inte förminska mig själv. Jag är tacksam för det jag har tagit emot, och jag kommer självklart att fortsätta att träna aktivt, och fortsätta att vara så öppen jag bara kan. 

 

Jag tänkte att jag skulle hålla mig till den svenska publiken nu när nätverket nystartar, men guiderna insisterar på att jag ska översätta denna och alla kommande publikationer till engelska och sprida internationellt, och det gör jag gärna om det fyller ett syfte. En intressant synkronicitet apropå “vågen” som Moder Jord-nätverkets budskap kommer att spridas genom, är att människor på olika håll oberoende av varandra har hittat gamla kanaliseringar av Maria och börjat sprida dem igen spontant. 

~ Emils avtryck på Jorden ~

När jag skrev om vår son Emil som vi förlorade, så kände jag hans närvaro. Redan åtta år innan Maria blev gravid med honom så började han tala med oss genom Maria från de högre dimensionerna, för att förbereda oss på sin ankomst. Han skulle komma till Jorden med en extremt högfrekvent ljusenergi, och bidra med sin energi till energihöjningen på Jorden. 

 

Nu när jag skriver detta får jag ett meddelande från Emil (första gången för mig personligen). Han ber mig att lägga in en bild på avgjutningen av hans handavtryck och fotavtryck, som sjukhuset hjälpte oss att skapa efter att Maria fött ut hans kropp. Därefter kom detta budskap igenom: 

“Jag klarade tyvärr inte av att vistas och leva i den tunga energiverkligheten på Jorden, energihöjningen hade inte nått en tillräckligt hög nivå. Energinivån var helt enkelt inte kompatibel med min energi ännu. Men trots det så lämnade jag mina fysiska avtryck hos er på Jorden. Genom att du lägger in bilden på dem i texten så sprider du också mina energier genom bilden. På det sättet så har jag gjort ett viktigt avtryck i er fysiska verklighet, och det är mitt bidrag till energihöjningen som nu sker på Jorden. Bilden är en direktkanal till mig och de höga energier jag representerar. Jag har väntat länge på att få nå ut med mina energier till er på Jorden, vilket jag nu får möjlighet att göra. Det är en del av Moder Jord-nätverkets återfödelse och energihöjningen på Jorden, så det här är en Glädjens Dag för mig och för oss i de högre dimensionerna”.

 

Jag känner Emils högfrekventa energier, hans entusiasm och kärlek, och tårarna rinner.

När jag senare redigerade texten så ville Emil göra ett tillägg:

 

Jag sänder även innerlig tacksamhet till min jordiska mor Maria som valde, på själsnivå, att göra denna stora uppoffring för att ta ner mina energier på Jorden. Det är av stor betydelse att jag faktiskt var nere på Jorden i fysisk form och gjorde mina avtryck där. Det har att göra med Lagen om Icke-intervention som du skrev om tidigare. Genom att jag faktiskt har varit en fysisk människa på Jorden, om så bara för en kort stund, så har jag en mycket större möjlighet, ett större energimässigt mandat, och en mycket klarare kanal med vilken jag kan dela med mig av mina energier till er människor på Jorden. Bilden på mina avtryck är energiportalen som jag använder mig av.

 

Jag vill bjuda in alla som läser detta att ta en stund och tona in er på bilden och mina energier, så kommer ni att få en energiöverföring från oss. Som alltid när det gäller högfrekventa energier så är det som mest effektivt om ni är jordade först”.  

 

Även vid cerenomin när vi spred Emils aska i havet så spelade vi “En stund på jorden“, och nu när jag skriver detta så spelar Emil upp några rader ur den i mitt huvud, kopplat till budskapet han just förmedlade: 

 

“Trots allt / Nu kan vi säga / Nu kan vi säga / Att vi har varit på jorden / Säga: Jag var där! / Hur underbart var det? / Hur underbart var inte det? / Jag var nära, jag var nära / Jag var nära, jag var där / En stund på jorden / En stund på jorden”
 
Jag kan knappt ta in att Maria valde att gå igenom denna traumatiska händelse, ovanpå alla andra trauman som hon gick igenom, för att kunna sprida Emils energier på Jorden. Det är nästan för stort att för att ta in! Jag har efter Emils budskap frågat guiderna flera gånger “Var den huvudsakliga anledningen till att Maria blev gravid med Emil verkligen att sprida hans energier genom denna bild på hans avtryck?” och jag får alltid ett tydligt JA till svar. Nu får jag ett tillägg från dem: 
 
“Genom att Maria tog ner Emil i sin fysiska kropp, så skapade Maria också en energiportal till en högre verklighet, för mänskligheten att ta del av. Det är på grund av att hon var så djupt jordad som hon kunde ta in och härbärgera en så extremt högfrekvent själ”.
 
Jag är helt mållös. Det är helt ofattbart. Men samtidigt vackert. Ofattbart vackert. Jag ska göra en permanent sida på hemsidan för nya nya “energiportalen” som Emil och Maria har skapat. 

~ Fågeln Fenix ~

Guiderna vill också att jag berättar om ytterligare ett tecken jag fått, som jag verkligen inte förstår. Under tiden jag levde med Maria, och hon bröts ner mer och mer, så sa alltid våra guider till henne att “Du kommer att resa dig ur askan som Fågeln Fenix”. Maria blev rörd till tårar när hon hörde detta. Men vi trodde förstås att det handlade om någon slags återupprättelse under hennes jordeliv, efter att ha motarbetats, smutskastats och brutits ner på så många plan under alla dessa år. Liknelsen med Fågeln Fenix återkom guiderna ofta till när vi klagade på hur mycket Maria motarbetades och attackerades. Men när sjukdomen hade gått så långt att det inte kändes som att det fanns någon räddning längre, så kändes budskapet om Fenix allt mer främmande. 

 

Men sedan Maria lämnade sitt jordeliv så får jag ÄNNU fler tecken på Fågeln Fenix! Jag ser bilder på Fenix och hör namnet överallt! Och jag känner att det har med Maria att göra. Jag har INGEN ANING om vad det betyder, jag förstår verkligen inte vad de menar, men jag vet att det betyder NÅGONTING. Jag ville egentligen inte ta upp det i den här texten, för det låter ju helt absurt, men mina guider insisterar på att jag ska göra det. Självklart kan “återuppståndelse” vara en symbol för många olika saker och ske på en mängd olika sätt och nivåer. Men som sagt, jag förstår INGENTING.  

Den mytologiska Fågeln Fenix som återuppstår ur askan från elden som förgjorde henne

~ Den Kosmiska Pendeln och Gudinnans återkomst ~

Nu vill Mitt Högre Jag göra ett tillägg: 

 

“Maria kom till Jorden med Gudinnans energi, och det som nu har utspelats med Marias bortgång är en återspegling av ett större kosmiskt drama, där den kvinnliga energin till synes förgörs för att sedan återuppstå igen. Maria har lånat ut sin själ för att gestalta detta drama på Jorden.

 

Kosmos har under en lång tid, eoner av tid, befunnit sig i den “Manliga Gudens Tidsålder” där den manliga energin har dominerat. Men på senare tid har dominansen ökat till extrema nivåer, i takt med att tillgången på kvinnlig energi successivt har minskat.

 

I och med att den manliga energin i allt lägre grad har balanserats av den kvinnliga energin, så har den manliga energin nått sina extremaste former och fått storhetsvansinne. Den har blivit till ett destruktivt monster som nu är inriktad på att utrota den kvinnliga energin och Gudinnan fullständigt. Det är viktigt att förstå här att jag inte talar om essensen av den manliga energin, den rena formen av den manliga energin. Jag talar om den obalanserade versionen av den manliga energin, som till slut tappar balansen fullständigt och blir destruktiv i sin expansion, om den inte balanseras av sin kvinnliga motpart. Precis samma sak händer när den kvinnliga energin inte balanseras av sin manliga motpart, men då handlar det om destruktiv regression, eller implosion, istället. Båda energierna i sin obalanserade och destruktiva form vill förgöra allt som står i deras väg, men på helt olika sätt.

 

Anledningen till att den manliga energin idag gått så långt i sin dominans beror på att den Kosmiska Pendeln nu är på väg att slå över. Den Kosmiska Pendeln rör sig fram och tillbaka mellan ljus och mörker, manlig och kvinnlig energi, utandning och inandning, över eoner av tid. Det är Kosmos utveckling, en pendelrörelse mellan ljus och mörker. Här vill jag understryka att det inte är “mörkret” som är det destruktiva tillståndet, utan det är obalansen mellan mörkret och ljuset. [Tänk på yin- och yang-symbolen]. Det rena mörkret är heligt, precis som det rena ljuset är. Samma process gäller för allt levande liv i Oändligheten, från det lilla till det stora.

 

Jorden, och hela vårt Kosmos är nu på väg in i Gudinnans Tidsålder, där den kvinnliga energin ska få sin återfödelse och återupprättelse. Pendeln är på väg att slå över. Balansen kommer att återställas, och Gudinnan kommer återigen hamna i centrum och vördas och dyrkas som den heliga Urmoder hon är. Alla människor som är redo att gå in i den Nya Tidsåldern, Gudinnans tidsålder, kommer att väckas upp till denna insikt inom sig själva, och den kvinnliga energin kommer att få sin upprättelse på alla plan.

Maria kom till Jorden med Gudinnans energi, och därför sågs hon som ett enormt hot från den destruktiva manliga energin. Allt det hon har utsatts för, är uttryck för den destruktiva versionen av den manliga energin som försöker förinta den rena kvinnliga energin. De krafter som har motarbetat henne [makteliten, utomjordiska civilisationer och överdimensionella väsen] drivs av den destruktiva manliga energin, och har gjort allt som stått i deras makt för att förinta henne, och för att förinta den energin och det budskap som hon spred över Jorden. All utveckling som sker i det lilla är en spegling av det som sker i det stora. Precis som de grupper som torterat Maria, drivna av den manliga energin, så har även ni människor torterat er egen urmoder Moder Jord, som aningslösa marionetter för den destruktiva manliga energin. Och på samma sätt har även den Kosmiska Gudinnan torterats på en mängd olika sätt genom representanter för den destruktiva manliga energin. Såsom i Himmelen, Så ock på Jorden.”

 

Samtidigt förstår jag fortfarande inte varför det behövde gå så långt att Maria behövde lämna jordelivet helt. Varför kunde hon inte bara “nästan dö” innan sin återuppståndelse? Men jag känner att svaret på den frågan inte är tillgängligt för mig i nuläget.

 

Här påminns jag om när Maria berättade om hennes starka möte med den Kosmiska Gudinnan. Maria försökte under en tid att kanalisera budskap från henne, men kände att hennes närvaro var väldigt svag och att hon inte kunde komma igenom. När hon en dag bestämde sig för att ge sig ut på en astralresa för att försöka söka upp henne, så möttes hon av en chockerande syn. Hon hittade Gudinnan fängslad, i ett ”kosmiskt fängelse” i de högre dimensionerna. Här vill jag varna för en ”starka scener”! Gudinnan låg nästan livlös på golvet i en fängelsecell, torterad och kraftlös med vassa pålar instuckna genom hela kroppen på väl utvalda ställen. Det var en fruktansvärt grotesk syn som gjorde Maria helt förskräckt! Gudinnan hade fängslats och torterats av representanter för den destruktiva manliga energin, på en kosmisk nivå. Maria kände att det var hennes uppgift att frigöra henne, så hon drog ut alla pålarna och rev fängelseväggarna, så Gudinnan kunde släppas fri och påbörja sin  helandeprocess, och det var som en enorm Urkraft som släpptes fri! Det var en otroligt stark upplevelse för Maria.

 

Jag vill be om ursäkt för de obehagliga scenerna, men jag känner att det är meningen att jag ska berätta detta, eftersom den kvinnliga energin torteras på precis samma sätt på Jorden, i otaliga olika former, allt från misshandeln av Moder Jord och alla sexuella övergrepp mot kvinnor, till den agenda som nu rullas ut på Jorden med med ”vacciner”  och Artificiell Intelligens (som båda är former av koncentrerad destruktiv manlig energi). De är alla exempel på angrepp på den kvinnliga energin och olika försök att utrota den helt. Det är som den destruktiva manliga energins sista desperata försök att behålla sin dominans.

 

Det Högre Jaget fortsätter: 

 

“Här är det viktigt att förstå att den tortyren som Maria och Manne beskriver är en direkt konsekvens av den extrema bristen på kvinnlig energi. Den hade aldrig gått att genomföra om det inte var för att den manliga energin nått sina mest extrema och obalanserade former, och det hade heller inte funnits en drivkraft för att driva denna destruktiva utveckling. 

 

Men dramat är inte över än. Jag upprepar: Dramat är inte över än. [Det Högre Jag säger det med en sådan kraft att en kraftig rysning går genom hela min kropp]. Maria kommer att få sin återupprättelse. Moder Jord kommer att få sin återupprättelse. Och den kosmiska Gudinnan kommer att få sin återupprättelse. Det är förutbestämt, och det finns ingenting som kan stoppa det. Men ni är en del av den processen. Alla människor har sitt ansvar i utvecklingen, och det uppvaknandet som nu sker på Jorden är en del av den processen. Det är varje människas uppgift att delta i den kvinnliga energins återupprättelse, både genom er själva och genom Moder Jord. Vi står nu precis på tröskeln till Gudinnans Tidsålder, och det innebär den kvinnliga energins återkomst; i människan, i Jorden och i Kosmos.”

 

Jag vill tacka för det starka meddelandet. Jag hade hört om den Kosmiska Pendeln och tidigare genom Marias kanaliseringar, och har länge haft känslan av att Marias bortgång är en del av ett kosmiskt drama, men jag har aldrig fått det förklarat på det här sättet tidigare. 

 

~ En meditation – Den Kosmiska Vita Elden ~ 

Min berättelse börjar nu närma sig sitt slut. Som avslutning lägger jag in en meditation som vägleds av det Gudomliga Medvetandet (kanaliserat av Maria på Jordstrålningscentrum inför publik, Stockholm 16 november 2009). I meditationen tas vi med till källan för den “Kosmiska Vita Elden” bortom tid och rum. I varje offentlig kanalisering Maria gjorde av det Gudomliga Medvetandet så genomförde hon också en energiöverföring av den Kosmiska Vita Elden till publiken. Det är en energi som är den perfekta balansen mellan den kvinnliga och den manliga energin, den rena Gudsenergin.

 

Jag lägger in meditationen för att avsluta med hopp, för att sätta oss i kontakt med vår inre gudomlighet där vi minns att allt som sker har ett gudomligt syfte. Ta gärna några djupa andetag innan ni läser vidare. 

 

“Mitt älskade människobarn. Ni bär alla en plats inom er där ni har tillgång till den yttersta kosmiska visdomen… där ni bär på sällhet… lugn… harmoni… och oändlig kärlek. Ni är oändliga, gudomliga varelser. Den här platsen finns bortom tid och bortom rum. 

 

Låt er omsvepas av den gudomliga Kosmiska Vita Elden. Känn hur ni vaggas… sakta… fram… och tillbaka. Känn hur ni förs med av flödet… det porlande flödet… av kärlek. Ni sjunker djupare… och djupare… in i er själva… hela vägen in… till ert innersta rum… till det djupaste av det allra djupaste NU… det rena varandet. 

 

Hör hur hjärtat slår… Ni omges av värme… Ni omfamnas av energierna… Ni vaggas… fram… och tillbaka… Allting är precis som det ska vara… och allting kommer att bli precis just så som det ska bli. Det finns inga konflikter… det finns inga brister… och det finns ingen uppdelning. Allting hör samman… Allting är Ett. 

 

Känn hur ni vibrerar av den gudomliga kärleken… Ni är gränslösa… Det finns inga gränser… Det finns bara ett enda evigt NU. Ingenting som händer kan någonsin skada er… Ni är odödliga… Ni har alltid funnits… och ni kommer alltid att finnas. Ni är lysande stjärnor… av vitt stjärnljus… i den kosmiska natten. 

 

Ni expanderar… och expanderar… tills ni sträcker ut er över hela Kosmos… tills era händer når ut till Kosmos allra yttersta gränser, och bortom… rakt ut i Oändligheten… Det är det här som är gränslös kärlek… Det är det här som är det gränslösa varandet… Här… och Nu.”

~ Avslutning ~

Jag hoppas att ni tyckte om meditationen, och vissa av er kanske kände igen den här platsen djupt inom er själva.

 

Tack till er som har orkat läsa ända hit. Det har varit en resa för mig att skriva artikeln, med otaliga (hinkar) tårar, insikter och stunder av tacksamhet. Jag hoppas även att ni vill följa med på min resa med Moder Jord-nätverket, där vi tillsammans helar Moder Jord och oss själva, och når längre än vi vågat drömma om! Kärlek är Gudomlig Kraft och tillsammans skapar vi mirakel!

 

Här kan du prenumerera på nyhetsbrevet om du vill ha uppdateringar om nya publikationer och påminnelser inför healingsessionerna för Moder Jord, och här kan du läsa om de nästkommande stegen som jag planerar för den här nya hemsidan. 

 

Ljus, jordning och kärlek

/Manne, Moder Jord-nätverket

Även Maria hälsar från de högre dimensionerna genom att sända en våg av kärlek till er alla. Den kommer med en sån innerlig värme och med en sån kraft att jag börjar gråta.