Vägen till Ljuset går genom Mörkret

Del 7: Påbyggnadstekniker för att förstärka och rikta Moder Jord-healingen

Om du vill läsa de tidigare delarna av artikelserien så finns det en översikt med en introduktion och länkar till de sju delarna.

I den sjunde och sista delen av artikelserien så tar vi upp fem påbyggnadstekniker som hjälper dig att förstärka och rikta Moder Jord-healingen. Teknikerna hjälper dig att få tillgång till den mest djupgående jordningen, och möjligheter att jobba med att lösa upp dina blockeringar på mycket kraftfulla sätt, och därigenom transformera dig själv i grunden

 

Precis som grundtekniken Jordning med Moder Jord-healing så är även påbyggnadsteknikerna kanaliserade genom Maria Bertram (1972-2020). Undervisningen gavs till oss (Maria och Manne) under många års tid, från naturväsen, Moder Jord, Gudomliga Medvetandet och upplysta kosmiska civilisationer.

 

Spridandet av kunskapen om Moder Jord-healing och dess påbyggnadstekniker till mänskligheten är en viktig del av min och Marias livsuppgift, och vi har vägletts till att sprida dem gratis till så många som möjligt som är mottagliga för det. 

 

De första två påbyggnadsteknikerna handlar om att förstärka healingen, medan de sista tre handlar om att rikta healingen mot specifika blockeringar. Du kan prova teknikerna i den ordningen du känner för, och de går även att effektivt kombinera på olika sätt. Det är relativt enkla tekniker, även om den femte och sista är mer avancerad än de tidigare. Men även den kommer du att kunna använda dig av med lätthet, så fort du lärt dig grundprinciperna. 

 

Teknikerna i kombination med Moder Jord-healing ger dig ett gratis andligt “transformations-kit” som du kan arbeta med i år efter år för att accelerera din andliga transformationsprocess tillsammans med Moder Jord på ett avgörande sätt!